hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:45
Εχμ... αυτός ανέχεται. Κι εσύ βέβαια, γιατί αυτά που περιγράφεις είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, αλλά αυτός περισσότερο. Δηλαδή αυτό το θρασύτατο «σου πήρα τα κλειδιά και δεν σ' τα δίνω αν δεν κάτσεις να συζητήσουμε» θα ήταν για μένα κάτι που θα συνέβαινε μία και μοναδική φορά. Εννοείται ότι δεν θα υπήρχε συνέχεια. Ποια είσαι που θα τον εμποδίσεις να φύγει; Σου ανήκει; Και μετά το χειριστικό γύρισμα από χαριτωμενιά σε πείσμα και από θυμό σε νάζι, μέχρι να σου κάτσει μια τακτική που θα πετύχει, το βρίσκω εξίσου αποτρεπτικό.
Τώρα, αν δεν βρίσκεις τίποτα προβληματικό στην συμπεριφορά του κι αυτός στην δική σου, πρόβλημά σας. Γι' αυτό λέω ότι αξίζετε ο ένας τον άλλον.
Δεν θα άφηνα έναν άνθρωπο που ήταν λες και τον καβάλησε ο διάολος να οδηγησει. Όπως δεν θα άφηνα και έναν μεθυσμένο να οδηγήσει. Και εννοείται θα χειριστώ κι άλλον τρόπο να τον πείσω να κάτσει, για να ηρεμήσει. Για αυτό και όταν είπε θα πάει με τα πόδια δεν έφερα αντίρρηση καμία στο να φύγει. Τώρα αν σου φαίνεται μη ανεκτή συμπεριφορά, τι να σου πω είναι η οπτική σου.
Και μόνο που σκέφτεσαι ότι έχεις το δικαίωμα να αποφασίσεις εσύ αν θα οδηγήσει, κρίνοντας την κατάστασή του, είναι τέρμα προβληματικό. Τι είσαι; Ο κηδεμόνας του; Το αποφασίζεις «για το καλό του»; Ξέρεις σαν τι ακούγεσαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:06
Και μόνο που σκέφτεσαι ότι έχεις το δικαίωμα να αποφασίσεις εσύ αν θα οδηγήσει, κρίνοντας την κατάστασή του, είναι τέρμα προβληματικό. Τι είσαι; Ο κηδεμόνας του; Το αποφασίζεις «για το καλό του»; Ξέρεις σαν τι ακούγεσαι;
Σαν κανένας. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιλέγεις εσύ για την ζωή του άλλου. Μπορείς μόνο να λες την άποψή σου. Μπορείς ακόμα και να παρακαλέσεις. Μπορείς και να προσφέρεις αντάλλαγμα αν θες. Αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις εσύ επιλογές για έναν άλλον.-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:13
Σαν κανένας. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επιλέγεις εσύ για την ζωή του άλλου. Μπορείς μόνο να λες την άποψή σου. Μπορείς ακόμα και να παρακαλέσεις. Μπορείς και να προσφέρεις αντάλλαγμα αν θες. Αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις εσύ επιλογές για έναν άλλον.-
Δεν ξέρω σε τι περιστατικό ακριβώς αναφέρεστε αλλά υπάρχουν σχέσεις και σχέσεις και πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις. Και κάποια στιγμή ο ένας προστατεύει τον άλλο και αναγνωρίζεται αυτό εκ των υστέρων.
Παντως, αν θες να πάρεις τα κλειδιά, τα παίρνεις. Εγώ δηλαδή θα τα είχα πάρει. Δεν είναι ανάγκη να χειροδικησεις σώνει και ντε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Από το να την ακινητοποιήσεις, μέχρι να κάνεις την πάπια υποκριτικά και να τα ξαναπάρεις και μην τον είδατε. Απλώς αυτός δεν ήθελε να φύγει από τη σχέση και η Ναιδα το ξέρει και είναι χαλαρη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στη συγκεκριμένη φάση αν δεν το έχω το δικαίωμα όπως λες, το παίρνω αυθαίρετα προκειμένου να μην υπάρξει μια δυσάρεστη εξέλιξη. Εσύ φαντάζομαι αν η κοπέλα σου ήταν πχ μεθυσμένη δεν θα της έπαιρνες τα κλειδιά να μην οδηγήσει. Θα προσπαθουσες να την πείσεις και ότι γίνει μετά. Ναι;
Παντως, αν θες να πάρεις τα κλειδιά, τα παίρνεις. Εγώ δηλαδή θα τα είχα πάρει. Δεν είναι ανάγκη να χειροδικησεις σώνει και ντε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Από το να την ακινητοποιήσεις, μέχρι να κάνεις την πάπια υποκριτικά και να τα ξαναπάρεις και μην τον είδατε. Απλώς αυτός δεν ήθελε να φύγει από τη σχέση και η Ναιδα το ξέρει και είναι χαλαρη.
Όντως μπορούσε να τα πάρει. Άλλη μια φορά που τα κράταγα στο χέρι σφιχτά μου τα πήρε εύκολα. Για αυτό έκατσα πάνω αυτή την φορά . Να του είναι πιο δύσκολο
Δεν ήταν μεθυσμένος που ήθελε να οδηγήσει όμως. Αν τα νεύρα του είναι σε τόσο κακή κατάσταση που με έναν τσακωμό με τη γκομενα γίνεται επικίνδυνος στο τιμόνι ίσως δε θα έπρεπε να οδηγάει γενικώς.
Δεν ξέρω σε τι περιστατικό ακριβώς αναφέρεστε αλλά υπάρχουν σχέσεις και σχέσεις και πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις. Και κάποια στιγμή ο ένας προστατεύει τον άλλο και αναγνωρίζεται αυτό εκ των υστέρων.
Δεν ξέρω αν οι περισσότεροι θα έκαναν το ίδιο. Προσωπικά δεν μπορώ να το σκεφτώ απροσωπα. Ότι δηλαδή θα πω οκ παρτα και να συμβεί κάτι κακό που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί για να μην του καταπάτησω το δικαίωμα να οδηγήσει όντας σε έξαλλη κατάσταση. Ναι οκ δεν κάνω για την Σουηδία.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:25
Δεν ήταν μεθυσμένος που ήθελε να οδηγήσει όμως. Αν τα νεύρα του είναι σε τόσο κακή κατάσταση που με έναν τσακωμό με τη γκομενα γίνεται επικίνδυνος στο τιμόνι ίσως δε θα έπρεπε να οδηγάει γενικώς.
Δεν το ξέρω αν όντως θα είχε ατύχημα ή οτιδήποτε λόγω της κακής ψυχολογικής του κατάστασης. Έχει ξανατυχει πολλές φορές να οδηγήσει εκνευρισμενος και δεν έπαθε κάτι. Ακόμα.
Αλλά σίγουρα προσωπικά δεν ήθελα να το ρισκάρω και αφού μπορούσα να τον προστατέψω έστω κι έτσι το έκανα.
Άσε που εβλεπα και κάτι κωλοόνειρα.