!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίστε και κερδίστε: Ποιό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό ζωντόβολο της Νουδού
- Υδράργυρος
Re: Ψηφίστε και κερδίστε: Ποιό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό ζωντόβολο της Νουδού
Ο κουλης ειναι ζωντοβολο, ο αδωνης οχι. Κατι αλλο ειναι ο αδωνης
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: Ψηφίστε και κερδίστε: Ποιό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό ζωντόβολο της Νουδού
Που είναι ο Χαρδαλιάς;
-_-
Συγγνώμη, δεν μπόρεσα να τους βάλω όλους.
Επειδή έδειξα βίντεο που βοήθησε πολύ τον Πρωθυπουργό, η ηθική λέει οτι πρέπει να κάνω το ίδιο και για τον Άδωνη:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Τον ουρακοτάγκο κάνει?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ήμουν μεταξύ προέδρου, αντιπροέδρου και τσιΜενδωνης. Τελικά έκρινα ότι ο πρόεδρος δικαιούται την ψήφο μου.
Ο άνθρωπος που πλήρωνε τα κανάλια για να τον φωτογραφίζουν με γυναίκες που έλεγαν "καλέ, το γκόμενος είσαι συ;", πού χαιρετούσε τις κούκλες μέσα στα καταστήματα με ρούχα, που δήλωσε μέσα στην Βουλή ότι ήταν πολιτικός εξόριστος (στο Παρίσι) έξι μηνών από την Χούντα, που ήταν τόσο βλαξ που δήλωσε ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό νομίζοντας ότι δεν θα καταλάβουμε τι εννοούσε επειδή χρησιμοποίησε φραγκολεβαντινικο όρο, που πληρώνει τον Ουγκαμπουντου από την Αφρική για να του πατάει λάικ στα σοσιαλ, που μπέρδεψε τον Ρουσσώ με τον Μοντεσκιέ, που νόμιζε ότι η Πορτογαλία βρέχεται από την Μεσόγειο (και έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ)...
Ο άνθρωπος που πλήρωνε τα κανάλια για να τον φωτογραφίζουν με γυναίκες που έλεγαν "καλέ, το γκόμενος είσαι συ;", πού χαιρετούσε τις κούκλες μέσα στα καταστήματα με ρούχα, που δήλωσε μέσα στην Βουλή ότι ήταν πολιτικός εξόριστος (στο Παρίσι) έξι μηνών από την Χούντα, που ήταν τόσο βλαξ που δήλωσε ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό νομίζοντας ότι δεν θα καταλάβουμε τι εννοούσε επειδή χρησιμοποίησε φραγκολεβαντινικο όρο, που πληρώνει τον Ουγκαμπουντου από την Αφρική για να του πατάει λάικ στα σοσιαλ, που μπέρδεψε τον Ρουσσώ με τον Μοντεσκιέ, που νόμιζε ότι η Πορτογαλία βρέχεται από την Μεσόγειο (και έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ)...
Θεωρώ ότι ο Κυρανακης είναι πιο μαλακας και τρομπεξ από τον δάσκαλο του, τον Άδωνι.
Ψήφισα Μπαλατσινο λόγω και κλάδου, άλλα πραγματικά επάξια συναγωνιζονται πολλοί τον τίτλο
Ο Μητσοτάκης φυσικά
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κούλης. Το "ζωντόβολο" μου βγάζει κάτι χαζό σαν έννοια. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν κάποια ανθρώπινη βασική λογική, ο κούλης είναι εντελώς χαζός. Ή το παίζει, οπότε είναι πολύ καλός ηθοποιός. Όπως και να έχει χαζός εμφανίζεται και κερδίζει την ψήφο μου!
Είναι πραγματικά πάρα πολλοί οι υποψήφιοι. Όπως σωστά έθεσες υπάρχει και ακόμα μια σπουδαία υποψηφιότητα (του Κυρανάκη), που θα μπορούσε να είναι μέσα. Αλλά θα χρειαζόταν να έχω ολόκληρο τίμ στη διάθεσή μου για να μπορέσω να τους φέρω όλους, και να βάλω κι ένα καλό μπάκστόρυ για τις πραγματικά δυνατές υποψηφιότητές τους.Ju-87 έγραψε: 06 Απρ 2021, 17:45 Θεωρώ ότι ο Κυρανακης είναι πιο μαλακας και τρομπεξ από τον δάσκαλο του, τον Άδωνι.
ksmyrn έγραψε: 08 Μάιος 2021, 12:14 Κούλης. Το "ζωντόβολο" μου βγάζει κάτι χαζό σαν έννοια. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν κάποια ανθρώπινη βασική λογική, ο κούλης είναι εντελώς χαζός. Ή το παίζει, οπότε είναι πολύ καλός ηθοποιός. Όπως και να έχει χαζός εμφανίζεται και κερδίζει την ψήφο μου!
Εγώ πιο πολύ έχω στο νού μου το μικρό βλαμμένο που συνέχεια τσιρίζει και θέλει να τραβάει την προσοχή και ν' ασχολούνται όλοι μαζί του. Γι' αυτό κι έριξα Αδώνιδα, που φωνάζει σαν πεκινουά που αργήσανε την κονσέρβα του. Ίσως είμαι λίγο σπισιστής, αλλά θεωρώ τα πεκινουά κακομαθημένα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση