Κ γω συμφωνώ με Μπέρι αλλά έπαθα το αντίστροφο.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:16Οκ, συμφωνώ απολύτως με τον Beria (άλλο το έργο του καλλιτέχνη και άλλο ο άνθρωπος) αλλά επειδή κι εγώ έχω τον Μούτση στη λίστα των αγαπημένων μουσικών, στενοχωρήθηκα. Σοκ δεν έχω πάθει.Beria έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:25Μην μπλέκεις την καλλιτεχνική αξία με την προσωπικότητα του καλλιτέχνηsys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 13:51
Ο ΔΜ είναι ο αγαπημένος μου τραγουδοποιός.
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Beria;
Βασικά έχω πάθει ψιλοσόκ.
Ποτέ δεν θα ταιριάζει και θα στενοχωριέσαι άδικα.
Δηλαδή αν ο θείος Ιωάννης Σεβαστιανός ήταν ένας παπάρας και μισός στην προσωπική του ζωή θα είχε καμία σημασία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοβαρή καταγγελία για Δήμο Μούτση από Λυδία Σέρβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοβαρή καταγγελία για Δήμο Μούτση από Λυδία Σέρβου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εμείς τα καταφέραμε καλύτερα βρε.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:59το τελειο παραδειγμα για αυτο που συμβαινειΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:24Ε, εντάξει δεν μιλάμε και για οσιομάρτυρες.Αρίστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:04 Οι καταγγελιες ξεκινησαν ιδιες πανω κατω μερες που ξεκινησαν και οι διερευνητικες με την Τουρκια και οταν η επιχειρηση εμβολιασμος απετυχε παταγωδως και παμε για αυστηροτερο lockdown. Αν ηταν συμπτωση ειναι πολυ βολικη για την κυβερνηση που για μηνες εξασφαλισε οπιο για το λαο.
Θυμιζει και ξεσκισμα των Χριστιανων στο Κολοσσαιο απο αγρια θηρια με τις επευφημιες του πληθους.
.
Εμένα με παραπέμπει περισσότερο σε αποδεκατισμό η φάση, μια και αναφέρθηκες στους Ρωμαίους.
Ή στους φαρμακούς/καθάρματα της Αθήνας.
Τους φόρτωναν όλα τα φαρμάκια, τους έδιωχναν και γινόταν λαμπίκο η πόλη.
Μέχρι την επόμενη χρονιά.![]()
Εφαρμόζουμε αποδεκατισμό μέσα στο Κολοσσαίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Ποτε δεν υον συμπαθουσα, ουτε μου αρεσαν τα τραγουδια του. Μου ηρθε να κανω εμετο με την καταγγελια
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εχει απαντήσει ο κατηγορούμενος προκαταβολικά.
- Υδράργυρος
Ο χωρος του πολιτισμου και του αθλητισμου συγκλονιζεται απο τις καταγγελιες, και το αρμοδιο υπουργειο ουτε καν εχει αντιδρασει. Τι μετρα θα παρει; τι θα κανει με τους καταγγελομενους; το κσλοκαιρι θα βλεπουμε στην επιδαυρο τον κιμουλη;
Ο χωρος του πολιτισμου και του αθλητισμου πρεπει να επιδείξει ωριμότητα.Υδράργυρος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:25 Ο χωρος του πολιτισμου και του αθλητισμου συγκλονιζεται απο τις καταγγελιες, και το αρμοδιο υπουργειο ουτε καν εχει αντιδρασει. Τι μετρα θα παρει; τι θα κανει με τους καταγγελομενους; το κσλοκαιρι θα βλεπουμε στην επιδαυρο τον κιμουλη;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εάν συμφωνήσουν σε μια μόδα φιλελεύθεροι και αριστεροί ποιός θα πάει κόντρα;ο Καμμένος;Maspoli έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:30Αφού πω ότι από όλες τις καταγγελίες/εξιστορήσεις κτλ από της Μπεκατώρου ως της Σέρβου, της Σέρβου αξιολογώ διαβάζοντάς την (εντελώς υποκειμενικά) ως πιο αξιόπιστη (και περισσότερο ανιδιοτελή) , θα πω ότι κακώς σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να αγκαλιάσει, πιθηκίζοντας και χωρίς αστερίσκους, ένα εισαγόμενο φαινόμενο εξαιρετικά ετεροχρονισμένων (και δύσκολο να αποδειχτούν) δημόσιων καταγγελιών ή "καταγγελιών" ως το φάρμακο που θα έλυνε το πρόβλημα. Το φαινόμενο κινδυνεύει γυρίσει μπούμερανγκ δια της γελοιοποίησης, αφήνοντας μια γενική βρόμα επί δικαίων και αδίκων.
Η δική μου άποψη είναι ότι στο φαινόμενο έδωσε ώθηση ο Μητσοτάκης και για να δείξει εκσυγχρονισμό με τα συμβαίνοντα στις προηγμένες χώρες αλλά και υπολογίζοντας ότι οι περισσότεροι ένοχοι θα βγουν από τη λαική δεξιά και τη λαική αριστερά ή το λαικό πασόκ διότι τα στρώματα που εκπροσωπούνται από αυτές τις τάσεις είναι πιο "φαλλοκρατικά" για τον πολύ απλό λόγο ότι ΟΛΟΙ οι παραδοσιακοί λαικοί πολιτισμοί είναι πιο ανδροκρατικοί από τον μοντέρνο πολιτισμό.
Και μέχρι στιγμής μάλλον βγαίνει.Αλήθεια για τον Μάρκελλο και τον Χατζή δεν τα είπαμε.
https://www.facebook.com/strangerthings ... 1114269272
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μια φορά τον ρώτησα ενώ απολαμβάναμε δυο αραπάκια δίπλα στο τζάκι. Γιώργο, πως ήταν το σεξ με τον Δήμο;sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:06Όχι δεν το ήξερα, πως του φάνηκε; ξέρουμε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:34Κι εγώ. Μα τι να κάνεις; Την ώρα που οι θύμησες ξυπνάνε μετά από κάτι δεκαετίες δεν μπορείς να τις καταπιέσεις.sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 13:51
Ο ΔΜ είναι ο αγαπημένος μου τραγουδοποιός.
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Beria;
Βασικά έχω πάθει ψιλοσόκ.
Ξες ότι ο Μούτσης γάμησε μια φορά τον Κιμούλη;
![]()
Πορφύριε, μου λέει, αυτές οι μνήμες θέλουν 30-40 χρόνια να βγουν στην επιφάνεια. Με κοίταξε βαθιά στα μάτια ενώ χάιδευε τον αραπάκο του. Θα μάθεις σε 30 με 40 χρόνια λοιπόν.
Βέβαια όλα εκείνα τα γατιά και τα σκυλιά που γάμησε ο Κιμούλης ποτέ δε θα μιλήσουν. Όχι επειδή δεν μιλάνε. Επειδή, ξες, ψοφήσανε.
-
Γενιά της Αγαμίας
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 04 Φεβ 2021, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φταίνε οι τραπερς μετά γιατί προωθούν την βία και τον μισογυνισμό. Αυτός είναι ο πολιτισμός σας
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:36Μια φορά τον ρώτησα ενώ απολαμβάναμε δυο αραπάκια δίπλα στο τζάκι. Γιώργο, πως ήταν το σεξ με τον Δήμο;sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:06Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:34
Κι εγώ. Μα τι να κάνεις; Την ώρα που οι θύμησες ξυπνάνε μετά από κάτι δεκαετίες δεν μπορείς να τις καταπιέσεις.
Ξες ότι ο Μούτσης γάμησε μια φορά τον Κιμούλη;
Όχι δεν το ήξερα, πως του φάνηκε; ξέρουμε;
![]()
Πορφύριε, μου λέει, αυτές οι μνήμες θέλουν 30-40 χρόνια να βγουν στην επιφάνεια. Με κοίταξε βαθιά στα μάτια ενώ χάιδευε τον αραπάκο του. Θα μάθεις σε 30 με 40 χρόνια λοιπόν.
Βέβαια όλα εκείνα τα γατιά και τα σκυλιά που γάμησε ο Κιμούλης ποτέ δε θα μιλήσουν. Όχι επειδή δεν μιλάνε. Επειδή, ξες, ψοφήσανε.
Εμένα πως έφτασε τα 15 η γάτα μου, ούτε που το κατάλαβα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
θα το πω με τρόπο.κινείται?
Λες να την απαυτωνει και after life;
-
Γενιά της Αγαμίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις