Είναι μακράν πιο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, Πλας δεν υπάρχει η σχέση εξουσίας.Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:34για πες μου κι εσυ που μοιαζει να εχεις σωας τας φρενας. ολα αυτα, δεν μπορουν να συμβουν με συνομηλικα; δεν μπορει το ενα μικρο (οποιουδηποτε φυλλου) να κανει οτιναναι στο αλλο (με μηδενικη πειρα και γνωσεις, οτι εχει δει στις τσοντες) και να εχει την καταληξη που περιγραφεις;Cecily Anne έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:20Δεν είναι το θέμα ότι έκανες σέξ, αλλά ότι εγκεφαλικά δεν μπορείς να διαχειριστείς σε αυτήν την ηλικία τη διαφορά ηλικίας, διότι ο άλλος σε κάνει ό,τι θέλει, στην παρούσα πχ τον κώλο τάληρο. Στην πράξη, για να σου απαντήσω τί θα έκανες, τίποτα δε θα έκανες, θα σε έπειθε για πλάκα να σε γαμήσει και μετά θα σε τραβάγανε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο οι δικοί σου, μπας και πάρουν πρέφα, τί σου συμβαίνει.under έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:18
Θα μπορουσε να με εξαπατησει και να με καψει ζωνταντο,να με διαμελισει,να με εκτελεσει με μπαζουκας.
Αυτο δεν θα αλλαζε το γεγονος οτι εγω ως 13χρονος πηγα μαζι της γιατι μου σηκωνοταν.
παντως το δικαιο ειναι να μπουζουριαστει η δασκαλα. οι νομοι ειναι νομοι, οσο κι αν πιθανοτατα δεν εχει βλαψει κανεναν, εχει παραβει το νομο, και πρεπει να τιμωρηθει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Μαυροβασίλης
και θα μπούκωνε πούρα τους φίλους του στο καφενείο, σαν το γορίλα στο μπαγκς μπανυΑσέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 10:15αν ηξερε τη φαση ο πατερας του, παιζει να του εδινε παραπανω χαρτζηλικι.![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Να ενας λογικος γονιος με κατανοηση, οχι σαν τον συμμαθητη μου που επειδη συναψα δεσμο με την κορη του (18χρονη) παρεξηγηθηκε και δεν μου μιλαει. Ο παραλογισμος του κατεστρεψε μια φιλια χρονων.Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:44"για ρωτα αν εχει καμμια φιλεναδα προθυμη και για μενα"Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:25
Αν το 13χρονο παιδί σου ερχόταν και σου έλεγε η 35χρονη δασκάλα μου, μου στέλνει σεξουαλικά μνμτα τι θα του έλεγες; μπέσα.![]()
αντε, καλα, ειπες μπεσα.
μπεσα λοιπον, εξαρταται απο το παιδι.απο το ποσο ωριμο κρινω οτι ειναι, και το αν κρινω πως προκειται για ξεπετα η σκοπευει να αφησει το σχολειο να της κανει 7 παιδια και να ζησουν μαζι στο τροχοσπιτο της.
κρινουμε κατα περιπτωση. και 20 ναταν το παιδι, μπορει να του ελεγα "που πας να μπλεξεις ρε μαλακα" δεν ειναι μονο η ηλικια το κριτιριο, ειναι πολλοι παραγοντες.
φυσικα, καταρχην θα κοιτουσα πιο υποπτα μια τετοια σχεση απο οτι με συνομηλικη, αλλα δεν θα εβγαζα κριση χωρις να εξετασω παραμετρους.
Σενέκας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 10:11 Ρε μαλάκες, πότε είναι η τελευταία φορά που είδατε 13χρονο; Μιλάμε για παιδάκι. Δεν είναι καν έφηβοι σε τέτοια ηλικία, παρα μόνο τυπικά. Και προφανώς δεν ξεκίνησε χτες το ειδύλλιο, πιθανότατα ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα μικρότερο. Το αν περνάει καλά ή όχι δεν είναι κριτήριο. Η Τύπισσα θέλει κλείδωμα, και ας πάει ο μικρός στο επισκεπτήριο να της στέλνει λουλούδια. Το ότι δε ήθελε να τον πάρει απο σπίτι του και να πάει σε ξένη χώρα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
στο δρομο, οχι, ειναι παρανομο.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:25
Ο 13χρονος βρίσκει ενδιαφέρον να πάρει και το αυτοκίνητο να πάει βόλτα με τους φίλους του. Είναι οκ;
σε πιστα, μετα απο καταλληλη εκπαιδευση, ναι.
ακομη κι αν εχει περασει απο πιστα, και ειναι καλυτερος απο τον μεσο αδηγο με διπλωμα, παλι ειναι παρανομο να κυκλοφορει στο δρομο.
αλλο λοιπον τι ειναι ικανος να κανει ο πιτσιρικας, και αλλο τι ειναι νομιμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και για να χουμε καλό ερώτημα, 'σεις που τω θεωρείτε κουλ που πήδαγε την 35ρα, θα έχετε την ίδια άποψη σε 30 χρόνια που θα του έχει γαμήσει τελείως τα σεξουαλικά ραντάρ του μικρού και θα καταλήξει Μακρόν; 
- Cecily Anne
Φαντάζεσαι να γίνει πρωθυπουργός (ή πρόεδρος καλυτερα).Σενέκας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 10:34 Και για να χουμε καλό ερώτημα, 'σεις που τω θεωρείτε κουλ που πήδαγε την 35ρα, θα έχετε την ίδια άποψη σε 30 χρόνια που θα του έχει γαμήσει τελείως τα σεξουαλικά ραντάρ του μικρού και θα καταλήξει Μακρόν;![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ελα, μαζευτειτε θα πω ιστορια απ τα παλια.Μαυροβασίλης έγραψε: 04 Φεβ 2021, 10:20και θα μπούκωνε πούρα τους φίλους του στο καφενείο, σαν το γορίλα στο μπαγκς μπανυΑσέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 10:15αν ηξερε τη φαση ο πατερας του, παιζει να του εδινε παραπανω χαρτζηλικι.![]()
ειμαι 15-16, και γνωριζουμε με την παρεα 2 αθηναιες. εχουν ενα εξοχικο στο ριο διαθεσιμο, παρταρουμε 2-3 μερες σερι
χωρις να ενημερωθουν γονεις. κινητα και μαλακιες δεν υπαρχουν. αφου ξεσουρωσα, σκεφτομαι πως θα επιστρεψω σπιτι χωρις να με δολοφονησει ο πατερας μου. παιρνω τις αθηναιες τρικαβαλο στο παπι και σκαω σπιτι. "ηρθα να σας πω οτι ειμαι καλα, παω τωρα τα κοριτσια στο κτελ να φυγουν για αθηνα και ξαναρχομαι." ο γερος με χαρτζηλικωσε επιτοπου "να κερασεις ενα καφε τα κοριτσια μεχρι να φυγει το λεοφωρειο", και μολις επεστρεψα δεν εγινε καμμια μανουρα.
με τα συγκεκριμμενα κοριτσια παιζει και να μην ειχαμε πηδηχτει. δεν το λεω με βεβαιοτητα γιατι ειχαμε κανει επικο μεθυσι, με κενα μνημης.
- Rocco Siffredi
τι ηλικια ειχαν αυτες;
το 15-16 εχει διαφορα με 13
το 15-16 εχει διαφορα με 13
Πάντως όταν εγώ ήμουν 13 δεν ξέραμε που μας πάνε τα τέσσερα. Για πρώτη φορά σε εκείνη την ηλικία είχαμε δει τσόντες και καταλάβαμε κάποια πράγματα. Τώρα έχουν αλλάξει βέβαια τα πράγματα. Αν μου την έπεφτε βέβαια τότε καμιά 35χρονη καθηγήτρια δεν θα με πείραζε ιδιαίτερα. Αν και θυμάμαι οτι τότε ήμουν ερωτευμένος (πλατωνικά) με μια συμμαθήτρια μου.
δε ρωτησα
το νοημα δεν ειναι αυτο. ειναι οτι οταν ο πατερας δει (η ετσι νομιζει, τουλαχιστον) οτι ο γιος γαμει, ανεχεται συμπεριφορες που υπο αλλες συνθηκες θα σηκωναν πολυ βρωμοξυλο.
- Rocco Siffredi
αν ειναι "αλανι" ο μικρος το δει σαν εμπειρια κλπ εχει καλως
μην ειναι κανας αγαπησιαρης και φαει κολλημα και του μεινει κανα κουσουρι
Ας μην είμαστε υπερβολικοί.GoBack έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:2540 ευρω;Μην το γαμησουμε τελειωςGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:20Κόψε κάτι.GoBack έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:17 Συμφωνουμε δηλαδη ολοι οτι η Αγγλιδα ειναι για ισοβια και αυτη εδω για προστιμο 50 ευρω
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι, γιατί και τα "αλάνια" που συλλέγουν εμπειρίες είναι και οι πιο σταθεροί χαρακτήρες.Rocco Siffredi έγραψε: 04 Φεβ 2021, 11:24 αν ειναι "αλανι" ο μικρος το δει σαν εμπειρια κλπ εχει καλως
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
τη χώσαν μέσα ή ακόμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-