Έτσι για να σου θυμίσω επειδή γκρινιαζεις, η αναφορά αφορούσε το δικό σου μήνυμα και η μπάλα πήρε και άλλα 2 μηνύματα συνομιλητών σου, χωρίς να φταίνε. Αν διαβάσεις μάλιστα το νήμα στις πρώτες σελίδες σου διευκρύνισα πως μιλάς για ΠΑΙΔΙΑ, και το προσπέρασες. Αναμενόμενη το λοιπόν η αντίδρασή μου. Αν σε χαλάει, λυπάμαι.Prepon έγραψε: 23 Φεβ 2021, 20:08Γιατί , όπως απεδειξε και ο συντονιστής που διέγραψε μυνήματα και κλείδωσε το νήμα 3-4 ώρες καθ υπόδειξη της Πασιφάης, κάτι τέτοιο θα ήταν καταδικαστέο, αφού τότε θα αφερόμασταν γενικά σε παιδιά και όχι μόνο στα κορίτσια.don't speak έγραψε: 23 Φεβ 2021, 17:33
Δεν ήταν ερώτηση ως προς τη σεξουαλικότητά του, δεν με αφορά, αλλά παρατήρηση ότι δεν ήταν μόνο θηλυκού γένους οι "εκκολαπτόμενες ελληνιόλες" . Γιατί δεν έγραψες "εκκολαπτόμενα ελληνιολάκια";
Επομένως μπορούμε να λεμε κακά πράγματα μόνο για τα κοριτσάκια.
Αν βάλουμε και τα αγόρια στη συζήτηση, τότε κάνει τζιζ
Επομένως επιτρέπεται να πεις αυτό το κοριτσάκι όταν μεγαλώσει θα γίνει ελληνιολα αλλα δεν επιτρέπεται να πεις αυτό το αγοράκι θα γίνει Αγγ....
Αυτό απέδειξαν οι συντονιστές, ξαναλεω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εκκολαπτόμενες ελληνιόλες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: εκκολαπτόμενες ελληνιόλες
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Και εγώ σου διευκρίνισα ότι όλοι μιλάγαμε για παιδιά, όχι μόνο εγώ.Πασιφάη έγραψε: 23 Φεβ 2021, 23:09Έτσι για να σου θυμίσω επειδή γκρινιαζεις, η αναφορά αφορούσε το δικό σου μήνυμα και η μπάλα πήρε και άλλα 2 μηνύματα συνομιλητών σου, χωρίς να φταίνε. Αν διαβάσεις μάλιστα το νήμα στις πρώτες σελίδες σου διευκρύνισα πως μιλάς για ΠΑΙΔΙΑ, και το προσπέρασες. Αναμενόμενη το λοιπόν η αντίδρασή μου. Αν σε χαλάει, λυπάμαι.Prepon έγραψε: 23 Φεβ 2021, 20:08Γιατί , όπως απεδειξε και ο συντονιστής που διέγραψε μυνήματα και κλείδωσε το νήμα 3-4 ώρες καθ υπόδειξη της Πασιφάης, κάτι τέτοιο θα ήταν καταδικαστέο, αφού τότε θα αφερόμασταν γενικά σε παιδιά και όχι μόνο στα κορίτσια.don't speak έγραψε: 23 Φεβ 2021, 17:33
Δεν ήταν ερώτηση ως προς τη σεξουαλικότητά του, δεν με αφορά, αλλά παρατήρηση ότι δεν ήταν μόνο θηλυκού γένους οι "εκκολαπτόμενες ελληνιόλες" . Γιατί δεν έγραψες "εκκολαπτόμενα ελληνιολάκια";
Επομένως μπορούμε να λεμε κακά πράγματα μόνο για τα κοριτσάκια.
Αν βάλουμε και τα αγόρια στη συζήτηση, τότε κάνει τζιζ
Επομένως επιτρέπεται να πεις αυτό το κοριτσάκι όταν μεγαλώσει θα γίνει ελληνιολα αλλα δεν επιτρέπεται να πεις αυτό το αγοράκι θα γίνει Αγγ....
Αυτό απέδειξαν οι συντονιστές, ξαναλεω
Η άλλη μιλαγε για βίτσια και για βιολογιες
Αλλά και ο ίδιος ο τίτλος του νήματος "εκκολαπτομενες ελληνιολες " σε παιδιά αναφέρεται, όχι σε μαρούλια.
Σε κορίτσια που όταν μεγαλώσουν δλδ θα είναι Ελληνίδες καριολες.
Αυτό για κάποιο λόγο δεν δείχνει να ενοχλεί, ούτε εσένα ούτε και τον συγκεκριμένο συντονιστή.
Θα μου πεις, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντά.
Από τη στιγμή που βρέθηκε ανθρωπος να διαγράψει τα συγκεκριμένα μηνύματα σε νήμα με τέτοιο τίτλο, δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο.
Αλλά επειδή δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι τα ξεσπάσματα της κάθε τρελλης εδώ μέσα, είσαι η πρώτη που θα βάλω στο ιγκνορ να τελειώνουμε.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
ποιος να τον κατηγορήσει που είναι προκατειλημμένος;- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:02Θυμίζω ΤΗΝ φίλη μου. Θυμίζω μια φίλη μου. Δεν θυμίζω κάτι σε φίλη μου αλλά θυμίζω γενικά την φίλη μου. Το' χουμε;![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Sorun değil- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:22 Συγχωράτε με που δεν μιλάω άπταιστα την γλώσσα σας και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Διαφωνω με αυτην τη σημασια.
Δεν ξερω αν προερχεται ετυμολογικα απο εκει ομως το καριολα ως βρισια εχει μια σεξουαλικη διασταση που δεν ισχυει εν προκειμενω ή τελος παντων μου ειναι αδιαφορη.
Εγω αναφερομουν περισσοτερο στην βλακωδη και αντιαισθητικη κακια που χαρακτηριζει τον συγκεκριμενο ανθρωπολογικο τυπο. Ετσι αντιλαμβανομαι την ελληνιολα.
-
Γενιά της Αγαμίας
- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:10Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το "πάντα το θυμίζω σε μια φίλη" με το "θυμίζω μια φίλη" έχουν ακριβώς το ίδιο νόημα
- Eθνικοκοινωνιστης
γεια,τι λεει?don't speak έγραψε: 23 Φεβ 2021, 11:58Μπαμπάδες πουθενά; δεν φέρουν ευθύνη;Prepon έγραψε: 23 Φεβ 2021, 11:48 Αυτό προϋποθέτει πως οι μανάδες τους ειναι άτομα με τα οποία μπορείς να συνεννοηθείς.
Όποτε κρατα και μια πισινή, γιατί μαλακισμενα παιδιά συνήθως βγάζουν οι μαλακισμενες μαναδες
Και στον φοσίλη πάει αυτό, γιατί δεν έστειλε και στους μπαμπάδες;
Και το αγόρι εκκολαπτόμενη ελληνιόλα;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Casper -
ليست مشكلة, θες να πεις.elchav έγραψε: 24 Φεβ 2021, 01:05Sorun değil- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:22 Συγχωράτε με που δεν μιλάω άπταιστα την γλώσσα σας και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Θύμισε στην Ελένη πως πρέπει να φύγει στις 5.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Φεβ 2021, 02:28- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:10Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το "πάντα το θυμίζω σε μια φίλη" με το "θυμίζω μια φίλη" έχουν ακριβώς το ίδιο νόημα![]()
Θύμισε την Ελένη πως πρέπει να φύγει στις 5.
Παρόμοιο με το "Θύμισε την φίλη".
Ποιο είναι το σωστό; Ε εμείς λέμε το 2ο και ας είναι και λάθος. Διαβάζοντας την παράγραφο που έγραψα μόνο άτομα με χαμηλό iq δεν θα καταλάβαιναν τι εννοώ. Αλλά προφανώς το είπες για να με προσβάλεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 24 Φεβ 2021, 04:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γενιά της Αγαμίας
Γιατί να σε προσβάλλω καλε, εχουμε τιποτα να χωρίσουμε ή θα κερδίσω βραβείο; απλώς δεν εχω καταλαβει ακομα τι εννοεις και κουοταρα δυο σημεία που λες ακριβώς το αντίθετο (ξανά δες τα). Δηλαδή να πω ψεματα οτι καταλαβα, ενώ δεν;
-
- Casper -
Προφανώς δεν μπορώ να εξηγήσω τι εννοώ επειδή είναι λάθος. Σου έφερα παράδειγμα και δεν μου απαντάς αν είναι λάθος η 2η έκφραση (που εμείς έτσι την λέμε). Αν διαβάσεις την αρχική μου παράγραφο εννοούσα. Αν εσύ κατάλαβες πως μοιάζω εμφανισιακά στην φίλη μου, τι άλλο να σου πω;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 24 Φεβ 2021, 04:06 Γιατί να σε προσβάλλω καλε, εχουμε τιποτα να χωρίσουμε ή θα κερδίσω βραβείο; απλώς δεν εχω καταλαβει ακομα τι εννοεις και κουοταρα δυο σημεία που λες ακριβώς το αντίθετο (ξανά δες τα). Δηλαδή να πω ψεματα οτι καταλαβα, ενώ δεν;
Άντε καληνύχτα.
-
Γενιά της Αγαμίας
Ααααααα
Τωρα καταλαβα
Κοιτα πού έκανες το λαθος (οχι το συντακτικό, αυτο ειναι αδιάφορο), το λαθος που με μπέρδεψες να καταλαβω τι εννοεις, λεω. Έγραψες:
Σωστά;
Τωρα καταλαβα
Κοιτα πού έκανες το λαθος (οχι το συντακτικό, αυτο ειναι αδιάφορο), το λαθος που με μπέρδεψες να καταλαβω τι εννοεις, λεω. Έγραψες:
Με το "δεν" εννοείς "αντί να πω"- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:02 Θυμίζω μια φίλη μου. Δεν θυμίζω κάτι σε φίλη μου αλλά θυμίζω γενικά την φίλη μου. Το' χουμε;![]()
Σωστά;
δε θα μαθει. αν δεν παθιαστει, αν δεν ασχοληθει 10+ χρονια, αν δε φτασει σε επιπεδο πρωταθλητισμου, μια "μπαλαρινα" 50 κιλων δεν θα μπορει να αμυνθει. ακομη κι αν κανει ολα τα παραπανω, ισως τελικα καταφερει να "εχει" υπο προυποθεσεις, ενα 10-20% των πιθανων επιτιθεμενων. εφοσον ειναι αοπλοι και εφοσον ειναι μονο ενας.Naida έγραψε: 23 Φεβ 2021, 14:47
Ποιος αθλητισμός παλικάρι μου; μίλησα κάπου να το κάνει ως αθλητισμό; δεν είδες που έγραψα δεν με νοιάζει αν θα παθιαστει, αν θα πάει σε αγώνα, αν θα πάρει μετάλλιο κτλ αρκεί να μάθει αυτοάμυνα; τι διαολο διαβάζετε όπως τα γουστάρετε;
στον πραγματικο κοσμο, σε αληθινες συνθηκες κινδυνου, μια τετοια κοπελλα δεν κινδυνευει λιγοτερο απο οποια αλλη.
το κιλ μπιλ ειναι ταινια.
να την στειλεις στιβο.
η καλυτερη αυτοαμυνα, ειναι το τρεξιμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
θα ρθω κι εγω, αλλα θα φερω κουταλι, να τσακισω ενα μιλφειγ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Φεβ 2021, 20:33Έλα εξω απο το καραβελ να μου τα πεις αυτα, φέρε κ το μαχαίρι σου μαζι, τέλοςAntipnevma έγραψε: 23 Φεβ 2021, 14:20
Φίλε άμα θεωρείς ότι πρέπει να είσαι "ράμπο" για να υπερασπίζεσαι μόνος σου τον εαυτό σου όταν οι άλλοι σε κοροϊδεύουν απλά σε λυπάμαι και σένα και τα παιδιά σου που θα κακοπεράσουν στο σχολείο και θα βγουν στην κοινωνία εύθραυστοι και ανασφαλείς σαν αυτούς που κλαίνε στα ριάλιτι.![]()
Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2021, 08:33δε θα μαθει. αν δεν παθιαστει, αν δεν ασχοληθει 10+ χρονια, αν δε φτασει σε επιπεδο πρωταθλητισμου, μια "μπαλαρινα" 50 κιλων δεν θα μπορει να αμυνθει. ακομη κι αν κανει ολα τα παραπανω, ισως τελικα καταφερει να "εχει" υπο προυποθεσεις, ενα 10-20% των πιθανων επιτιθεμενων. εφοσον ειναι αοπλοι και εφοσον ειναι μονο ενας.Naida έγραψε: 23 Φεβ 2021, 14:47
Ποιος αθλητισμός παλικάρι μου; μίλησα κάπου να το κάνει ως αθλητισμό; δεν είδες που έγραψα δεν με νοιάζει αν θα παθιαστει, αν θα πάει σε αγώνα, αν θα πάρει μετάλλιο κτλ αρκεί να μάθει αυτοάμυνα; τι διαολο διαβάζετε όπως τα γουστάρετε;
στον πραγματικο κοσμο, σε αληθινες συνθηκες κινδυνου, μια τετοια κοπελλα δεν κινδυνευει λιγοτερο απο οποια αλλη.
το κιλ μπιλ ειναι ταινια.δεν εχει καμμια, μα καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.
![]()
να την στειλεις στιβο.
η καλυτερη αυτοαμυνα, ειναι το τρεξιμο.
Λες ε; δεν πειράζει ας μάθει όσα χρειάζονται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
κλωτσια στ αρχιδια, και τρεξιμο.(αν ο αντιπαλος ειναι γυναικα, δεν ξερω, σκεψου εσυ ευαισθητο σημειο)
οριστε, αυτα ειναι οσα χρειαζονται. μπορεις να γλυτωσεις τον κοπο και χρονο να τη στειλεις