Όταν όμως σου παραθέτουν ονόματα επιστημόνων που υποστηρίζουν δημόσια ότι ο Homo Sapiens μπορεί και να μην προέρχεται από την Αφρική αλλά από την περιοχή των Βαλκανίων σφυρίζεις κλέφτικα.Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:22
Η λίστα που σου παρουσίασα είναι επιστήμονες/γλωσσολόγοι. αλλά φαίνεται δεν γνωρίζεις Αγγλικά. Λάθος μου!
Το όνομα που έδωσες δεν υπάρχει πουθενά. Πώς θα μάθουμε τί υποστηρίζει όταν ούτε εσύ μας λες;
Ζητάς αποδείξεις για όλα, αλλά δεν ζητάς αποδείξεις για τον θεό που πιστεύεις!![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περι των Ινδοευρωπαιων
Re: Περι των Ινδοευρωπαιων
-
ritzeri
Και ποιος σου ζήτησε λίστα με επιστήμονες γλωσσολόγους;Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:22Η λίστα που σου παρουσίασα είναι επιστήμονες/γλωσσολόγοι. αλλά φαίνεται δεν γνωρίζεις Αγγλικά. Λάθος μου!ritzeri έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:13Ναι έτσι είμαι εγώ , επιφυλακτικός στις θεωρίες και δεκτικός στις αποδειξεις.Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:05Μιλάει ο χαζοχαρούμενος που αρνείται τη ΘτΕ, την ΙΕ Θεωρία και δεν ξέρω γω τί άλλο, επειδή έτσι γουστάρει!![]()
Εγώ χαίρομαι όταν σε τρολλάρω!![]()
Αλλά τουλάχιστον μπορώ να κάνω διάλογο με έναν άλλο άνθρωπο.
Μου ζητάνε ένα όνομα και τους το δίνω.
Δες κάτι άλλους, τους ζητάω μια απόδειξη και μου στέλνουν μια άσχετη λίστα με οπαδους
Το όνομα που έδωσες δεν υπάρχει πουθενά. Πώς θα μάθουμε τί υποστηρίζει όταν ούτε εσύ μας λες;
Ζητάς αποδείξεις για όλα, αλλά δεν ζητάς αποδείξεις για τον θεό που πιστεύεις!![]()
.
Αποδείξεις ζήτησα, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;
Είτε θα απαντάς αυτό που σε ρωτάνε είτε θα το βουλωνεις, οτιδήποτε άλλο είναι ψυχασθένεια.
Για το όνομα, μου ζήτησες απλά ένα όνομα, ούτε βιογραφικό , ούτε δημοσιεύσεις.
Ε, ένα όνομα πήρες.
Τσιμπα τωρα και έναν όρχι απο πάνω και μάθε πως αν μπορείς εσύ να πιστεύεις ο,τθ γουστάρεις επί ενδείξεων και όχι αποδείξεων, το ίδιο μπορεί να κάνεις και οποιοσδήποτε άλλος για οτιδήποτε αλλο
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ποτέ δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω.Ju-87 έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:32Όταν όμως σου παραθέτουν ονόματα επιστημόνων που υποστηρίζουν δημόσια ότι ο Homo Sapiens μπορεί και να μην προέρχεται από την Αφρική αλλά από την περιοχή των Βαλκανίων σφυρίζεις κλέφτικα.Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:22Η λίστα που σου παρουσίασα είναι επιστήμονες/γλωσσολόγοι. αλλά φαίνεται δεν γνωρίζεις Αγγλικά. Λάθος μου!
.
Έψαξα στα μηνύματα μου και υπάρχουν 6 ποστς με την λέξη Sapiens.
search.php?keywords=sapiens&terms=all&a ... F%83%CE%B7
Έψαξα τα δικά σου με την λέξη Sapiens και υπάρχει μόνο το παρόν.
Δείξε μου πού και πότε εγώ αγνόησα ονόματα επιστημόνων που υποστηρίζουν δημόσια ότι ο Homo Sapiens μπορεί και να μην προέρχεται από την Αφρική αλλά από την περιοχή των Βαλκανίων.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κάνεις λάθος. Η θεωρία αυτή είναι μια επιστημονική θεωρία και μόνο από μια άλλη επιστημονική θεωρία μπορεί να αμφισβητηθεί.ritzeri έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 20:47Συμφωνώ σε όλα 100%.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 20:11 Είναι η καλύτερη υπόθεση που έχουμε. Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν προς την ύπαρξη της. Όχι προς το αντίθετο.
Ας πούμε, όλες οι ενδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα για την ύπαρξη της σκοτεινής ύλης χωρίς ποτέ να έχει αποδειχτεί η ύπαρξη της. Όμως είναι η μόνη καλά τεκμηριωμένη θεωρία σχετικά.
Η ινδοευρωπαϊκή ομογλωσσία είναι πολύ καλά τεκμηριωμένη θεωρία. Ατράνταχτες αποδείξεις δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα. Αλλά, η αμφισβήτηση της θα πρέπει να είναι τόσο καλά τεκμηριωμένη όσο και η θεωρία για την ύπαρξη της.
Λοιπόν, καλή τύχη!![]()
Εκτός της τελευταίας προτασης διότι, οπως έχουμε πει και εδώ στο φόρουμ χιλιάδες φορές, το βάρος της ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ πέφτει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό.
Έτσι μας ζητάνε να γίνεται στη θρησκειολογία , έτσι πρέπει να γίνει και εδώ.
Μονά ζυγά του Νάνδρου, δεν γίνεται καρδυα μου
Το να στυλώσεις τα πόδια και να ζητάς αποδείξεις αυτιστικά δεν είναι κάποιες φορές επιστημονικό. Διότι πολλές φορές οι αποδείξεις απουσιάζουν. Η ανάγκη ερμηνείας όμως ενός φαινομένου παραμένει, οπότε ελλείψει αποδείξεων, ο επιστήμονας προχωρά με βάση τις ενδείξεις στην διατύπωση μιας θεωρίας. Η θεωρία αυτή δεν είναι έωλη αλλά βασίζεται σε κάποια δεδομένα. Ελλειπή αλλά δεδομένα. Και πάνω στα δεδομένα αυτά κάνει τις εκτιμήσεις και διατυπώνει θεωρίες. Και μας τις παρουσιάζει.
Όποιος θελήσει να αμφισβητήσει την εκάστοτε θεωρία, θα πρέπει να αναδείξει τα λάθη στην μεθοδολογία, στη συσχέτιση των ενδείξεων και τα λοιπά.
Είπαμε, δεν αρκεί να αρνηθεί κάποιος την σκοτεινή ύλη επειδή δεν την έχουμε δει ποτέ, θα πρέπει να αντιπροτείνει κάτι άλλο, διότι η θεωρία της σκοτεινής ύλης, απαντά σε επιστημονικά ερωτήματα.
Τέλος, σχετικά με την εμμονή κάποιων να ζητάνε αποδείξεις για την ύπαρξη του Θεού, θα απαντήσω ότι δεν πρόκειται για επιστημονικό θέμα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Nandros
Όχι μάγκα, εσύ να απαντάς με όσα σε ρωτάνε αλλιώς ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΏΝΕΙΣ ψυχασθενή.ritzeri έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:44Και ποιος σου ζήτησε λίστα με επιστήμονες γλωσσολόγους;
Αποδείξεις ζήτησα, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;
Είτε θα απαντάς αυτό που σε ρωτάνε είτε θα το βουλωνεις, οτιδήποτε άλλο είναι ψυχασθένεια.
Για το όνομα, μου ζήτησες απλά ένα όνομα, ούτε βιογραφικό , ούτε δημοσιεύσεις.
Ε, ένα όνομα πήρες.
Τσιμπα τωρα και έναν όρχι απο πάνω και μάθε πως αν μπορείς εσύ να πιστεύεις ο,τθ γουστάρεις επί ενδείξεων και όχι αποδείξεων, το ίδιο μπορεί να κάνεις και οποιοσδήποτε άλλος για οτιδήποτε αλλο
Ένα όνομα της πούτσας που έδωσες δεν υπάρχει πουθενά!
Τσίμπα λοιπόν εσύ το αρχίδι χριστιανοταλιμπανε!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
ritzeri
Το μόνο σίγουρο.
Καμιά απόδειξη θα φέρεις μπαρμπα,; Άντε γιατί βαρέθηκαμε
- Nandros
viewtopic.php?p=141442#p141442Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:46Ποτέ δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω.Ju-87 έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:32Όταν όμως σου παραθέτουν ονόματα επιστημόνων που υποστηρίζουν δημόσια ότι ο Homo Sapiens μπορεί και να μην προέρχεται από την Αφρική αλλά από την περιοχή των Βαλκανίων σφυρίζεις κλέφτικα.Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:22Η λίστα που σου παρουσίασα είναι επιστήμονες/γλωσσολόγοι. αλλά φαίνεται δεν γνωρίζεις Αγγλικά. Λάθος μου!
.
Δείξε μου πού και πότε εγώ αγνόησα ονόματα επιστημόνων που υποστηρίζουν δημόσια ότι ο Homo Sapiens μπορεί και να μην προέρχεται από την Αφρική αλλά από την περιοχή των Βαλκανίων.
.
viewtopic.php?p=141651#p141651
-
ritzeri
Αυτά όλα είναι η προσωπική σου άποψη ή μπορώ να τα βρω και σαν επιστημονική μεθοδολογία;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:47Κάνεις λάθος. Η θεωρία αυτή είναι μια επιστημονική θεωρία και μόνο από μια άλλη επιστημονική θεωρία μπορεί να αμφισβητηθεί.ritzeri έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 20:47Συμφωνώ σε όλα 100%.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 20:11 Είναι η καλύτερη υπόθεση που έχουμε. Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν προς την ύπαρξη της. Όχι προς το αντίθετο.
Ας πούμε, όλες οι ενδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα για την ύπαρξη της σκοτεινής ύλης χωρίς ποτέ να έχει αποδειχτεί η ύπαρξη της. Όμως είναι η μόνη καλά τεκμηριωμένη θεωρία σχετικά.
Η ινδοευρωπαϊκή ομογλωσσία είναι πολύ καλά τεκμηριωμένη θεωρία. Ατράνταχτες αποδείξεις δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα. Αλλά, η αμφισβήτηση της θα πρέπει να είναι τόσο καλά τεκμηριωμένη όσο και η θεωρία για την ύπαρξη της.
Λοιπόν, καλή τύχη!![]()
Εκτός της τελευταίας προτασης διότι, οπως έχουμε πει και εδώ στο φόρουμ χιλιάδες φορές, το βάρος της ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ πέφτει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό.
Έτσι μας ζητάνε να γίνεται στη θρησκειολογία , έτσι πρέπει να γίνει και εδώ.
Μονά ζυγά του Νάνδρου, δεν γίνεται καρδυα μου
Το να στυλώσεις τα πόδια και να ζητάς αποδείξεις αυτιστικά δεν είναι κάποιες φορές επιστημονικό. Διότι πολλές φορές οι αποδείξεις απουσιάζουν. Η ανάγκη ερμηνείας όμως ενός φαινομένου παραμένει, οπότε ελλείψει αποδείξεων, ο επιστήμονας προχωρά με βάση τις ενδείξεις στην διατύπωση μιας θεωρίας. Η θεωρία αυτή δεν είναι έωλη αλλά βασίζεται σε κάποια δεδομένα. Ελλειπή αλλά δεδομένα. Και πάνω στα δεδομένα αυτά κάνει τις εκτιμήσεις και διατυπώνει θεωρίες. Και μας τις παρουσιάζει.
Όποιος θελήσει να αμφισβητήσει την εκάστοτε θεωρία, θα πρέπει να αναδείξει τα λάθη στην μεθοδολογία, στη συσχέτιση των ενδείξεων και τα λοιπά.
Είπαμε, δεν αρκεί να αρνηθεί κάποιος την σκοτεινή ύλη επειδή δεν την έχουμε δει ποτέ, θα πρέπει να αντιπροτείνει κάτι άλλο, διότι η θεωρία της σκοτεινής ύλης, απαντά σε επιστημονικά ερωτήματα.
Τέλος, σχετικά με την εμμονή κάποιων να ζητάνε αποδείξεις για την ύπαρξη του Θεού, θα απαντήσω ότι δεν πρόκειται για επιστημονικό θέμα.![]()
Η φιλοσοφία της επιστήμης ορίζει πως απουσία αποδείξεων λαμβάνουμε τη θεωρία ως απόδειξη;
Δεν σου κάνω τον έξυπνο, ειλικρινά ρωταω.
Πολύ κρίμα που λείπει ο Κουρκουας από αυτό το φόρουμ, ήταν πολύ δυνατός σε τέτοια θεματα
-
ritzeri
Από τη δεύτερη παράθεση, βλέπουμε την τοποθέτηση του τρελλο-Νανδρου σχετικά με το θέμα ενδειξεις-αποδειξεις.Ju-87 έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:57viewtopic.php?p=141442#p141442Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:46Ποτέ δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω.Ju-87 έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:32Όταν όμως σου παραθέτουν ονόματα επιστημόνων που υποστηρίζουν δημόσια ότι ο Homo Sapiens μπορεί και να μην προέρχεται από την Αφρική αλλά από την περιοχή των Βαλκανίων σφυρίζεις κλέφτικα.
.
viewtopic.php?p=141651#p141651
Παραθέτω:
Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:46 "Παράλληλα λέει νομίζω ότι υπάρχει κάποια ένδειξη.
Με υποθέσεις, τα μπορεί, τα νομίζω, αμφισβητείται, κλπ δουλειά δεν γίνεται."
Ρε τον καψερο
Παιδιά, ας ηρεμήσουμε λίγο.
Σκεφτείτε και το εξής ακόμη.
Μέχρι και πρόσφατα σχετικά δεν υπήρχαν ατράνταχτες αποδείξεις για την σφαιρικότητα της Γης μέχρι που στείλαμε δορυφόρους και ανθρώπους στο διάστημα και το διαπιστώσαμε.
Όμως, η σφαιρικότητα της Γης ήταν από την αρχαιότητα γνωστή λόγω των ενδείξεων, τις οποίες συσχέτισαν οι επιστήμονες της εποχής και προχώρησαν στην διατύπωση της σφαιρικότητας. Ενδείξεις τις οποίες φυσικά δεν μπορούσαν να αξιολογήσουν οι απλοί και αμόρφωτοι άνθρωποι.
Μέχρι και πρόσφατα σχετικά δεν υπήρχαν ατράνταχτες αποδείξεις για την σφαιρικότητα της Γης μέχρι που στείλαμε δορυφόρους και ανθρώπους στο διάστημα και το διαπιστώσαμε.
Όμως, η σφαιρικότητα της Γης ήταν από την αρχαιότητα γνωστή λόγω των ενδείξεων, τις οποίες συσχέτισαν οι επιστήμονες της εποχής και προχώρησαν στην διατύπωση της σφαιρικότητας. Ενδείξεις τις οποίες φυσικά δεν μπορούσαν να αξιολογήσουν οι απλοί και αμόρφωτοι άνθρωποι.
O συσχετισμός σφαιρική Γη - Θεωρία των Ινδοευρωπέων είναι εντελώς αυθαίρετος...ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 22:06 Παιδιά, ας ηρεμήσουμε λίγο.
Προσπαθώ να σας πω ότι μέχρι να δούμε με τα μάτια μας την σφαιρικότητα της Γης είχαμε διατυπώσει μια θεωρία βασισμένοι σε ενδείξεις.
Ισχυρές ενδείξεις αλλά πάντως όχι ατράνταχτες, όπως θέλετε.
- Nandros
(1) Στο πρώτο σου απάντησα εδώ viewtopic.php?f=11&t=2694&start=30Ju-87 έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:57(1) viewtopic.php?p=141442#p141442Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:46Ποτέ δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω.Ju-87 έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 21:32Όταν όμως σου παραθέτουν ονόματα επιστημόνων που υποστηρίζουν δημόσια ότι ο Homo Sapiens μπορεί και να μην προέρχεται από την Αφρική αλλά από την περιοχή των Βαλκανίων σφυρίζεις κλέφτικα.
(2) viewtopic.php?p=141651#p141651
1/ Ο Άρης Ν. Πουλιανός είναι γνωστός και μη εξαιρετέος Ελληνοκαμμένος.
2/ Αν ο Γιώργος Κουφός δήλωσε επακριβώς ο διαχωρισμός ανθρώπων και χιμπατζήδων, τότε είναι αμόρφωτος κασμάς, αφού ο Άνθρωπος και οι υπόλοιποι 3 Μεγάλοι Πίθηκοι δεν διαχωρίστηκαν, αλλά ΄έχουν κοινό πρόγονο.
Παράλληλα λέει νομίζω ότι υπάρχει κάποια ένδειξη. ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
Και οι δυο προαναφερθέντες λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, την Βιολογία!
(2) Μα αυτή είναι η απάντηση μου!
.
- Nandros
Τσάμπα παιδεύεσαι. Απαιτούν να παρουσιάσεις περγαμηνή μιας γλώσσας που δεν είχε γραφή τότε, αλλιώς θα συνεχίσουν στο πείσμα τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 22:20 Προσπαθώ να σας πω ότι μέχρι να δούμε με τα μάτια μας την σφαιρικότητα της Γης είχαμε διατυπώσει μια θεωρία βασισμένοι σε ενδείξεις.
Ο ένας αρνείται την ΘτΕ και ο άλλος, ο Ελληναράς, απαιτεί ο πρώτος άνθρωπος να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα!
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 40 Απαντήσεις