!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εκκολαπτόμενες ελληνιόλες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Re: εκκολαπτόμενες ελληνιόλες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Gherschaagk έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:58
- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:52
Gherschaagk έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:42

Επειδή ξεχάσαμε;

Αν μου έριχναν πρόστιμο ο φοσ μπροστά μου θα σας φαινόταν γατάκι.
Πάντα θυμίζω μια φίλη γιατί το ξεχνάει συχνά. Θα συναντιόμασταν κάπου και με το που θα ξεκινούσα της στέλνω "στείλε μήνυμα". Μέχρι να τσεκάρω αν πήρα μάσκα, λεφτά και να βάλω μουσική στο αμάξι, ξεκίνησα χωρίς να στείλω. Το θυμήθηκα στα 2α φώτα τροχαίας και έστειλα στα γρήγορα. Με το που φτάνω της το λέω και μου απαντάει "εγώ τώρα έστειλα με το που πάρκαρα :oops: ".

Επίσης είχα ραντεβού σε γιατρό πριν λίγες μέρες σε μια πολυκατοικία στο κέντρο. Παρκάρω χαλαρή και κατεβαίνω χωρίς μάσκα (την είχα στην τσάντα). Με το που μπαίνω στην πολυκατοικία βλέπω 2 γυναίκες με την μάσκα τους (στο δρόμο ενώ έβλεπα κόσμο, δεν έκανα το κλικ) και σταματάω σαν τρελή να ψάχνω την δική μου.

Έχω φανταστεί πολλές φορές να μου γράφουν πρόστιμα γι' αυτούς τους λόγους και να τους βρίζω αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να μην έλεγα τίποτα.
Εγώ έχω τον Κέρβερο πάνω απ' το κεφάλι μου όλη την ώρα. Έστειλες μνμ;; Έχεις μάσκες;;; Αντισηπτικό;;; Απολυμαντικό;;; Χλωρίνη;;; Θα με σκάσει. :smt108

Δεν του το είπα εννοείται.

Τίποτα δεν θα έλεγα στα όργανα. Εσάς θα στόλιζα.
Ακούγεται σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος. Τα σέβη μας στον κύριο :sal5:

Έμπλεξε όμως απ ότι φαίνεται. Η υγειονομική υπονόμευση οικογένειας σίγουρα θα αποτελεί legit αιτία διαζυγίου. Δεν θα τον κατηγορήσουμε εάν προβεί στις δέουσες ενέργειες.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:00 έχεις ξεχάσει ένα "σε" ή είναι κυπριακά
Θυμίζω ΤΗΝ φίλη μου. Θυμίζω μια φίλη μου. Δεν θυμίζω κάτι σε φίλη μου αλλά θυμίζω γενικά την φίλη μου. Το' χουμε; :lol:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δημοκρατικός έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:41
Ασέβαστος έγραψε: 23 Φεβ 2021, 12:32
foscilis έγραψε: 23 Φεβ 2021, 12:25 Η μία μάνα μας πήρε τηλέφωνο και ξεκίνησε "ξέρεις όμως τι έκανε η δικιά σου; Και τι είναι αυτές οι βλακείες για δικηγόρους" Της λέει η CEO "ναι ξέρω τους την είπε και καλά κάνανε και την πετάξανε έξω από το γκρουπ αλλά όλο το υπόλοιπο δεν έπρεπε να είχε γίνει" "ποιο όλο το υπόλοιπο" "παιδί μου κοίτα τα screenshots που σου έστειλα" "ποια σκρήνσοτς" (κενό) "σε κλείνω". Δέκα λεπτά μετά πήρε τηλέφωνο να ζητήσει ταπεινά συγνώμη και να εγγυηθεί ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ.

Δεν είχε προσέξει τα screenshots, μόνο το γραπτό κείμενο και όταν ρώτησε την κόρη της τι έγινε της παρουσίασε μια είδηση α λα skai.gr.

Οι άλλες δύο για την ώρα δεν έχουν δει τα μηνύματα.
θα ηθελα να δω το γραπτο κειμενο, εφοσον το εχεις συνταξει εσυ και ειναι γεματο φοσιλιες :003: πρεπει να εχει πολλη πλακα.
ενταξει, φανταζομαι δεν θα το ποσταρεις γιατι παιζει να αποκλαυφθει ποιος εισαι , προσωπικα δεδομενα κλπ. αλλα πρεπει να ειναι και γαμω. :003:
To παρουσιάζω σε πανφορουμιακή αποκλειστικότητα:

Εικόνα Εικόνα
Το διαδοχοmultiverse μπάζει :-?
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:02
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:00 έχεις ξεχάσει ένα "σε" ή είναι κυπριακά
Θυμίζω ΤΗΝ φίλη μου. Θυμίζω μια φίλη μου. Δεν θυμίζω κάτι σε φίλη μου αλλά θυμίζω γενικά την φίλη μου. Το' χουμε; :lol:
πιο παραπλανητικά συμφραζόμενα έβερ
Πάντα θυμίζω μια φίλη γιατί το ξεχνάει συχνά. Θα συναντιόμασταν κάπου και με το που θα ξεκινούσα της στέλνω "στείλε μήνυμα"
:102:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

:xena:
Αν θυμίζεις μια φίλη σου αυτό σημαίνει ότι μοιάζετε πολύ και όποιες σε βλέπει λέει "α, μου θυμίζεις τη φίλη σου!".
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Δημοκρατικός έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:02
- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:52

Πάντα θυμίζω μια φίλη γιατί το ξεχνάει συχνά. Θα συναντιόμασταν κάπου και με το που θα ξεκινούσα της στέλνω "στείλε μήνυμα". Μέχρι να τσεκάρω αν πήρα μάσκα, λεφτά και να βάλω μουσική στο αμάξι, ξεκίνησα χωρίς να στείλω. Το θυμήθηκα στα 2α φώτα τροχαίας και έστειλα στα γρήγορα. Με το που φτάνω της το λέω και μου απαντάει "εγώ τώρα έστειλα με το που πάρκαρα :oops: ".

Επίσης είχα ραντεβού σε γιατρό πριν λίγες μέρες σε μια πολυκατοικία στο κέντρο. Παρκάρω χαλαρή και κατεβαίνω χωρίς μάσκα (την είχα στην τσάντα). Με το που μπαίνω στην πολυκατοικία βλέπω 2 γυναίκες με την μάσκα τους (στο δρόμο ενώ έβλεπα κόσμο, δεν έκανα το κλικ) και σταματάω σαν τρελή να ψάχνω την δική μου.

Έχω φανταστεί πολλές φορές να μου γράφουν πρόστιμα γι' αυτούς τους λόγους και να τους βρίζω αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να μην έλεγα τίποτα.
Εγώ έχω τον Κέρβερο πάνω απ' το κεφάλι μου όλη την ώρα. Έστειλες μνμ;; Έχεις μάσκες;;; Αντισηπτικό;;; Απολυμαντικό;;; Χλωρίνη;;; Θα με σκάσει. :smt108

Έμπλεξε όμως απ ότι φαίνεται. Η υγειονομική υπονόμευση οικογένειας σίγουρα θα αποτελεί legit αιτία διαζυγίου. Δεν θα τον κατηγορήσουμε εάν προβεί στις δέουσες ενέργειες.
Κουτούτσικο.

Χαζός είναι να με χωρίσει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Casper -

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:04
πιο παραπλανητικά συμφραζόμενα έβερ
Πάντα θυμίζω μια φίλη γιατί το ξεχνάει συχνά. Θα συναντιόμασταν κάπου και με το που θα ξεκινούσα της στέλνω "στείλε μήνυμα"
:102:
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το "πάντα το θυμίζω σε μια φίλη" με το "θυμίζω μια φίλη" έχουν ακριβώς το ίδιο νόημα γιατί απλά αναφέρομαι στο ποιόν θυμίζω.

Αν δεν το λέτε καν, πάσο. Αλλά αμφιβάλλω ότι δεν καταλάβατε το νόημα. Να' χαμε να λέγαμε οπότε το λήγω.
- Casper -

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:06
:xena:
Αν θυμίζεις μια φίλη σου αυτό σημαίνει ότι μοιάζετε πολύ και όποιες σε βλέπει λέει "α, μου θυμίζεις τη φίλη σου!".
Ναι υπάρχει κι' αυτή η σημασία αλλά όταν διαβάζεις αυτό που έγραψα δεν βγάζεις αυτό το νόημα.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Gherschaagk έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:06

Κουτούτσικο.

Υπάρχει και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, το οποίο υπερκεράζει τα υπόλοιπα. Γενικότερα όμως, καλό θα είναι να μην φέρεσαι δίκην ψύλλου κατά την περίοδο του Μαύρου Θανάτου. Κυρίως να μην δίνεις το κακό παράδειγμα απο θεσμική θέση.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:02 Θυμίζω ΤΗΝ φίλη μου. Θυμίζω μια φίλη μου. Δεν θυμίζω κάτι σε φίλη μου αλλά θυμίζω γενικά την φίλη μου.
- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:10 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το "πάντα το θυμίζω σε μια φίλη" με το "θυμίζω μια φίλη" έχουν ακριβώς το ίδιο νόημα γιατί απλά αναφέρομαι στο ποιόν θυμίζω.
:-?

θυμίζεις γενικά την φίλη σου (δηλαδή μοιάζετε) ή θυμίζεις κάτι σε μία φίλη σου (που το ξέχασε); :smt017
- Casper -

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:15
- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:02 Θυμίζω ΤΗΝ φίλη μου. Θυμίζω μια φίλη μου. Δεν θυμίζω κάτι σε φίλη μου αλλά θυμίζω γενικά την φίλη μου.
- Casper - έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:10 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το "πάντα το θυμίζω σε μια φίλη" με το "θυμίζω μια φίλη" έχουν ακριβώς το ίδιο νόημα γιατί απλά αναφέρομαι στο ποιόν θυμίζω.
:-?

θυμίζεις γενικά την φίλη σου (δηλαδή μοιάζετε) ή θυμίζεις κάτι σε μία φίλη σου (που το ξέχασε); :smt017
Την θυμίζω κάτι. Ποιόν θυμίζω; Την φίλη μου. Γι' αυτό παρέλειψα το "σε". Εδώ πάντως το παραλείπουμε τις περισσότερες φορές (τουλάχιστον προφορικά) και μια χαρά βγάζει νόημα. Ότι δηλαδή διαβάζοντας αυτό που έγραψα εσύ και ο νάνος καταλάβατε ότι μοιάζω εμφανισιακά στην φίλη μου. Οκ. Συγχωράτε με που δεν μιλάω άπταιστα την γλώσσα σας και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Δημοκρατικός έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:14
Gherschaagk έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:06

Κουτούτσικο.

Υπάρχει και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, το οποίο υπερκεράζει τα υπόλοιπα. Γενικότερα όμως, καλό θα είναι να μην φέρεσαι δίκην ψύλλου κατά την περίοδο του Μαύρου Θανάτου. Κυρίως να μην δίνεις το κακό παράδειγμα απο θεσμική θέση.
Ελληνικά δεν ξέρεις;

Είπα πως ξέχασα να στείλω μνμ.

Τώρα τα υπόλοιπα που συμπεραίνεις είναι ανυπόστατα. Μια χαρά τα κάνω όλα όπως πρέπει. Το ότι με σκάει είναι άλλο θέμα, δικό του.

Εγώ τουλάχιστον αλλάζω 2-3 μάσκες τη μέρα. Άλλες που βλέπω να με πλησιάζουν και απομακρύνομαι αλλάζουν μάσκα μια φορά τον μήνα. Έχουν κάνει κουμπάκια μπροστά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

foscilis έγραψε: 23 Φεβ 2021, 11:20 Θυμάστε τις αθώες εποχές προ covid που κατήγγειλα το Facebook συμμαθήτριας στη λογική kill it before it lays eggs;

Fast Forward ένα χρόνο μετά, και τι χρόνο...

Πριν μια εβδομάδα λοιπόν η κόρη μου έστειλε μήνυμα στο ομαδικό skype της τάξης να ρωτήσει τι ώρα ξεκινά το παιχνίδι τους και οι δύο "δημοφιλείς" της απαντήσανε "σταμάτα να στέλνεις, κάνουμε αγγλικά και μας ενοχλείς". Τους λέει "και δε μπορείτε να κλείσετε τα notifications από την ομάδα όσο κάνετε αγγλικά, πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε;".

Αυτό ήταν.

Την πετάξανε έξω από το γκρουπ και μετά άρχισαν να τη βρίζουν σε όλη την τάξη, να ανεβάζουν φωτογραφίες της με αχαρακτήριστες λεζάντες τόσο ως προς την ορθογραφία όσο ως προς το περιεχόμενο, ανοίξανε ψηφοφορίες "έχεις ακόμα φίλη την {}" και πιάσανε ένα ένα τα παιδιά της τάξης λέγοντάς τους ότι αν θέλουν να παραμείνουν στο γκρουπ δεν πρέπει να της ξαναμιλήσουν ποτέ.

Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά φαίνονται (και είναι) ελαφρώς γελοία σε εμάς τους ενήλικες όμως μιλάμε για 11χρονα που για ψύλλου πήδημα δεν τα ικανοποίησε τιποτα λιγότερο από τη διαπόμπευση και τον πλήρη κοινωνικό εξοστρακισμό κάποιας που... τους αντιμίλησε. Δηλαδή τι θα κάνουν αυτά τα κοριτσάκια στα 15; Θα πληρώνουν τραμπούκους να σε βιάσουν επειδή δε χαμογέλασες αρκετά που τις είδες;

Φυσικά δε γεννήθηκε ακόμα το 11χρονο που θα δείξει στον φοσίλαρο τι σημαίνει ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ. Κατευθείαν έφυγαν screenshots για τις μανάδες τους με διαταγή ότι αυτό τελειώνει ΠΡΟΧΘΕΣ. Ότι θέλω να μάθω συγκεκριμένα πώς τιμωρήσανε τα παιδιά τους για τις παράνομες πράξεις τους. Ότι ΑΝ ικανοποιηθώ πως το ζήτημα έχει κλείσει σωστά, ότι κάθε φωτογραφία έχει σβηστεί και κυρίως δεν πρόκειται να ξαναστεναχωρηθεί η κόρη μου ΙΣΩΣδεν πάω σε δικηγόρο. Επίσης επικοινώνησα με το διευθυντή του σχολείου και τη δασκάλα τους και η τάξη θα υποστεί σεμινάρια antibullying, ενώ οι τρεις πρωτοστάτες (είναι και ένα αγόρι) θα είναι υπό στενή παρακολούθηση σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και ιδιαίτερα όταν ξανανοίξει το σχολείο.
Σ' αγαπώ ρε Φοσιλάκο.

Από τη ρίζα να φεύγει η σαπίλα, γιατί εξαπλώνεται.

Εγώ έκανα μια επίσκεψη σε αντίστοιχα δίδυμα κορίτσια που έκαναν κάτι ανατριχιαστικά παρόμοιο και άλλαξαν 6 χρώματα στη μούρη μπροστά στους γονείς τους. Κατέληξαν να κλαίνε και να ζητάνε συγγνώμη ΧΩΡΙΣ να μιλήσω, χοχοχο. Τώρα ξεκινάνε κάθε μάθημα στο διαδικτυακό λέγοντας πόσο μετάνιωσαν για τις μαλακίες τους. :003:
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Χαιρετίζω την επιστροφή στην υγειονομική τάξη.

Ο αγώνας είναι μακρύς και επίπονος. Κάνουμε το καθήκον μας.

Κεφτέδες με βλήτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεφτέδες με βλήτα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Φεβ 2021, 12:01 Το επίσης κωμικοτραγικό ξέρετε ποιο είναι, παίδες;

Το ότι η χιλιοτραγουδισμένη αντιαυταρχική συμπεριφορά όταν εφαρμόζεται από πανάσχετους γονείς και εκπαιδευτικούς, είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την λατρεία στην αυταρχικότητα.

Καρατσεκαρισμένο.
Σε σένα κάνουμε αίτηση για πιστοποίηση σχετοσύνης;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”