!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επικειται πτωση της Κυβερνησης?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Επικειται πτωση της Κυβερνησης?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 22:43
Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 22:30
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 20:56

Δεν έχει σημασία τι ψηφίζεις καρδιά μου, αλλά γιατί το ψηφίζεις. Και εσύ ακόμα είσαι στην αλφαβήτα.
Συμφωνώ καρδιά μου. Σημασία έχει γιατί το ψηφίζεις αυτό που ψηφίζεις. Να μην είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία η ψήφος σου. Αν εγώ είμαι στην άλφαβητα εσύ έχεις κολλήσει σ' ένα γράμμα της αλφαβήτου και δε λες να το υπερπηδήσεις.
Ναι αλλά αυτό που ψήφισες,έφερε περισσότερο κακό και καταστροφή από οτι οι προηγουμένοι.Βέβαια θα μου πεις δεν ήξερες.Αλλά τελοσπαντων.Προς το καλύτερο δεν υπήρχε περιπτωση να πάει πάντως.
Όχι αδερφέ. Όταν λέω ότι σημασία έχει να ψηφίζεις συνειδητά, το εννοώ. Ο,τι και να ψηφίσεις. Η Naida είτε πίστεψε τα 12 δις δημοσιονομική επέκταση είτε ήθελε χάος και δραχμή.
Αυτές ήταν οι δυο επιλογές για να ψηφίσεις Αλέξη. Σε κάθε περίπτωση, παθογένεια δημοκρατίας.

Λαλίστατη μέχρι το 2015, μούγκα μετά. Και μας πουλάει και τρελίτσα ζητώντας αποδείξεις τάχα για θέματα πασίγνωστα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

NikosVy έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:21
Ευφυής Νομικός Σύμβουλος της Κυβέρνησης έγραψε:Θέλει μόνιμη διαμονή στην Τουρκία ο δικαστής για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μας που κρατούνται σε φυλακή στην Αδριανούπολη; Είναι πολύ απλό: α) Θα τους τοποθετήσουμε με Απόφαση ως Ακόλουθους Αμύνης στην Πρεσβεία μας στην Άγκυρα αλλά αποσπασμένους λόγω Υπηρεσίας στο Προξενείο μας στην Αδριανούπολη, β) Θα τους νοικιάσουμε στα ονόματά τους διαμέρισμα στην Αδριανούπολη, γ) Θα τους βγάλουμε διπλωματικά διαβατήρια στο όνομά τους, δ) Θα τα δείξουμε όλα αυτά στους Τούρκους.

Θα είναι η ματ κίνηση. Ο Τούρκος δικαστής δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, θα διατάξει την αποφυλάκισή τους
wooded glade έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:00 Αυτά λένε:
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ: ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Καινουργιες φλογες καταβροχθιζουν την επιπολαιοτητα και την αγνοια του Ανεγκεφαλου. Συμφωνα με το αρθρο 85 του Συνταγματος, "η αναληψη πολιτικης ευθυνης απο μελος της κυβερνησης η συλλογικα την κυβερνηση, συνεπαγεται την πτωση, την παραιτηση της κυβερνησης και προβλεπονται οι σχετικες νομικες διαδικασιες." Για τη μη τηρηση του Συνταγματος (πολλαπλη συνηθεια των φασιστερων που το εχουν κανει μπεγλερι) αρμοδιο ειναι το ΣτΕ. Θα προσφυγουν πολιτες εναντιον Συριζαιων; Η αντιπολιτευση τι θα κανει; Και ο μεχρι προ τινος λαλιστατος ΠτΔ (Πακης της Δημοκρατίας) που δεν εχει ψελλισει ακομη δυο λεξεις για την τραγωδια (εκτος που ο καψερος ακυρωσε τη δεξιωση του) τι θα πει στον Ανεγκεφαλο και πώς θα το χειριστει, δεδομενου οτι ειναι και ο ιδιος... Συνταγματολογος ;
Γύρισα από το Grand Prix του μπριτζ και βλέπω έχετε κάνει προόδους στην προσπάθειά σας να βρείτε κάποιον νομικό να σας εξηγήσει τι ισχύει και τι δεν ισχύει. :smt005: :smt005: :smt005:
Δεν είμαι συνταγματολόγος εγώ - ο Εβανζέλ είναι.
Κάτι ψελλίζει όμως αυτό το άρθρο.
Διαπιστούται λέει ευθύνη των υπουργών για κάτι και ο ΠτΔ δεν έχει το δικαίωμα να τους τη χαρίσει.
Μετά ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:07 Να μην πιάσουμε το θέμα των μεταναστών,της οικογένειας,των στρατιωτικών,το ονομα της Μακεδονίας κτλ κτλ.
Εκσυγχρόνισε την Ελλάδα και την έκανε ευρωπαϊκό κράτος.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ενω ο Οττο ψηφισε νεαδημοκρατια για να μπορεσει να συνεχισει την μασα για αυτο εχει λυσσαξει να ξαναβγει ο Κουλης λαχταραει την κουταλα.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Η naida και η κάθε naida πίστεψαν τον Τσίπρα όπως πίστεψαν τον ΓΑΠ.
Θα συμφωνήσω ότι αυτα είναι παθογένειες της δημοκρατιας.
Τον βγάλανε 2 σερί φορές με τα ψέμματα που αραδιασε και τώρα θέλουν να βγουν και από πάνω λέγοντας αερολογίες και λοιπές πιπες.
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy »

wooded glade έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:25 Δεν είμαι συνταγματολόγος εγώ - ο Εβανζέλ είναι.
Διαπιστούται λέει ευθύνη των υπουργών για κάτι και ο ΠτΔ δεν έχει το δικαίωμα να τους τη χαρίσει.
Μετά ;
Μεγάλη μερίδα του Φόρουμ πιστεύει ότι Εταιρεία Μετακομίσεων έχει παρκάρει έξω από του Μαξίμου και φορτώνουν.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

NikosVy έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:28
wooded glade έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:25 Δεν είμαι συνταγματολόγος εγώ - ο Εβανζέλ είναι.
Μετά ;
Μεγάλη μερίδα του Φόρουμ πιστεύει ότι Εταιρεία Μετακομίσεων έχει παρκάρει έξω από του Μαξίμου και φορτώνουν.
Εγώ για το άρθρο ρώτησα.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Highlander έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:25
Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:07 Να μην πιάσουμε το θέμα των μεταναστών,της οικογένειας,των στρατιωτικών,το ονομα της Μακεδονίας κτλ κτλ.
:roll:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
wooded glade

υ.γ. προσέξτε δε ότι ο Καραμανλέσκου μετά τις φωτιές του 2007 παραιτήθηκε (άσχετα τι έγινε και ξαναψηφίστηκε)
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

argouen έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:32
Highlander έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:25
:roll:
Πιο κοντά στην Ουγκάντα ήθελε να γραψει.
Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 »

perseus έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:26 ενω ο Οττο ψηφισε νεαδημοκρατια για να μπορεσει να συνεχισει την μασα για αυτο εχει λυσσαξει να ξαναβγει ο Κουλης λαχταραει την κουταλα.
Δε θα γίνει πρωθυπουργός.
Άβαταρ μέλους
Highlander

wooded glade έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:33 υ.γ. προσέξτε δε ότι ο Καραμανλέσκου μετά τις φωτιές του 2007 παραιτήθηκε (άσχετα τι έγινε και ξαναψηφίστηκε)
ΧΜΜΜΜΜ..................
Άβαταρ μέλους
Highlander

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, είναι γνωστός για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του. Αυτή την τακτική ακολούθησε και το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς στο Μάτι ούτε τους νεκρούς στην Ηλεία το 2007 προκειμένου να κάνει τη χυδαία αντιπολιτευτική του προπαγάνδα.

Μιλώντας για τις πυρκαγιές και σχολιάζοντας τη στάση του πρωθυπουργού να αναλάβει την πολιτική ευθύνη κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, εκτόξευσε ανερυθρίαστα ένα ψέμα ακόμα, πιστεύοντας ότι απευθύνετε σε ανεγκέφαλους, ανιστόρητους και πάσχοντες από αμνησία.Ο μετρ της χυδαίας προπαγάνδας ιχυρίστηκε ότι το 2007, με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας, παραιτήθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή.

“Οι εκλογες το 2007 εγιναν επειδη η κυβερνηση καραμανλη παραιτηθηκε απο ευθιξια για τους νεκρους απο τις φωτιες….”
Το ότι η προκήρυξη των εκλογων εγινε στις 17/8/07 …και οι φωτιες επιασαν στις 23/8/07, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια αλήθειας, που όμως δεν μπορεί να χαλασει την “ιστορία” του Άδωνη

https://thefaq.gr/to-apisteyto-psemma-t ... toys-nekr/
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

perseus έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:26 ενω ο Οττο ψηφισε νεαδημοκρατια για να μπορεσει να συνεχισει την μασα για αυτο εχει λυσσαξει να ξαναβγει ο Κουλης λαχταραει την κουταλα.
κούρασες μπόζο. Όλο την ίδια μαλακία λες για όλους.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:23

Όχι αδερφέ. Όταν λέω ότι σημασία έχει να ψηφίζεις συνειδητά, το εννοώ. Ο,τι και να ψηφίσεις. Η Naida είτε πίστεψε τα 12 δις δημοσιονομική επέκταση είτε ήθελε χάος και δραχμή.
Αυτές ήταν οι δυο επιλογές για να ψηφίσεις Αλέξη. Σε κάθε περίπτωση, παθογένεια δημοκρατίας.

Λαλίστατη μέχρι το 2015, μούγκα μετά. Και μας πουλάει και τρελίτσα ζητώντας αποδείξεις τάχα για θέματα πασίγνωστα.

Η Naida έχει εξηγήσει 150 φορές τι ήθελε. Αυτό που ήθελα εγώ έγινε. Αν επιστρέφαμε και στη δραχμή θα ήταν μπόνους :hebit: Και δε κατάλαβα ρε φίλε λαλίστατη ήμουν και είμαι όταν έχω όρεξη. Δε κατάλαβα. Τι πάει να πει μούγκα;Γιατί να κάνω μούγκα;
Αποδείξεις σου ζήτησα για αυτό που ανέφερες ότι οι μεγαλύτερες ροές είναι από χώρες χωρίς πόλεμο οι οποίοι είναι δολοφόνοι κτλ. Εγώ ξέρω ότι οι περισσότεροι είναι πρόσφυγες πολέμου
Και σε ρώτησα για πηγή για τον ισχυρισμό σου. Έχεις;
Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:27 Η naida και η κάθε naida πίστεψαν τον Τσίπρα όπως πίστεψαν τον ΓΑΠ.
Θα συμφωνήσω ότι αυτα είναι παθογένειες της δημοκρατιας.
Τον βγάλανε 2 σερί φορές με τα ψέμματα που αραδιασε και τώρα θέλουν να βγουν και από πάνω λέγοντας αερολογίες και λοιπές πιπες.
Ούτε σ' αυτό ούτε στο προηγούμενο φόρουμ είπα ποτέ ότι ψήφισα σύριζα γιατί θα με σωσει ή θα εφαρμόσει το πρόγραμμα. Πάντα έλεγα ότι δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου και θα ψηφίσω τώρα, που ένα κόμμα μετά από 40 χρόνια πλησίασε το δίπολο. Ήθελα να φύγει η βρώμα. Όπως και έκανα και πολύ σωστά έπραξα. Αν εφάρμοζε και κάτι απ το πρόγραμμα του θα ήταν ευχάριστη έκπληξη.
Δεν περίμενα ότι θα πάει για ρήξη. Όταν είδα ότι πάει για ρήξη με Ευρωπαίους γούσταρα και ευχόμουν να μη κάνει πίσω αν και ήμουν συγκρατημένη ειδικά προς τον Βαρουφάκη. Εγώ έλεγα κρατάει αλαζωνική στάση και δεν είναι κατάλληλος. Παρόλα αυτά στήριζα για εκτός ευρώ.
Όταν έκανε πίσω, ξενέρωσα. Γιατί επιμένεις να μου κολλήσεις κάτι που δεν έχω πει ποτέ;για προγράμματα Θεσ/κης κτλ; και καλά για για να με μειώσεις και να ενισχύσεις τα επιχειρήματά σου; δε σε τιμά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”