Μάλλον δεν έχουν και πολύ δουλειά. Δεν κρίνω συναδέλφους.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:50 Έχω μπει σε φαρμακεία στην ζωή μου. Για την ακρίβεια, το μαγαζί που νοικιάζω ήταν φαρμακείο αμέσως πριν από μένα. Ένας δάσκαλος πιο πολύ κινείται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πληρωθηκε η δοση και το εμβολιο ξαφνικα εγινε καταλληλο και για 65+
https://www.zougla.gr/kosmos/article/po ... ano-ton-65

- hellegennes
Ακόμα και ένα μεγάλο φαρμακείο είναι ένα μικρό κατάστημα λιανικής, με πράγματα που πιάνουν ελάχιστο όγκο και είναι σε ράφια και συρτάρια. True, τώρα που μπαίνουν με ραντεβού, κλικ σκατέι και λοιπές παπαριές έχει λιγότερο τρέξιμο αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται ρουχάδικο, παιχνιδάδικο ή οτιδηποτάδικο με φαρμακείο. Το φαρμακείο παίζει να είναι η λιγότερο κινητική δουλειά μετά το περίπτερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:17Εν τω μεταξύ το φαρμακείο είναι απλά ένα ιδιαίτερο κατάστημα λιανικής, όπου λες ότι κάνουν δέκαθλο.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:14Δεν είναι το ίδιο σημαίνει ότι δεν ξέρω τα technicalities, όχι ότι δεν έχω ιδέα αν αυτός που δουλεύει σε φαρμακείο κινείται.Kauldron έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:00
Ρε 'συ Χέλη, το "εχω μπεί σε φαρμακείο" δεν είναι το ίδιο με το "έχω δουλέψει σε φαρμακείο". Ήμαρτον. Κι εγώ έχω μπεί σε ξενοδοχείο, ξέρω πώς είναι να είσαι ξενοδοχοϋπάλληλος.
Πως γκεγκεν ατο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στα τεκνικάλιτιζ είναι το ζουμί. Αυτά, προφανώς τα ξέρει λίγο καλύτερα ο Όττος.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:14Δεν είναι το ίδιο σημαίνει ότι δεν ξέρω τα technicalities, όχι ότι δεν έχω ιδέα αν αυτός που δουλεύει σε φαρμακείο κινείται.Kauldron έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:00Ρε 'συ Χέλη, το "εχω μπεί σε φαρμακείο" δεν είναι το ίδιο με το "έχω δουλέψει σε φαρμακείο". Ήμαρτον. Κι εγώ έχω μπεί σε ξενοδοχείο, ξέρω πώς είναι να είσαι ξενοδοχοϋπάλληλος.hellegennes έγραψε: 10 Φεβ 2021, 19:50 Έχω μπει σε φαρμακεία στην ζωή μου. Για την ακρίβεια, το μαγαζί που νοικιάζω ήταν φαρμακείο αμέσως πριν από μένα. Ένας δάσκαλος πιο πολύ κινείται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Ναι, δεν με ενδιαφέρει αν είναι δύσκολο να απομνημονεύσεις, πώς γίνονται οι παραγγελίες, τι περιθώριο κέρδους έχει, τι φύρα, τι δυσκολίες αντιμετωπίζει, κτλ. Δηλαδή σε μια άλλη συζήτηση μπορεί να με ενδιέφερε, αλλά είναι άσχετα με αυτό που συζητάμε εδώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ποσο ξεφτιλισμενα παιχνιδια παιζονται με την υγεια του κοσμου ...adon99 έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:30 Πληρωθηκε η δοση και το εμβολιο ξαφνικα εγινε καταλληλο και για 65+
![]()
![]()
![]()
![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα μπρος-πίσω που έχουν γίνει με το συγκεκριμένο είναι άνευ προηγουμένου.adon99 έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:30 Πληρωθηκε η δοση και το εμβολιο ξαφνικα εγινε καταλληλο και για 65+
![]()
![]()
![]()
![]()
- Dwarven Blacksmith
Τι θα πει κατάλληλο; Ότι είναι ασφαλές το γνωρίζαμε εξαρχής. Για την αποτελεσματικότητα υπάρχουν αμφοβολίες.
- Green Dragon
Ούτε. Στην ΕΕ έχει κολλήσει γιατί δεν θεωρούν επαρκή τα δεδομένα για την ασφάλεια στις μεγάλες ηλικίες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 21:49 Τι θα πει κατάλληλο; Ότι είναι ασφαλές το γνωρίζαμε εξαρχής. Για την αποτελεσματικότητα υπάρχουν αμφοβολίες.
αμφιβολιες βασικα υπαρχουνε για την διαχειρηση της κρισης απο την ΕΕ... εχει εξευτελιστει το συμπαν
- Dwarven Blacksmith
Δεν βλέπω κάτι τέτοιοGreen Dragon έγραψε: 10 Φεβ 2021, 21:51Ούτε. Στην ΕΕ έχει κολλήσει γιατί δεν θεωρούν επαρκή τα δεδομένα για την ασφάλεια στις μεγάλες ηλικίες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 21:49 Τι θα πει κατάλληλο; Ότι είναι ασφαλές το γνωρίζαμε εξαρχής. Για την αποτελεσματικότητα υπάρχουν αμφοβολίες.
https://www.bmj.com/content/372/bmj.n295
αφου πρωτα επεσε η δυσφημιση ...just days after German newspapers suggested that the vaccine would be limited to adults aged under 65 because of poor efficacy in older people.
- Green Dragon
Πράγματι, αν και αυτό αναπαραγόταν τόσες μέρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 21:57 Δεν βλέπω κάτι τέτοιο
https://www.bmj.com/content/372/bmj.n295
Παρατήρησα όμως ότι αναφέρουν 59,5% αποτελεσματικότητα, ούτε καν 70% που γραφόταν σε κάποια άρθρα (κατ' εξαίρεση έγκριση δηλαδή). Η δε Νότιος Αφρική απέρριψε εντελώς το εμβόλιο αυτό ως αναποτελεσματικό έναντι της εκεί μετάλλαξης (10% αποτελεσματικότητα νομίζω είπαν).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 10 Φεβ 2021, 22:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Ακόμα στη Γερμανία και σε άλλες χώρες δεν το δίνουν στους άνω των 65. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια, απλά δεν το χαραμίζουν εκεί ενώ μπορούν να το δώσουν σε άλλη ομάδα που θα πιάσει πιο πολύ τόπο.nostromos έγραψε: 10 Φεβ 2021, 22:00αφου πρωτα επεσε η δυσφημιση ...just days after German newspapers suggested that the vaccine would be limited to adults aged under 65 because of poor efficacy in older people.
- Green Dragon
Έχουμε στοιχεία αποτελεσματικότητας ανά ηλικιακό γκρουπ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2021, 22:02 Ακόμα στη Γερμανία και σε άλλες χώρες δεν το δίνουν στους άνω των 65. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια, απλά δεν το χαραμίζουν εκεί ενώ μπορούν να το δώσουν σε άλλη ομάδα που θα πιάσει πιο πολύ τόπο.
Προφανώς αν περιμένουμε τείχος ανοσίας από αυτό το εμβόλιο τσάμπα θα περιμένουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις