!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Οταν οι ανταρτες θα μπουνε στην Αθηνα,
θα αγορασω δυο-τρεις μονο για την φασινα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
...την σογια θα γεμίσουνε με αβοκάντο κιμτσι**Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:31Πω, βρήκα καλύτερο:
ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΜΕΡΣ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΣΤHΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
Η APPLE ΘΑ ΧΕΙ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ ΣΗΜΑ Τ' ΑΒΟΚΑΝΤΟ
**μην ρωτάς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 28 Φεβ 2021, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Obi Wan Iakobi
Nostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:36 Οταν οι ανταρτες θα μπουνε στην Αθηνα,
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Όταν οι αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα στις μάνες τους θα δώσουμε τα πιο μεγάλα κρίνα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Παλαιοελλαδίτης
Μιλάς για τις ίδιες περσόνες που ανάλογα με την περίπτωση κάνουν το ''ναι μεν αλλά...'' σημαία. Δεν θα βρεις άκρη. Το ίδιο είχε γίνει πριν 1,5 μήνα με την εισβολή των ούγκανων στο Καπιτώλιο όταν επιφανής πχουρουμική προσωπικότητα με δικαιώματα πιέστηκε λίγο παραπάνω από τον Sid Vicious και τον Green Dragon που του επεσήμαναν (ίσως και λίγο άκομψα) πως δεν τηρούσε την ίδια στάση για ανάλογες περιπτώσεις και εκείνος απάντησε σβήνοντας δημοσιεύσεις.Scouser έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:27Τότε που υποστηρίξαμε και εμείς τα ξερονήσια καλό μου, που θίχτηκες κιόλας. Η μόνη διαφορά μας είναι πως εγώ πράγματι δεν υποστηρίζω τα ξερονήσια, ενώ εσύ ανήκεις στην κατηγορία εγώ δεν υποστηρίζω την τρομοκρατία, αλλά...ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:05Scouser έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:00
Όχι. Εσύ πάντως σίγουρα γκαβλώνεις στην προοπτική να μετονομαστεί η πλατεία Συντάγματος σε πλατεία Κουφοντίνα, δεν χρειάζεται να ρωτήσω.Γάταρος έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:00
Γκ@βλώνεις με δολοφονίες, σύντροφε; Η αριστερά λέει "τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε". Δεν έχει υπάρξει καμία συμφιλίωση με τους αμετανότητους δολοφόνους και προδότες. Σταματήσαμε να πολεμάμε μαζί τους γιατί τους τσακίσαμε, όχι γιατί συμφιλιωθήκαμε.
Πότε υποστήριξα εγώ την τρομοκρατία, ρε κοινοί συκοφάντες;
Δεν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας;
Απαιτώ να μου δείξετε μια τοποθέτηση μου υπέρ των τρομοκρατών.
- Dwarven Blacksmith
Ε όχι, πρέπει να ρωτήσω την πρώτη στροφή.Orion22 έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:36...την σογια θα γεμίσουνε με αβοκάντο κιμτσι**Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:31Πω, βρήκα καλύτερο:
**μην ρωτάς![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
όταν οι έξερς εισπράξουμε το νοίκι
οι ζούμερς θα λειώνουνε ξανά στο χαμαλίκι
οι ζούμερς θα λειώνουνε ξανά στο χαμαλίκι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
βελτίωση στο αρχικό του κάλφα με το πισιDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:41Ε όχι, πρέπει να ρωτήσω την πρώτη στροφή.Orion22 έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:36...την σογια θα γεμίσουνε με αβοκάντο κιμτσι**Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:31
Πω, βρήκα καλύτερο:
**μην ρωτάς![]()
θέλω και γω όμως να μάθω τι θα απαντούσες σε υποθετικό μα δεν πάει
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τι να σού πω, γιατρός δεν είμαι για να ξέρω. Ξέρω πάντως ότι οι ασθενείς με άνοια δεν αντιστέκονται. Διάβασα επίσης ότι καμιά ιατρική πράξη δεν επιτρέπεται χωρίς την συγκατάθεση του ασθενή (αυτό για την αναισθησία). Νομίζω ότι η μέθοδος αναγκαστικής σίτισης, σε ανθρώπους που δεν συνεργάζονται και αντιστέκονται, είναι περίπου αυτή που δείχνει το βίντεο και πρόκειται για μαρτύριο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 18:58 Δεν μπορούν να του δώσουν ανσισθησία; Πώς το κάνουν στα γερόντια που είναι με άνοια; Θεωρώ ότι στοιχειοθετείται ακαταλόγιστο λόγω ακραίας ναρκισιστικής διαταρραχής (ειρήσθω εν παρόδω δεν θα έπρεπε να έχει ισχύ το DNR που έδωσε)
Παρεμπιπτόντως, εάν το υπουργείο δεν είχε πεισμώσει και πέρναγε τον Κουφοντίνα μια (1) ημέρα από τον Κορυδαλλό, μετά θα μπορούσε να τον πάει όπου στο διάβολο ήθελε (το υπουργείο). Αυτό θα ήταν απολύτως νομότυπο και ο Κουφοντίνας δεν θα είχε απολύτως κανένα νομικό έρεισμα στην όποια διαμαρτυρία του.
Τώρα τα έχουν κάνει ρόιδο.
Μέχρι και ο Καρακούσης τους κράζει.
https://twitter.com/akarakousis/status/ ... 22567?s=20
Τώρα τα έχουν κάνει ρόιδο.
Μέχρι και ο Καρακούσης τους κράζει.
https://twitter.com/akarakousis/status/ ... 22567?s=20
Τι λες ρε παιδί μου. Αυτό ακριβώς δηλαδή που έλεγα και εγώ μερικές σελίδες πιο πάνω, όταν σου εξηγούσα ότι το πνεύμα του νόμου δεν παραβιάζεται επ' ουδενί από τη στάση του Υπουργείου, γιατί αυτό που έγραψες τώρα (δηλαδή η διακριτική ευχέρεια του κράτους να μεταφέρει τον οποιονδήποτε κρατούμενο σε όποια φυλακή το κρίνει σκόπιμο) προβλέπεται στον Σωφρονιστικό Κώδικα.Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:50 Παρεμπιπτόντως, εάν το υπουργείο δεν είχε πεισμώσει και πέρναγε τον Κουφοντίνα μια (1) ημέρα από τον Κορυδαλλό, μετά θα μπορούσε να τον πάει όπου στο διάβολο ήθελε. Αυτό θα ήταν απολύτως νομότυπο και ο Κουφοντίνας δεν θα είχε απολύτως κανένα νομικό έρεισμα στην όποια διαμαρτυρία του.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Sid Vicious
Αυτό δεν παίζει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η διαφορά είναι ότι ο Κουφοντίνας δεν πέρασε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ από τον Κορυδαλλό, όπως ο νόμος ορίζει.Scouser έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:54Τι λες ρε παιδί μου. Αυτό ακριβώς δηλαδή που έλεγα και εγώ μερικές σελίδες πιο πάνω, όταν σου εξηγούσα ότι το πνεύμα του νόμου δεν παραβιάζεται επ' ουδενί από τη στάση του Υπουργείου, γιατί αυτό που έγραψες τώρα (δηλαδή η διακριτική ευχέρεια του κράτους να μεταφέρει τον οποιονδήποτε κρατούμενο σε όποια φυλακή το κρίνει σκόπιμο) προβλέπεται στον Σωφρονιστικό Κώδικα.Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:50 Παρεμπιπτόντως, εάν το υπουργείο δεν είχε πεισμώσει και πέρναγε τον Κουφοντίνα μια (1) ημέρα από τον Κορυδαλλό, μετά θα μπορούσε να τον πάει όπου στο διάβολο ήθελε. Αυτό θα ήταν απολύτως νομότυπο και ο Κουφοντίνας δεν θα είχε απολύτως κανένα νομικό έρεισμα στην όποια διαμαρτυρία του.Είναι συγκινητικό πάντως που ο Κουφοντίνας ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την τήρηση και της πιο ασήμαντης λεπτομέρειας της ποινικής νομοθεσίας, που είναι πρόθυμος να θυσιάσει και την ζωή του.
![]()
Κατάλαβες;
Δεν υπάρχουν "ασήμαντες λεπτομέρειες" στον νόμο. Μια πράξη είτε είναι νόμιμη είτε είναι παράνομη. Στο δημόσιο δίκαιο, μάλιστα, επιτρέπεται μόνον ότι προβλέπεται από τον νόμο. Όλα τ' άλλα είναι παράνομα.
ΑΝ το υπουργείο είχε ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, αντί για πείσματα, ΤΟΤΕ δεν θα είχε νομικό έρεισμα η διαμαρτυρία Κουφοντίνα.
- Sid Vicious
Ως και μπαν εφαγα για αυτοΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:39Μιλάς για τις ίδιες περσόνες που ανάλογα με την περίπτωση κάνουν το ''ναι μεν αλλά...'' σημαία. Δεν θα βρεις άκρη. Το ίδιο είχε γίνει πριν 1,5 μήνα με την εισβολή των ούγκανων στο Καπιτώλιο όταν επιφανής πχουρουμική προσωπικότητα με δικαιώματα πιέστηκε λίγο παραπάνω από τον Sid Vicious και τον Green Dragon που του επεσήμαναν (ίσως και λίγο άκομψα) πως δεν τηρούσε την ίδια στάση για ανάλογες περιπτώσεις και εκείνος απάντησε σβήνοντας δημοσιεύσεις.Scouser έγραψε: 28 Φεβ 2021, 19:27Τότε που υποστηρίξαμε και εμείς τα ξερονήσια καλό μου, που θίχτηκες κιόλας. Η μόνη διαφορά μας είναι πως εγώ πράγματι δεν υποστηρίζω τα ξερονήσια, ενώ εσύ ανήκεις στην κατηγορία εγώ δεν υποστηρίζω την τρομοκρατία, αλλά...ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:05
Πότε υποστήριξα εγώ την τρομοκρατία, ρε κοινοί συκοφάντες;
Δεν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας;
Απαιτώ να μου δείξετε μια τοποθέτηση μου υπέρ των τρομοκρατών.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις