!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Re: Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Καραμελίτσα έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:47
Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:46
Καραμελίτσα έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:26 Δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς καταγγελία του Αινείαν, αντί να περιμένουμε την κόρη του;

Το ΙΡ λογικά ειναι καταγεγραμμένο, δε θα τον βρει η αστυνομία;
Με τι αιτιολογία θα του κάνεις καταγγελία; ότι δεν αφήνει την κόρη του να μπει στο ίντερνετ; :lol:
Ότι την διαπομπεύει διαδικτυακά.
Ουουουου...
Διάπομπευση τέκνου διαδικτυακά... Θα επέμβει η ηλεκτρονική αστυνομία!!!
Εκτός από φυλάκα μπορεί να του πάρουν και το παιδί!!!
Ωραία διαβολική σκέψη!!! Με αρέσεις!!! :smt077 :smt077 :smt077

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 12:26
Διαφωνώ με αυτή την λογική του ταμπλετ απλά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
και αυτο ειναι, ελαφρας μορφης εστω, λουδιτισμος.

διαφωνεις γιατι διαφωνεις. δεν εχεις λογο να το κανεις, παρα μονο οτι στην εποχη σου, το κανατε αλλιως, ετσι εμαθες, κλπ. δεν υπαρχει ουσιαστικο επιχειρημα, μονο "ετσι νομιζω εγω"
συμβαινει σε ολους. ολοι καπως μαθαμε, και δεν μας αρεσει η εξελιξη, η αλλαγη. συτηρητισμος.
αυτο ομως ειναι τροχοπεδη για την εξελιξη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:19
Διαφωνώ με αυτή την λογική του ταμπλετ απλά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

διαφωνεις γιατι διαφωνεις. δεν εχεις λογο να το κανεις, παρα μονο οτι στην εποχη σου, το κανατε αλλιως, ετσι εμαθες, κλπ. δεν υπαρχει ουσιαστικο επιχειρημα, μονο "ετσι νομιζω εγω"
συμβαινει σε ολους. ολοι καπως μαθαμε, και δεν μας αρεσει η εξελιξη, η αλλαγη. συτηρητισμος.

Δηλαδή εσύ ρώτησες παιδίατρο; παιδοψυυχολόγο; εκπαιδευτικό; και σου είπε δώσε το ταμπλετ από 1 έτους στο παιδί σου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Πασιφάη έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:39
Καραμελίτσα έγραψε: 16 Φεβ 2021, 11:26 Δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς καταγγελία του Αινείαν, αντί να περιμένουμε την κόρη του;

Κάτω τα χέρια απ'τον τρόλλαρχο. :lol:
Αναμένω την καταγγελια !! :smt005: :003:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:25

Μαλακίες να'χαμε να λέγαμε. Δεν στέκει καμία καταγγελία, της το εξήγησα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Πασιφάη έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:29
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:25

Μαλακίες να'χαμε να λέγαμε. Δεν στέκει καμία καταγγελία, της το εξήγησα. :lol:
Το ξέρω :smt005: :D
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 12:04 οτι ειναι για τις ηλικιες τους, λες.

η τεχνολογια, ειναι για τις ηλικιες τους. υπαρχουν app κατασκευασμενα για καθε ηλικια. π.χ. αυτα που τους μαθαινουν την αλφαβητα, για τι ηλικια λες θα ειναι; και βεβαια υπαρχουν αππ με μουσικες, ζωγραφιες, κλπ.
τι διαφορετικο εχει να παιζει με ενα πιανο-παιχνιδι, απο το να παιζει με ενα πιανο στην οθονη;
ο μικρος μου ειναι 8, αλλα εχω και αλλα παιδια στο περιβαλλον μου, και στην εφηβεια.
δεν προκειται να παθω σοκ.

και δεν προκειται να παθει σοκ και το παιδι μου, αφου ειναι ηδη εξοικειωμενο, σταδιακα, και δεν θα του ερθει αποτομο.
Γενικώς συμφωνώ μαζί σου. Με δύο αστερίσκους.

* Δεν είναι καλό να αποκλειστεί η ενασχόληση με άλλα "χειροπιαστά" παιχνίδια ακόμα κι αν είναι απλοϊκά. Ενισχύουν δεξιότητες όπως πχ τη λεπτή κινητικότητα. Θέλεις ας πούμε ένα παιδάκι να μπορεί να χειριστεί ένα κατσαβιδάκι, ένα ψαλιδάκι κοκ
* Όταν ήταν να ξεκινήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα τέθηκε από πολλούς γονείς μικρών παιδιών (πιο μικρών από το δικό σου) το ερώτημα του πόσες ώρες είναι καλό να βρίσκεται ένα παιδί μπροστά από οθόνη. Θυμάμαι κάτι επιστημονικές μελέτες που δόθηκαν τότε από την οικεία σύμβουλο εκπαίδευσης της περιοχής και ανέφεραν σαφή όρια. Τώρα για την εγκυρότητά τους ή όχι δεν μπορώ να κρίνω. Αν όμως ένας αναπτυξιακός επιστήμονας πει δεν κάνει πάνω από χ ώρες, θα το λάβω σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:22
Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:19

Δηλαδή εσύ ρώτησες παιδίατρο; παιδοψυυχολόγο; εκπαιδευτικό; και σου είπε δώσε το ταμπλετ από 1 έτους στο παιδί σου;
δεν ρωτησα. δεν εχει νοημα, γιατι ειναι σχεδον αδυνατον να ξερουν.

τα ταμπλετ ειναι νεα τεχνολογια. δεν εχει υπαρξει αρκετος χρονος για να δει κανεις τα μακροπροθεσμα αποτελεσματα. επισης, οπως ειπα πριν, το εργαλειο "ταμπλετ" δεν ειναι απο μονο του καλο η κακο. σημασια εχει το πως θα το δωσεις, με ποιες προυποθεσεις και ποιον ελεγχο.

αν ρωτουσα οποιονδηποτε "να δωσω μηχανακι στο παιδι μου απο 5 χρονων"; 99% θα μου ελεγαν οτι ειμαι τελειως μαλακας. αρκετοι θα μου ελεγαν να μην του δωσω ουτε 18 χρονων.

κι ομως,ολοι αυτοι δεν ξερουν οτι υπαρχουν ειδικα μηχανακια για 5χρονα, πιστες, αγωνες, κλπ. και οταν λεω "να του δωσω" δεν εννοω στο δρομο.
υπο ελεγχομενο περιβαλλον, και υπο προυποθεσεις, μια χαρα σωστο ειναι να οδηγει μηχανακι ο 5χρονος.

ετσι και με το ταμπλετ. οσοι ακουνε "δινεις ταμπλετ" εννουν απλως το δινεις, και ας κανει οτι θελει. ετσι ειναι λαθος, χαιρω πολυ.

btw, ετυχε να πεσω πανω σε παιδοψυχολογο σε ενα φιλικο σπιτι, και αφου εντυπωσιαστηκε (ειπε, στα 30 χρονια που κανω αυτη τη δουλεια, μονο μια φορα ακομη εχω δει παιδι τοσο μπροστα απο την ηλικια του) με ρωτησε ποιος και πως τον διδαξε ολα αυτα που ξερει. και φυσικα του ειπα οτι εχει ταμπλετ απο 1 χρονου. (τοτε θα ηταν 5). αφου λοιπον τον εβαλε να κανει κατι τεστ στο δικο του ταμπλετ, μου προτεινε και μερικα app για να τον προχωρησω ακομη περισσοτερο. δεν μου ειπε "ιιιιιιιι! εκληματια, τι κανεις στο παιδι" οπως κατι θειτσες που νομιζουν οτι ο 666 ειναι στου ιντερνετς.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Δηλαδή έκανε ότι κάνουν παιδιά με άλλους τρόπους, δηλαδή όσα παιδιά ασχολούνται οι γονείς μαζί τους, απλά τα έκανε μέσα από το ταμπλετ με την επίβλεψη και συμμετοχή του γονιού όπως λες. Και το ότι τα έκανε μέσα από το ταμπλετ θεωρείς του δημιούργησε μεγαλύτερη εφυϊα.Εγω θεωρώ ότι την εφυΐα θα την είχε ούτως ή άλλως ανεξαρτήτως ταμπλετ. Από εκεί και έπειτα από το ταμπλετ από ενός έτους έως τις θειτσες 666 υπάρχουν άπειρα στάδια.
Τώρα το τι πιστεύει ο καθένας ότι είναι καλύτερο για το παιδί του είναι δικό του θέμα.
Άλλος νομίζει πχ το να δώσει και στο 10 χρόνο παιδί του 2-3 μπατσες δεν έγινε και τίποτα, το διαπαιδαγωγει. Έτσι συμβαίνει με τους γονείς. Έχουν την ευθύνη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ST48410 έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:38
Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 12:04 οτι ειναι για τις ηλικιες τους, λες.

η τεχνολογια, ειναι για τις ηλικιες τους. υπαρχουν app κατασκευασμενα για καθε ηλικια. π.χ. αυτα που τους μαθαινουν την αλφαβητα, για τι ηλικια λες θα ειναι; και βεβαια υπαρχουν αππ με μουσικες, ζωγραφιες, κλπ.
τι διαφορετικο εχει να παιζει με ενα πιανο-παιχνιδι, απο το να παιζει με ενα πιανο στην οθονη;
ο μικρος μου ειναι 8, αλλα εχω και αλλα παιδια στο περιβαλλον μου, και στην εφηβεια.
δεν προκειται να παθω σοκ.

και δεν προκειται να παθει σοκ και το παιδι μου, αφου ειναι ηδη εξοικειωμενο, σταδιακα, και δεν θα του ερθει αποτομο.
Γενικώς συμφωνώ μαζί σου. Με δύο αστερίσκους.

* Δεν είναι καλό να αποκλειστεί η ενασχόληση με άλλα "χειροπιαστά" παιχνίδια ακόμα κι αν είναι απλοϊκά. Ενισχύουν δεξιότητες όπως πχ τη λεπτή κινητικότητα. Θέλεις ας πούμε ένα παιδάκι να μπορεί να χειριστεί ένα κατσαβιδάκι, ένα ψαλιδάκι κοκ
* Όταν ήταν να ξεκινήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα τέθηκε από πολλούς γονείς μικρών παιδιών (πιο μικρών από το δικό σου) το ερώτημα του πόσες ώρες είναι καλό να βρίσκεται ένα παιδί μπροστά από οθόνη. Θυμάμαι κάτι επιστημονικές μελέτες που δόθηκαν τότε από την οικεία σύμβουλο εκπαίδευσης της περιοχής και ανέφεραν σαφή όρια. Τώρα για την εγκυρότητά τους ή όχι δεν μπορώ να κρίνω. Αν όμως ένας αναπτυξιακός επιστήμονας πει δεν κάνει πάνω από χ ώρες, θα το λάβω σοβαρά.
το ειπα και πριν, το οποιο ηλεκτρονικο φυσικα δεν ειναι σε βαρος φυσικων αντικειμενων. μονοπολυ πρωτα παιξαμε την κανονικη, τη χαρτινη. ε, μερικα χρονια μετα και αφου πλεον εχουμε αριστη σχεση με λεφτα, ρεστα κλπ, αφηνουμε το ταμπλετ να κανει τη δουλεια.

αυτο με την ωρα οθονης προσπαθω κι εγω να το παρω σοβαρα, αλλα δυσκολευομαι, η αληθεια ειναι. ισως επειδη "χρονο οθονης" εννουν να βλεπει καρτουν, η να παιζει πλαντσ βερσους ζομπις.π.χ. αν ενα δεκαχρονο βγαζει τα ματια του ολη μερα μπροστα σε μια οθονη για να συμμετασχει σε διαγωνισμο ρομποτικης, δεν θα του πει κανεις "στοπ" στις 2-3 ωρες.
εκει ας πουμε που λενε ειναι σωστο 3 ωρες τη μερα, οχι παραπανω. οταν γινεται τηλεεκπαιδευση 3 ωρες, σημαινει οτι πρεπει να του κοψεις τελειως ολη την υπολοιπη μερα την οθονη;
επισης, δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα οταν κανει ακριβως την ιδια δραστηριοτητα με οθονη η χωρις. π.χ. να παιζουμε σκακι, καλο σε σκακιερα, κακο στο ταμπλετ; καλο να λυνει ασκησεις σε χαρτι, κακο στην οθονη; γιατι;
φυσικα σε ολα υπαρχουν ορια. και κιθαρα να επαιζε 10 ωρες τη μερα θα ελεγα ωπα, αυτο το πραμα ειναι εθισμος.

ουτε μπορουν να ειναι τα ορια ολοιδια για καθε διαφορετικο παιδι. ο επιστημονας αναγκαστικα θα αναφερθει στο μεσο ορο.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:57 Δηλαδή έκανε ότι κάνουν παιδιά με άλλους τρόπους, δηλαδή όσα παιδιά ασχολούνται οι γονείς μαζί τους, απλά τα έκανε μέσα από το ταμπλετ με την επίβλεψη και συμμετοχή του γονιού όπως λες. Και το ότι τα έκανε μέσα από το ταμπλετ θεωρείς του δημιούργησε μεγαλύτερη εφυϊα.Εγω θεωρώ ότι την εφυΐα θα την είχε ούτως ή άλλως ανεξαρτήτως ταμπλετ. Από εκεί και έπειτα από το ταμπλετ από ενός έτους έως τις θειτσες 666 υπάρχουν άπειρα στάδια.
Τώρα το τι πιστεύει ο καθένας ότι είναι καλύτερο για το παιδί του είναι δικό του θέμα.
Άλλος νομίζει πχ το να δώσει και στο 10 χρόνο παιδί του 2-3 μπατσες δεν έγινε και τίποτα, το διαπαιδαγωγει. Έτσι συμβαίνει με τους γονείς. Έχουν την ευθύνη.
Γενικά έχει δίκιο ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα να προσφέρουν και να εξερευνήσει το παιδί. Και είναι δυνατό εκπαιδευτικό εργαλείο αν ξέρει κάποιος και ενδιαφέρεται. Δηλαδή ένα αυτοκινητάκι που θα του πάρεις και θα το τσουλάει πέρα δώθε είναι τίποτα μπροστά τους. Προφανώς δεν μιλάμε καν, να το παρκάρεις στην τηλεόραση και να βλέπει ζουζούνια κλπ μισή μέρα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:00 το ειπα και πριν, το οποιο ηλεκτρονικο φυσικα δεν ειναι σε βαρος φυσικων αντικειμενων. μονοπολυ πρωτα παιξαμε την κανονικη, τη χαρτινη. ε, μερικα χρονια μετα και αφου πλεον εχουμε αριστη σχεση με λεφτα, ρεστα κλπ, αφηνουμε το ταμπλετ να κανει τη δουλεια.

αυτο με την ωρα οθονης προσπαθω κι εγω να το παρω σοβαρα, αλλα δυσκολευομαι, η αληθεια ειναι. ισως επειδη "χρονο οθονης" εννουν να βλεπει καρτουν, η να παιζει πλαντσ βερσους ζομπις.π.χ. αν ενα δεκαχρονο βγαζει τα ματια του ολη μερα μπροστα σε μια οθονη για να συμμετασχει σε διαγωνισμο ρομποτικης, δεν θα του πει κανεις "στοπ" στις 2-3 ωρες.
εκει ας πουμε που λενε ειναι σωστο 3 ωρες τη μερα, οχι παραπανω. οταν γινεται τηλεεκπαιδευση 3 ωρες, σημαινει οτι πρεπει να του κοψεις τελειως ολη την υπολοιπη μερα την οθονη;
Δεν διάβασα τις μελέτες για να καταλάβω πόσο σοβαρές είναι όμως η οδηγία έλεγε για όριο συνολικής χρήσης οποιουδήποτε υπολογιστή ή οθόνης. Τηλεόραση, τάμπλετ, τηλεκπαίδευση, όλα μέσα.
Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:00 φυσικα σε ολα υπαρχουν ορια. και κιθαρα να επαιζε 10 ωρες τη μερα θα ελεγα ωπα, αυτο το πραμα ειναι εθισμος.
Δεν ξέρω αν είναι εθισμός, είναι όμως πολύ συνηθισμένο στάδιο για κάποια παιδιά που θα τα θαυμάζεις αργότερα ως δεξιοτέχνες μουσικούς.
Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:00 ουτε μπορουν να ειναι τα ορια ολοιδια για καθε διαφορετικο παιδι. ο επιστημονας αναγκαστικα θα αναφερθει στο μεσο ορο.
Λογικό ακούγεται.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:57 Δηλαδή έκανε ότι κάνουν παιδιά με άλλους τρόπους, δηλαδή όσα παιδιά ασχολούνται οι γονείς μαζί τους, απλά τα έκανε και μέσα από το ταμπλετ .
ετσι ειναι σωστο. οχι μονο με το ταμπλετ. ενα προσθετο εργαλειο ειναι, πολυ χρησιμο, και πολυ αποτελεσματικο με σωστη χρηση. μπορει να κανει πραγματα που δεν γινονται με αλλον τροπο. π.χ. θα μπορουσα να τον διδαξω μονος μου αγγλικα. ελα ομως που η φωνη μου ειναι "ελληνικη" ενω του ταμπλετ εχει ακριβως την βρεττανικη προφορα, την οποια εχει αντιγραψει και μιλα πλεον πιο "φυσικα" απο οτι εγω.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ρε τα παιδιά έχουν ξεφύγει λέμε . Έφτιαχνα το pc του αδερφού μου και ο 6χρονων ανηψιος δίπλα μου με το εγχειρίδιο της μητρικής να δει αν το κάνω σωστά . Που είναι στα αγγλικά. Και σε κάποια φάση βάζω τον ανεμηστηρακι του επεξεργαστή σε άλλη πρίζα επίτηδες , και το κατάλαβε 😳
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

enterprise-psi έγραψε: 16 Φεβ 2021, 14:12 Ρε τα παιδιά έχουν ξεφύγει λέμε . Έφτιαχνα το pc του αδερφού μου και ο 6χρονων ανηψιος δίπλα μου με το εγχειρίδιο της μητρικής να δει αν το κάνω σωστά . Που είναι στα αγγλικά. Και σε κάποια φάση βάζω τον ανεμηστηρακι του επεξεργαστή σε άλλη πρίζα επίτηδες , και το κατάλαβε 😳
Εμένα ο χαμένος ο ανιψιός πρόπερσι ( 10 χρονών) κατάφερε να ξεβιδώσει ένα παλιό DVD υπολογιστή κι έκανε και υποδείξεις μάλιστα για την κεφαλή. :o
Φτου σου μικρέ αντίχριστε του είπα και λάκισα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 16 Φεβ 2021, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”