Δεν τον "κάλυπτε" κανείς.Απλά για να γίνουν αυτά που λές να κινηθεί εισαγγελέας κλπ πρέπει να υπάρχει επώνυμη καταγγελία νομίζω για αυτεπάγγελτα ή κάποια μήνυση.Ένας βγήκε χθες επώνυμα στην τιβί και άρχισε η διαδικασία.Με φήμες στα social media που σε αυτήν την περίοδο ακούγονται για αρκετούς δεν μάμησε κανείς.3f3k έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:51 Ρε ΝΔουλικα. Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται γιατί τον καλύπτατε μέχρι σήμερα και γιατι καθυστερήσατε την ανάδειξη του θέματος στην τηλεοραση και το τρέξιμο από την εισαγγελία και ασχολείστε με τον ανύπαρκτο σύριζα;
Ρε γ@μουσε παιδακια ρε σιχαμένοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
btw φημολογείται ότι σε άλλες εποχές, ένας πρωθυπουργός ζητούσε από τους υπουργούς που διόριζε να του προσκομίζουν προκαταβολικά τις επιστολές παραίτησής τους.
Μάγκας!
Μάγκας!
Ναι ρε φίλε, το να αναλάβει την ευθύνη ως προισταμένη του είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνει. Να πει δεν γνώριζα αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη της επιλογής μου.ST48410 έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:01Ο όλος χειρισμός από πλευράς Μενδώνη είναι αρκετά άτσαλος. Προσωπικά δεν υπονοώ ότι γνώριζε εξαρχής και τον διόρισε.under έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:57Συγγνωμη γιατι ; Αρχικα δεν υπηρχε καμια επωνυμη καταγγελια.Οταν εγινε επωνυμη καταγγελια ο Λιγναδης εφυγε.Μεσολαβησαν καποιες ημερες.ST48410 έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:52 Μήπως πιθανόν της ζήτησαν να βγει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για να την εκθέσουν και να την οδηγήσουν να παραιτηθεί τελικά;
Συμφωνώ με Cecily Anne. Καλύτερα να μην έλεγε τίποτα ή μια συγνώμη της προκοπής. Οι δικαιολογίες το έκαναν χειρότερο.
Αυτό όμως είναι αλλο και το να βγάζεις λιγο πολυ οτι υπήρχε κύκλωμα παιδεραστίας που το γνώριζαν όλοι είναι άλλο.
- ΜπλεΜπουμπυς
Αύριο-μεθαύριο ΝΔμοκρατης σε πάνελ:
-Ωστε εξαπατηθήκατε από το Λιγνάδη;
-Ποιον Λιγνάδη;
-Είπα εγώ Λιγνάδη;
-Ωστε εξαπατηθήκατε από το Λιγνάδη;
-Ποιον Λιγνάδη;
-Είπα εγώ Λιγνάδη;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Φυσικά και μπορεί να αρνηθεί να παραιτηθεί. Στην περίπτωση αυτή, απλώς ο πρωθυπουργός τον παύει (και ο υπουργός γίνεται ξεφτίλας).Zelda έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:01Δε μπορει να αρνηθει να παραιτηθει.Ναύτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:57Ο διορισμός και η παύση των υπουργών μιας κυβέρνησης είναι αποκλειστική προνομία και αρμοδιότητα του πρωθυπουργού.Αρχέλαος έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:44 Μιας και αναφέρεται αυτή η είδηση, αν ένας υπουργός αρνηθεί να παραιτηθεί, πως μπορεί να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός; Δεν θυμάμαι να έχει τεθεί αυτό.
Απλα αντι για παραιτηση θα ονομαζεται αντικατασταση (απολυση)
Πάντα ψάχνεις το παρελθόν, αν μπορείς να βρεις στοιχεία. Στην τελική η ΝΔούλα είχε επιλογές, ολόκληρο μητρώο στελεχών έχει, δεν ήταν κόμμα που συνεδρίαζε σε ταξί, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ειδικά στην περίπτωση Λιγνάδη, η Μενδώνη ακύρωσε ολόκληρο διαγωνισμό για να τον τοποθετήσει, επικαλούμενη δημόσιο συμφέρον.gassim έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:03 Δεν σου λεω για τον λιγνάδη που είχε αυτό το παρελθόν, γενικά σου μιλάω. Το ψάχνεις το παρελθόν και το παρόν του μέλους ΔΣ της ΕΡΤ ή όχι;
Αν είχε αφήσει τον διαγωνισμό, μπορεί κάποιος που συμμετείχε να τους είχε σφυρίξει τι εστί Λιγνάδης.
Πρακτικά, εδώ την πάτησαν και λόγω νεποτισμού.
My Life had stood, a Loaded Gun
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tελικα πρεπει να το κάνουμε οπως η Αμερικη μου φαινεται.
Πριν διοριστει ο οποιοσδηποτε Υπουργος, αρχηγος ΚΥΠ κτλ. πρέπει να περνάει απο ακρόαση στη Βουλη οπως περνάνε οι αντιστοιχοι στην Γερουσια στην Αμερικη και να τον ψάχνουν μεχρι το σώβρακο ακομα και αν εκλεψε μια καραμέλα οταν ηταν 9 χρονων.
Πριν διοριστει ο οποιοσδηποτε Υπουργος, αρχηγος ΚΥΠ κτλ. πρέπει να περνάει απο ακρόαση στη Βουλη οπως περνάνε οι αντιστοιχοι στην Γερουσια στην Αμερικη και να τον ψάχνουν μεχρι το σώβρακο ακομα και αν εκλεψε μια καραμέλα οταν ηταν 9 χρονων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Rocco Siffredi
αν υπαρχουν υποθεσεις στο παρελθον που μπορει να εχουν γινει καταγγελιες κλπ σε αστυνομια δεν θαπρεπε;gassim έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:56 Σε ρώτησα προηγουμένως κάτι και μάλλον δεν το πρόσεξες, αν θέλεις λύσε μου μια απορία:
Πιστεύεις οτι για να μπεί κάποις μέλος του ΔΣ ενός μεγάλου δημόσιου οργανισμού όπως είναι η ΕΡΤ για παράδειγμα, απαιτείται να γίνει background check που να περιλαμβάνει τυχόν σεξουαλικές επιθέσεις, εκμετάλλευση θέσης εξουσίας για σεξουαλικά οφέλη, απόπειρες βιασμών κτλ ;
Ωραία, κρατάμε την απάντηση σου και τα λέμε σε λίγες μέρες.aljawn έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:06Πάντα ψάχνεις το παρελθόν, αν μπορείς να βρεις στοιχεία. Στην τελική η ΝΔούλα είχε επιλογές, ολόκληρο μητρώο στελεχών έχει, δεν ήταν κόμμα που συνεδρίαζε σε ταξί, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ειδικά στην περίπτωση Λιγνάδη, η Μενδώνη ακύρωσε ολόκληρο διαγωνισμό για να τον τοποθετήσει, επικαλούμενη δημόσιο συμφέρον.gassim έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:03 Δεν σου λεω για τον λιγνάδη που είχε αυτό το παρελθόν, γενικά σου μιλάω. Το ψάχνεις το παρελθόν και το παρόν του μέλους ΔΣ της ΕΡΤ ή όχι;
Αν είχε αφήσει τον διαγωνισμό, μπορεί κάποιος που συμμετείχε να τους είχε σφυρίξει τι εστί Λιγνάδης.
Πρακτικά, εδώ την πάτησαν και λόγω νεποτισμού.
- Aprilianos
Η μοναδική φορά που συμφωνώ με το contagion https://mobile.twitter.com/XyzContagion ... 5596292113
Όχι αλλά η Μενδώνη δεν είναι εγώ κι εσύ. Έχει άκρες, μπορεί να πάρει 2-3 τηλέφωνα, έχει γνωριμίες και μπορεί να ρωτήσει να μάθει τι λέγεται στην πιάτσα και να πάρει αποστάσεις καταλλήλως. Όπως ρώτησε και έμαθε ποιος είναι και αν είναι κατάλληλος για τη θέση που τον έβαλε το ίδιο θα μπορούσε να ενδιαφερθεί και να ρωτήσει αν έχει βεβαρυμένο παρελθόν. Νομίζω θα καταλογιζόταν υπέρ της τελικά αν είχε δράσει πριν υπάρξει καταγγελία (αν και εφόσον γνώριζε ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν καταγγελίες).
Είπα ότι ο χειρισμός είναι άτσαλος. Δεν έχω στοιχεία να καταλογίσω πρόθεση.
Αναφορικά δε με την οργή των εθνοζαίων, ποτέ δεν είδα τόσο αγνό πατριωτικό και ορθόδοξο πάθος κάθε φορά που παίζουν καταγγελίες για παπάδες.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:03Δεν τον "κάλυπτε" κανείς.Απλά για να γίνουν αυτά που λές να κινηθεί εισαγγελέας κλπ πρέπει να υπάρχει επώνυμη καταγγελία νομίζω για αυτεπάγγελτα ή κάποια μήνυση.Ένας βγήκε χθες επώνυμα στην τιβί και άρχισε η διαδικασία.Με φήμες στα social media που σε αυτήν την περίοδο ακούγονται για αρκετούς δεν μάμησε κανείς.3f3k έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:51 Ρε ΝΔουλικα. Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται γιατί τον καλύπτατε μέχρι σήμερα και γιατι καθυστερήσατε την ανάδειξη του θέματος στην τηλεοραση και το τρέξιμο από την εισαγγελία και ασχολείστε με τον ανύπαρκτο σύριζα;
Ρε γ@μουσε παιδακια ρε σιχαμένοι.
Ούτε από τους αριστερούς παρλαπίπες που δοξάζουν τους έντεχνους ή ευάλωτους παιδεραστές.
Σοβαρευτείτε κουκλίτσες μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Φεβ 2021, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θα μείνει ούτε κλητήρας έτσι.George_V έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:07 Tελικα πρεπει να το κάνουμε οπως η Αμερικη μου φαινεται.
Το ζήτημα είναι αν την αποπέμψει και η Μενδώνη αρχίσει να τα ρίχνει στο kouli για την επιλογή Λιγνάδη.Ναύτης έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:06Φυσικά και μπορεί να αρνηθεί να παραιτηθεί. Στην περίπτωση αυτή, απλώς ο πρωθυπουργός τον παύει (και ο υπουργός γίνεται ξεφτίλας).
Εκεί θα γίνει χαμός, όπως αντιλαμβάνεσαι. Λογικά περιμένουν την κυριούλα να παραιτηθεί και να το πάρει πάνω της.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση