Δε σε ενοχλεί γιατί ούτε στον κόπο να πατήσεις το κουμπί της αναφοράς δε μπαίνεις. Προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο για σχολιασμό σε ένα χιουμοριστικό τρολονήμα. Δεν το βρίσκεις κάπως οξύμωρο;kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:22Τι δεν με ενοχλεί;
Προφανώς και με ενοχλεί. Πάντα στο πχόρουμ υπήρχαν τέτοια φαινόμενα, αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Γράφονται ποινικά κολάσιμες αναφορές χωρίς αντίδραση από την πλευρά της διαχείρισης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέο αίτημα Κουφοντινα
Re: Νέο αίτημα Κουφοντινα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εσύ τώρα γιατί ξύνεσαι;Paris έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:23ποιος τον αφηνει ; ο φουφουτος ;Beria έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:05Ρε άνθρωπε, σε αφήνουν να γράφεις στο φόρουμ, εν γνώσει όλων ότι έχεις αντιποιηθεί το όνομα άλλου παλαιότερου μέλους και καμαρώνεις κι όλας.ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:04 Vatraxe
Μεγαλε συντονιστη κτλ.
Σε δικα μου κειμενα αν και καλα στηριγμενα βλεπω πεφτει μαχαιρι.
Βλεπεις ειμαι εθνικιστης,αντικομμουνιστης και ευθυνομαι για ολα τα κακα του κοσμου.
Οποτε ασε μας με τις δηθεν αντιθεσεις σου με την λογοκρισια.και να σου θυμησω οτι πρωτα με βριζουν και μετα βριζω εγω αλλα μονο με εμενα τα βαζεις και με διαγραφετε.
Σου θυμηζω ορι με εχετε διαγραψει τρεις φορες την μια μαλιστα διοτι για ενα βιβλιο για τον μπουχαριν σε αναφορα μου δεν εβαλα την σωστη σελιδα.
Αυτα.
και μιλάς;![]()
ε οχι και δεν αντιδρα .... ανοιγει ομπρελα γιατι ψιχαλιζειkameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:22Τι δεν με ενοχλεί;
Προφανώς και με ενοχλεί. Πάντα στο πχόρουμ υπήρχαν τέτοια φαινόμενα, αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Γράφονται ποινικά κολάσιμες αναφορές χωρίς αντίδραση από την πλευρά της διαχείρισης.
ε οχι και δεν αντιδρα .... ανοιγει ομπρελα γιατι ψιχαλιζειkameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:22Τι δεν με ενοχλεί;
τ αρχιδια μου ξυνω μπακακα
αν σε ενοχλει ο θορυβος κλασε μου μια μαντρα
Γιατί αν πατήσω αναφορά τι θα συμβεί; Θα έχουν συνέπειες οι γνωστοί-άγνωστοι που συστηματικά υβρίζουν και διαρρήδην συκοφαντούν χωρίς αποδείξεις;vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:24
Δε σε ενοχλεί γιατί ούτε στον κόπο να πατήσεις το κουμπί της αναφοράς δε μπαίνεις. Προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο για σχολιασμό σε ένα χιουμοριστικό τρολονήμα. Δεν το βρίσκεις κάπως οξύμωρο;
Αλλά, σοβαρά τώρα, χρειάζεται η διαχείριση ...καταγγελία για να παρέμβει όταν ανοικτά και κατ'επανάληψη διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει για τα όσα έκανε ο Λιγνάδης και ότι ΜΚΟ στην οποία δραστηριοποιούνται συγγενείς του (μέχρι και για την ανήλικη κόρη του έγραψαν) προμηθεύει ανήλικα;
Δηλαδή δεν είναι αυτονόητο ότι ο ρόλος της διαχείρισης είναι να παρεμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις (είτε πρόκειται για τον έναν ή τον άλλον πολιτικό) και να πει το απλό: "Χρήστες, ο καθένας έχει την άποψή του για την πολιτική ευθύνη ή μη του Μητσοτάκη, του Τσίπρα, του Κουτσούμπα, του χ και του ψ, αλλά από αυτό το σημείο να το ξεχειλώνετε και να γράφετε τερατολογίες και αναπόδεικτες συκοφαντίες υπάρχει τεράστια απόσταση και δεν θα γίνεται τούτο ανεκτό".
Το πχόρουμ Βάτραχε υποτίθεται ότι έχει κάποιους κανόνες, όποιος θέλει να πάει στο twitter να ξερνάει τη χολή του, μήπως να εισπράττει και τα 0,60.
kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:35Γιατί αν πατήσω αναφορά τι θα συμβεί; Θα έχουν συνέπειες οι γνωστοί-άγνωστοι που συστηματικά υβρίζουν και διαρρήδην συκοφαντούν χωρίς αποδείξεις;vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:24
Δε σε ενοχλεί γιατί ούτε στον κόπο να πατήσεις το κουμπί της αναφοράς δε μπαίνεις. Προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο για σχολιασμό σε ένα χιουμοριστικό τρολονήμα. Δεν το βρίσκεις κάπως οξύμωρο;
Αλλά, σοβαρά τώρα, χρειάζεται η διαχείριση ...καταγγελία για να παρέμβει όταν ανοικτά και κατ'επανάληψη διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει για τα όσα έκανε ο Λιγνάδης και ότι ΜΚΟ στην οποία δραστηριοποιούνται συγγενείς του (μέχρι και για την ανήλικη κόρη του έγραψαν) προμηθεύει ανήλικα;
Δηλαδή δεν είναι αυτονόητο ότι ο ρόλος της διαχείρισης είναι να παρεμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις (είτε πρόκειται για τον έναν ή τον άλλον πολιτικό) και να πει το απλό: "Χρήστες, ο καθένας έχει την άποψή του για την πολιτική ευθύνη ή μη του Μητσοτάκη, του Τσίπρα, του Κουτσούμπα, του χ και του ψ, αλλά από αυτό το σημείο να το ξεχειλώνετε και να γράφετε τερατολογίες και αναπόδεικτες συκοφαντίες υπάρχει τεράστια απόσταση και δεν θα γίνεται τούτο ανεκτό".
Το πχόρουμ Βάτραχε υποτίθεται ότι έχει κάποιους κανόνες, όποιος θέλει να πάει στο twitter να ξερνάει τη χολή του, μήπως να εισπράττει και τα 0,60.
Πάτα εσύ και βλέπουμε. Μην έχεις μόνο άποψη, βοήθησε μία κατάσταση και φυσικά δεν εστιάζω στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάω γενικά.kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:35Γιατί αν πατήσω αναφορά τι θα συμβεί; Θα έχουν συνέπειες οι γνωστοί-άγνωστοι που συστηματικά υβρίζουν και διαρρήδην συκοφαντούν χωρίς αποδείξεις;vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:24
Προσπαθώ να κάνω follow up το νήμα από τη σελίδα 82 που την άφησα για να πάω για φαγητό (με την άδειά σας) και έχω ήδη σβήσει 5-6 ποστ που δεν έχουν καν αναφερθεί και είμαι ακόμα στην 89.
Θέλεις πραγματικά να σε βοηθήσω σε αυτό και να σου κάνω καμιά δεκαριά αναφορές;vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:40
Πάτα εσύ και βλέπουμε. Μην έχεις μόνο άποψη, βοήθησε μία κατάσταση και φυσικά δεν εστιάζω στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάω γενικά.
Προσπαθώ να κάνω follow up το νήμα από τη σελίδα 82 που την άφησα για να πάω για φαγητό (με την άδειά σας) και έχω ήδη σβήσει 5-6 ποστ που δεν έχουν καν αναφερθεί και είμαι ακόμα στην 89.
Γιατί δεν κάνεις το πιο απλό, τουλάχιστον να γράψεις στα νήματα κάτι παρόμοιο με αυτό που σου σημείωσα πριν και να βάλεις κάποιο όριο έστω από εδώ και πέρα;
Γιατί θα χαθεί στην επόμενη σελίδα. Το τι κάνω (εγώ και όλη η ομάδα), στο μεταξύ, καλώς ή κακώς δεν το γνωρίζετε.kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:44Θέλεις πραγματικά να σε βοηθήσω σε αυτό και να σου κάνω καμιά δεκαριά αναφορές;vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:40
Πάτα εσύ και βλέπουμε. Μην έχεις μόνο άποψη, βοήθησε μία κατάσταση και φυσικά δεν εστιάζω στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάω γενικά.
Γιατί δεν κάνεις το πιο απλό, τουλάχιστον να γράψεις στα νήματα κάτι παρόμοιο με αυτό που σου σημείωσα πριν και να βάλεις κάποιο όριο έστω από εδώ και πέρα;
Βερια.Beria έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:05Ρε άνθρωπε, σε αφήνουν να γράφεις στο φόρουμ, εν γνώσει όλων ότι έχεις αντιποιηθεί το όνομα άλλου παλαιότερου μέλους και καμαρώνεις κι όλας.ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:04 Vatraxe
Μεγαλε συντονιστη κτλ.
Σε δικα μου κειμενα αν και καλα στηριγμενα βλεπω πεφτει μαχαιρι.
Βλεπεις ειμαι εθνικιστης,αντικομμουνιστης και ευθυνομαι για ολα τα κακα του κοσμου.
Οποτε ασε μας με τις δηθεν αντιθεσεις σου με την λογοκρισια.και να σου θυμησω οτι πρωτα με βριζουν και μετα βριζω εγω αλλα μονο με εμενα τα βαζεις και με διαγραφετε.
Σου θυμηζω ορι με εχετε διαγραψει τρεις φορες την μια μαλιστα διοτι για ενα βιβλιο για τον μπουχαριν σε αναφορα μου δεν εβαλα την σωστη σελιδα.
Αυτα.
και μιλάς;
Κοιμασαι με τα τσαρουχια.απο που καταλαβαυε οτι ειμαι μαιμου ταυγετης;
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Το κλειδώνεις για 10' και αφήνεις όλους να δούνε την ανάρτησή σου.vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:46
Γιατί θα χαθεί στην επόμενη σελίδα. Το τι κάνω (εγώ και όλη η ομάδα), στο μεταξύ, καλώς ή κακώς δεν το γνωρίζετε.
Συμπληρώνεις ότι όποιος γράψει ξανά αναπόδεικτους ισχυρισμούς ποινικά κολάσιμους για δημόσια πρόσωπα, δεξιούς ή αριστερούς, straight ή gay, κυβερνητικούς ή αντιπολιτευόμενους κλπ έφυγε κατευθείαν με μπαν.
Ξέρεις καλά ότι να σβήνονται ετεροχρονισμένα μηνύματα χωρίς όσοι τα γράφουν να έχουν συνέπειες, δεν έχει νόημα.
Σας ειμαι πολυ..υποχρεωμενος που μου κανετε αυτη την χαρη.κερναω γνησιο σπληναντερο τραγιο
Διαπυρος προς υμας ευχετης προμ κυριον
ΨευτοΤΑΥΓΕΤΗΣ
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Δεν μ' ενδιαφέρει ούτε τι είναι ούτε πώς τον λένε. Σε κανενός φυσιολογικού ανθρώπου το περιβάλλον δεν έχουν βρεθεί δύο τέτοιοι.kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:35 Αλλά, σοβαρά τώρα, χρειάζεται η διαχείριση ...καταγγελία για να παρέμβει όταν ανοικτά και κατ'επανάληψη διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει για τα όσα έκανε ο Λιγνάδης και ότι ΜΚΟ στην οποία δραστηριοποιούνται συγγενείς του (μέχρι και για την ανήλικη κόρη του έγραψαν) προμηθεύει ανήλικα;

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση