!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Στην περιπτωση του Γεωργιαδη βεβαια ο Κουλης ηξερε την αποφαση του δικαστηριου της Μολδαβιας...
αλλα γι' αυτο δεν μιλαει ο under που του φταιει ο...Παρτσαλακης.
.
αλλα γι' αυτο δεν μιλαει ο under που του φταιει ο...Παρτσαλακης.
.
Αν δεν το κάνει το θύμα,πως θα κάνει μήνυση κάποιος άλλος;Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:21Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά και βγαίνουν τόσα άτομα και λένε τα ξέραμε. Αφού τα ήξεραν γιατί δεν κατήγγειλαν να διερευνηθεί, δεν θα έβγαιναν στη φόρα;Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18Ξέρεις ,αν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία και ο άλλος αθωωθεί,εκτός ότι θα σε μηνύσει για συκοφαντίες κλπ ,θα σου τραβήξει και μια αγωγή στα αστικά δικαστήρια και θα σου πάρει ο,τι έχεις και δεν έχεις + το στίγμα.
Εντάξει ,ο αντερ είναι ο γνωστός ,η απορία σου είναι πραγματική ;
Δεν γνωρίζεις τί συμβαίνει όταν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία;
Τι θα καταθέσει στην αστυνομία;
"Έμαθα ότι ο Λιγνάδης πηδάει ανήλικα";
Ωραία.
Με τι αποδείξεις;φωτό;θα καλούσε ο μηνυτής το θύμα;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Αν δεις τον Χ να σκοτωνει τον Ψ δεν πας στην αστυνομια γιατι δεν προλαβες να βγαλεις φωτο ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:23άλλο "το ξέρω" και άλλο "μπορώ να το αποδείξω στο δικαστήριο"Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:21Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά και βγαίνουν τόσα άτομα και λένε τα ξέραμε. Αφού τα ήξεραν γιατί δεν κατήγγειλαν να διερευνηθεί, δεν θα έβγαιναν στη φόρα;Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18
Ξέρεις ,αν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία και ο άλλος αθωωθεί,εκτός ότι θα σε μηνύσει για συκοφαντίες κλπ ,θα σου τραβήξει και μια αγωγή στα αστικά δικαστήρια και θα σου πάρει ο,τι έχεις και δεν έχεις + το στίγμα.
Σοβαρευτειτε με τις αρχιδιες.Καταγγελια δεν σημαινει μηνυση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεκαετία 70 αρχή της μεταπολίτευσης θεωρούνται πυλώνες της μουσικής οι δύο γίγαντες Θεοδωράκης και Χατζιδάκις.Κάποιος αγανακτισμένος παραγωγός μουσικής δεν θυμάμαι ποιός λέει μια φράση που έκανε σάλο.Στην ελληνική μουσική για να πας μπροστά πρέπει να είσαι ή πούστης ή κομμουνιστής.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18 Ο Καραμανλής φταιει. Αν είχε κλείσει όλα τα θέατρα ως υπουργος πολιτισμού, και τα είχε κάνει κλαμπ, αρκείντς, και φαγαδικα, όπως ήθελε και δεν τον άφησαν, θα είχαν σωθεί τοσα παιδιά.
Σηκώνεται θόρυβος και μετά από δύο μέρες βγαίνει ο Χατζιδάκις και λέει εγώ πάντως δεν είμαι κομμουνιστής.
Να πεις στην αστυνομια απο που και πως το εμαθες δεν παιζει ως ενδεχομενο ε ;Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:25Αν δεν το κάνει το θύμα,πως θα κάνει μήνυση κάποιος άλλος;Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:21Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά και βγαίνουν τόσα άτομα και λένε τα ξέραμε. Αφού τα ήξεραν γιατί δεν κατήγγειλαν να διερευνηθεί, δεν θα έβγαιναν στη φόρα;Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18
Ξέρεις ,αν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία και ο άλλος αθωωθεί,εκτός ότι θα σε μηνύσει για συκοφαντίες κλπ ,θα σου τραβήξει και μια αγωγή στα αστικά δικαστήρια και θα σου πάρει ο,τι έχεις και δεν έχεις + το στίγμα.
Ωραία.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Golden Age
Γιατί ενα μεγάλο ποσοστό απ όσους λενε τα ξέραμε εννοούν οτι κάτι τους είχε πει ενας συνάδελφος που ειχε μια γνωστή κουνιάδα ενός μπατζανάκη και ένα άλλο ποσοστό δεν είχαν ακούσει ούτε αυτό αλλά θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία να βγουν στην τηλεόραση.Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:21Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά και βγαίνουν τόσα άτομα και λένε τα ξέραμε. Αφού τα ήξεραν γιατί δεν κατήγγειλαν να διερευνηθεί, δεν θα έβγαιναν στη φόρα;Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18Ξέρεις ,αν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία και ο άλλος αθωωθεί,εκτός ότι θα σε μηνύσει για συκοφαντίες κλπ ,θα σου τραβήξει και μια αγωγή στα αστικά δικαστήρια και θα σου πάρει ο,τι έχεις και δεν έχεις + το στίγμα.
Υπάρχει πάντα και το ποσοστό που δεν ανήκει σε καμία απο τις παραπάνω κατηγορίες αλλά ανήκει στην κατηγορία που θα πει οτιδήποτε προκειμένου να υπονοήσει οτι η μενδώνη και ο μητσοτάκης έπαιρναν μάτι όταν ο λιγνάδης βίαζε για να ανέβει στην εξουσία το αγαπημένο τους κόμμα.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:23άλλο "το ξέρω" και άλλο "μπορώ να το αποδείξω στο δικαστήριο"Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:21Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά και βγαίνουν τόσα άτομα και λένε τα ξέραμε. Αφού τα ήξεραν γιατί δεν κατήγγειλαν να διερευνηθεί, δεν θα έβγαιναν στη φόρα;Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18
Μα καταγγελία θα γινόταν. Η αστυνομία θα το διερευνούσε και θα έβγαινε αποτέλεσμα. Δηλαδή αν εγώ ακούω ότι ένα παιδί πέφτει θύμα βιασμού και το καταγγείλω θα πρέπει εγώ να το αποδείξω; δεν θα διερευνήσει η αστυνομία; δεν πάει έτσι.Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:25Αν δεν το κάνει το θύμα,πως θα κάνει μήνυση κάποιος άλλος;Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:21Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά και βγαίνουν τόσα άτομα και λένε τα ξέραμε. Αφού τα ήξεραν γιατί δεν κατήγγειλαν να διερευνηθεί, δεν θα έβγαιναν στη φόρα;Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18
Ωραία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:29
Μα καταγγελία θα γινόταν. Η αστυνομία θα το διερευνούσε και θα έβγαινε αποτέλεσμα. Δηλαδή αν εγώ ακούω ότι ένα παιδί πέφτει θύμα βιασμού και το καταγγείλω θα πρέπει εγώ να το αποδείξω; δεν θα διερευνήσει η αστυνομία; δεν πάει έτσι.
Αστειευεσαι, εδω κατηγγειλαν οι γειτονες του Λιγναδη οτι ακουγαν τακτικα κλαματα απο παιδια που κακοποιουντουσαν και η αστυνομια τους εγραψε.
.
Πετρουλάκης για τεθλιμμένη Αντιγόνη του Σοφοκλή της Σοφοκλέους.
Αυτό ναι, είναι άσκηση ψυχραιμίας.
Όταν άνθρωποι που θεωρείς στοιχειωδώς έξυπνους λένε επικές παπαριές, δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις σπας ό,τι βρίσκεται τριγύρω.Επί πολλά χρόνια δραστήριο στέλεχος του αριστερού χώρου υπήρξε από τους ανιδιοτελώς απογοητευμένους της αριστεράς.
Αυτό ναι, είναι άσκηση ψυχραιμίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:24Αφησε τις αρχιδιες.Αν ξερεις πας στην αστυνομια και αυτη βρισκει τις αποδειξεις.Ουτε μηνυση κανεις,ουτε τιποτα.Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18Ξέρεις ,αν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία και ο άλλος αθωωθεί,εκτός ότι θα σε μηνύσει για συκοφαντίες κλπ ,θα σου τραβήξει και μια αγωγή στα αστικά δικαστήρια και θα σου πάρει ο,τι έχεις και δεν έχεις + το στίγμα.
Ξερω οτι ο ταδε βιαζει παιδακια,τον εχω δει,τον εχω ακουσει,μου το εχει πει ο ταδε.
Τοσο απλο ζαιε,τοσο απλο.
"Γεια σας ,θέλω να κάνω μήνυση σε κάποιον για παιδεραστία"
"Μάλιστα.αποδειξεις έχετε; κάποιο στοιχείο;"
"Όχι ,μόνο το ονοματεπώνυμο του δράστη,τα στοιχεία και τις αποδείξεις βρείτε τις εσείς"
Και είμαι και ζαιος.
Μήπως στο πρωινό τρέξιμο έπεσες και χτύπησες στο κεφάλι ή δεν πήρες τα χάπια σου;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
E, θα είχαν δουλειά, θα ρίχνανε κανένα πρόστιμο.Αρίστος έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:30Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:29
Μα καταγγελία θα γινόταν. Η αστυνομία θα το διερευνούσε και θα έβγαινε αποτέλεσμα. Δηλαδή αν εγώ ακούω ότι ένα παιδί πέφτει θύμα βιασμού και το καταγγείλω θα πρέπει εγώ να το αποδείξω; δεν θα διερευνήσει η αστυνομία; δεν πάει έτσι.
Αστειευεσαι, εδω κατηγγειλαν οι γειτονες του Λιγναδη οτι ακουγαν τακτικα κλαματα απο παιδια που κακοποιουντουσαν και η αστυνομια τους εγραψε.
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:31
Και είμαι και ζαιος.![]()
Μήπως στο πρωινό τρέξιμο έπεσες και χτύπησες στο κεφάλι ή δεν πήρες τα χάπια σου;
Εμενα λενε Μπαρμπα, ο under εχει αλτσχαιμερ.
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Να πούμε πως να βγει φωτογραφία κάποιος με κάποιον, ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ. Όταν τον καλύπτουν πολιτικά και τον ανεβάζουν σε θέσεις εξουσίας, λέει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Καραμελίτσα
Εγώ περιμένω να δω ρεπορτάζ αν σε κανά ταξίδι ο Λιγνάδης, ή η Μενδώνη είχαν φάει σ' αυτήν την πιτσαρία.

Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση