Να είναι ΕΜΙΡΗΣ όμως από την Αραπιά και όχι κακομοίρηςOANNHSEA έγραψε: 15 Φεβ 2021, 11:17Και βέβαια θα βάλει στο σπίτι του σαν γαμπρό ένα μουσουλμάνο μπρατσομένο αράπακλα δύο μέτρα με μία φούτσα νααααα....stergiosbik έγραψε: 15 Φεβ 2021, 08:56 Αύριο μεθαύριο που θα σου φέρει τον Μοχάμεντ και θα σου μασουλαει την σύνταξη να σε δω!
Είπαμε: δεν είναι ρατσιστής ο άνθρωπος!!!
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
Re: Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
τι ακριβως σημαινει αυτο; οτι μπορει να χακαρει το family link; ας ειμαστε λιγο σοβαροι.stavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:33
Πίστεψέ με, το παιδί σου είναι πιο ευφυές (προσαρμόζεται στις συνθήκες μαθαίνοντας) από εσένα σε κάθε περίπτωση.
Τα apps τα έχει για κομπολόι από πολύ μικρή ηλικία.
το αν του ανηκει η οχι ειναι ασχετο με το σε ποιο δωματιο βρισκεται, και ακομη και αν κατι του ανηκει, δε σημαινει οτι μπορει να κανει οτι γουσταρει με αυτο. π.χ. δεν μπορει να κατεβασει αππ στο δικο του ταμπλετ, χωρις πρωτα να πατησει ok ο γονιος απο το κινητο του. υπαρχει η τεχνολογια για να γινονται αυτα, δεν χρειαζεται καν να ειναι ο γονιος στον ιδιο χωρο, μην πω και στην ιδια χωρα.Το αντίθετο. Ο υπολογιστής εκτός δωματίου σημαίνει καταρχήν ότι δεν του ανήκει κι επομένως αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει σ' εκείνον. Οτιδήποτε περιλαμβάνεται στο χώρο του είναι δικό του στην δική του αντίληψή, κι επομένως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει σε εκείνο.
το οτι ειναι προσωπικα δεν εχει καμμια σχεση με τη λελογισμενη χρηση. καθε αντικειμενο, προσωπικο η μη, χρησιμοποιειται με συγκεκριμμενο τροπο.Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Ξεκινάς με τη διαδικασία να του μάθεις ότι αυτά τα εργαλεία δεν είναι προσωπικά μέχρι την ενηλικίωσή του. Είναι εργαλεία που του παραχωρεί η οικογένεια για λελογισμένη χρήση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ενταξει, ας ειναι και γιος εμιρη, ε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:29Να είναι ΕΜΙΡΗΣ όμως από την Αραπιά και όχι κακομοίρηςOANNHSEA έγραψε: 15 Φεβ 2021, 11:17Και βέβαια θα βάλει στο σπίτι του σαν γαμπρό ένα μουσουλμάνο μπρατσομένο αράπακλα δύο μέτρα με μία φούτσα νααααα....stergiosbik έγραψε: 15 Φεβ 2021, 08:56 Αύριο μεθαύριο που θα σου φέρει τον Μοχάμεντ και θα σου μασουλαει την σύνταξη να σε δω!
Είπαμε: δεν είναι ρατσιστής ο άνθρωπος!!!
.![]()
απο αυτους που σου στελνουν ενα μυριο αμα τους δωσεις τον λογαριασμο της τραπεζας σου.....
Ασέβαστος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:31τι ακριβως σημαινει αυτο; οτι μπορει να χακαρει το family link; ας ειμαστε λιγο σοβαροι.stavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:33 Πίστεψέ με, το παιδί σου είναι πιο ευφυές (προσαρμόζεται στις συνθήκες μαθαίνοντας) από εσένα σε κάθε περίπτωση.
Τα apps τα έχει για κομπολόι από πολύ μικρή ηλικία.
Έχεις χαμένο το παιχνίδι.το οτι ειναι προσωπικα δεν εχει καμμια σχεση με τη λελογισμενη χρηση. καθε αντικειμενο, προσωπικο η μη, χρησιμοποιειται με συγκεκριμμενο τροπο.stavmanr έγραψε:Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Ξεκινάς με τη διαδικασία να του μάθεις ότι αυτά τα εργαλεία δεν είναι προσωπικά μέχρι την ενηλικίωσή του. Είναι εργαλεία που του παραχωρεί η οικογένεια για λελογισμένη χρήση.
Από χέρι.
Δεν παρέχεις στο παιδί ιδιοκτησία μέσου που στα χέρια του μπορεί να είναι καταστροφικό ή δεν το ελέγχει ή δεν το ελέγχεις απόλυτα.
Η φύση του παιδιού είναι να προστατέψει το δικαίωμα στην ιδιοκτησία του, και φυσικά να ψάξει όλους τους τρόπους για να διαλύσει κάθε τι που μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνο και στην ιδιοκτησία του (εφαρμογές, κωδικούς, κανόνες κλπ).
καταρχην κοψε τις μαλακιες, δεν μπορει κανενα παιδι αν χακαρει το φαμιλι λινκ. δεν υπαρχουν κωδικοι να σπασει. ακομη και αν ηταν χακερ, πρεπει να εχει στα χερια του το κινητο του πατερα, απο το δικο του μεσο δεν γινεται κατι.stavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:41Ασέβαστος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:31τι ακριβως σημαινει αυτο; οτι μπορει να χακαρει το family link; ας ειμαστε λιγο σοβαροι.stavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:33 Πίστεψέ με, το παιδί σου είναι πιο ευφυές (προσαρμόζεται στις συνθήκες μαθαίνοντας) από εσένα σε κάθε περίπτωση.
Τα apps τα έχει για κομπολόι από πολύ μικρή ηλικία.![]()
Έχεις χαμένο το παιχνίδι.το οτι ειναι προσωπικα δεν εχει καμμια σχεση με τη λελογισμενη χρηση. καθε αντικειμενο, προσωπικο η μη, χρησιμοποιειται με συγκεκριμμενο τροπο.stavmanr έγραψε:Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Ξεκινάς με τη διαδικασία να του μάθεις ότι αυτά τα εργαλεία δεν είναι προσωπικά μέχρι την ενηλικίωσή του. Είναι εργαλεία που του παραχωρεί η οικογένεια για λελογισμένη χρήση.
Από χέρι.
Δεν παρέχεις στο παιδί ιδιοκτησία μέσου που στα χέρια του μπορεί να είναι καταστροφικό ή δεν το ελέγχει ή δεν το ελέγχεις απόλυτα.
Η φύση του παιδιού είναι να προστατέψει το δικαίωμα στην ιδιοκτησία του, και φυσικά να ψάξει όλους τους τρόπους για να διαλύσει κάθε τι που μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνο και στην ιδιοκτησία του (εφαρμογές, κωδικούς, κανόνες κλπ).
και βεβαιως καθε παιδι εχει στα χερια του πολλα μεσα που μπορουν να ειναι καταστροφικα χωρις επιβλεψη. ενα ψαλιδι, το ποδηλατο, και εκατονταδες αλλα. ακομη και χωρις καποιο αντικειμενο η μεσο, ενα παιδι μπορει μια χαρα να ειναι καταστροφικο.
το παιχνιδι παιζεται στο να βαζει ο γονιος λογικα ορια, και να τα εφαρμοζει. να διδασκει στο παιδι πως να χρησιμοποιει καθε μεσο χωρις να κανει κακο στον εαυτο του η σε αλλους.
Όπως όταν το δίνεις εσύ να παίξει μέσα στο αυτοκίνητο πίσω ενώ εσύ οδηγείς;Ασέβαστος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:51καταρχην κοψε τις μαλακιες, δεν μπορει κανενα παιδι αν χακαρει το φαμιλι λινκ. δεν υπαρχουν κωδικοι να σπασει. ακομη και αν ηταν χακερ, πρεπει να εχει στα χερια του το κινητο του πατερα, απο το δικο του μεσο δεν γινεται κατι.stavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:41Ασέβαστος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:31
τι ακριβως σημαινει αυτο; οτι μπορει να χακαρει το family link; ας ειμαστε λιγο σοβαροι.![]()
Έχεις χαμένο το παιχνίδι.
το οτι ειναι προσωπικα δεν εχει καμμια σχεση με τη λελογισμενη χρηση. καθε αντικειμενο, προσωπικο η μη, χρησιμοποιειται με συγκεκριμμενο τροπο.
Από χέρι.
και βεβαιως καθε παιδι εχει στα χερια του πολλα μεσα που μπορουν να ειναι καταστροφικα χωρις επιβλεψη. ενα ψαλιδι, το ποδηλατο, και εκατονταδες αλλα. ακομη και χωρις καποιο αντικειμενο η μεσο, ενα παιδι μπορει μια χαρα να ειναι καταστροφικο.
το παιχνιδι παιζεται στο να βαζει ο γονιος λογικα ορια, και να τα εφαρμοζει. να διδασκει στο παιδι πως να χρησιμοποιει καθε μεσο χωρις να κανει κακο στον εαυτο του η σε αλλους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αναρωτιέμαι τώρα που της ψαρεύει ο ΑΙΝΙΑΣ στο σουπερμάρεκτ. Στα τυριά άραγε;Σενέκας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:25γιεπ
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:49Για αυτό τον λόγο εμείς οι ΑΙΝΕΙΑΝ θέλουμε γυναίκες οι οποίες να εξαρτώνται από το πορτοφόλι μας ώστε να υποτάσσονται στο θέλημα μαςNaida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:46
Φυσικά και είναι. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι το Α και το Ω για να μπορεί μια γυναίκα να έχει πιο ξεκάθαρα κριτήρια. Όχι ότι αυτό σημαίνει πως θα επιλεγεί το μέγιστο καλό για την ίδια, τουλάχιστον δεν παίζει ο παράγοντας "να εξασφαλίσω την διαβίωση μου και ας είναι ο άλλος με κουσούρια, θα κάνω υπομονή και θα τον στρώσω με τον καιρό".
Με λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ γαμας ακόμη και γνήσια Ελληνίδα στην σημερινή εποχή
τώρα που έψαξα για το ποστ, πρόσεξα ότι έχει γράψει κάτι παρόμοιο αρκετές φορέςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 07:37 Πιστεύετε ότι αυτές οι καταγγελίες αφορούν τις ασημες φτωχές και όμορφες γυναίκες της περιοχής μου που η μόνη τους ελπίδα να πάνε στα μπουζούκια της περιοχής είναι το να υποστούν σεξουαλική παρενοχληση και να "κάτσουν" σε κάτι ανήθικους αισχρους και γλοιώδεις τύπους σαν κι εμένα τον ΑΙΝΕΙΑΝ ;![]()
![]()
Οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όταν έχεις μια υφιστάμενη όμορφη θα πρέπει
Και να την έχεις σούζα
Και να σου κάνει όλη την δουλειά
Και να την γαμας ;
Φτάνει να είσαι έξυπνος και ικανός να να κάνεις όλα αυτά με τρόπο που να μην μπορεί να σε καταγγειλει ;![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Αυτη την στιγμή με έχουν εγκαταλείψει όλες αυτές οι γκόμενες , (βρήκαν άλλους χορηγούςklg έγραψε: 15 Φεβ 2021, 19:00Αναρωτιέμαι τώρα που της ψαρεύει ο ΑΙΝΙΑΣ στο σουπερμάρεκτ. Στα τυριά άραγε;Σενέκας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:25γιεπ
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:49
Για αυτό τον λόγο εμείς οι ΑΙΝΕΙΑΝ θέλουμε γυναίκες οι οποίες να εξαρτώνται από το πορτοφόλι μας ώστε να υποτάσσονται στο θέλημα μας
Με λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ γαμας ακόμη και γνήσια Ελληνίδα στην σημερινή εποχή
τώρα που έψαξα για το ποστ, πρόσεξα ότι έχει γράψει κάτι παρόμοιο αρκετές φορέςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 07:37 Πιστεύετε ότι αυτές οι καταγγελίες αφορούν τις ασημες φτωχές και όμορφες γυναίκες της περιοχής μου που η μόνη τους ελπίδα να πάνε στα μπουζούκια της περιοχής είναι το να υποστούν σεξουαλική παρενοχληση και να "κάτσουν" σε κάτι ανήθικους αισχρους και γλοιώδεις τύπους σαν κι εμένα τον ΑΙΝΕΙΑΝ ;![]()
![]()
Οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όταν έχεις μια υφιστάμενη όμορφη θα πρέπει
Και να την έχεις σούζα
Και να σου κάνει όλη την δουλειά
Και να την γαμας ;
Φτάνει να είσαι έξυπνος και ικανός να να κάνεις όλα αυτά με τρόπο που να μην μπορεί να σε καταγγειλει ;![]()
ναι. θα μπορουσε εκει να αλλαξει τα ορια που εχω βαλει. την αλλη μερα ομως θα το εβλεπα, και θα ειχε σαν τιμωρια την μονιμη μειωση αυτων των οριων.Naida έγραψε: 15 Φεβ 2021, 14:02
Όπως όταν το δίνεις εσύ να παίξει μέσα στο αυτοκίνητο πίσω ενώ εσύ οδηγείς;
Εγώ είπα με ποιο τρόπο μπορεί να έχει πρόσβαση στο κινητό του αννυποψιαστου μπαμπά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κι εγω λεω οτι το να εχει προσβαση δεν ειναι αρκετο. για να μπορεσει να "χακαρει" πρεπει να εχει προσβαση αυτος, και να μην εχει ο πατερας. πραγμα αδυνατον.Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:08Εγώ είπα με ποιο τρόπο μπορεί να έχει πρόσβαση στο κινητό του αννυποψιαστου μπαμπά![]()
Τι να σου πω, δεν ξέρωΑσέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:14κι εγω λεω οτι το να εχει προσβαση δεν ειναι αρκετο. για να μπορεσει να "χακαρει" πρεπει να εχει προσβαση αυτος, και να μην εχει ο πατερας. πραγμα αδυνατον.Naida έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:08Εγώ είπα με ποιο τρόπο μπορεί να έχει πρόσβαση στο κινητό του αννυποψιαστου μπαμπάΑσέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:06
ναι. θα μπορουσε εκει να αλλαξει τα ορια που εχω βαλει. την αλλη μερα ομως θα το εβλεπα, και θα ειχε σαν τιμωρια την μονιμη μειωση αυτων των οριων.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ασέβαστος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:51καταρχην κοψε τις μαλακιεςstavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:41Ασέβαστος έγραψε: 15 Φεβ 2021, 13:31
τι ακριβως σημαινει αυτο; οτι μπορει να χακαρει το family link; ας ειμαστε λιγο σοβαροι.![]()
Έχεις χαμένο το παιχνίδι.
το οτι ειναι προσωπικα δεν εχει καμμια σχεση με τη λελογισμενη χρηση. καθε αντικειμενο, προσωπικο η μη, χρησιμοποιειται με συγκεκριμμενο τροπο.
Από χέρι.
, δεν μπορει κανενα παιδι αν χακαρει το φαμιλι λινκ. δεν υπαρχουν κωδικοι να σπασει. ακομη και αν ηταν χακερ, πρεπει να εχει στα χερια του το κινητο του πατερα, απο το δικο του μεσο δεν γινεται κατι.
Αυτό είναι το κλασικό πρόβλημα του γονιού. Ότι δεν βλέπει στο παιδί του ένα ευφυέστατο ον που ψάχνει τρόπους να κερδίσει όλα τα απαγορευμένα.
Μέχρι να μάθει να χρησιμοποιεί το ψαλίδι (αναπτύξει την εμπειρία της επικινδυνότητας), δεν του το δίνεις. Και σταδιακά του δίνεις ψαλιδάκια χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες μέχρι να φτάσει να χρησιμοποιεί κανονικό.και βεβαιως καθε παιδι εχει στα χερια του πολλα μεσα που μπορουν να ειναι καταστροφικα χωρις επιβλεψη. ενα ψαλιδι, το ποδηλατο, και εκατονταδες αλλα. ακομη και χωρις καποιο αντικειμενο η μεσο, ενα παιδι μπορει μια χαρα να ειναι καταστροφικο.
Αντίθετα, στον υπολογιστή και το κινητό, του δίνεις απευθείας ένα παντοδύναμο εργαλείο με πρόσβαση σε κάθε είδους περιεχόμενο που είναι αδύνατο να φιλτραριστεί στο 100%.
Για το παιδί, τα όρια είναι παράλογα από τη φύση τους. Μόνο μέσα από τη βιωματική εμπειρία των χρόνων αποκτά συνείδηση της επικινδυνότητας.το παιχνιδι παιζεται στο να βαζει ο γονιος λογικα ορια, και να τα εφαρμοζει. να διδασκει στο παιδι πως να χρησιμοποιει καθε μεσο χωρις να κανει κακο στον εαυτο του η σε αλλους.
Και το πρόβλημα με τους υπολογιστές και τα κινητά είναι ότι η ζημιά τους φαίνεται πολύ αργότερα.
Επομένως,
όχι υπολογιστές laptop ή στο δωμάτιο του παιδιού μέχρι μία ηλικία.
όχι κινητό σε μικρή ηλικία. Ναι στο κινητό αργότερα, αλλά με πολύ αυστηρό έλεγχο χρήσης και κατοχής.
εγω το βλεπω, ξεκαθαρα. αλλα γνωριζω και ακριβως ποσο εξυπνο ειναι, που ειναι τα ορια του.stavmanr έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:37
Αυτό είναι το κλασικό πρόβλημα του γονιού. Ότι δεν βλέπει στο παιδί του ένα ευφυέστατο ον που ψάχνει τρόπους να κερδίσει όλα τα απαγορευμένα.
καταρχην μπορει να φιλτραριστει αρκετα για να μην ειναι επικινδυνο.το ποδηλατο ειναι πολυ πιο επικινδυνο.Μέχρι να μάθει να χρησιμοποιεί το ψαλίδι (αναπτύξει την εμπειρία της επικινδυνότητας), δεν του το δίνεις. Και σταδιακά του δίνεις ψαλιδάκια χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες μέχρι να φτάσει να χρησιμοποιεί κανονικό.
Αντίθετα, στον υπολογιστή και το κινητό, του δίνεις απευθείας ένα παντοδύναμο εργαλείο με πρόσβαση σε κάθε είδους περιεχόμενο που είναι αδύνατο να φιλτραριστεί στο 100%.
αληθεια, ποιος ειναι ο κινδυνος; συγκεκριμμενα, τι κακο μπορει να παθει ενα παιδι;
για πες, ποια ειναι η ζημια;Για το παιδί, τα όρια είναι παράλογα από τη φύση τους. Μόνο μέσα από τη βιωματική εμπειρία των χρόνων αποκτά συνείδηση της επικινδυνότητας.
Και το πρόβλημα με τους υπολογιστές και τα κινητά είναι ότι η ζημιά τους φαίνεται πολύ αργότερα.
δικο του, αποκλειστικα δικο του, ταμπλετ η λαπτοπ απο 1 χρονου. συνεχης επιτηρηση, αλλα και διδαχη του τι ειναι αυτο το πραμα και πως ειναι σωστο να χρησιμοποιειται.Επομένως,
όχι κινητό σε μικρή ηλικία. Ναι στο κινητό αργότερα, αλλά με πολύ αυστηρό έλεγχο χρήσης και κατοχής.
Από 1 χρόνου έχεις στο παιδί ταμπλετ ή λαπτοπ;Ασέβαστος έγραψε: 16 Φεβ 2021, 10:00εγω το βλεπω, ξεκαθαρα. αλλα γνωριζω και ακριβως ποσο εξυπνο ειναι, που ειναι τα ορια του.stavmanr έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:37
καταρχην μπορει να φιλτραριστει αρκετα για να μην ειναι επικινδυνο.το ποδηλατο ειναι πολυ πιο επικινδυνο.Μέχρι να μάθει να χρησιμοποιεί το ψαλίδι (αναπτύξει την εμπειρία της επικινδυνότητας), δεν του το δίνεις. Και σταδιακά του δίνεις ψαλιδάκια χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες μέχρι να φτάσει να χρησιμοποιεί κανονικό.
αληθεια, ποιος ειναι ο κινδυνος; συγκεκριμμενα, τι κακο μπορει να παθει ενα παιδι;
για πες, ποια ειναι η ζημια;Για το παιδί, τα όρια είναι παράλογα από τη φύση τους. Μόνο μέσα από τη βιωματική εμπειρία των χρόνων αποκτά συνείδηση της επικινδυνότητας.
δικο του, αποκλειστικα δικο του, ταμπλετ η λαπτοπ απο 1 χρονου. συνεχης επιτηρηση, αλλα και διδαχη του τι ειναι αυτο το πραμα και πως ειναι σωστο να χρησιμοποιειται.Επομένως,
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1013 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-