Οχι εσυ συνεχισε, πρεπει να εχεις ακομη αποθεματα αφρων.
.
Φέρτο μας να γελάσουμε!Αρίστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:02
Επι ενα μηνα ασχολουντουσαν μαζι μου γιατι δεν μπορουσαν να χωνεψουν οτι τελικα εγω τους εβγαλα χοαξερς. Και το μονο που καταφεραν ηταν να εχω εγω την τελευταια κουβεντα και μαλιστα μεσα στην ιστοσελιδα τους.![]()
.
Όταν αυτός αγωνιζόταν για να 'χεις δημοκρατία, εσύ αμπελοφιλοσοφούσες.Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:05Έχεις κάψει φλάντζα!Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:00
Ο βασιλιάς, ο οποίος ήταν αγνωιστής αντιστασιακός, αγωνίστηκε για να έχεις εσύ απο τον καναπέ σου ψωμί - παιδεία - ελευθερία. Και το ευχαριστώ σου ποιο είναι; Να τον βρίζιες κι απο πάνω...
.
Ναι, τότε που κλαψομούνιαζε ότι του έκλεψαν το πραξικόπημα του.Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:16Όταν αυτός αγωνιζόταν για να 'χεις δημοκρατία, εσύ αμπελοφιλοσοφούσες.Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:05Έχεις κάψει φλάντζα!Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:00
Ο βασιλιάς, ο οποίος ήταν αγνωιστής αντιστασιακός, αγωνίστηκε για να έχεις εσύ απο τον καναπέ σου ψωμί - παιδεία - ελευθερία. Και το ευχαριστώ σου ποιο είναι; Να τον βρίζιες κι απο πάνω...
.

Έλα ρε μη τον δουλεύεις
Δεν κλαψούρισε. Αγωνίστηκε για να 'χεις δημοκρατία:Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:20Ναι, τότε που κλαψομούνιαζε ότι του έκλεψαν το πραξικόπημα του.Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:16Όταν αυτός αγωνιζόταν για να 'χεις δημοκρατία, εσύ αμπελοφιλοσοφούσες.
Εδώ κάνει αντίσταση. Δεν χαμογελάει!
.
Από το να βλέπουμε Σαββατιάτικα το Μπέζο να καμώνεται τον τραγουδιστή, προτιμότερο να διαβάζουμε τον Αρίστο να καμώνεται το δημοσιογράφο.
ναι, επρεπε να ποστάριζε στο τουΐτερ με ενα ας πούμε "κατω η χουντα" για να ικανοποιόταν ο Νανδρος τον Φεβρουάριο του 2021.
Και ο λαός του έβαλε γράσο στα σκαλοπάτια με το δημοψήφισμα!Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:23Δεν κλαψούρισε. Αγωνίστηκε για να 'χεις δημοκρατία:Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:20Ναι, τότε που κλαψομούνιαζε ότι του έκλεψαν το πραξικόπημα του.Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:16
Όταν αυτός αγωνιζόταν για να 'χεις δημοκρατία, εσύ αμπελοφιλοσοφούσες.
Εδώ κάνει αντίσταση. Δεν χαμογελάει!
.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... E%BF%CF%85
Ο Χιος ποσο να χρεωνει για ενα ολοκληρο πρωτοσελιδο,ειναι ονειρο ζωηςenterprise-psi έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:06 500 ευρώ για να δημοσιεύσω άρθρο στα Παραπολιτικά , 800 με τετράγωνο στο πρωτοσέλιδο , ψήνομαι για να την λέω στον Αριστο![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.