ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:31
Δηλ. πιθανολογείς ότι θα μπορούσα να συνάψω καν σχέση με γυναίκα που θα μπορούσα κάλλιστα να προβλέψω απεξαρχής το ενδεχόμενο τέτοιων συμπεριφορών, όπως αυτή με τα κλειδιά;
Μάλλον είστε όλοι τόσο άριστοι και ισορροπημένοι στις σχέσεις σας και διακριτικοί, διαχειριζεστε με ψυχραιμία τις οποίες διαφωνίες σας και δεν υπερβαίνετε τα όρια σας. Μπράβο σας που μπορείτε και το καταφέρνετε.
Εμείς είμαστε φαση "Αννίτα κοίτα ". Τι να πεις.
Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:54
Εγώ, πάντως, αφήνω εδώ να υπάρχει ότι αν ποτέ κανείς διανοηθεί να μου πάρει τα κλειδιά, θα βρει το πλέι στέισον στην ταράτσα του γείτονα.
Just saying.
Και το Game Cube.
Kαι τις grand auto theft
Και τα resident evil
Ειδικά τα 1,2 και 4.
Νομίζω ότι δεν πρόκειται ποτέ να σου πάρει τα κλειδιά. Μάλλον θα στα δίνει κιόλας προκειμένω μην λοκαρεις στο ps
ή όσοι περάσαν προηγουμένως πολλά χρόνια μοναξιάς/απόγνωσης
[ξεκαθαρίζω ότι μιλάω γενικά σε αυτό το σημείο και όχι για νάιδα, άλλωστε γίνεται μόνη της ρόμπα δεν χρειάζεται να προσθέσει κάτι κάποιος]
[αυτό, το ότι γίνεται δηλαδή ρόμπα μόνη της και μάλιστα καμαρώνει κιόλας, είναι το στοιχείο που την διαφοροποιεί από τον μέσο όρο ελληνιόλων και ελλεϊνίδων - όχι δηλαδή ότι η πλειοψηφία δεν είναι εξίσου με 2 μέτρα και 1000 σταθμά]
Εδώ κάπου οφείλω να σου πω πως πρέπει να χαλαρώσεις.
Επίσης καλό είναι να μην της χώνεις διάφορους χαρακτηρισμούς γιατί ακόμη κι αν η ίδια είναι Βούδας, εγώ φορτώνω. Για αυτό σε παρακαλώ να εκφράζεσαι πιο κόσμια στο μέλλον ξεκινώντας από τώρα.
Εγώ, πάντως, αφήνω εδώ να υπάρχει ότι αν ποτέ κανείς διανοηθεί να μου πάρει τα κλειδιά, θα βρει το πλέι στέισον στην ταράτσα του γείτονα.
Just saying.
Ένα πλεη στεησον είναι αυτό. Σιγά τώρα.
Εμένα που δεν έχει πλεη Στέισον αλλά ΔΙΑΔΡΟΜΟ πως στο διάλο θα τον ρίξω απ' το παράθυρο μου λες;; Δεν είναι κι ελαφρύ το ρημάδι.
Εσύ τον έδεσες στην καρέκλα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δηλ. πιθανολογείς ότι θα μπορούσα να συνάψω καν σχέση με γυναίκα που θα μπορούσα κάλλιστα να προβλέψω απεξαρχής το ενδεχόμενο τέτοιων συμπεριφορών, όπως αυτή με τα κλειδιά;
Μάλλον είστε όλοι τόσο άριστοι και ισορροπημένοι στις σχέσεις σας και διακριτικοί, διαχειριζεστε με ψυχραιμία τις οποίες διαφωνίες σας και δεν υπερβαίνετε τα όρια σας. Μπράβο σας που μπορείτε και το καταφέρνετε.
Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:01
Όχι, δεν μπορώ τα δεσίματα είμαι κλειστοφοβική.
Εσύ μπορείς απλά να κόψεις τον ιμάντα με ένα ψαλιδάκι, δεν χρειάζεται να πετάξεις κάτι.
Πώς τα κατάφερε;
Ωωωωω, σατανικόοοοοο.
Είδα σήμερα βιντεάκι στο φεης που ο άλλος έκανε διάδρομο στα πλακάκια της κουζίνας του, στο πάτωμα. Έριξε απορρυπαντικό και νερό, κρατιόταν από τον πάγκο και πήγαινε. Εμείς τον πληρώσαμε. Και πήγε το πιτσιρίκι πρώτη μέρα και τον έριξε πάνω στην βιβλιοθήκη. Είναι και πτυσσόμενος. Μεγαλεία.
Εννοείται αφού όταν με παίρνει τηλ. του απαντάω με "κυρία Ανίτα θέλεις να μου πάρει τα μέτρα".
Πάντως ναι ισχύει τα έχουμε όλα αυτά πότε μεμονωμένα και ποτε συνδυαστικά (τότε είναι που παίζουμε σε κόκκινη ζώνη και παίρνω κλειδιά.) Αλλά δεν είναι συνέχεια έτσι και για αυτό συνεχίζουμε.
Εδώ κάπου οφείλω να σου πω πως πρέπει να χαλαρώσεις.
Επίσης καλό είναι να μην της χώνεις διάφορους χαρακτηρισμούς γιατί ακόμη κι αν η ίδια είναι Βούδας, εγώ φορτώνω. Για αυτό σε παρακαλώ να εκφράζεσαι πιο κόσμια στο μέλλον ξεκινώντας από τώρα.
Just saying.
Εμένα που δεν έχει πλεη Στέισον αλλά ΔΙΑΔΡΟΜΟ πως στο διάλο θα τον ρίξω απ' το παράθυρο μου λες;; Δεν είναι κι ελαφρύ το ρημάδι.
Εννοείται αφού όταν με παίρνει τηλ. του απαντάω με "κυρία Ανίτα θέλεις να μου πάρει τα μέτρα".
Πάντως ναι ισχύει τα έχουμε όλα αυτά πότε μεμονωμένα και ποτε συνδυαστικά (τότε είναι που παίζουμε σε κόκκινη ζώνη και παίρνω κλειδιά.) Αλλά δεν είναι συνέχεια έτσι και για αυτό συνεχίζουμε.
δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα δεν ειστε κατι ιδιαιτερο
η πλειοψηφια των ζευγαριων πορευεται ετσι
Just saying.
Κόλλησε το του στο πολύ γρήγορο
Δεν θέλω να του κάνω κακό. Ούτε θέλω να το ρίξω απ' το παράθυρο και να σκοτώσω κανέναν. Άσε που έχει ένα πραγματάκι που το τραβάς και σταματάει, όπως όλοι οι διάδρομοι.