!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γερμανικός Τύπος: Ελλάδα, μια ακριβή απόλαυση διακοπών
Re: Γερμανικός Τύπος: Ελλάδα, μια ακριβή απόλαυση διακοπών
Ισοπαλια
Σκανδαλισες πρωτα
Πες το με ωραιο τροπο σε προσωπικό επιπεδο. Δε μου αρέσει η Ελλαδα γιατί εχει πανηγύρια πχ
Σ αλλους αρέσει
Σκανδαλισες πρωτα
Πες το με ωραιο τροπο σε προσωπικό επιπεδο. Δε μου αρέσει η Ελλαδα γιατί εχει πανηγύρια πχ
Σ αλλους αρέσει
-
Γιωργης
Αποψη μου καθως κα πολλων αλλων φιλων Γερμανων και μη. Τωρα αμα δε σας αρεσει προβλημα σας. Σαμπως λεω ψέματα. Τωρα δεν ειχατε απεργια τα σκουπιδιαρικα? Καθε χρονο τα ιδια με χωματερες κλπ κλπ... θυμαμαι που πηγα στο δρυμο στη παρνηθα και ειχε γιορτη και οι πικνικερς αφησαν τονους σκουπιδια πισω. Τι να σας πω, μπραβο? Ο μονος λογος που παω ελλαδα ειναι επειδη εχω 4 σταρταπ και βγανω λεφτα. Αλλιως ουτε να σας βλεπω.
-
Nameless Ghoul
Ρε φίλε, δεν έχει πλάκα πια, κούρασες.
Μη διαλέξεις ρε φίλε την Ελλάδα για διακοπές, άλλωστε οι καλτσοπέδιλοι μόνο γκρίνια και επίδειξη ανωτερότητας είναι, κανά φράγκο δεν αφήνουν, με σαλάτες τη βγάζουν... οπότε... Άει στην Τουρκία!Γιωργης έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 22:29 Αποψη μου καθως κα πολλων αλλων φιλων Γερμανων και μη. Τωρα αμα δε σας αρεσει προβλημα σας. Σαμπως λεω ψέματα. Τωρα δεν ειχατε απεργια τα σκουπιδιαρικα? Καθε χρονο τα ιδια με χωματερες κλπ κλπ... θυμαμαι που πηγα στο δρυμο στη παρνηθα και ειχε γιορτη και οι πικνικερς αφησαν τονους σκουπιδια πισω. Τι να σας πω, μπραβο? Ο μονος λογος που παω ελλαδα ειναι επειδη εχω 4 σταρταπ και βγανω λεφτα. Αλλιως ουτε να σας βλεπω.
the end
Γιωργης έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 22:21 Οσοι με βριζετε, να ξερετε, πως πριν με βρισετε σας εχω κιολας συγχωρέσει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δεν τον εβρισα πουσταρα τον αποκαλεσα δηλαδη ατομο με διφορουμενες αποψεις.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Δεν άντεξα στον πειρασμό και το υπέκλεψα από ένα ποστ του ΠΣΙ στο παραδίπλα νήμα!
Γιώργη, αφιερωμένο εξαιρετικά!
.
Δεν άντεξα στον πειρασμό και το υπέκλεψα από ένα ποστ του ΠΣΙ στο παραδίπλα νήμα!
Γιώργη, αφιερωμένο εξαιρετικά!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ φέτος έβγαλα εισιτήρια για συρία. Τζάμπα και ωραίες παραλίες.Γιωργης έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 19:17 Το ειχα γραψει και στο παλιο Φόρουμ οτι η Ελλάδα ειναι υπερεκτιμημενη χωρα. Μια ξερα ειναι ουσιαστικα βουτηγμενη στα σκουπιδια. Γιαυτο ο κοσμος ξυπναει και παει πλεον Τουρκία-κροατια, ακομη και αιγυπτο που βρισκειται σε πολεμο.
-
Ορέστης 35
Μυτιληνη εχει προσφυγες στις παραλιες;
-
ritzeri
Καλύτερα, να μην έρχονται καθόλου Γερμανοί εδώ.
Βρωμιάρηδες είναι και τσιγκούνηδες.
Το μαγαζί πάει καλά και έρχεται η ώρα να βάλουμε πόρτα να κόβει φάτσες.
Δεν είναι η Μύκονος για τα μούτρα τους
Βρωμιάρηδες είναι και τσιγκούνηδες.
Το μαγαζί πάει καλά και έρχεται η ώρα να βάλουμε πόρτα να κόβει φάτσες.
Δεν είναι η Μύκονος για τα μούτρα τους
- Βινόσαυρος
Προσκαλούμε τους φίλους και φίλες γερμανους και γερμανίδες στη μακεδονία του αιγαίου.
Αν και το 24% των τιμών πάει στον έλληνα κατακτητή οι φίλοι μας γερμανοί θαχουν πολυ καλές υπηρεσίες.
Αν και το 24% των τιμών πάει στον έλληνα κατακτητή οι φίλοι μας γερμανοί θαχουν πολυ καλές υπηρεσίες.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Μόνο 4;Γιωργης έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 22:29 Ο μονος λογος που παω ελλαδα ειναι επειδη εχω 4 σταρταπ και βγανω λεφτα. Αλλιως ουτε να σας βλεπω.
Αυτοί οι ψιλικατζήδες γκασταρμπάϊτερς...

Πάνος Σκουρλέτης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ρεκόρ αφίξεως και φέτος, οι Γερμανοί που παίρνουν ενα καρπούζι δια 10, ας μην έρθουν
Δεν ξεχνώ ποτέ στην Κρήτη, πάμε να φάμε σε μαγαζί, και άκουγα τον μαγαζάτορα να γκρινιάζει, "η τάδε γερμανιδα , εχει έρθει από 8 το πρωί, και είναι με ενα τσάι , εχει πάει 15:00 ! Ναι του λέει η γυναίκα του, θα πάει να κάνει ενα μπάνιο, και θα έρθει να φάει μια σαλάτα, μέχρι το βράδυ πάλι τα ίδια "
Επειδή έχω μαστερ ρεις χαρακτηριστικά, με αγριοκοίταξέ, αλλά όταν του είπα φερτα ολα, το χαμόγελο έφτασε στα αυτιά, 10 ρακές μου έφερε ο πούστης, δεν μπορούσα να οδηγήσω
Δεν ξεχνώ ποτέ στην Κρήτη, πάμε να φάμε σε μαγαζί, και άκουγα τον μαγαζάτορα να γκρινιάζει, "η τάδε γερμανιδα , εχει έρθει από 8 το πρωί, και είναι με ενα τσάι , εχει πάει 15:00 ! Ναι του λέει η γυναίκα του, θα πάει να κάνει ενα μπάνιο, και θα έρθει να φάει μια σαλάτα, μέχρι το βράδυ πάλι τα ίδια "
Επειδή έχω μαστερ ρεις χαρακτηριστικά, με αγριοκοίταξέ, αλλά όταν του είπα φερτα ολα, το χαμόγελο έφτασε στα αυτιά, 10 ρακές μου έφερε ο πούστης, δεν μπορούσα να οδηγήσω
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μια χαρα τα λεει το αρθρο οι ελ επιχειρηματιες στον κλαδο του τουρισμου ειναι κουτοπονηροι και παγαποντηδες και γδυνουν κυριολεκτικα τους τουριστες.Αυτοι ειστε οι κωλοελληνες μεχρι εκει φτανετε.Κι εγω αμα ημουν Γερμανος στην Τουρκια θα πηγαινα διακοπες.
-
Γιωργης
Δεν ειναι τυχαιο που οι ελληνες ειναι παχυσαρκοι και χρεωκοπημενοι. Α αμορφωτοι επισης που κανουν επίδειξη το ποσο τρωνε στις ταβερνες. Ειστε ενας λαος ανωριμος και ο μονος λογος που υπαρχετε ειναι επειδη το θελουν οι γερμανοι, οι αμερικανοι κτλ.
Εδω δεν εχετε λεφτα να βγάλετε αρματα μαχης για παρελαση, δεν υπαρχουν λεφτα για ρα περιπολικά, βρίσκεστε υπο διαλυση αλλα βεβαια, ειναι πιο σημαντικο να ειστε κουβαρντάδες και εξω καρδια και να μηπορειτε οσηγησετε απο το πολυ φαι. Φίλε μου με πιανει κατάθλιψη με την παρακμη σας, πραγματικα.
Εδω δεν εχετε λεφτα να βγάλετε αρματα μαχης για παρελαση, δεν υπαρχουν λεφτα για ρα περιπολικά, βρίσκεστε υπο διαλυση αλλα βεβαια, ειναι πιο σημαντικο να ειστε κουβαρντάδες και εξω καρδια και να μηπορειτε οσηγησετε απο το πολυ φαι. Φίλε μου με πιανει κατάθλιψη με την παρακμη σας, πραγματικα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 2849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 4 Απαντήσεις