Να υποδείξεις την παπαριά πρωτίστως. Κια δευτερευόντως να δικαιολογήσεις γιατί η δική σου άποψη στο θέμα έχει βάση.
Το έχουμε διαπιστώσει και παλαιότερα. Να αλλάξεις προμηθευτή.
Να υποδείξεις την παπαριά πρωτίστως. Κια δευτερευόντως να δικαιολογήσεις γιατί η δική σου άποψη στο θέμα έχει βάση.
Το έχουμε διαπιστώσει και παλαιότερα. Να αλλάξεις προμηθευτή.
Λανθάνεις. Είναι ο τρόπος αντιμετώπισης στη είδηση.
Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:36Όχι. Το θέμα είναι να μαζεύονται οι εκάστοτε παπάρηδες που το παίζουν γνώστες του μουνιού και γενικά του κάμα σούτρα. Σιγά ρε Σέσιλυ. Το να σέβονται τη γυναίκα και να μην αμολάνε απίστευτες αηδίες σε στυλ πλάκας, όχι ε; Διότι όλοι έχουν μάνα, αδερφή, φίλη. Όταν το λοιπόν δεν πράττουν αυτό, αυτομάτως πάμε σε άλλο λέβελ. Εκείνο δα, που σου δείχνει πως τα θέματα που ορίζουν το ποιόν του καθενός, κάπου χωλαίνουν. Και χωλαίνουν ουσιαστικά και αρρωστημένα.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:20Έλα τώρα μπέσα, υπάρχει γκέυ που θα μπει εδώ μέσα και θα δει τί γράφει και δε θα ευχαριστεί το θεό που δεν τον συμπαθεί ο κάθε άντερ; Το πρόβλημα είναι να σε συμπαθάνε και μετά να γράφουν "ουυυυυυ 35χρονη γάμησε 13χρονο, τέλεια".Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:11
Να σας αφορά. Διότι εξυβρίζει ανθρώπους με διαφορετική σεξουαλικότητα.
Κι εγώ σε τετοιο παιχνίδι δεν πρόκειται να παίξω με νηφάλιο και πολιτισμένο τρόπο. Είτε τους μαζεύετε είτε θα μετράτε '' μπάνια''.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:53Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:36Όχι. Το θέμα είναι να μαζεύονται οι εκάστοτε παπάρηδες που το παίζουν γνώστες του μουνιού και γενικά του κάμα σούτρα. Σιγά ρε Σέσιλυ. Το να σέβονται τη γυναίκα και να μην αμολάνε απίστευτες αηδίες σε στυλ πλάκας, όχι ε; Διότι όλοι έχουν μάνα, αδερφή, φίλη. Όταν το λοιπόν δεν πράττουν αυτό, αυτομάτως πάμε σε άλλο λέβελ. Εκείνο δα, που σου δείχνει πως τα θέματα που ορίζουν το ποιόν του καθενός, κάπου χωλαίνουν. Και χωλαίνουν ουσιαστικά και αρρωστημένα.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:20
Έλα τώρα μπέσα, υπάρχει γκέυ που θα μπει εδώ μέσα και θα δει τί γράφει και δε θα ευχαριστεί το θεό που δεν τον συμπαθεί ο κάθε άντερ; Το πρόβλημα είναι να σε συμπαθάνε και μετά να γράφουν "ουυυυυυ 35χρονη γάμησε 13χρονο, τέλεια".
Κι εγώ σε τετοιο παιχνίδι δεν πρόκειται να παίξω με νηφάλιο και πολιτισμένο τρόπο. Είτε τους μαζεύετε είτε θα μετράτε '' μπάνια''.
.
.
MYΣΤΑΡΟΣNull έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:01 For the record, στο δικό μου γυμνάσιο είχαν γίνει όλα.
Καθηγήτρια την έπεσε σε ανήλικο και όταν ντράπηκε και της έδωσε άκυρο το έμαθε ένας που είχε μείνει τρεις τάξεις, πήγε της είπε εγώ είμαι εδώ και την πήδηξε.
Η εφηβοφιλία δεν θεωρείται ψυχολογικό πρόβλημαunder έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:20 Καπου εδω να πουμε οτι το ψυζολογικο προβλημα της καθηγητριας δεν εχει σχεση με την φυσιολογικη επιθυμια του εφηβου.
Δεν νομιζω να εχεις καταλαβει τι ακριβως λεω αλλα αυτο ειναι δικο σου προβλημα.
Koίτα, αν αντί να ερωτοτροπούν με 13χρονα, αποφασίσουν να πέσουν στα ναρκωτικά, από μένα δώρο η σύριγγα.
Τι μύσταρος ρε... Η εξηντάρα η σιτεμένη ΟΠΟΙΟΣ και να πήγαινε να την προσέγγιζε θα πήδαγε, αφού το κακόμοιρο που του την έπεσε
Έχω καταλάβει τι λες αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί γράφετε ξανά και ξανά τα ίδια και τα ίδια 23 σελίδες τώρα λες και θα καταλήξετε κάπου.