!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίστε και κερδίστε: Ποιό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό ζωντόβολο της Νουδού

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πολιτικώ ζωντόβολο της Νουδού?

Θεοχάρης
2
4%
Μενδώνη
1
2%
Μυταράκης
4
8%
Χρυσοχοΐδης
3
6%
Κικίλιας
3
6%
Άδωνης
13
25%
Κούλης
25
49%

Σύνολο ψήφων: 51

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Ψηφίστε και κερδίστε: Ποιό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό ζωντόβολο της Νουδού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ο κουλης ειναι ζωντοβολο, ο αδωνης οχι. Κατι αλλο ειναι ο αδωνης
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Re: Ψηφίστε και κερδίστε: Ποιό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό ζωντόβολο της Νουδού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Που είναι ο Χαρδαλιάς;
-_-
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 07 Φεβ 2021, 06:46 Που είναι ο Χαρδαλιάς;
Συγγνώμη, δεν μπόρεσα να τους βάλω όλους. :oops:

Επειδή έδειξα βίντεο που βοήθησε πολύ τον Πρωθυπουργό, η ηθική λέει οτι πρέπει να κάνω το ίδιο και για τον Άδωνη:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Εικόνα

:102:

Τον ουρακοτάγκο κάνει?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Ήμουν μεταξύ προέδρου, αντιπροέδρου και τσιΜενδωνης. Τελικά έκρινα ότι ο πρόεδρος δικαιούται την ψήφο μου.
Ο άνθρωπος που πλήρωνε τα κανάλια για να τον φωτογραφίζουν με γυναίκες που έλεγαν "καλέ, το γκόμενος είσαι συ;", πού χαιρετούσε τις κούκλες μέσα στα καταστήματα με ρούχα, που δήλωσε μέσα στην Βουλή ότι ήταν πολιτικός εξόριστος (στο Παρίσι) έξι μηνών από την Χούντα, που ήταν τόσο βλαξ που δήλωσε ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό νομίζοντας ότι δεν θα καταλάβουμε τι εννοούσε επειδή χρησιμοποίησε φραγκολεβαντινικο όρο, που πληρώνει τον Ουγκαμπουντου από την Αφρική για να του πατάει λάικ στα σοσιαλ, που μπέρδεψε τον Ρουσσώ με τον Μοντεσκιέ, που νόμιζε ότι η Πορτογαλία βρέχεται από την Μεσόγειο (και έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ)...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Θεωρώ ότι ο Κυρανακης είναι πιο μαλακας και τρομπεξ από τον δάσκαλο του, τον Άδωνι.
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Ντρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντρές »

Ψήφισα Μπαλατσινο λόγω και κλάδου, άλλα πραγματικά επάξια συναγωνιζονται πολλοί τον τίτλο
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Ο Μητσοτάκης φυσικά
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Κούλης. Το "ζωντόβολο" μου βγάζει κάτι χαζό σαν έννοια. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν κάποια ανθρώπινη βασική λογική, ο κούλης είναι εντελώς χαζός. Ή το παίζει, οπότε είναι πολύ καλός ηθοποιός. Όπως και να έχει χαζός εμφανίζεται και κερδίζει την ψήφο μου!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ju-87 έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:45 Θεωρώ ότι ο Κυρανακης είναι πιο μαλακας και τρομπεξ από τον δάσκαλο του, τον Άδωνι.
Είναι πραγματικά πάρα πολλοί οι υποψήφιοι. Όπως σωστά έθεσες υπάρχει και ακόμα μια σπουδαία υποψηφιότητα (του Κυρανάκη), που θα μπορούσε να είναι μέσα. Αλλά θα χρειαζόταν να έχω ολόκληρο τίμ στη διάθεσή μου για να μπορέσω να τους φέρω όλους, και να βάλω κι ένα καλό μπάκστόρυ για τις πραγματικά δυνατές υποψηφιότητές τους.
ksmyrn έγραψε: 08 Μάιος 2021, 12:14 Κούλης. Το "ζωντόβολο" μου βγάζει κάτι χαζό σαν έννοια. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν κάποια ανθρώπινη βασική λογική, ο κούλης είναι εντελώς χαζός. Ή το παίζει, οπότε είναι πολύ καλός ηθοποιός. Όπως και να έχει χαζός εμφανίζεται και κερδίζει την ψήφο μου!
:003:
Εγώ πιο πολύ έχω στο νού μου το μικρό βλαμμένο που συνέχεια τσιρίζει και θέλει να τραβάει την προσοχή και ν' ασχολούνται όλοι μαζί του. Γι' αυτό κι έριξα Αδώνιδα, που φωνάζει σαν πεκινουά που αργήσανε την κονσέρβα του. Ίσως είμαι λίγο σπισιστής, αλλά θεωρώ τα πεκινουά κακομαθημένα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”