!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

vatraxos έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:23
stavmanr έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:22 Έξυπνη κίνηση του Αρίστου να σας φουρτουνιάσει.
Από το να βλέπουμε Σαββατιάτικα το Μπέζο να καμώνεται τον τραγουδιστή, προτιμότερο να διαβάζουμε τον Αρίστο να καμώνεται το δημοσιογράφο.
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Σας παίζει στα δάχτυλα. :102:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ticket έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:26
Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:20 Εδώ κάνει αντίσταση. Δεν χαμογελάει!

Εικόνα
.
ναι, επρεπε να ποστάριζε στο τουΐτερ με ενα ας πούμε "κατω η χουντα" για να ικανοποιόταν ο Νανδρος τον Φεβρουάριο του 2021. :c020:

παρεμπιπτόντως, μπορει να βρεις μια (οχι δύο, μία) φώτο του βασιλιά που να μην χαμογελά, που να ειναι ετσι βλοσυρός;

Βρες και οχι ότι θα ασχοληθώ, σε βαζω ιγκνόρ συνεπώς και απάντηση να μου δώσεις, συνδέεται με τα καλαμπαλίκια μου.
Στα δικά μου περισσότερο! :smt005:
.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

GoBack έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:27
enterprise-psi έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:06 500 ευρώ για να δημοσιεύσω άρθρο στα Παραπολιτικά , 800 με τετράγωνο στο πρωτοσέλιδο , ψήνομαι για να την λέω στον Αριστο 😁
Ο Χιος ποσο να χρεωνει για ενα ολοκληρο πρωτοσελιδο,ειναι ονειρο ζωης
Ανάλογα με τις κυκλοφορίες ο τιμοκατάλογος :D
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:09
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:08 Aρίστο, εύχομαι και στο Lancet.

Εστια θελω προσεχως που ειναι ιστορικη εφημεριδα.

.
Nα φρεσκάρεις το πολυτονικό σου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εξαιρετικος αριστος :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 16:29 Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου στις σελιδες 12 και 13 με αφορμη την κυκλοφορια του βιβλιου μου. :D

Στις σελίδες 8-10 υπαρχει συνεντευξη του Νικητα Κακλαμανη.

Τοσο η δικη μου συνεντευξη οσο και του Κακλαμανη αναφερονται και στο εξωφυλλο.

.
συγχαρητηρια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Γιάννης έγραψε: 06 Φεβ 2021, 18:27
αγιε παπαριε εσυ?εισαι ακομα ηβ?
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:08 Aρίστο, εύχομαι και στο Lancet.
:smt005:
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Carne Asada

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Carne Asada »

Αρίστο ξέρω ότι είμαι lurker και έχω γράψει πολύ λίγες φορές αλλά ένιωσα την ανάγκη να γράψω μετά τη συμπεριφορά μερικών χρηστών. Μπορεί να μην είναι το πιο άξιο επίτευγμα και όντως η εφημερίδα να είναι πιο αστεία από το Αμερικανικό MAD ή το Γερμανικό KAPUTT αλλά ΓΙΑ ΣΕΝΑ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το σεβαστούμε. Στο κάτω κάτω μπορεί να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο όπως πχ να γράψεις στην ΕΣΤΙΑ.
Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι 1. είμαι αναρχοκαπιταλιστρια άρα κατά όλων των πολιτικών κομμάτων και πεπειθήσεων των περισσοτέρων μελών του φόρουμ, ορθόδοξα, καθολικά και προτεσταντικά κουμμούνια, φιλελέφτ, καραμανλι-κιοφτε, ελλαδέμποροι, απριλιανοί, νοεμβρικοί και λοιπά "δημοκρατικά" νεφιλίμ 2. είμαι κατά της ρωμαιο-ορθόδοξης κουλτούρας και νοοτροπίας (Αυγουστίνος, ανθενωτικοί, βολικοί μεσσίες μουσουλμάνοι-Ρώσσοι κ.α., ψευδοπροφητείες, εκκλησιαστική μαγεία τάματα θαύματα ιερές παντόφλες κατάρες που πιάνουν κ.α., του παπαδαριού που κάνει ότι γουστάρει χωρίς κριτική και συνέπειες, της απαράδεκτης ευρύτερης εκμεταλλευσης του ποιμνίου τους εξαιτίας της μοιρολατρείας, φοβιών και ανασφαλιών τους, της ψευδεπίγραφης υπόσχεσης μιας μετά θάνατον καλύτερης ζωής με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αρνούνται να ζήσουν τη μια και μοναδική ευκαιρία που έχουν να αναπνεύσουν οξυγόνο, κατά μιας εκκλησίας που αντί να προλαμβάνει την αμαρτία τη προάγει για να τη συγχωρεσει, με έλλειψη ντροπής και ενοχής*). 3. Αντίθετα με τη τυπική νοοτροπία μνησικακίας και pointless μισαλλοδοξίας που κυριαρχεί στον ορθόδοξο κομπλεξικό χώρο, αυτή που θέλει τη κατσίκα του γείτονα να ψωφά γιατί ο καραγκιόζης δε μπορεί να συμμεριστεί την ευτυχία του γείτονα που απέκτησε τη κατσίκα και να του πει "μπράβο σε μπαγάσα, καλορίζικη η κατσίκα, σου εύχομαι και αγελάδα στο μέλλον", εγώ σου λέω μπράβο γι αυτό που έκανες παρά το γεγονός ότι δε συμφωνούμε σχεδόν σε τίποτε και σου εύχομαι να συνεχίσεις γιατί από ότι καταλαβαίνω σε κάνει ευτυχισμένο και παρά τις όποιες διαφωνίες αυτό είναι που μετρά περισσότερο. Ευτυχία, τι σπάνιο πράγμα.

:bravo: :smt038

*είναι ένας από τους λόγους της έλλειψης ευρύτερης τιμωρισίας στις ορθόδοξες κοινωνίες, η ευελιξία της ορθοδοξίας στα ζητήματα παράβασης του εκκλησιαστικου ηθικού κώδικα, στο πλαίσιο της κουλτούρας που επέβαλε. Προεκτάσεις βλέπουμε και στη πολιτική, όπου αλωνίζει η έλλειψη στοιχειώδους ντροπής σε σχέση με τα πολιτικά εγκλήματα που γίνονται επι καθημερινής βάσεως, συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατικών ενεργειών.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Carne Asada έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:37σου εύχομαι να συνεχίσεις γιατί από ότι καταλαβαίνω σε κάνει ευτυχισμένο και παρά τις όποιες διαφωνίες αυτό είναι που μετρά περισσότερο. Ευτυχία, τι σπάνιο πράγμα.
Αυτό θα το έλεγες και στον Χάνιμπαλ ας πούμε; :smt017
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:07
Carne Asada έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:37σου εύχομαι να συνεχίσεις γιατί από ότι καταλαβαίνω σε κάνει ευτυχισμένο και παρά τις όποιες διαφωνίες αυτό είναι που μετρά περισσότερο. Ευτυχία, τι σπάνιο πράγμα.
Ντάξει ρε παιδιά..δεν τρώει ανθρώπους.

Τι ζημιά έκανε;
Υπάρχει έστω ένας σοβαρός άνθρωπος που αγόρασε την Ελεύθερη Ώρα; Κι αν υπάρχει και είναι σοβαρός επηρεάστηκε από τις ψεκασμενιές του Αρίστου μας, μετεστράφη και έχασε στο συνολικό ποσό Λογικής ο Πλανήτης;

Σε τελική ανάλυση, αν δεν έγραφε ο Κώστας, θα έγραφε ο Γιάννης Παπαδόπουλος να γεμίσει το φύλλο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:12 Σε τελική ανάλυση, αν δεν έγραφε ο Κώστας, θα έγραφε ο Γιάννης Παπαδόπουλος να γεμίσει το φύλλο.
Σε κάθε περίπτωση, κάποιος Παπαδόπουλος
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:12
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Φεβ 2021, 01:07
Ντάξει ρε παιδιά..δεν τρώει ανθρώπους.

Τι ζημιά έκανε;
Υπάρχει έστω ένας σοβαρός άνθρωπος που αγόρασε την Ελεύθερη Ώρα; Κι αν υπάρχει και είναι σοβαρός επηρεάστηκε από τις ψεκασμενιές του Αρίστου μας, μετεστράφη και έχασε στο συνολικό ποσό Λογικής ο Πλανήτης;

Σε τελική ανάλυση, αν δεν έγραφε ο Κώστας, θα έγραφε ο Γιάννης Παπαδόπουλος να γεμίσει το φύλλο.
Κοίτα, δεν διαφωνώ με τα ρητορικά ερωτήματα που θέτεις.

Το θέμα για μένα είναι ότι ασχέτως Αρίστου, θα θεωρούσα ντροπή να γράφει κανείς εκεί. Επομένως τώρα που τυχαίνει να ξέρω έναν απ' αυτούς που γράφουν εκεί, πρέπει να τον εξαιρέσω επειδή είμαστε ψηφιακοί συγχωριανοί; Εγώ λέω δεν πρέπει, οπότε δεν μπορώ να του δώσω συγχαρητήρια.
That's all.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Θα συμφωνησω με τζιτζιμιτζιχότζιρα σε γενικες γραμμες που διαβασα το νημα . εστω και τροχαδην.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Carne Asada έγραψε: 07 Φεβ 2021, 00:37 Αρίστο ξέρω ότι είμαι lurker και έχω γράψει πολύ λίγες φορές αλλά ένιωσα την ανάγκη να γράψω μετά τη συμπεριφορά μερικών χρηστών. Μπορεί να μην είναι το πιο άξιο επίτευγμα και όντως η εφημερίδα να είναι πιο αστεία από το Αμερικανικό MAD ή το Γερμανικό KAPUTT αλλά ΓΙΑ ΣΕΝΑ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το σεβαστούμε. Στο κάτω κάτω μπορεί να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο όπως πχ να γράψεις στην ΕΣΤΙΑ.
Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι 1. είμαι αναρχοκαπιταλιστρια άρα κατά όλων των πολιτικών κομμάτων και πεπειθήσεων των περισσοτέρων μελών του φόρουμ, ορθόδοξα, καθολικά και προτεσταντικά κουμμούνια, φιλελέφτ, καραμανλι-κιοφτε, ελλαδέμποροι, απριλιανοί, νοεμβρικοί και λοιπά "δημοκρατικά" νεφιλίμ 2. είμαι κατά της ρωμαιο-ορθόδοξης κουλτούρας και νοοτροπίας (Αυγουστίνος, ανθενωτικοί, βολικοί μεσσίες μουσουλμάνοι-Ρώσσοι κ.α., ψευδοπροφητείες, εκκλησιαστική μαγεία τάματα θαύματα ιερές παντόφλες κατάρες που πιάνουν κ.α., του παπαδαριού που κάνει ότι γουστάρει χωρίς κριτική και συνέπειες, της απαράδεκτης ευρύτερης εκμεταλλευσης του ποιμνίου τους εξαιτίας της μοιρολατρείας, φοβιών και ανασφαλιών τους, της ψευδεπίγραφης υπόσχεσης μιας μετά θάνατον καλύτερης ζωής με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αρνούνται να ζήσουν τη μια και μοναδική ευκαιρία που έχουν να αναπνεύσουν οξυγόνο, κατά μιας εκκλησίας που αντί να προλαμβάνει την αμαρτία τη προάγει για να τη συγχωρεσει, με έλλειψη ντροπής και ενοχής*). 3. Αντίθετα με τη τυπική νοοτροπία μνησικακίας και pointless μισαλλοδοξίας που κυριαρχεί στον ορθόδοξο κομπλεξικό χώρο, αυτή που θέλει τη κατσίκα του γείτονα να ψωφά γιατί ο καραγκιόζης δε μπορεί να συμμεριστεί την ευτυχία του γείτονα που απέκτησε τη κατσίκα και να του πει "μπράβο σε μπαγάσα, καλορίζικη η κατσίκα, σου εύχομαι και αγελάδα στο μέλλον", εγώ σου λέω μπράβο γι αυτό που έκανες παρά το γεγονός ότι δε συμφωνούμε σχεδόν σε τίποτε και σου εύχομαι να συνεχίσεις γιατί από ότι καταλαβαίνω σε κάνει ευτυχισμένο και παρά τις όποιες διαφωνίες αυτό είναι που μετρά περισσότερο. Ευτυχία, τι σπάνιο πράγμα.

:bravo: :smt038

*είναι ένας από τους λόγους της έλλειψης ευρύτερης τιμωρισίας στις ορθόδοξες κοινωνίες, η ευελιξία της ορθοδοξίας στα ζητήματα παράβασης του εκκλησιαστικου ηθικού κώδικα, στο πλαίσιο της κουλτούρας που επέβαλε. Προεκτάσεις βλέπουμε και στη πολιτική, όπου αλωνίζει η έλλειψη στοιχειώδους ντροπής σε σχέση με τα πολιτικά εγκλήματα που γίνονται επι καθημερινής βάσεως, συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατικών ενεργειών.

οι γυναίκες σήμερα είναι σαν τα τραγούδια του Τσακνή
σπάνια βγαίνει καλό, αλλά άμα τύχει, θα ναι διαμάντι :oops:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”