Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 15 Φεβ 2021, 11:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 11:05
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 15 Φεβ 2021, 11:02
Τώρα σοβαρά ποιος θα βάλει δύο μάσκες ; Θα δούμε πολλές περισσότερες μύτες απέξω . Μία με σωστή χρήση ναι . Δύο προκαλούν ακόμα περισσότερο αίσθημα ασφυξίας και δυσκολία στο να ακουστεί η φωνή . Εγώ με τους πελάτες και με μία έχει τύχει να ανταλλάσουμε “ μμμμμμμ ” σαν να είμαστε γελάδια .
Μα εδώ ακριβώς είναι το θέμα.
Κι αυτοί που διαμαρτύρονται για τις δύο μάσκες, είναι κυρίως αυτοί που δεν δέχονται να φορέσουν ή δεν φορούν σωστά ούτε τη μία.
Να βάλεις για να μπεις στο λεωφορείο ναι . Εγώ όταν δεν εργάζομαι αποφεύγω να παίρνω το ΙΧ και κατεβαίνω κέντρο ( 2,2 χλμ ) με τα πόδια . Με την μία και κοντεύω να σκάσω . Αν περάσει το διπλό θα είναι εγκληματικό να ισχύει και στους εξωτερικούς χώρους ή στον δρόμο .
Ρε σεις, έχετε την εντύπωση ότι όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι να περπατάμε ή να ψωνίζουμε φορώντας μάσκα;
Το ερώτημα είναι γιατί πρέπει να τη φοράμε και αν αποτελεί ένα στοιχειώδες προστατευτικό μέσο.
Και κάπου εδώ αρχίζουν οι θεωρίες για τις επιστημονικές απόψεις για το ποια μάσκα είναι σωστή, αν τελικώς προκαλεί περισσότερο καλό ή κακό, αν μας επηρεάζει αναπνευστικά ή ψυχολογικά, το αν πρέπει να μας παρέχονται δωρεάν ή όχι κλπ κλπ
Και αν έπαιζε σκηνικό όπου το κράτος θα διέθετε σε όλους πακέτα από τις τέλειες και ακίνδυνες μάσκες, πάλι κάποιοι θα άρχισαν να τσιρίζουν.
Το ίδιο ισχύει για τα εμβόλια, το ίδιο ισχύει για την κυκλοφορία και τα μαγαζιά, το ίδιο ισχύει για όλα.
Εμείς οι ίδιοι*, δημιουργούμε τις συνθήκες που επιβάλλουν πιο αυστηρά μέτρα γιατί έχουμε παντελή έλλειψη του μέτρου. Κι αυτό καμμία κυβέρνηση -καλή ή κακή- δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει.
*Ναι, ξέρω. Μου έκαναν πλύση εγκεφάλου για να νοιώθω εγώ ενοχές ενώ δεν φταίω κλπ κλπ
Αυτές τις παπαριές έχω βαρεθεί.