!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Μήπως πιθανόν της ζήτησαν να βγει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για να την εκθέσουν και να την οδηγήσουν να παραιτηθεί τελικά;
Συμφωνώ με Cecily Anne. Καλύτερα να μην έλεγε τίποτα ή μια συγνώμη της προκοπής. Οι δικαιολογίες το έκαναν χειρότερο.
Συμφωνώ με Cecily Anne. Καλύτερα να μην έλεγε τίποτα ή μια συγνώμη της προκοπής. Οι δικαιολογίες το έκαναν χειρότερο.
Εφαρμογές Δημοσίου, nuff saidCecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:52Έχω την ίδια γνώμη προσωπικά και δεν έχω καμία δουλειά με τη ΝΔ. Τον είχες κι εσύ καθηγητή;aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:51
Ο Τζέρι είναι καλός άνθρωπος, τον γνωρίζω και προσωπικά (εκτός από ακαδημαϊκά), ίσως ο μόνος που αξίζει στον συρφετό των τσιρκολάνων.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Cecily Anne
aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:53Εφαρμογές Δημοσίου, nuff saidCecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:52Έχω την ίδια γνώμη προσωπικά και δεν έχω καμία δουλειά με τη ΝΔ. Τον είχες κι εσύ καθηγητή;aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:51
Ο Τζέρι είναι καλός άνθρωπος, τον γνωρίζω και προσωπικά (εκτός από ακαδημαϊκά), ίσως ο μόνος που αξίζει στον συρφετό των τσιρκολάνων.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι ψάχνεις να βρεις. Αρχικά ίσως να της είπαν "να κάνει στην άκρη για 2-3 μήνες μέχρι να ξεχαστεί το ζήτημα" αλλά σηκώθηκε μεγάλος ντόρος και αναγκάστηκε να βγεί να πει κάτι. Ε, όντας απροετοίμαστη, είπε μαλακια. Τώρα θα <<αποκεφαλιστεί>> για να σωθεί το χρυσό βρέφος.ST48410 έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:52 Μήπως πιθανόν της ζήτησαν να βγει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για να την εκθέσουν και να την οδηγήσουν να παραιτηθεί τελικά;
Σε ρώτησα προηγουμένως κάτι και μάλλον δεν το πρόσεξες, αν θέλεις λύσε μου μια απορία:aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:51Ο Τζέρι είναι καλός άνθρωπος, τον γνωρίζω και προσωπικά (εκτός από ακαδημαϊκά), ίσως ο μόνος που αξίζει στον συρφετό των τσιρκολάνων.Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:49Πιθανολογώ της είπε να βγει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση (και καλά της είπε), αλλά αποκλείω να είπε δικηγόρος άνθρωπος, καθηγητής κιόλας να πει ΤΕΤΟΙΕΣ παπαριές. Ο τελευταίος χασοδίκης να της έδινε συμβουλή, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τις έλεγε να πει αυτά που είπε. Μετά από ένα σημείο και η ηλιθιότητα έχει όρια και ο συγκεκριμένος δεν είναι ηλίθιος.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:34
πουλαιν μου είναι ο πατριώτης Άκης, ο Γερά έχει κάμει 1-2 παραουριές αλλά κι εγώ το κόβω χλωμό, η ηλιθιότητα της γραμμής Μενδώνη μόνο από καλλιτεχνάνθρωπο μπορεί να έχει συλληφθεί
Μην τρως την ώρα σου σε βιβλία, ανασχηματισμό το λένε και ξεμπερδεύουν.aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:49
Έχω καιρό να ασχοληθώ με το ζήτημα, θα μου επιτρέψεις να το ξανακοιτάξω και να σου απαντήσω.
Πιστεύεις οτι για να μπεί κάποις μέλος του ΔΣ ενός μεγάλου δημόσιου οργανισμού όπως είναι η ΕΡΤ για παράδειγμα, απαιτείται να γίνει background check που να περιλαμβάνει τυχόν σεξουαλικές επιθέσεις, εκμετάλλευση θέσης εξουσίας για σεξουαλικά οφέλη, απόπειρες βιασμών κτλ ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 19 Φεβ 2021, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
....Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:54aljawn έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:53Εφαρμογές Δημοσίου, nuff saidCecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:52
Έχω την ίδια γνώμη προσωπικά και δεν έχω καμία δουλειά με τη ΝΔ. Τον είχες κι εσύ καθηγητή;Καλά πότε τέλειωσες; Αστικό και σύνθεση δίδασκε αυτός.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aljawn την 19 Φεβ 2021, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγγνωμη γιατι ; Αρχικα δεν υπηρχε καμια επωνυμη καταγγελια.Οταν εγινε επωνυμη καταγγελια ο Λιγναδης εφυγε.Μεσολαβησαν καποιες ημερες.ST48410 έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:52 Μήπως πιθανόν της ζήτησαν να βγει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για να την εκθέσουν και να την οδηγήσουν να παραιτηθεί τελικά;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ο διορισμός και η παύση των υπουργών μιας κυβέρνησης είναι αποκλειστική προνομία και αρμοδιότητα του πρωθυπουργού.Αρχέλαος έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:44 Μιας και αναφέρεται αυτή η είδηση, αν ένας υπουργός αρνηθεί να παραιτηθεί, πως μπορεί να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός; Δεν θυμάμαι να έχει τεθεί αυτό.
- Aprilianos
Οι άνθρωποι είναι ιδρυματικοι3f3k έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:51 Ρε ΝΔουλικα. Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται γιατί τον καλύπτατε μέχρι σήμερα και γιατι καθυστερήσατε την ανάδειξη του θέματος στην τηλεοραση και το τρέξιμο από την εισαγγελία και ασχολείστε με τον ανύπαρκτο σύριζα;
Ρε γ@μουσε παιδακια ρε σιχαμένοι.
Αδελφέ, και σουβλατζίδικο να έχεις και να βάλεις αγγελία για ντιλίβερά, αν δεις κάποιον που έχει αλλάξει πολλές θέσεις εργασίας και που διακόπτονται σύντομα, δεν θα τον ρωτήσεις τι παίχτηκε; Αν διαβάσεις στο βιογραφικό του δολοφονική επίθεση με μαχαιριές, δεν θα το ξανασκεφτείς;gassim έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:56 Σε ρώτησα προηγουμένως κάτι και μάλλον δεν το πρόσεξες, αν θέλεις λύσε μου μια απορία:
Πιστεύεις οτι για να μπεί κάποις μέλος του ΔΣ ενός μεγάλου δημόσιου οργανισμού όπως είναι η ΕΡΤ για παράδειγμα, απαιτείται να γίνει background check που να περιλαμβάνει τυχόν σεξουαλικές επιθέσεις, εκμετάλλευση θέσης εξουσίας για σεξουαλικά οφέλη, απόπειρες βιασμών κτλ ;
Δε μπορει να αρνηθει να παραιτηθει.Ναύτης έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:57Ο διορισμός και η παύση των υπουργών μιας κυβέρνησης είναι αποκλειστική προνομία και αρμοδιότητα του πρωθυπουργού.Αρχέλαος έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:44 Μιας και αναφέρεται αυτή η είδηση, αν ένας υπουργός αρνηθεί να παραιτηθεί, πως μπορεί να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός; Δεν θυμάμαι να έχει τεθεί αυτό.
Απλα αντι για παραιτηση θα ονομαζεται αντικατασταση (απολυση)
Ο όλος χειρισμός από πλευράς Μενδώνη είναι αρκετά άτσαλος. Προσωπικά δεν υπονοώ ότι γνώριζε εξαρχής και τον διόρισε.under έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:57Συγγνωμη γιατι ; Αρχικα δεν υπηρχε καμια επωνυμη καταγγελια.Οταν εγινε επωνυμη καταγγελια ο Λιγναδης εφυγε.Μεσολαβησαν καποιες ημερες.ST48410 έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:52 Μήπως πιθανόν της ζήτησαν να βγει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για να την εκθέσουν και να την οδηγήσουν να παραιτηθεί τελικά;
Για τον Μαντζουρανη κανατε background check ;aljawn έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:00Αδελφέ, και σουβλατζίδικο να έχεις και να βάλεις αγγελία για ντιλίβερά, αν δεις κάποιον που έχει αλλάξει πολλές θέσεις εργασίας και που διακόπτονται σύντομα, δεν θα τον ρωτήσεις τι παίχτηκε; Αν διαβάσεις στο βιογραφικό του δολοφονική επίθεση με μαχαιριές, δεν θα το ξανασκεφτείς;gassim έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:56 Σε ρώτησα προηγουμένως κάτι και μάλλον δεν το πρόσεξες, αν θέλεις λύσε μου μια απορία:
Δηλαδη η Μενδωνη επρεπε να διωξει καποιον οταν δεν υπηρχε καν καταγγελια εις βαρος του;ST48410 έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:01 Ο όλος χειρισμός από πλευράς Μενδώνη είναι αρκετά άτσαλος. Προσωπικά δεν υπονοώ ότι γνώριζε εξαρχής και τον διόρισε.
Δεν σου λεω για τον λιγνάδη που είχε αυτό το παρελθόν, γενικά σου μιλάω. Το ψάχνεις το παρελθόν και το παρόν του μέλους ΔΣ της ΕΡΤ ή όχι;aljawn έγραψε: 20 Φεβ 2021, 00:00Αδελφέ, και σουβλατζίδικο να έχεις και να βάλεις αγγελία για ντιλίβερά, αν δεις κάποιον που έχει αλλάξει πολλές θέσεις εργασίας και που διακόπτονται σύντομα, δεν θα τον ρωτήσεις τι παίχτηκε; Αν διαβάσεις στο βιογραφικό του δολοφονική επίθεση με μαχαιριές, δεν θα το ξανασκεφτείς;gassim έγραψε: 19 Φεβ 2021, 23:56 Σε ρώτησα προηγουμένως κάτι και μάλλον δεν το πρόσεξες, αν θέλεις λύσε μου μια απορία:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση