Εδώ είναι ΕΕ bitches, υπογράφουμε στις 11 και θέλουμε τα εμβόλια να παραδοθούν στις 12, τι είμαστε καμία πλεμπαρία τρίτη χώρα;dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:47 H Αγγλία υπόγραψε συμβόλαιο με την Pfizer 20 Ιουλίου
Η Ε.Ε το συζήταγε από τον Ιούλιο και υπέγραψε 11 Νοεμβρίου
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Δε βλέπω σε τι μας επηρέασε αυτό. Δεν πήραμε όσα θέλαμε; Τα πήραμε. Εγώ ξέρω ότι επίτηδες πήραμε ένα μιξ απ όλα. Τότε δεν υπήρχε τρόπος να ξέρεις ποιο θα ήταν το καλύτερο.dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:47H Αγγλία υπόγραψε συμβόλαιο με την Pfizer 20 ΙουλίουDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:42Μπορεί να τα έκανε σκατά. Στη διατύπωση των συμβολαίων ίσως ή κάπου αλλού που δεν ξέρουμε. Σε όσα έχουν πει πάντως ονομαστικά, δεν τα έχω βρει λάθος.dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:40
Για να μη τους φερθούμε σα θεότητες καταλήξαμε ΚΑΙ να τους φερθούμε σα θεότητες ΚΑΙ να χάσουμε άλλους 3 μήνες από τη ζωή μας.
Σχολή διαπραγμάτευσης Αλέξη Τσίπρα
Μέχρι και η βαντερλαιεν είπε τα κάναμε σκατά
![]()
![]()
![]()
Αφού έχεις πτυχίο νοσηλευτικής, θα έπρεπε να ξέρεις ότι ειδικοί στις ανθρωπινες ασθένειες και την θεραπεία τους είναι οι γιατροί και όχι οι νοσηλευτές.OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:59Το ξαναγράφω:stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:46Κάτσε ρε μάστορα γιατί δεν μας τα λες καλά.OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:33
Πρώτον δεν γράφω κάτι άλλο - βλέπω τις εξελίξεις τις επιδημίας, γνωρίζοντας από την αρχή ότι οι αντιδράσεις των κρατών δεν είναι λογικές...
Δεύτερον, το ότι όμως εσείς συνεχίζετε να πιστεύετε σκουπίδια σαν τον Τσιόδρα, τα οποία άλλα σας έλεγαν στην αρχή και τώρα σας λένε άλλα, είναι απόλυτα λογικό ε;;;; Προφανώς εκείνοι ξέρουν καλύτερα και για αυτό τους εμπιστεύεστε, ανεξαρτήτως τι λένε...
Ε ρε φούτσα από μαμούθ που θα φάτε...
.
Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος προτείνει να γίνεται ο εμβολιασμός.
Όλοι πουλημένοι είναι;Πως το αντιλαμβάνεσαι δλδ;
Είναι σα να βγαίνει ένας υδραυλικός και να αμφισβητεί όλους εσάς τους μηχανολόγους.
Το βλέπεις λογικό;
α) δεν είναι λογικό να δημιουργούνται τόσα εμβόλια σε τόσο μικρό χρόνο...
β) δεν είναι λογικό να μας λένε οι καλοθελητές ότι αυτά τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες...
γ) δεν είναι λογικό να μας πουλάνε φούμαρα ότι τα εν λόγω εμβόλια είναι πανάκεια...
δ) δεν είναι λογικό να χτυπιούνται σαν τα χταπόδια για τον covid19 όταν τα προηγούμενα έτη είχαμε περίπου τους ίδιους νεκρούς από ιώσεις...
ε) δεν είναι λογικές οι κινήσεις του τύπου (θα μαντρώνονται οι αντιρρησίες του covid19), όταν άφηναν τους αντιρρησίες των υπόλοιπων εμβολιασμών να κάνουν ελεύθεροι προπαγάνδα και μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους!!!
Θες να κάνεις το εμβόλιο; Κάνε το...
Ήδη όμως η Νότιος Αφρική σκέφτεται να πουλήσει το δικό της μερίδιο στα εμβόλια που της αναλογεί, αφού δεν λειτουργεί στο νέο στέλεχος που χτυπάει εκεί!!!
Σε πόσους μήνες νομίζεις ότι θα πρέπει να κάνεις εμβόλιο για αυτή τη μετάλλαξη του ιού;;;
Πόσα εμβόλια νομίζεις ότι μπορεί να αντέξει ο οργανισμός σου;;;
ΥΓ
Και κάτι άλλο:
Πρώτον ξεχνάς ότι έχω πτυχίο νοσηλευτικής.
Δεύτερον ξεχνάς ότι ασχολούμαι με τα μικρόβια, λόγω του πάθους μου με την αστροβιολογία.
Ναι λοιπόν, είμαι μονόφθαλμος - αλλά εσείς είσαστε τυφλοί του κερατά!!!!
.
Άρα το πτυχίο νοσηλευτικής δεν σου προσδίδει κανένα μεγαλύτερο κύρος σε αυτά που λες από όλους τους υπόλοιπους που δεν είναι γιατροί.
Σχετικά με το α) μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς ότι υπήρξε πολύ μεγάλη χρηματοδότηση στην έρευνα του εμβολίου & σχεδόν σταμάτησε η έρευνα στους άλλους τομείς. Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς ότι υπήρχε μεγάλο πλήθος ασθενών με covid οπότε ήταν εύκολο σε μικρό χρονικό διάστημα να φτάσουμε στο πλήθος των ασθενών που απαιτεί κάθε στάδιο των δοκιμών. Κάτι που δεν είναι είναι εύκολο με άλλες ασθένειες που γίνεται έρευνα για εμβόλια.
β) Γνωρίζεις (υποθέτω) ότι αν μελετήσεις κάτι σε μεγάλο πλήθος δειγμάτων είναι ισοδύναμο με το να παρακολουθήσεις ένα δείγμα στο χρόνο. Αυτό χρησιμοποιείται χρόνια στη βιομηχανία και με αυτό το τρόπο ορίζονται μεγέθη όπως π.χ. η διάρκεια της εγγύησης ενός προϊόντως (προφανώς δεν κάθονται 2-3 χρόνια πάνω από το προϊόν περιμένοντας να δούνε σε πόσο χρόνο αυτό θα χαλάσει). Αυτό συμβαίνει και με τα εμβόλια. Παρακολουθούν τις παρενέργειες που αυτά έχουν σε ένα σχετικά μεγάλο πλήθος ασθενών και έτσι γνωρίζουν τις πιθανές παρενέργειες που θα έχουν τώρα αλλά και στο μέλλον. Δεν είναι το πρώτο εμβόλιο που γίνεται αυτό. Απλά το πλήθος των ασθενών που απαιτείται δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί σε άλλες ασθένειες.
Για τα υπόλοιπα νομίζω ότι η απάντηση είναι πολύ εύκολη για να κάτσω να στην γράψω...το βλέπεις κάθε μέρα αν είναι μια απλή ίωση με την οποία τη συγκρίνεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος harskouf την 12 Φεβ 2021, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν υπογράφεις Νοέμβριο για best effort έχεις άλλο πάτημα από το να είχες υπογράψει Ιούλιο για best effortDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 16:01Δε βλέπω σε τι μας επηρέασε αυτό. Δεν πήραμε όσα θέλαμε; Τα πήραμε. Εγώ ξέρω ότι επίτηδες πήραμε ένα μιξ απ όλα. Τότε δεν υπήρχε τρόπος να ξέρεις ποιο θα ήταν το καλύτερο.dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:47H Αγγλία υπόγραψε συμβόλαιο με την Pfizer 20 ΙουλίουDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:42
Μπορεί να τα έκανε σκατά. Στη διατύπωση των συμβολαίων ίσως ή κάπου αλλού που δεν ξέρουμε. Σε όσα έχουν πει πάντως ονομαστικά, δεν τα έχω βρει λάθος.
![]()
![]()
![]()
Ξεκινανε εμβολιασμοι με το Ρωσικο στην Ουγγαρια.
2 μυρια σε 3 μηνες.
Σιγουρα φεικ νιουζ αφου οι γνωστοι προβληματικοι μας λενε οτι κατι τετοιο ειναι αδυνατο.
2 μυρια σε 3 μηνες.
Σιγουρα φεικ νιουζ αφου οι γνωστοι προβληματικοι μας λενε οτι κατι τετοιο ειναι αδυνατο.
Ένα σου γράφω μόνο: την πίπα που πήρες με τον "τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου"...Οργισμένος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:50Δεν εισαι μονο μονοφθαλμος αλλα και ψεκασμενος και πανηλιθιος που παιρνει στο λαιμο του αφελεις που τον πιστευουν.OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:59Το ξαναγράφω:stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:46
Κάτσε ρε μάστορα γιατί δεν μας τα λες καλά.
Είναι σα να βγαίνει ένας υδραυλικός και να αμφισβητεί όλους εσάς τους μηχανολόγους.
Το βλέπεις λογικό;
β) δεν είναι λογικό να μας λένε οι καλοθελητές ότι αυτά τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες...
γ) δεν είναι λογικό να μας πουλάνε φούμαρα ότι τα εν λόγω εμβόλια είναι πανάκεια...
δ) δεν είναι λογικό να χτυπιούνται σαν τα χταπόδια για τον covid19 όταν τα προηγούμενα έτη είχαμε περίπου τους ίδιους νεκρούς από ιώσεις...
ε) δεν είναι λογικές οι κινήσεις του τύπου (θα μαντρώνονται οι αντιρρησίες του covid19), όταν άφηναν τους αντιρρησίες των υπόλοιπων εμβολιασμών να κάνουν ελεύθεροι προπαγάνδα και μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους!!!
Ήδη όμως η Νότιος Αφρική σκέφτεται να πουλήσει το δικό της μερίδιο στα εμβόλια που της αναλογεί, αφού δεν λειτουργεί στο νέο στέλεχος που χτυπάει εκεί!!!
Σε πόσους μήνες νομίζεις ότι θα πρέπει να κάνεις εμβόλιο για αυτή τη μετάλλαξη του ιού;;;
ΥΓ
Και κάτι άλλο:
Δεύτερον ξεχνάς ότι ασχολούμαι με τα μικρόβια, λόγω του πάθους μου με την αστροβιολογία.
.
ΗΛΙΘΙΕ!
Θες να στη θυμίσω την υπόθεση;;;
Και τώρα όμως φούτσο ελαφαντινό θα γλύψεις...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Πτυχίο νοσηλευτικής έχει ο Οργισμένος? Και δουλεύει στο υπουργείο Οικονομικών? Πώς γίνεται αυτό?OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2021, 17:09Ένα σου γράφω μόνο: την πίπα που πήρες με τον "τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου"...Οργισμένος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:50Δεν εισαι μονο μονοφθαλμος αλλα και ψεκασμενος και πανηλιθιος που παιρνει στο λαιμο του αφελεις που τον πιστευουν.OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:59
Το ξαναγράφω:
ΥΓ
Και κάτι άλλο:
.
ΗΛΙΘΙΕ!
.
Σ' αυτό το πχόρουμ, δεν ξέρεις τί να πρωτοδιαλέξεις για υπογραφή ρε παιδί μου...Δεύτερον ξεχνάς ότι ασχολούμαι με τα μικρόβια, λόγω του πάθους μου με την αστροβιολογία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:00Άσε μας, ρε Στέργιο. Τράβα άνοιξε κανένα βιβλίο ιολογίας. Μπορεί αυτοί που τα έγραψαν να λένε τώρα άλλα, αλλά πριν πουληθούν τουλάχιστον πρόλαβαν και άφησαν αυτήν την παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα για να ανοίξεις τα μάτια σου. Τράβα αγόρασε μερικά από το Amazon πριν καταλάβουν την γκάφα τους και τα κατεβάσουν.stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:46 Κάτσε ρε μάστορα γιατί δεν μας τα λες καλά.
Το βλέπεις λογικό;
Η πλακα με τον OANNHSEA ειναι οτι επειδη ειναι μηχανολογος,σε αλλο φορουμ εδινε λυσεις αλλα και αποστομωνε διαφορους τυχαρπαστους που το επαιζαν ξερολες ακριβως επειδη ειχε την γνωση λογω του πτυχιου του.
Τωρα ομως κανει ακριβως το αντιθετο εδω μεσα!
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου ρε γμτ.
- Οργισμένος
Aν γνωριζες και σωστη αναγνωση καλα θα ηταν. Ο ομοιος σου τα εγραψε αυτα κοκκορομυαλε.Kauldron έγραψε: 12 Φεβ 2021, 17:12Πτυχίο νοσηλευτικής έχει ο Οργισμένος? Και δουλεύει στο υπουργείο Οικονομικών? Πώς γίνεται αυτό?OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2021, 17:09Ένα σου γράφω μόνο: την πίπα που πήρες με τον "τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου"...Οργισμένος έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:50
Δεν εισαι μονο μονοφθαλμος αλλα και ψεκασμενος και πανηλιθιος που παιρνει στο λαιμο του αφελεις που τον πιστευουν.
ΗΛΙΘΙΕ!
.
Σ' αυτό το πχόρουμ, δεν ξέρεις τί να πρωτοδιαλέξεις για υπογραφή ρε παιδί μου...Δεύτερον ξεχνάς ότι ασχολούμαι με τα μικρόβια, λόγω του πάθους μου με την αστροβιολογία.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Με την πανδημια δειξαν πολλοι ποσο πραγματικα ηλιθιοι ειναι. Ανεξαρτητως πτυχιων.stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2021, 17:29hellegennes έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:00Άσε μας, ρε Στέργιο. Τράβα άνοιξε κανένα βιβλίο ιολογίας. Μπορεί αυτοί που τα έγραψαν να λένε τώρα άλλα, αλλά πριν πουληθούν τουλάχιστον πρόλαβαν και άφησαν αυτήν την παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα για να ανοίξεις τα μάτια σου. Τράβα αγόρασε μερικά από το Amazon πριν καταλάβουν την γκάφα τους και τα κατεβάσουν.stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:46 Κάτσε ρε μάστορα γιατί δεν μας τα λες καλά.
Το βλέπεις λογικό;![]()
Η πλακα με τον OANNHSEA ειναι οτι επειδη ειναι μηχανολογος,σε αλλο φορουμ εδινε λυσεις αλλα και αποστομωνε διαφορους τυχαρπαστους που το επαιζαν ξερολες ακριβως επειδη ειχε την γνωση λογω του πτυχιου του.
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου ρε γμτ.![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
https://www.iefimerida.gr/kosmos/korono ... -deiktis-r
Στην Αγγλια για πρωτη φορα απο τον Ιουλιο επεσε ο δεικτης R κατω απο το 1
Δεν μπορει να συνδεθει με βεβαιοτητα με το εμβολιο, γιατι δε συνοδευεται απο καποια μελετη, αλλα ειναι ισχυρη ενδειξη... ειδικα μεσα στο καταχειμωνο.
Δεν μπορει να συνδεθει με βεβαιοτητα με το εμβολιο, γιατι δε συνοδευεται απο καποια μελετη, αλλα ειναι ισχυρη ενδειξη... ειδικα μεσα στο καταχειμωνο.
- Δημοκρατικός
Tα εμβόλια θα μετρηθούν σε πανδημικό κύμα χωρίς lockdown.Zelda έγραψε: 12 Φεβ 2021, 20:48 https://www.iefimerida.gr/kosmos/korono ... -deiktis-r
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:47H Αγγλία υπόγραψε συμβόλαιο με την Pfizer 20 ΙουλίουDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:42Μπορεί να τα έκανε σκατά. Στη διατύπωση των συμβολαίων ίσως ή κάπου αλλού που δεν ξέρουμε. Σε όσα έχουν πει πάντως ονομαστικά, δεν τα έχω βρει λάθος.dotcom έγραψε: 12 Φεβ 2021, 15:40
Για να μη τους φερθούμε σα θεότητες καταλήξαμε ΚΑΙ να τους φερθούμε σα θεότητες ΚΑΙ να χάσουμε άλλους 3 μήνες από τη ζωή μας.
Σχολή διαπραγμάτευσης Αλέξη Τσίπρα
Μέχρι και η βαντερλαιεν είπε τα κάναμε σκατά
![]()
![]()
![]()

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- hellegennes
Μηχανολόγος νοσηλευτής; Υπάρχει τέτοια ειδικότητα;stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2021, 17:29 Η πλακα με τον OANNHSEA ειναι οτι επειδη ειναι μηχανολογος,σε αλλο φορουμ εδινε λυσεις αλλα και αποστομωνε διαφορους τυχαρπαστους που το επαιζαν ξερολες ακριβως επειδη ειχε την γνωση λογω του πτυχιου του.
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου ρε γμτ.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
11/02/2021
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού στο Ναύπλιο.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετέβη σήμερα Πέμπτη (11/2) στο νοσοκομείο Ναυπλίου για να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με το argonafplia.gr, τον τέως Βασιλιά υποδέχθηκαν ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρής Βασιλόπουλος.
https://argonafplia.gr/2021/02/11/%ce%b ... %af%ce%bf/

Ο τέως Βασιλιάς αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας.
Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα – Μαρία η οποία όμως θα εμβολιαστεί σε επόμενη ημέρα.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... to-nafplio
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού στο Ναύπλιο.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετέβη σήμερα Πέμπτη (11/2) στο νοσοκομείο Ναυπλίου για να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με το argonafplia.gr, τον τέως Βασιλιά υποδέχθηκαν ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρής Βασιλόπουλος.
https://argonafplia.gr/2021/02/11/%ce%b ... %af%ce%bf/

Ο τέως Βασιλιάς αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας.
Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα – Μαρία η οποία όμως θα εμβολιαστεί σε επόμενη ημέρα.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... to-nafplio
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-