!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:31
elchav έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:06
Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:01 For the record, στο δικό μου γυμνάσιο είχαν γίνει όλα.

Καθηγήτρια την έπεσε σε ανήλικο και όταν ντράπηκε και της έδωσε άκυρο το έμαθε ένας που είχε μείνει τρεις τάξεις, πήγε της είπε εγώ είμαι εδώ και την πήδηξε.
MYΣΤΑΡΟΣ :blm:
Τι μύσταρος ρε... Η εξηντάρα η σιτεμένη ΟΠΟΙΟΣ και να πήγαινε να την προσέγγιζε θα πήδαγε, αφού το κακόμοιρο που του την έπεσε
ήταν ένα χοντρούλικο ντροπαλό, σαν του δημοτικού φαινόταν. Ο τύπος από την άλλη iq 70, είχε μείνει τρεις τάξεις,
εγκληματική φυσιογνωμία με μηδέν ικανότητα να συγκρατηθεί, άμα δεν πήγαινε αυτός τότε ποιος; Εδώ έμαθα ότι μπήκε σε ένα μπουρδέλο
και του έτυχε τραβέλι το πήδηξε διότι "αφού μπήκα τώρα βαριέμαι να βγω έξω να ψάχνω". Εκεί μέσα ένα παπαγάλο να βάζαμε στην τάξη,
εάν τον είχαμε μάθει να λέει "θέλω μουνί" θα τον είχε πηδήξει η γρα.
α, νόμιζα ότι τώρα εξηντάρισε η τύπισσα, όχι τότε που μπήκε ο συμμαθητής
οκ, cringe :-?
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:59
Πού στο δίκαιο το είδες γραμμένο αυτό;
Κάτω από το αγόρια ρομπότ κορίτσια φέρυ μποτ 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:58
Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:37

Εγώ δεν έχω καταλάβει ειλικρινά. Κάπου είδα κάποιος να γράφει ότι άμα έχεις μικρό παιδί δεν προφυλακίζεσαι, αλλά δεν έχω ιδέα. Μου φαίνεται αδιανόητο.
Τον αλλον τον 38χρονο που πηγαινε με την 11χρονη τον μπαγλαρωσανε και σωστα.
Μαλλον και οι δικαστες πιστευουν οτι αλλο πραγμα τα αγορακια και αλλο τα κοριτσακια.
Εκει που το ειδαν και οι δικαστες και δεν την εχωσαν μεσα και αυτην.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

enterprise-psi έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:00
Κάτω από το αγόρια ρομπότ κορίτσια φέρυ μποτ 😁
Πιθανό. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:58
Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:53
Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:52
Τους, πολλούς τους. Δεκάδες τους.
Ε τότε δεν μιλάμε για το ίδιο πραγμα

Για πες 2-3 από αυτούς
Mπες στο γιουτιουμπ σε κάνα πρωινάδικο, κάθε μέρα βγαίνουν καινούριοι. Οι μόνοι μέχρι τώρα που έχει φανεί να έκαναν σαματά την ώρα της σεξουαλικής πρότασης/παρενόχλησης, κλπ. και να μίλησαν στην ώρα τους είναι κατά κύριο λόγο οι γκέυ άντρες.
Α , για τους γκευ μιλάς;
Οκ, δεκτον.

Αν και κατά τη γνώμη μου αυτοί θα έπρεπε να ταξινομούνται με τις ΤΙΣ και όχι με τους ΤΟΥΣ
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:00
under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:58

Τον αλλον τον 38χρονο που πηγαινε με την 11χρονη τον μπαγλαρωσανε και σωστα.
Μαλλον και οι δικαστες πιστευουν οτι αλλο πραγμα τα αγορακια και αλλο τα κοριτσακια.
Είδες απόφαση δικαστική που να λέει "δεν προφυλακίζεσαι", γιατί άλλο τα αγοράκια, άλλο τα κοριτσάκια;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:02
Είδες απόφαση δικαστική που να λέει "δεν προφυλακίζεσαι", γιατί άλλο τα αγοράκια, άλλο τα κοριτσάκια;
Προφανώς δεν θα το πει κανείς έτσι. Όπως είχα πει στη Νάιδα άλλο το φαίνεσθε και άλλο η ουσία.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:01
Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:53
Ε τότε δεν μιλάμε για το ίδιο πραγμα

Για πες 2-3 από αυτούς
Mπες στο γιουτιουμπ σε κάνα πρωινάδικο, κάθε μέρα βγαίνουν καινούριοι. Οι μόνοι μέχρι τώρα που έχει φανεί να έκαναν σαματά την ώρα της σεξουαλικής πρότασης/παρενόχλησης, κλπ. και να μίλησαν στην ώρα τους είναι κατά κύριο λόγο οι γκέυ άντρες.
Α , για τους γκευ μιλάς;
Οκ, δεκτον.

Αν και κατά τη γνώμη μου αυτοί θα έπρεπε να ταξινομούνται με τις ΤΙΣ και όχι με τους ΤΟΥΣ
Άλλο πράγμα γράφω. Λέω ότι μέχρι τώρα και αγόρια και κορίτσια βγαίνουν στα φόρα "σήμερα" για παλιές υποθέσεις, σε αντίθεση με τους γκέυ που από ό,τι φαίνεται μέχρι πρέπει πως ήταν οι μόνοι που μίλαγαν την ώρα εκείνη και έκαναν σαματά.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ειδα οτι τον ιστιοπλοο που πηγαινε με την 11χρονη πριν δεκα χρονια τον εχωσαν μεσα.
Την καθηγητρια που πηγαινε με τον 13χρονο δεν την εχωσαν μεσα.
Και μην μου πεις για το μικρο παιδι γιατι και ο Τσοχατζο ειχε μικρο παιδι αλλα τον εχωσαν μεσα και αυτον και τη γυναικα του ταυτοχρονα για καποιο καιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 04 Φεβ 2021, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Λογικά εμφανίστηκε ο ίδιος ο Θεός στους δικαστές και είπε αμαρτία αυτό που πάτε να κάνετε.

Αφού ο νόμος λέει πως το κοριτσάκι και το αγοράκι είναι το ίδιο και αφού μόνο οι σεξιστες δεν συμφωνούν με τον παραπάνω νόμο, δεν υπάρξει άλλη εξήγηση.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:52
Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:44

δεν νοσταλγει - ορμαει οπως τοτε
Ούτε ένα 13χρονο που ορμάει είναι και τόσο καλά. Απλώς έχει πολύ περισσότερες δικαιολογίες.
Οι 35αρες που λες είναι ουσιαστικά 13χρονα που δεν έχουν λύσει ποτέ κάποια προβλήματα αυτής της εφηβικής ηλικίας.
δεν γνωριζω το γιατι - μενω στα γεγονοτα και τις πραξεις τους
με βαση αυτα αφου παρελθει ενα χρονικο διαστημα που σοβαρευονται κανουν μια ολικη επαναφορα στο νεανικο σεξουαλικο παρελθον τους
Άγι, αν θεωρούν νεανικό σεξουαλικό παρελθόν τον καιρό που όρμαγαν σε ενήλικους για να παραστήσουν τις ώριμες γυναίκες, δεν νομίζω ότι έχουν σοβαρευτεί και πολύ.

Την ίδια επιβεβαίωση που ζητάνε τα 13χρονα θέλουν.
Όπερ σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά και δεν την πήραν από τις ενήλικες τους σχέσεις. :wink

Αλλά με εφηβάκια δεν πρέπει να παίζει κανείς, ανεξαρτήτως πόσο ενεργά είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:04
Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:01

Α , για τους γκευ μιλάς;
Οκ, δεκτον.

Άλλο πράγμα γράφω. Λέω ότι μέχρι τώρα και αγόρια και κορίτσια βγαίνουν στα φόρα "σήμερα" για παλιές υποθέσεις, σε αντίθεση με τους γκέυ που από ό,τι φαίνεται μέχρι πρέπει πως ήταν οι μόνοι που μίλαγαν την ώρα εκείνη και έκαναν σαματά.
Ε δεν μας λες όμως δύο τρία ονοματα, να δούμε και εμεις τις περιπτώσεις, πολύ γενικά και αοριστα είναι ολα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:04

Ειδα οτι τον ιστιοπλοο που πηγαινε με την 11χρονη πριν δεκα χρονια τον εχωσαν μεσα.
Την καθηγητρια που πηγαινε με τον 13χρονο δεν την εχωσαν μεσα.
Και μην μου πεις για το μικρο παιδι γιατι και ο Τσοζατζο ειχε μικρο παιδι αλλα τον εχωσαν μεσα και αυτον και τη γυναικα του ταυτοχρονα για καποιο καιρο.
Εσύ το άλλο τα αγοράκια και το άλλο τα κοριτσάκια τόση ώρα το λες για το θύμα. Το άλλο τα κοριτσάκια, άλλο τα αγοράκια στη δικαστική απόφαση είναι ένα άλλο θέμα άσχετο, στο οποίο προσωπικά έχω τσαντιστεί. Μην τα μπερδεύεις μεταξύ τους "ξαφνικά", για να δέσεις τη μπεσαμέλ σου. Σε ό,τι αφορά στο παιδί, δεν γνωρίζω τι παίζει, ρωτάω κι εγώ παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

nowhere έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:59
Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:49 οι παρατηρησεις σας ειναι χρησιμες - θα προσπαθησω να βελτιωθω
ε μα.η πραγματική ιστορία λογικά είναι "πήγα μια βόλτα την ανηψιά μου με την μηχανή που γούσταρε να ανέβει και την κέρασα πορτοκαλάδα" και του γάμησες τα πρέκια στη φανταστική περιγραφή για να αποκτήσει ενδιαφέρον.δεν κάνουμε δουλειά έτσι
Δεν θα επαναληφθει :011:
Με την ευκαιρια να σε ευχαριστησω που με ακολουθεις παντου ολα αυτα τα χρονια και με καθοδηγεις στο να μην ξεφευγω απο το σωστο δρομο με μητρικη σκληροτητα αλλα πάντα με αγαπη και φροντιδα
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

elchav έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:59
Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:31
elchav έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:06
MYΣΤΑΡΟΣ :blm:
α, νόμιζα ότι τώρα εξηντάρισε η τύπισσα, όχι τότε που μπήκε ο συμμαθητής
οκ, cringe :-?
Και στο λέω εγώ που είμαι μιλφάκιας. Για τον Μακρον ήταν η συγκεκριμένη
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”