!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέο αίτημα Κουφοντινα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Νέο αίτημα Κουφοντινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 13:49
vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 13:44Όχι ε;
Συγνώμη πραγματικά, εδώ στο πχόρουμ γράφονται συνεχώς τερατολογίες χωρίς να υπάρχει αντίδραση, το σατιρικό νήμα για τον Κουφοντίνα σε ενόχλησε;
Ελα ντε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 13:49
vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 13:44Όχι ε;
Συγνώμη πραγματικά, εδώ στο πχόρουμ γράφονται συνεχώς τερατολογίες χωρίς να υπάρχει αντίδραση, το σατιρικό νήμα για τον Κουφοντίνα σε ενόχλησε;
Ό,τι μπορούμε κάνουμε για να ξεσκατίζουμε το φόρουμ, νυχθημερόν. Προφανώς δεν τα προλαβαίνουμε όλα.

Καμία ενόχληση για το νήμα. Έγινε αναφορά και έπρεπε κάπως να τη χειριστώ. Θεωρητικά έπρεπε να πάει κάδο. Πρακτικά, πάει στο ΠΑΚΥ γιατί είναι κρίμα να φύγει. Αν την έκλεινα έτσι απλά, θα είχα άλλες ζαλάδες στα παπάρια μου. Δείξτε λίγη κατανόηση.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 13:55 Καμία ενόχληση για το νήμα. Έγινε αναφορά και έπρεπε κάπως να τη χειριστώ.
Εντιμη τοποθετηση, αποσυρω τον χαρακτηρισμο προς τον συντονισμο.

Καλα ρε ξεφτιλες αριστεροι υπερασπιστες κατα συρροη δολοφονων τοσο πολυ δευτερη φυση σας εγινε η ρουφιανια; "κυριε κυριε δειτε, αυτος μας κοροιδευει, να το σβησετε" :smt005:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 13:55
Ό,τι μπορούμε κάνουμε για να ξεσκατίζουμε το φόρουμ, νυχθημερόν. Προφανώς δεν τα προλαβαίνουμε όλα.

Καμία ενόχληση για το νήμα. Έγινε αναφορά και έπρεπε κάπως να τη χειριστώ. Θεωρητικά έπρεπε να πάει κάδο. Πρακτικά, πάει στο ΠΑΚΥ γιατί είναι κρίμα να φύγει. Αν την έκλεινα έτσι απλά, θα είχα άλλες ζαλάδες στα παπάρια μου. Δείξτε λίγη κατανόηση.
Κατανοώ, αλλά σε δίπλα νήματα χωρίς καμία απόδειξη γράφονται πράγματα ποινικά κολάσιμα από γνωστούς χρήστες με μόνιμη ασυλία όπως λ.χ. ότι ΜΚΟ που σχετίζεται με την οικογένεια του Μητσοτάκη πάσαρε ανήλικα στον Λιγνάδη, αλλά δεν τρέχει μια.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 14:04
vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 13:55

Κατανοώ, αλλά σε δίπλα νήματα χωρίς καμία απόδειξη γράφονται πράγματα ποινικά κολάσιμα από γνωστούς χρήστες με μόνιμη ασυλία όπως λ.χ. ότι ΜΚΟ που σχετίζεται με την οικογένεια του Μητσοτάκη πάσαρε ανήλικα στον Λιγνάδη, αλλά δεν τρέχει μια.
Όχι λοιπόν. Δεν κατανοείς.

Επί του θέματος που αναφέρεις, υπάρχει αναδημοσίευση από ΕΠΩΝΥΜΗ. Στην αναδημοσίευση μάλιστα έκανα και ερώτημα περί ποιάς πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
kameron

vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 14:10

Επί του θέματος που αναφέρεις, υπάρχει αναδημοσίευση από ΕΠΩΝΥΜΗ. Στην αναδημοσίευση μάλιστα έκανα και ερώτημα περί ποιάς πρόκειται.
Υπάρχει αναδημοσίευση και για τους ισχυρισμούς ότι ο Μητσοτάκης γνώριζε τη δραστηριότητα του Λιγνάδη;

Η επώνυμη που αναφέρεις διέγραψε τη δημοσίευσή της. Εδώ όμως έμεινε.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 14:18
vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 14:10

Υπάρχει αναδημοσίευση και για τους ισχυρισμούς ότι ο Μητσοτάκης γνώριζε τη δραστηριότητα του Λιγνάδη;

Η επώνυμη που αναφέρεις διέγραψε τη δημοσίευσή της. Εδώ όμως έμεινε.
Δε γνωρίζω, πιθανώς και να υπάρχει, αλλά αν κάποιος έχει την άποψη ότι το βίο και την πολιτεία του Λιγνάδη τη γνωρίζει ο Μητσοτάκης, άποψή του είναι. Κι εμένα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι αποκλείεται να μη γνώριζαν κύκλοι, τουλάχιστον στο π/θ περιβάλλον.

Για τη διαγραφή της δημοσίευσης, τι ακριβώς θες να κάνουμε; Να ελέγχουμε όλα τα social μπας και κάποιος πάρει πίσω ό,τι πόσταρε; Τελικά τι θέλετε, συντονιστές ή κασκαντέρ;
ΤΑΥΓΕΤΗΣ
Phorum.gr user: ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΥΓΕΤΗΣ »

Vatraxe
Μεγαλε συντονιστη κτλ.
Σε δικα μου κειμενα αν και καλα στηριγμενα βλεπω πεφτει μαχαιρι.
Βλεπεις ειμαι εθνικιστης,αντικομμουνιστης και ευθυνομαι για ολα τα κακα του κοσμου.
Οποτε ασε μας με τις δηθεν αντιθεσεις σου με την λογοκρισια.και να σου θυμησω οτι πρωτα με βριζουν και μετα βριζω εγω αλλα μονο με εμενα τα βαζεις και με διαγραφετε.
Σου θυμηζω ορι με εχετε διαγραψει τρεις φορες την μια μαλιστα διοτι για ενα βιβλιο για τον μπουχαριν σε αναφορα μου δεν εβαλα την σωστη σελιδα.
Αυτα.
Διαπυρος προς υμας ευχετης προς κυριον

Ταυγετης.(η το αντιγραφο του για οσους θελουν)
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Άβαταρ μέλους
kameron

vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 17:53
Δε γνωρίζω, πιθανώς και να υπάρχει, αλλά αν κάποιος έχει την άποψη ότι το βίο και την πολιτεία του Λιγνάδη τη γνωρίζει ο Μητσοτάκης, άποψή του είναι. Κι εμένα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι αποκλείεται να μη γνώριζαν κύκλοι, τουλάχιστον στο π/θ περιβάλλον.

Για τη διαγραφή της δημοσίευσης, τι ακριβώς θες να κάνουμε; Να ελέγχουμε όλα τα social μπας και κάποιος πάρει πίσω ό,τι πόσταρε; Τελικά τι θέλετε, συντονιστές ή κασκαντέρ;
Η ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκες διαγράφηκε προφανώς επειδή ήταν ποινικά κολάσιμη. Το ότι εδώ παρέμεινε, επίσης προφανώς δεν σας ενδιαφέρει και αυτό λέει πολλά.

Τέλος, αφού η κάθε άποψη εναντίον πολιτικών αντιπάλων είναι ελεύθερη να γράφεται εδώ, ακόμα και αν είναι προδήλως συκοφαντική, υποθέτω ότι μπορούμε στο εξής όλοι να γράφουμε αντίστοιχες τερατολογίες χωρίς συνέπειες.

Εκτός και αν δεν αντιλαμβάνεσαι τη βαρύτητα της κατηγορίας ότι ο Πρωθυπουργός γνώριζε τος δραστηριότητες του Λιγνάδη και ότι ΜΚΟ στην οποία δραστηριοποιούνται συγγενικά του πρόσωπα του προμήθευε ανήλικους.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:04 Vatraxe
Μεγαλε συντονιστη κτλ.
Βλεπεις ειμαι εθνικιστης,αντικομμουνιστης και ευθυνομαι για ολα τα κακα του κοσμου.
Οποτε ασε μας με τις δηθεν αντιθεσεις σου με την λογοκρισια.και να σου θυμησω οτι πρωτα με βριζουν και μετα βριζω εγω αλλα μονο με εμενα τα βαζεις και με διαγραφετε.
Σου θυμηζω ορι με εχετε διαγραψει τρεις φορες την μια μαλιστα διοτι για ενα βιβλιο για τον μπουχαριν σε αναφορα μου δεν εβαλα την σωστη σελιδα.
Αυτα.
Ρε άνθρωπε, σε αφήνουν να γράφεις στο φόρουμ, εν γνώσει όλων ότι έχεις αντιποιηθεί το όνομα άλλου παλαιότερου μέλους και καμαρώνεις κι όλας.
και μιλάς;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εάν εμφανίζετο ως κουφοντινικός θα αρχίζατε τα πάρε σκαλπ ταηγέταρε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

kameron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:05
vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 17:53

Η ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκες διαγράφηκε προφανώς επειδή ήταν ποινικά κολάσιμη. Το ότι εδώ παρέμεινε, επίσης προφανώς δεν σας ενδιαφέρει και αυτό λέει πολλά.

Τέλος, αφού η κάθε άποψη εναντίον πολιτικών αντιπάλων είναι ελεύθερη να γράφεται εδώ, ακόμα και αν είναι προδήλως συκοφαντική, υποθέτω ότι μπορούμε στο εξής όλοι να γράφουμε αντίστοιχες τερατολογίες χωρίς συνέπειες.

Εκτός και αν δεν αντιλαμβάνεσαι τη βαρύτητα της κατηγορίας ότι ο Πρωθυπουργός γνώριζε τος δραστηριότητες του Λιγνάδη και ότι ΜΚΟ στην οποία δραστηριοποιούνται συγγενικά του πρόσωπα του προμήθευε ανήλικους.
Μα δε βλέπω να σε ενοχλούν. Γιατί αντιδράς;
Άβαταρ μέλους
kameron

vatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18
Μα δε βλέπω να σε ενοχλούν. Γιατί αντιδράς;
Τι δεν με ενοχλεί;

Προφανώς και με ενοχλεί. Πάντα στο πχόρουμ υπήρχαν τέτοια φαινόμενα, αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Γράφονται ποινικά κολάσιμες αναφορές χωρίς αντίδραση από την πλευρά της διαχείρισης.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Beria έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:05
Μεγαλε συντονιστη κτλ.
Αυτα.
Ρε άνθρωπε, σε αφήνουν να γράφεις στο φόρουμ, εν γνώσει όλων ότι έχεις αντιποιηθεί το όνομα άλλου παλαιότερου μέλους και καμαρώνεις κι όλας.
και μιλάς;
ποιος τον αφηνει ; ο φουφουτος ; :smt017
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Paris έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:23
Beria έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:05
Μεγαλε συντονιστη κτλ.
Αυτα.
και μιλάς;
ποιος τον αφηνει ; ο φουφουτος ; :smt017
Η καλοσύνη των διαχειριστών
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”