Βασικά ο ρώμας το λέει μόνος του οτι είναι ομοφυλόφιλος. Γιατί να κρύψει κανείς κάτι τέτοιο;OANNHSEA έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:46Επειδή μου τα είπανε κάποιοι οι οποίοι είναι σε άκυρο σημείο και τους εμπιστεύομαι, σου γράφω ότι δεν είναι ένας και δύο - και ότι η παιδεραστία είναι το ένα από τα πολλά...Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:39Δηλαδή ξέρεις εσύ για άτομο ότι βιάζει παιδια; όντως τώρα;OANNHSEA έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:34
Εγώ σου λέω ότι είναι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά, και αν κάποιοι κάνουν ότι μιλάνε, δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου!!!
Δεν γίνεται να είμαι ο μόνος που τα έχει ακούσει - και δεν ασχολούμαι καθόλου με την "καλλιτεχνία"...
.
Όπως λοιπόν κάποιος ομοφυλόφιλος τραγουδιστής "παντρεύτηκε", αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι ο γάμος είναι μούφα, αλλά δεν μιλάνε ανοιχτά, έτσι και με αυτό το κύκλωμα...
Π.χ. από αυτά τα άτομα έμαθα το 2000 περίπου ότι ο Ρώμας είναι ομοφυλόφιλος...
ΥΓ
Είναι πολύ βαθιά η σαπίλα...
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Κάτσε τώρα γιατί με μπερδεύεις. Μιλάς για άτομα ότι είναι ομοφυλοφιλα ή για ότι βιάζουν/παραπλανουν σεξουαλικά παιδιά;OANNHSEA έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:46Επειδή μου τα είπανε κάποιοι οι οποίοι είναι σε άκυρο σημείο και τους εμπιστεύομαι, σου γράφω ότι δεν είναι ένας και δύο - και ότι η παιδεραστία είναι το ένα από τα πολλά...Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:39Δηλαδή ξέρεις εσύ για άτομο ότι βιάζει παιδια; όντως τώρα;OANNHSEA έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:34
Εγώ σου λέω ότι είναι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά, και αν κάποιοι κάνουν ότι μιλάνε, δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου!!!
Δεν γίνεται να είμαι ο μόνος που τα έχει ακούσει - και δεν ασχολούμαι καθόλου με την "καλλιτεχνία"...
.
Όπως λοιπόν κάποιος ομοφυλόφιλος τραγουδιστής "παντρεύτηκε", αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι ο γάμος είναι μούφα, αλλά δεν μιλάνε ανοιχτά, έτσι και με αυτό το κύκλωμα...
ΥΓ
.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε και λοιπόν; Η ομοφυλοφιλία δεν συνεπάγεται σαπίλα ούτε διεστραμμένα ένστικτα.OANNHSEA έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:46Επειδή μου τα είπανε κάποιοι οι οποίοι είναι σε άκυρο σημείο και τους εμπιστεύομαι, σου γράφω ότι δεν είναι ένας και δύο - και ότι η παιδεραστία είναι το ένα από τα πολλά...Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:39Δηλαδή ξέρεις εσύ για άτομο ότι βιάζει παιδια; όντως τώρα;OANNHSEA έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:34
.
ΥΓ
.
Το ίδιο σάπιοι είναι και όσοι στρέιτ δεν καταγγέλουν αντίστοιχα περιστατικά για να μην παρεξηγηθούν από το γείτονα. Ή όσοι στρέιτ γουστάρουν πιτσιρίκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σχόλιο από https://dexiextrem.blogspot.com/2021/02 ... t_958.html
Μονόδρομος η παραίτησης της ΠΑΣΟΚας όσο κι αν την καθυστερεί... απλά όσο την καθυστερεί δημιουργεί προβλήματα στον Κυριάκο... να τη χαίρεται λοιπόν]
Αλλά , τί να ξέρουν αυτοί οι , χρόνια,νεοδημοκρατες.
Οι εκ μεταγραφής , μόνο ,γνωρίζουν και ξέρουν τί πρέπει να γίνει.
Μονόδρομος η παραίτησης της ΠΑΣΟΚας όσο κι αν την καθυστερεί... απλά όσο την καθυστερεί δημιουργεί προβλήματα στον Κυριάκο... να τη χαίρεται λοιπόν]
Οι εκ μεταγραφής , μόνο ,γνωρίζουν και ξέρουν τί πρέπει να γίνει.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Ρε συ Νάιδα, ξεκόλλα κάποια στιγμή από το κόνσεπτ "παιδιά".Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:53
Κάτσε τώρα γιατί με μπερδεύεις. Μιλάς για άτομα ότι είναι ομοφυλοφιλα ή για ότι βιάζουν/παραπλανουν σεξουαλικά παιδιά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια, δυο, τρεις, έλεος στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μμμμ...gassim έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:51Βασικά ο ρώμας το λέει μόνος του οτι είναι ομοφυλόφιλος. Γιατί να κρύψει κανείς κάτι τέτοιο;OANNHSEA έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:46Επειδή μου τα είπανε κάποιοι οι οποίοι είναι σε άκυρο σημείο και τους εμπιστεύομαι, σου γράφω ότι δεν είναι ένας και δύο - και ότι η παιδεραστία είναι το ένα από τα πολλά...
ΥΓ
.
Το 2000 δεν το έλεγε ακόμα... Π.χ. τρεις κύριοι πρωταγωνιστές άντρες είχε το "Κωσταντίνου και Ελένης" και οι τρεις γυάλιζαν το πόμολο - τυχαίο;;;
Το θέμα είναι πως το μάθαμε - ε λοιπόν γιατί κάποιος δεν ρωτάει και το Ρώμα για το θέμα μας;;;
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OANNHSEA την 21 Φεβ 2021, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Πως να τα λέω; σπόρους;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Σαρακατσανος
Έγινε καταγγελία το 2012 και θάφτηκε. Άσε τα κομματοσκυλα να διολισθαίνουν στη συνοδοιπορια παιδεραστών.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:29
Μα καταγγελία θα γινόταν. Η αστυνομία θα το διερευνούσε και θα έβγαινε αποτέλεσμα. Δηλαδή αν εγώ ακούω ότι ένα παιδί πέφτει θύμα βιασμού και το καταγγείλω θα πρέπει εγώ να το αποδείξω; δεν θα διερευνήσει η αστυνομία; δεν πάει έτσι.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
6/2 η καταγγελια και 6/2 ο Λιγναδης εφυγε.Σαρακατσανος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:48Α μπράβο. 5/2 η υποβολη μήνυσης, 19/2 η συνέντευξη τύπου Μενδωνη- υποβολεα. Στη μπουζου η στεκοφορα Λίνα.under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:01 Οποιος δηλωνει εκ των υστερων φυσικα οτι ηξερε και δεν μιλουσε γιατι δηθεν φοβοταν,γιατι δηθεν δεν ειχε αποδειξεις,γιατι το ενα,γιατι το αλλο απλως ειναι ενας γελοιος καραγκιοζης που θα του αξιζε να παει μεσα για υποθαλψη εγκληματια.
https://www.protothema.gr/culture/artic ... araskinio/
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μα το θέμα δεν είναι πια η παραίτηση της Μενδώνη αλλά η μκο.Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:54 Σχόλιο από https://dexiextrem.blogspot.com/2021/02 ... t_958.html
Οι εκ μεταγραφής , μόνο ,γνωρίζουν και ξέρουν τί πρέπει να γίνει.![]()
Αν παραιτηθεί η Μενδώνη και λήξει το θέμα, απλώς θα χαρούν κάποια ζωντανά και τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ σου έγραψα με ένα παράδειγμα ότι την πηγή που μου το είπε την πιστεύω...Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:53Κάτσε τώρα γιατί με μπερδεύεις. Μιλάς για άτομα ότι είναι ομοφυλοφιλα ή για ότι βιάζουν/παραπλανουν σεξουαλικά παιδιά;OANNHSEA έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:46Επειδή μου τα είπανε κάποιοι οι οποίοι είναι σε άκυρο σημείο και τους εμπιστεύομαι, σου γράφω ότι δεν είναι ένας και δύο - και ότι η παιδεραστία είναι το ένα από τα πολλά...
ΥΓ
.
Σου το ξαναγράφω: η παιδεραστία - σε αυτό το κύκλωμα που πηγαίνει πολύ ψηλά - είναι το ένα από τα πολλά...
Εάν κάποιοι δεν φοβηθούν και μιλήσουν, τότε θα βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο...
.
Λέτε τα όπως γουστάρεις. Δεν ασχολούμαι άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απο ποιον εγινε ; Φερε πηγη.Σαρακατσανος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:56Έγινε καταγγελία το 2012 και θάφτηκε. Άσε τα κομματοσκυλα να διολισθαίνουν στη συνοδοιπορια παιδεραστών.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:29
Μα καταγγελία θα γινόταν. Η αστυνομία θα το διερευνούσε και θα έβγαινε αποτέλεσμα. Δηλαδή αν εγώ ακούω ότι ένα παιδί πέφτει θύμα βιασμού και το καταγγείλω θα πρέπει εγώ να το αποδείξω; δεν θα διερευνήσει η αστυνομία; δεν πάει έτσι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άλλα γράφω... Άλλα θέλετε να καταλάβετε!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:53Ε και λοιπόν; Η ομοφυλοφιλία δεν συνεπάγεται σαπίλα ούτε διεστραμμένα ένστικτα.OANNHSEA έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:46Επειδή μου τα είπανε κάποιοι οι οποίοι είναι σε άκυρο σημείο και τους εμπιστεύομαι, σου γράφω ότι δεν είναι ένας και δύο - και ότι η παιδεραστία είναι το ένα από τα πολλά...
ΥΓ
.
Το ίδιο σάπιοι είναι και όσοι στρέιτ δεν καταγγέλουν αντίστοιχα περιστατικά για να μην παρεξηγηθούν από το γείτονα. Ή όσοι στρέιτ γουστάρουν πιτσιρίκια.
Τι στα κομμάτια, μαστουρωμένοι μπαίνετε και γράφετε στο φόρουμ;;;
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση