Otto Weininger έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:23
Όχι αδερφέ. Όταν λέω ότι σημασία έχει να ψηφίζεις συνειδητά, το εννοώ. Ο,τι και να ψηφίσεις. Η Naida είτε πίστεψε τα 12 δις δημοσιονομική επέκταση είτε ήθελε χάος και δραχμή.
Αυτές ήταν οι δυο επιλογές για να ψηφίσεις Αλέξη. Σε κάθε περίπτωση, παθογένεια δημοκρατίας.
Λαλίστατη μέχρι το 2015, μούγκα μετά. Και μας πουλάει και τρελίτσα ζητώντας αποδείξεις τάχα για θέματα πασίγνωστα.
Η Naida έχει εξηγήσει 150 φορές τι ήθελε. Αυτό που ήθελα εγώ έγινε. Αν επιστρέφαμε και στη δραχμή θα ήταν μπόνους

Και δε κατάλαβα ρε φίλε λαλίστατη ήμουν και είμαι όταν έχω όρεξη. Δε κατάλαβα. Τι πάει να πει μούγκα;Γιατί να κάνω μούγκα;
Αποδείξεις σου ζήτησα για αυτό που ανέφερες ότι οι μεγαλύτερες ροές είναι από χώρες χωρίς πόλεμο οι οποίοι είναι δολοφόνοι κτλ. Εγώ ξέρω ότι οι περισσότεροι είναι πρόσφυγες πολέμου
Και σε ρώτησα για πηγή για τον ισχυρισμό σου. Έχεις;
Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:27
Η naida και η κάθε naida πίστεψαν τον Τσίπρα όπως πίστεψαν τον ΓΑΠ.
Θα συμφωνήσω ότι αυτα είναι παθογένειες της δημοκρατιας.
Τον βγάλανε 2 σερί φορές με τα ψέμματα που αραδιασε και τώρα θέλουν να βγουν και από πάνω λέγοντας αερολογίες και λοιπές πιπες.
Ούτε σ' αυτό ούτε στο προηγούμενο φόρουμ είπα ποτέ ότι ψήφισα σύριζα γιατί θα με σωσει ή θα εφαρμόσει το πρόγραμμα. Πάντα έλεγα ότι δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου και θα ψηφίσω τώρα, που ένα κόμμα μετά από 40 χρόνια πλησίασε το δίπολο. Ήθελα να φύγει η βρώμα. Όπως και έκανα και πολύ σωστά έπραξα. Αν εφάρμοζε και κάτι απ το πρόγραμμα του θα ήταν ευχάριστη έκπληξη.
Δεν περίμενα ότι θα πάει για ρήξη. Όταν είδα ότι πάει για ρήξη με Ευρωπαίους γούσταρα και ευχόμουν να μη κάνει πίσω αν και ήμουν συγκρατημένη ειδικά προς τον Βαρουφάκη. Εγώ έλεγα κρατάει αλαζωνική στάση και δεν είναι κατάλληλος. Παρόλα αυτά στήριζα για εκτός ευρώ.
Όταν έκανε πίσω, ξενέρωσα. Γιατί επιμένεις να μου κολλήσεις κάτι που δεν έχω πει ποτέ;για προγράμματα Θεσ/κης κτλ; και καλά για για να με μειώσεις και να ενισχύσεις τα επιχειρήματά σου; δε σε τιμά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...