!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
..αν κάνω ότι της κόβω το ίντερνετ προκειμένου να πάει να κοιμηθεί 
- Μαυροβασίλης
Re: Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
θα πρέπει να νιώθεις υπερήφανος, είναι πραγματική πασόκα και βάζει πάνω από όλα το ΣΥΜΦΕΡΟΝ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, είχες κοκορευτεί για το ότι εκμεταλλεύεσαι άπορες γυναίκες της γειτονίας και τους ζητάς σεξ ως αντάλλαγμα για τους παρέχεις είδη πρώτης ανάγκης. Θα έλεγα ότι μια καταγγελία δε θα έπρεπε να είναι πάνω πάνω στη λίστα με τις δυνητικές καταγγελίες που πρέπει να σ' ανησυχούν αγαπητέ Αινειάνα 
wtf?Σενέκας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:09 Στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, είχες κοκορευτεί για το ότι εκμεταλλεύεσαι άπορες γυναίκες της γειτονίας και τους ζητάς σεξ ως αντάλλαγμα για τους παρέχεις είδη πρώτης ανάγκης
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
γιεπ
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:49Για αυτό τον λόγο εμείς οι ΑΙΝΕΙΑΝ θέλουμε γυναίκες οι οποίες να εξαρτώνται από το πορτοφόλι μας ώστε να υποτάσσονται στο θέλημα μαςNaida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 23:46Φυσικά και είναι. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι το Α και το Ω για να μπορεί μια γυναίκα να έχει πιο ξεκάθαρα κριτήρια. Όχι ότι αυτό σημαίνει πως θα επιλεγεί το μέγιστο καλό για την ίδια, τουλάχιστον δεν παίζει ο παράγοντας "να εξασφαλίσω την διαβίωση μου και ας είναι ο άλλος με κουσούρια, θα κάνω υπομονή και θα τον στρώσω με τον καιρό".
Με λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ γαμας ακόμη και γνήσια Ελληνίδα στην σημερινή εποχή![]()
τώρα που έψαξα για το ποστ, πρόσεξα ότι έχει γράψει κάτι παρόμοιο αρκετές φορέςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 07:37 Πιστεύετε ότι αυτές οι καταγγελίες αφορούν τις ασημες φτωχές και όμορφες γυναίκες της περιοχής μου που η μόνη τους ελπίδα να πάνε στα μπουζούκια της περιοχής είναι το να υποστούν σεξουαλική παρενοχληση και να "κάτσουν" σε κάτι ανήθικους αισχρους και γλοιώδεις τύπους σαν κι εμένα τον ΑΙΝΕΙΑΝ ;![]()
![]()
Οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όταν έχεις μια υφιστάμενη όμορφη θα πρέπει
Και να την έχεις σούζα
Και να σου κάνει όλη την δουλειά
Και να την γαμας ;
Φτάνει να είσαι έξυπνος και ικανός να να κάνεις όλα αυτά με τρόπο που να μην μπορεί να σε καταγγειλει ;![]()
Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:09 θα πρέπει να νιώθεις υπερήφανος, είναι πραγματική πασόκα και βάζει πάνω από όλα το ΣΥΜΦΕΡΟΝ
- Δημοκρατικός
Αν δεν μπορείς να λύσεις τα θέματα αυτά, το κράτος έχει κοινωνικούς λειτουργούς που βοηθούν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Φεβ 2021, 22:59 ..αν κάνω ότι της κόβω το ίντερνετ προκειμένου να πάει να κοιμηθεί![]()
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
+1Δημοκρατικός έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:36 Αν δεν μπορείς να λύσεις τα θέματα αυτά, το κράτος έχει κοινωνικούς λειτουργούς που βοηθούν.
η απόλυτη ξεφτίλα
ο πατέρας σου να σε αναφέρει στο ίντερνετ λέγοντας σαχλαμάρες
εύχομαι να μη τα πετύχει κάποτε η κόρη σου αυτά που γράφεις, Αινείαν
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αμα τα πετυχει θα τον εκβιαζει χειροτερα.
"Πατέρα η μου παιρνεις νεο λαπτοπ η σε καταγγέλνω με γραπτες αποδειξεις"...
"Πατέρα η μου παιρνεις νεο λαπτοπ η σε καταγγέλνω με γραπτες αποδειξεις"...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπορεί να τα πει και στη μάνα της βέβαια.
Κι εγώ αν ήμουν Αινείαν θα ένιωθα μια περηφάνεια. Αλλά επειδή δεν είμαι νιώθω μια αηδία ή αποστροφή.Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:09 θα πρέπει να νιώθεις υπερήφανος, είναι πραγματική πασόκα και βάζει πάνω από όλα το ΣΥΜΦΕΡΟΝ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Εσένα ως ΑΙΝΕΙΑΝ σε συμφέρει να πάει για ύπνο ώστε να αποδώσει στο σχολείο, ώστε να έχει λεφτά να σε φροντίσει στο μέλλον αν μειωθεί η σύνταξη.
Το συμφέρον σας σε αυτή την περίπτωση είναι αντικρουόμενο και η λύση ιστορικά δίνεται με το δίκαιο του ισχυρού. Στο σπίτι είσαι εσύ ο πιο ισχυρός ωστόσο διατείνεται ότι έχει ισχυρότερο παίχτη μαζί της. Πρέπει να συνεδριάσεις με το επιτελείο σου, εντός και εκτός πχόρουμ.
Το συμφέρον σας σε αυτή την περίπτωση είναι αντικρουόμενο και η λύση ιστορικά δίνεται με το δίκαιο του ισχυρού. Στο σπίτι είσαι εσύ ο πιο ισχυρός ωστόσο διατείνεται ότι έχει ισχυρότερο παίχτη μαζί της. Πρέπει να συνεδριάσεις με το επιτελείο σου, εντός και εκτός πχόρουμ.
- Δημοκρατικός
φξθξτιουθτευβ, τον γλεντάει η κόρη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:53 Εσένα ως ΑΙΝΕΙΑΝ σε συμφέρει να πάει για ύπνο ώστε να αποδώσει στο σχολείο, ώστε να έχει λεφτά να σε φροντίσει στο μέλλον αν μειωθεί η σύνταξη.![]()
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Καλά θα σου κάνει το παιδί.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Φεβ 2021, 22:59 ..αν κάνω ότι της κόβω το ίντερνετ προκειμένου να πάει να κοιμηθεί![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ηis roof, his rules?Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2021, 23:53 Εσένα ως ΑΙΝΕΙΑΝ σε συμφέρει να πάει για ύπνο ώστε να αποδώσει στο σχολείο, ώστε να έχει λεφτά να σε φροντίσει στο μέλλον αν μειωθεί η σύνταξη.![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1013 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 242 Απαντήσεις