Ναι αλλά εσύ δεν την γάμησες.sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:44Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:36Μια φορά τον ρώτησα ενώ απολαμβάναμε δυο αραπάκια δίπλα στο τζάκι. Γιώργο, πως ήταν το σεξ με τον Δήμο;
Πορφύριε, μου λέει, αυτές οι μνήμες θέλουν 30-40 χρόνια να βγουν στην επιφάνεια. Με κοίταξε βαθιά στα μάτια ενώ χάιδευε τον αραπάκο του. Θα μάθεις σε 30 με 40 χρόνια λοιπόν.
Βέβαια όλα εκείνα τα γατιά και τα σκυλιά που γάμησε ο Κιμούλης ποτέ δε θα μιλήσουν. Όχι επειδή δεν μιλάνε. Επειδή, ξες, ψοφήσανε.![]()
Εμένα πως έφτασε τα 15 η γάτα μου, ούτε που το κατάλαβα.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοβαρή καταγγελία για Δήμο Μούτση από Λυδία Σέρβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Σοβαρή καταγγελία για Δήμο Μούτση από Λυδία Σέρβου
Τον Κιμούλη χλωμό να τον δούμε στην Επίδαυρο. Διαδικτυακή προβολή της μνημειώδους παράστασης του Φαμπρ, ίσως.Υδράργυρος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:25 Ο χωρος του πολιτισμου και του αθλητισμου συγκλονιζεται απο τις καταγγελιες, και το αρμοδιο υπουργειο ουτε καν εχει αντιδρασει. Τι μετρα θα παρει; τι θα κανει με τους καταγγελομενους; το κσλοκαιρι θα βλεπουμε στην επιδαυρο τον κιμουλη;
Τo glorify the cult of tragedy
Spoiler
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι, τα έχω κόψει αυτά, μόνο με ανθρ, μαλακίες, το σεχ είναι υπερεκτιμημένο, στην επόμενη ζωή άμα υπάρχει και βλέπουμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:03Ναι αλλά εσύ δεν την γάμησες.sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:44Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:36
Μια φορά τον ρώτησα ενώ απολαμβάναμε δυο αραπάκια δίπλα στο τζάκι. Γιώργο, πως ήταν το σεξ με τον Δήμο;
Πορφύριε, μου λέει, αυτές οι μνήμες θέλουν 30-40 χρόνια να βγουν στην επιφάνεια. Με κοίταξε βαθιά στα μάτια ενώ χάιδευε τον αραπάκο του. Θα μάθεις σε 30 με 40 χρόνια λοιπόν.
Βέβαια όλα εκείνα τα γατιά και τα σκυλιά που γάμησε ο Κιμούλης ποτέ δε θα μιλήσουν. Όχι επειδή δεν μιλάνε. Επειδή, ξες, ψοφήσανε.![]()
Εμένα πως έφτασε τα 15 η γάτα μου, ούτε που το κατάλαβα.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
σας πειράζει το Φαμπρ, σας μυρίζει το ξεβλάχεμα, λοιδωρήσατε το σημιτικό ΠΑ.ΣΟ.Κ, σας βρώμισε το κλικ κι η Βάνα Μπάρμπα, ε τι άλλο θέλετε;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:09Τον Κιμούλη χλωμό να τον δούμε στην Επίδαυρο. Διαδικτυακή προβολή της μνημειώδους παράστασης του Φαμπρ, ίσως.Υδράργυρος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:25 Ο χωρος του πολιτισμου και του αθλητισμου συγκλονιζεται απο τις καταγγελιες, και το αρμοδιο υπουργειο ουτε καν εχει αντιδρασει. Τι μετρα θα παρει; τι θα κανει με τους καταγγελομενους; το κσλοκαιρι θα βλεπουμε στην επιδαυρο τον κιμουλη;![]()
Τo glorify the cult of tragedy
Spoiler
Να βάλομε τον Κωστόπουλο να λέει και το δελτίο ειδήσεων;
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ το ίδιο. Μόνο με ανθρώπους αν κι είδα τις προάλλες μια πιθηκίνα στο αττικό πάρκο. Την καργιόλα. Γούσταρε.sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:38Όχι, τα έχω κόψει αυτά, μόνο με ανθρ, μαλακίες, το σεχ είναι υπερεκτιμημένο, στην επόμενη ζωή άμα υπάρχει και βλέπουμε.
Εμένα στη Βαρκελώνη με έκλεινε το μάτι η γκόμενά του μεγάλου λευκού γορίλα αλλά δεν της κάθισα (είχα συνεχώς την δικιά μου από κοντά...), ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι από τα νεύρα της έδειρε ένα από τα πιθικάκια της μέχρι θανάτου η σκύλα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:45Κι εγώ το ίδιο. Μόνο με ανθρώπους αν κι είδα τις προάλλες μια πιθηκίνα στο αττικό πάρκο. Την καργιόλα. Γούσταρε.sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:38Όχι, τα έχω κόψει αυτά, μόνο με ανθρ, μαλακίες, το σεχ είναι υπερεκτιμημένο, στην επόμενη ζωή άμα υπάρχει και βλέπουμε.
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εχεις προσεξει πως οι αλλοτε ενεργες σε αντιδραση τετοιων θεματων αναρχαριστερες ομαδες εχουν λουφαξει επι του θεματος και ασχολουνται μονο με τον κουφοντινα τελευταια;πατησιωτης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:34Εάν συμφωνήσουν σε μια μόδα φιλελεύθεροι και αριστεροί ποιός θα πάει κόντρα;ο Καμμένος;Maspoli έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:30Αφού πω ότι από όλες τις καταγγελίες/εξιστορήσεις κτλ από της Μπεκατώρου ως της Σέρβου, της Σέρβου αξιολογώ διαβάζοντάς την (εντελώς υποκειμενικά) ως πιο αξιόπιστη (και περισσότερο ανιδιοτελή) , θα πω ότι κακώς σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να αγκαλιάσει, πιθηκίζοντας και χωρίς αστερίσκους, ένα εισαγόμενο φαινόμενο εξαιρετικά ετεροχρονισμένων (και δύσκολο να αποδειχτούν) δημόσιων καταγγελιών ή "καταγγελιών" ως το φάρμακο που θα έλυνε το πρόβλημα. Το φαινόμενο κινδυνεύει γυρίσει μπούμερανγκ δια της γελοιοποίησης, αφήνοντας μια γενική βρόμα επί δικαίων και αδίκων.![]()
Η δική μου άποψη είναι ότι στο φαινόμενο έδωσε ώθηση ο Μητσοτάκης και για να δείξει εκσυγχρονισμό με τα συμβαίνοντα στις προηγμένες χώρες αλλά και υπολογίζοντας ότι οι περισσότεροι ένοχοι θα βγουν από τη λαική δεξιά και τη λαική αριστερά ή το λαικό πασόκ διότι τα στρώματα που εκπροσωπούνται από αυτές τις τάσεις είναι πιο "φαλλοκρατικά" για τον πολύ απλό λόγο ότι ΟΛΟΙ οι παραδοσιακοί λαικοί πολιτισμοί είναι πιο ανδροκρατικοί από τον μοντέρνο πολιτισμό.
Και μέχρι στιγμής μάλλον βγαίνει.Αλήθεια για τον Μάρκελλο και τον Χατζή δεν τα είπαμε.
https://www.facebook.com/strangerthings ... 1114269272
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Κουφοντίνας είναι πολύ βασικό ζήτημα για αυτούς.Αλλά όντως κάτι τρέχει που δεν είναι απαραίτητο να είναι ότι φοβούνται προσκείμενους ενόχους αν και αυτό παίζει αφού ο ....έντεχνος χώρος είναι γεμάτος συμπαθούντες.sakisku έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:23 Εχεις προσεξει πως οι αλλοτε ενεργες σε αντιδραση τετοιων θεματων αναρχαριστερες ομαδες εχουν λουφαξει επι του θεματος και ασχολουνται μονο με τον κουφοντινα τελευταια;
Περισσότερο νομίζω ότι είναι ότι δεν ξέρουν τι ακριβώς θέση να πάρουν.Κανονικά αυτό είναι ένα θέμα που θα οργίαζαν με τα περί έμφυλης βίας,καπιταλισμού και κράτους και τα συμπαρομαρτούντα.Όμως κάνει μπαμ ότι δεν είναι αντιεξουσιαστικό.Τα κανάλια το προβάλλουν,ο Μητσοτάκης τηλεφωνεί και η Πρόεδρος προσκαλεί την Μπεκατώρου οπότε υπάρχει μια αμηχανία.
sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:49Εμένα στη Βαρκελώνη με έκλεινε το μάτι η γκόμενά του μεγάλου λευκού γορίλα αλλά δεν της κάθισα (είχα συνεχώς την δικιά μου από κοντά...), ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι από τα νεύρα της έδειρε ένα από τα πιθικάκια της μέχρι θανάτου η σκύλα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:45Κι εγώ το ίδιο. Μόνο με ανθρώπους αν κι είδα τις προάλλες μια πιθηκίνα στο αττικό πάρκο. Την καργιόλα. Γούσταρε.sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:38
Όχι, τα έχω κόψει αυτά, μόνο με ανθρ, μαλακίες, το σεχ είναι υπερεκτιμημένο, στην επόμενη ζωή άμα υπάρχει και βλέπουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:49
Εμένα στη Βαρκελώνη με έκλεινε το μάτι η γκόμενά του μεγάλου λευκού γορίλα αλλά δεν της κάθισα (είχα συνεχώς την δικιά μου από κοντά...), ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι από τα νεύρα της έδειρε ένα από τα πιθικάκια της μέχρι θανάτου η σκύλα.
Τι με θύμησες ! Είχα περάσει καταπληκτικά στο Ζοο τση Βαρκελώνης.
Μόνο ένα φιλί πήρα από μιά αντιλόπη που της έδωκα τα φιστίκια μου.
Δε θυμούμαι λευκή γοριλλίνα
Μόνο οι ελέφες με τα κομμένα δόντια και τα ηλεκτρικά φράγματα ήταν αξιολύπητοι
Τοπ εκθέματα οι ιπποπόταμοι, σουρικάτες και ύαινες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κ γω είχα περάσει υπέροχα θυμάμαι. (:Μπίστης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:42sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:49
Εμένα στη Βαρκελώνη με έκλεινε το μάτι η γκόμενά του μεγάλου λευκού γορίλα αλλά δεν της κάθισα (είχα συνεχώς την δικιά μου από κοντά...), ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι από τα νεύρα της έδειρε ένα από τα πιθικάκια της μέχρι θανάτου η σκύλα.![]()
Τι με θύμησες ! Είχα περάσει καταπληκτικά στο Ζοο τση Βαρκελώνης.
Μόνο ένα φιλί πήρα από μιά αντιλόπη που της έδωκα τα φιστίκια μου.
Δε θυμούμαι λευκή γοριλλίνα![]()
Μόνο οι ελέφες με τα κομμένα δόντια και τα ηλεκτρικά φράγματα ήταν αξιολύπητοι![]()
Τοπ εκθέματα οι ιπποπόταμοι, σουρικάτες και ύαινες
Πράγματι είχε τα πάντα.
Οι σουρικάτες και τα κούτσικα τα πιθίκια
και τα πιγκουινάκια
Ούτε εγώ τον πρόλαβα, αρσενικός ήτανε, αλλά γυρνούσαν ντοκ για πάρτη του, πήγα και ρώτησα την σκηνοθέτιδα (αυτήν ήταν μάλλον δε ξέρω σίγουρα) αν είναι τοπική ισπανική παραγωγή και με κοίταξε με ένα βλέμμα βλοσυρό σαν να ήθελε να με στραγγαλίσει για πολλά δευτερόλεπτα (άρχισα να κλάνω μεντόζες) ώσπου στο τέλος με είπε, this is Catalonia, not Spain και έφυγε χωρίς να με δώσει μπάτσα τελικά.
***επίσης κάποιος έγραψε κοντά σε αυτή τη μεγάλη τη σαύρα, τον δράκο του.. Κομόντο νομίζω το λένε "ΠΑΟΚ - 4-", μπορεί να είχα γράψει κι εγώ κάπου σε αυτό το πάρκο του γκαουντί, στις κολωνίτσες "ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ", μπορεί όμως, δε θυμάμαι όλα τα μέρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 05 Φεβ 2021, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Τραγουδάρες έγραψε. Κρίμα, δεν είναι ο μόνος. Πήρε το τίμημά του, τον αποκλείσανε όλοι, εδώ και χρόνια.
Ordem e Progresso.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 0 Απαντήσεις