!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
ο τάμπτερος που άμα του λέγες να κάτσει να ηρεμήσει θα έκανε 3 μέρες γιόγκα δεν σαρεσει θες τον νευρικό
Πες το τόση ώρα και σε κράζουμε οι μαλακες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elchav την 07 Φεβ 2021, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
φξδNaida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:25Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:16Παντως, αν θες να πάρεις τα κλειδιά, τα παίρνεις. Εγώ δηλαδή θα τα είχα πάρει. Δεν είναι ανάγκη να χειροδικησεις σώνει και ντε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Από το να την ακινητοποιήσεις, μέχρι να κάνεις την πάπια υποκριτικά και να τα ξαναπάρεις και μην τον είδατε. Απλώς αυτός δεν ήθελε να φύγει από τη σχέση και η Ναιδα το ξέρει και είναι χαλαρη.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:13 Σαν κανένας. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιλέγεις εσύ για την ζωή του άλλου. Μπορείς μόνο να λες την άποψή σου. Μπορείς ακόμα και να παρακαλέσεις. Μπορείς και να προσφέρεις αντάλλαγμα αν θες. Αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις εσύ επιλογές για έναν άλλον.-
Όντως μπορούσε να τα πάρει. Άλλη μια φορά που τα κράταγα στο χέρι σφιχτά μου τα πήρε εύκολα. Για αυτό έκατσα πάνω αυτή την φορά . Να του είναι πιο δύσκολο αδυνατον
Κι εγώ το ίδιο όταν η κατάσταση εγγυμονεί κινδύνους. Αρκεί να μη γίνεται αυτό ως πρόσχημα και σε άλλες περιπτώσεις.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:28 Δεν ξέρω αν οι περισσότεροι θα έκαναν το ίδιο. Προσωπικά δεν μπορώ να το σκεφτώ απροσωπα. Ότι δηλαδή θα πω οκ παρτα και να συμβεί κάτι κακό που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί για να μην του καταπάτησω το δικαίωμα να οδηγήσει όντας σε έξαλλη κατάσταση. Ναι οκ δεν κάνω για την Σουηδία.
Κι εγώ πολλά ήθελα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
nowhere έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:39 ο τάμπτερος που άμα του λέγες να κάτσει να ηρεμήσει θα έκανε 3 μέρες γιόγκα δεν σαρεσει θες τον νευρικό
Δεν γίνεται είμαι εγώ ήρεμη θα ήταν κι αυτός, θα τρέχαμε στα λιβάδια χέρι χέρι.
Υγ. Δεν ξεχνώ
Όχι εντάξει με έχει. Έχει τεχνική
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πολυ φασαρια για καταστασεις συνηθισμενες και παραδοσιακες απο την πλειοψηφια των συμπατριωτισων μας
Ε ναι φυσικά για τον κίνδυνο. Αν ήταν να πάει πεζός κλάιν.ST48410 έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:41
Κι εγώ το ίδιο όταν η κατάσταση εγγυμονεί κινδύνους. Αρκεί να μη γίνεται αυτό ως πρόσχημα και σε άλλες περιπτώσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
ε το θέμα είναι να δίνει υλικό για αφηγήσεις περιστατικώνnowhere έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:39 ο τάμπτερος που άμα του λέγες να κάτσει να ηρεμήσει θα έκανε 3 μέρες γιόγκα δεν σαρεσει θες τον νευρικό
- hellegennes
Δεν θα άφηνα κανέναν μεθυσμένο να οδηγήσει γιατί είναι ποινικό αδίκημα και επικίνδυνο για την ζωή άλλων εκτός του οδηγού και το να αφήσεις κάποιον μεθυσμένο να οδηγήσει ενώ το ξέρεις και μπορούσες να το αποτρέψεις, μπορεί να έχει νομικές συνέπειες και για σένα. Δεν θα το έκανα παίρνοντας τα κλειδιά, βέβαια ούτε κάνοντας ναζάκια και κάνοντας το ανώριμο 5χρονο.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:19 Εσύ φαντάζομαι αν η κοπέλα σου ήταν πχ μεθυσμένη δεν θα της έπαιρνες τα κλειδιά να μην οδηγήσει. Θα προσπαθουσες να την πείσεις και ότι γίνει μετά. Ναι;
Τίποτα απ' αυτά βέβαια δεν ισχύουν στην αφήγησή σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 07 Φεβ 2021, 03:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μα αυτό δεν είπα; Ότι αξίζει ο ένας στον άλλον;Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:16 Παντως, αν θες να πάρεις τα κλειδιά, τα παίρνεις. Εγώ δηλαδή θα τα είχα πάρει. Δεν είναι ανάγκη να χειροδικησεις σώνει και ντε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Από το να την ακινητοποιήσεις, μέχρι να κάνεις την πάπια υποκριτικά και να τα ξαναπάρεις και μην τον είδατε. Απλώς αυτός δεν ήθελε να φύγει από τη σχέση και η Ναιδα το ξέρει και είναι χαλαρη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 03:37Δεν θα άφηνα κανέναν μεθυσμένο να οδηγήσει γιατί είναι ποινικό αδίκημα και επικίνδυνο για την ζωή άλλων εκτός του οδηγού και το να αφήσεις κάποιον μεθυσμένο να οδηγήσει ενώ το ξέρεις και μπορούσες να το αποτρέψεις, μπορεί να έχει νομικές συνέπειες και για σένα. Δεν θα το έκανα παίρνοντας τα κλειδιά, βέβαια ούτε κάνοντας ναζάκια και κάνοντας το ανώριμο 5χρονο.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:19 Εσύ φαντάζομαι αν η κοπέλα σου ήταν πχ μεθυσμένη δεν θα της έπαιρνες τα κλειδιά να μην οδηγήσει. Θα προσπαθουσες να την πείσεις και ότι γίνει μετά. Ναι;
Τίποτα απ' αυτά βέβαια δεν ισχύουν στην αφήγησή σου.
[

Α επίσης πως ακριβώς θα έκανες έναν μεθυσμένο να μην οδηγήσει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αν οδηγεί μεθυσμένος χώρισέ τον τώρα.
Άκου που σου λέω, δε γίνεται να σου βγει σε καλό- θα είναι χειρότερα η κάθε σου ημέρα, μην παραμυθιάζεσαι.
'Ασε που θα πέσει καμιά μέρα λιώμα στο γκρεμό και θα λες είχα καποτε μια αγάπη...Δεν ταιριάζεται, αντικειμενικά.
Άκου που σου λέω, δε γίνεται να σου βγει σε καλό- θα είναι χειρότερα η κάθε σου ημέρα, μην παραμυθιάζεσαι.
'Ασε που θα πέσει καμιά μέρα λιώμα στο γκρεμό και θα λες είχα καποτε μια αγάπη...Δεν ταιριάζεται, αντικειμενικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ποτ πουρί;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 09:07 Αν οδηγεί μεθυσμένος χώρισέ τον τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, αλλά να προσέχεις γιατί αυτοί που οδηγούν μεθυσμένοι (...)Naida έγραψε: 07 Φεβ 2021, 09:15Ποτ πουρί;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 09:07 Αν οδηγεί μεθυσμένος χώρισέ τον τώρα.
'Ασε που θα πέσει καμιά μέρα λιώμα στο γκρεμό και θα λες είχα καποτε μια αγάπη...Δεν ταιριάζεται, αντικειμενικά.Δεν οδηγεί μεθυσμένος. Απ' όσο ξέρω τουλάχιστον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 34 Απαντήσεις