stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:46
OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:33
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Φεβ 2021, 14:15
Εσύ πάντως όχι, κάθε φορά γράφεις κάτι άλλο. Κοινός παράγοντας μόνο ότι εσύ ξέρεις καλύτερα.
Πρώτον δεν γράφω κάτι άλλο - βλέπω τις εξελίξεις τις επιδημίας, γνωρίζοντας από την αρχή ότι οι αντιδράσεις των κρατών δεν είναι λογικές...
Δεύτερον, το ότι όμως εσείς συνεχίζετε να πιστεύετε σκουπίδια σαν τον Τσιόδρα, τα οποία άλλα σας έλεγαν στην αρχή και τώρα σας λένε άλλα, είναι απόλυτα λογικό ε;;;; Προφανώς εκείνοι ξέρουν καλύτερα και για αυτό τους εμπιστεύεστε, ανεξαρτήτως τι λένε...
Ε ρε φούτσα από μαμούθ που θα φάτε...
.
Κάτσε ρε μάστορα γιατί δεν μας τα λες καλά.
Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος προτείνει να γίνεται ο εμβολιασμός.
Όλοι πουλημένοι είναι;Πως το αντιλαμβάνεσαι δλδ;
Είναι σα να βγαίνει ένας υδραυλικός και να αμφισβητεί όλους εσάς τους μηχανολόγους.
Το βλέπεις λογικό;
Το ξαναγράφω:
α) δεν είναι λογικό να δημιουργούνται τόσα εμβόλια σε τόσο μικρό χρόνο...
β) δεν είναι λογικό να μας λένε οι καλοθελητές ότι αυτά τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες...
γ) δεν είναι λογικό να μας πουλάνε φούμαρα ότι τα εν λόγω εμβόλια είναι πανάκεια...
δ) δεν είναι λογικό να χτυπιούνται σαν τα χταπόδια για τον covid19 όταν τα προηγούμενα έτη είχαμε περίπου τους ίδιους νεκρούς από ιώσεις...
ε) δεν είναι λογικές οι κινήσεις του τύπου (θα μαντρώνονται οι αντιρρησίες του covid19), όταν άφηναν τους αντιρρησίες των υπόλοιπων εμβολιασμών να κάνουν ελεύθεροι προπαγάνδα και μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους!!!
Θες να κάνεις το εμβόλιο; Κάνε το...
Ήδη όμως η Νότιος Αφρική σκέφτεται να πουλήσει το δικό της μερίδιο στα εμβόλια που της αναλογεί, αφού δεν λειτουργεί στο νέο στέλεχος που χτυπάει εκεί!!!
Σε πόσους μήνες νομίζεις ότι θα πρέπει να κάνεις εμβόλιο για αυτή τη μετάλλαξη του ιού;;;
Πόσα εμβόλια νομίζεις ότι μπορεί να αντέξει ο οργανισμός σου;;;
ΥΓ
Και κάτι άλλο:
Πρώτον ξεχνάς ότι έχω πτυχίο νοσηλευτικής.
Δεύτερον ξεχνάς ότι ασχολούμαι με τα μικρόβια, λόγω του πάθους μου με την αστροβιολογία.
Ναι λοιπόν, είμαι μονόφθαλμος - αλλά εσείς είσαστε τυφλοί του κερατά!!!!
.