αυτο που υπαρχει ειναι ο ιδιος βιος κ πολιτεια που συμβαιινει σε απειρα ζευγαρια της συμφορας - το προβλημα ειναι πως ολα αυτα τα ωραια που περιγραφονται θεωρουνται φυσιολογικα και αναμενομεναGherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:40Βολεμένοι είναι όσοι έχουν πολλά χρόνια μαζί. Εδώ είναι μικρό το διάστημα, υπάρχει πάθος.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:36προφανώς και δεν ισχύει αυτό απαραίτηταGherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:19 Παίδες ναθινγκ του σι χηαρ.
Αυτοί οι 2 τα βρίσκουν. Το ότι σκοτώνονται σημαίνει πως υπάρχει πάθος.
πλησίασε στο αυτί να σου πω γιατί δεν τα χαλάνε 1.000.000.000 ζευγάρια μία ώρα αρχύτερα
νιώθουν βολεμένοι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:43 Έχω δεθεί στην καρέκλα για να μην γράψω ότι εδώ συμφωνώ με την Ναιδα.
(Το παραπάνω ποστ πληκτρολογηθηκε με την μύτη)
Πλοτ τουήστ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν μας πέφτει λόγος.Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:45αυτο που υπαρχει ειναι ο ιδιος βιος κ πολιτεια που συμβαιινει σε απειρα ζευγαρια της συμφορας - το προβλημα ειναι πως ολα αυτα τα ωραια που περιγραφονται θεωρουνται φυσιολογικα και αναμενομεναGherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:40Βολεμένοι είναι όσοι έχουν πολλά χρόνια μαζί. Εδώ είναι μικρό το διάστημα, υπάρχει πάθος.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:36
προφανώς και δεν ισχύει αυτό απαραίτητα
πλησίασε στο αυτί να σου πω γιατί δεν τα χαλάνε 1.000.000.000 ζευγάρια μία ώρα αρχύτερα
νιώθουν βολεμένοι![]()
-
Γενιά της Αγαμίας
ή όσοι περάσαν προηγουμένως πολλά χρόνια μοναξιάς/απόγνωσης
[ξεκαθαρίζω ότι μιλάω γενικά σε αυτό το σημείο και όχι για νάιδα, άλλωστε γίνεται μόνη της ρόμπα δεν χρειάζεται να προσθέσει κάτι κάποιος]
[αυτό, το ότι γίνεται δηλαδή ρόμπα μόνη της και μάλιστα καμαρώνει κιόλας, είναι το στοιχείο που την διαφοροποιεί από τον μέσο όρο ελληνιόλων και ελλεϊνίδων - όχι δηλαδή ότι η πλειοψηφία δεν είναι εξίσου με 2 μέτρα και 1000 σταθμά]
Με μεγάλο πόνο καρδιάς θα πω "να ένας ακόμα λογικός άνθρωπος"Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:43 Έχω δεθεί στην καρέκλα για να μην γράψω ότι εδώ συμφωνώ με την Ναιδα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δλδ δεν μπορουμε να διαπιστωνουμε μια κοινωνικη πραγματικοτητα οταν εχουμε πληθωρα δειγματων ;Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:45Δεν μας πέφτει λόγος.Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:45αυτο που υπαρχει ειναι ο ιδιος βιος κ πολιτεια που συμβαιινει σε απειρα ζευγαρια της συμφορας - το προβλημα ειναι πως ολα αυτα τα ωραια που περιγραφονται θεωρουνται φυσιολογικα και αναμενομεναGherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:40
Βολεμένοι είναι όσοι έχουν πολλά χρόνια μαζί. Εδώ είναι μικρό το διάστημα, υπάρχει πάθος.
Αυτοί όμως έχουν πολλά χρόνια στην πλάτη.Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:40Βολεμένοι είναι όσοι έχουν πολλά χρόνια μαζί. Εδώ είναι μικρό το διάστημα, υπάρχει πάθος.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:36προφανώς και δεν ισχύει αυτό απαραίτηταGherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:19 Παίδες ναθινγκ του σι χηαρ.
Αυτοί οι 2 τα βρίσκουν. Το ότι σκοτώνονται σημαίνει πως υπάρχει πάθος.
νιώθουν βολεμένοι![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εδώ κάπου οφείλω να σου πω πως πρέπει να χαλαρώσεις.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:46ή όσοι περάσαν προηγουμένως πολλά χρόνια μοναξιάς/απόγνωσης
[ξεκαθαρίζω ότι μιλάω γενικά σε αυτό το σημείο και όχι για νάιδα, άλλωστε γίνεται μόνη της ρόμπα δεν χρειάζεται να προσθέσει κάτι κάποιος]
[αυτό, το ότι γίνεται δηλαδή ρόμπα μόνη της και μάλιστα καμαρώνει κιόλας, είναι το στοιχείο που την διαφοροποιεί από τον μέσο όρο ελληνιόλων και ελλεϊνίδων - όχι δηλαδή ότι η πλειοψηφία δεν είναι εξίσου με 2 μέτρα και 1000 σταθμά]
Επίσης καλό είναι να μην της χώνεις διάφορους χαρακτηρισμούς γιατί ακόμη κι αν η ίδια είναι Βούδας, εγώ φορτώνω. Για αυτό σε παρακαλώ να εκφράζεσαι πιο κόσμια στο μέλλον ξεκινώντας από τώρα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παπάγια έχουμε.Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:48δλδ δεν μπορουμε να διαπιστωνουμε μια κοινωνικη πραγματικοτητα οταν εχουμε πληθωρα δειγματων ;Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:45Δεν μας πέφτει λόγος.Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:45
αυτο που υπαρχει ειναι ο ιδιος βιος κ πολιτεια που συμβαιινει σε απειρα ζευγαρια της συμφορας - το προβλημα ειναι πως ολα αυτα τα ωραια που περιγραφονται θεωρουνται φυσιολογικα και αναμενομενα
Your point is....?vagabondo έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:49Αυτοί όμως έχουν πολλά χρόνια στην πλάτη.Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:40Βολεμένοι είναι όσοι έχουν πολλά χρόνια μαζί. Εδώ είναι μικρό το διάστημα, υπάρχει πάθος.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:36 προφανώς και δεν ισχύει αυτό απαραίτητα
νιώθουν βολεμένοι![]()
![]()
- Cecily Anne
Εγώ, πάντως, αφήνω εδώ να υπάρχει ότι αν ποτέ κανείς διανοηθεί να μου πάρει τα κλειδιά, θα βρει το πλέι στέισον στην ταράτσα του γείτονα.Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:51Εδώ κάπου οφείλω να σου πω πως πρέπει να χαλαρώσεις.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:46ή όσοι περάσαν προηγουμένως πολλά χρόνια μοναξιάς/απόγνωσης
Επίσης καλό είναι να μην της χώνεις διάφορους χαρακτηρισμούς γιατί ακόμη κι αν η ίδια είναι Βούδας, εγώ φορτώνω. Για αυτό σε παρακαλώ να εκφράζεσαι πιο κόσμια στο μέλλον ξεκινώντας από τώρα.
Just saying.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 08 Φεβ 2021, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μάλλον είστε όλοι τόσο άριστοι και ισορροπημένοι στις σχέσεις σας και διακριτικοί, διαχειριζεστε με ψυχραιμία τις οποίες διαφωνίες σας και δεν υπερβαίνετε τα όρια σας. Μπράβο σας που μπορείτε και το καταφέρνετε.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:31 Δηλ. πιθανολογείς ότι θα μπορούσα να συνάψω καν σχέση με γυναίκα που θα μπορούσα κάλλιστα να προβλέψω απεξαρχής το ενδεχόμενο τέτοιων συμπεριφορών, όπως αυτή με τα κλειδιά;![]()
Εμείς είμαστε φαση "Αννίτα κοίτα ". Τι να πεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:54
Εγώ, πάντως, αφήνω εδώ να υπάρχει ότι αν ποτέ κανείς διανοηθεί να μου πάρει τα κλειδιά, θα βρει το πλέι στέισον στην ταράτσα του γείτονα.
Just saying.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όσο γερνάς, οι πιθανότητες να βρεις σύντροφο μειώνονται.
Αυτό είναι το πόηντ.
Occasio facit furem
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου γεννήθηκε η απορία όμως.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:47Με μεγάλο πόνο καρδιάς θα πω "να ένας ακόμα λογικός άνθρωπος"Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:43 Έχω δεθεί στην καρέκλα για να μην γράψω ότι εδώ συμφωνώ με την Ναιδα.
Πώς αυτοδέθηκε στην καρέκλα;
- Cecily Anne
Και το Game Cube.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:55Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:54
Εγώ, πάντως, αφήνω εδώ να υπάρχει ότι αν ποτέ κανείς διανοηθεί να μου πάρει τα κλειδιά, θα βρει το πλέι στέισον στην ταράτσα του γείτονα.
Just saying.![]()
Kαι τις grand auto theft
Και τα resident evil
Ειδικά τα 1,2 και 4.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 34 Απαντήσεις