!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:30
sakisku έγραψε: 04 Φεβ 2021, 13:23
under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 13:17

Ο νομος λεει οτι μπορουν να σε θεωρουν γυναικα ακομα και αν εχεις χρωμοσωματα XY.
Η φυση διαφωνει.
stavnmar εσυ εισαι; Διπλο λογαριασμο εχεις ρε θηριο;
Αυτο ηταν παραδοχη οτι δεν ξερεις τι αλλη παπαρια να πεις ;
Να υποδείξεις την παπαριά πρωτίστως. Κια δευτερευόντως να δικαιολογήσεις γιατί η δική σου άποψη στο θέμα έχει βάση.
under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:42 Τα ναρκωτικα δεν κανουν καλο παντως.
Το έχουμε διαπιστώσει και παλαιότερα. Να αλλάξεις προμηθευτή.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

23 σελίδες για αυτήν την μαλακία
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:50 23 σελίδες για αυτήν την μαλακία
Λανθάνεις. Είναι ο τρόπος αντιμετώπισης στη είδηση.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:36
Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:20
Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:11

Να σας αφορά. Διότι εξυβρίζει ανθρώπους με διαφορετική σεξουαλικότητα.
Έλα τώρα μπέσα, υπάρχει γκέυ που θα μπει εδώ μέσα και θα δει τί γράφει και δε θα ευχαριστεί το θεό που δεν τον συμπαθεί ο κάθε άντερ; Το πρόβλημα είναι να σε συμπαθάνε και μετά να γράφουν "ουυυυυυ 35χρονη γάμησε 13χρονο, τέλεια".
Όχι. Το θέμα είναι να μαζεύονται οι εκάστοτε παπάρηδες που το παίζουν γνώστες του μουνιού και γενικά του κάμα σούτρα. Σιγά ρε Σέσιλυ. Το να σέβονται τη γυναίκα και να μην αμολάνε απίστευτες αηδίες σε στυλ πλάκας, όχι ε; Διότι όλοι έχουν μάνα, αδερφή, φίλη. Όταν το λοιπόν δεν πράττουν αυτό, αυτομάτως πάμε σε άλλο λέβελ. Εκείνο δα, που σου δείχνει πως τα θέματα που ορίζουν το ποιόν του καθενός, κάπου χωλαίνουν. Και χωλαίνουν ουσιαστικά και αρρωστημένα.
Κι εγώ σε τετοιο παιχνίδι δεν πρόκειται να παίξω με νηφάλιο και πολιτισμένο τρόπο. Είτε τους μαζεύετε είτε θα μετράτε '' μπάνια''.

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:53
Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:36
Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:20

Έλα τώρα μπέσα, υπάρχει γκέυ που θα μπει εδώ μέσα και θα δει τί γράφει και δε θα ευχαριστεί το θεό που δεν τον συμπαθεί ο κάθε άντερ; Το πρόβλημα είναι να σε συμπαθάνε και μετά να γράφουν "ουυυυυυ 35χρονη γάμησε 13χρονο, τέλεια".
Όχι. Το θέμα είναι να μαζεύονται οι εκάστοτε παπάρηδες που το παίζουν γνώστες του μουνιού και γενικά του κάμα σούτρα. Σιγά ρε Σέσιλυ. Το να σέβονται τη γυναίκα και να μην αμολάνε απίστευτες αηδίες σε στυλ πλάκας, όχι ε; Διότι όλοι έχουν μάνα, αδερφή, φίλη. Όταν το λοιπόν δεν πράττουν αυτό, αυτομάτως πάμε σε άλλο λέβελ. Εκείνο δα, που σου δείχνει πως τα θέματα που ορίζουν το ποιόν του καθενός, κάπου χωλαίνουν. Και χωλαίνουν ουσιαστικά και αρρωστημένα.
Κι εγώ σε τετοιο παιχνίδι δεν πρόκειται να παίξω με νηφάλιο και πολιτισμένο τρόπο. Είτε τους μαζεύετε είτε θα μετράτε '' μπάνια''.

.

.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

For the record, στο δικό μου γυμνάσιο είχαν γίνει όλα.

Καθηγήτρια την έπεσε σε ανήλικο και όταν ντράπηκε και της έδωσε άκυρο το έμαθε ένας που είχε μείνει τρεις τάξεις,
πήγε της είπε εγώ είμαι εδώ και την πήδηξε. Αυτή μετά από χρόνια την έπεσε μεθυσμένη σε μια εκδρομή σε ένα μικρό, έγινε
θέμα αλλά δεν την έδιωξαν γιατί φυσικά. Εξηντάρα τώρα και δεν έδειχνε ούτε μέρα μικρότερη

Ο τύπος στο κυλικείο ο οποίος ήταν κάπου 27-30 πήδηξε ένα 13 χρονο. Και εκεί έγινε θέμα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι έπαιξε.

Και φυσικά διάφοροι συνομήλικοι αλληλοπηδιοντουσαν. Αυτά που γράφει ο under για τις έφηβες τα διαβάζω και γελάω
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:01 For the record, στο δικό μου γυμνάσιο είχαν γίνει όλα.

Καθηγήτρια την έπεσε σε ανήλικο και όταν ντράπηκε και της έδωσε άκυρο το έμαθε ένας που είχε μείνει τρεις τάξεις, πήγε της είπε εγώ είμαι εδώ και την πήδηξε.
MYΣΤΑΡΟΣ :blm:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:20 Καπου εδω να πουμε οτι το ψυζολογικο προβλημα της καθηγητριας δεν εχει σχεση με την φυσιολογικη επιθυμια του εφηβου.
Η εφηβοφιλία δεν θεωρείται ψυχολογικό πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

double post
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:01 Αυτά που γράφει ο under για τις έφηβες τα διαβάζω και γελάω
Δεν νομιζω να εχεις καταλαβει τι ακριβως λεω αλλα αυτο ειναι δικο σου προβλημα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ο Άντερ δεν απαντάει διοτι φοβάται το διάλογο. Μπράβο, δεν του το 'χα. Ενώ μπορεί να χώνει ''ασάλιωτα'' απόψεις, δεν ασχολείται. Χεστης, να διευκρυνίσω εδώ.. :003:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:42 Τα ναρκωτικα δεν κανουν καλο παντως.
Koίτα, αν αντί να ερωτοτροπούν με 13χρονα, αποφασίσουν να πέσουν στα ναρκωτικά, από μένα δώρο η σύριγγα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

elchav έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:06
Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:01 For the record, στο δικό μου γυμνάσιο είχαν γίνει όλα.

Καθηγήτρια την έπεσε σε ανήλικο και όταν ντράπηκε και της έδωσε άκυρο το έμαθε ένας που είχε μείνει τρεις τάξεις, πήγε της είπε εγώ είμαι εδώ και την πήδηξε.
MYΣΤΑΡΟΣ :blm:
Τι μύσταρος ρε... Η εξηντάρα η σιτεμένη ΟΠΟΙΟΣ και να πήγαινε να την προσέγγιζε θα πήδαγε, αφού το κακόμοιρο που του την έπεσε
ήταν ένα χοντρούλικο ντροπαλό, σαν του δημοτικού φαινόταν. Ο τύπος από την άλλη iq 70, είχε μείνει τρεις τάξεις,
εγκληματική φυσιογνωμία με μηδέν ικανότητα να συγκρατηθεί, άμα δεν πήγαινε αυτός τότε ποιος; Εδώ έμαθα ότι μπήκε σε ένα μπουρδέλο
και του έτυχε τραβέλι το πήδηξε διότι "αφού μπήκα τώρα βαριέμαι να βγω έξω να ψάχνω". Εκεί μέσα ένα παπαγάλο να βάζαμε στην τάξη,
εάν τον είχαμε μάθει να λέει "θέλω μουνί" θα τον είχε πηδήξει η γρα.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:12
Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:01 Αυτά που γράφει ο under για τις έφηβες τα διαβάζω και γελάω
Δεν νομιζω να εχεις καταλαβει τι ακριβως λεω αλλα αυτο ειναι δικο σου προβλημα.
Έχω καταλάβει τι λες αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί γράφετε ξανά και ξανά τα ίδια και τα ίδια 23 σελίδες τώρα λες και θα καταλήξετε κάπου.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Εδώ ταιριάζει αυτό που έλεγε σε μας, τους νεοδιόριστους, ένας παλιός διευθυντής: " συνάδελφοι ,δεν πηδάμε το ψωμί μας..."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”