!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:09
Νon4me έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:04
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:00
Αν ήταν 33χρονος με 13 χρόνο άραγε τι θα έλεγαν;
Νon4me έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:45
Κοιτα δε θα ηθελα η καθηγητρια που πληρωνω να διδασκει το γιο μου να τον πηδαει .προσωπικα δε το παιρνω χαλαρα γιατι μια 35χρονη χωρισμενη μπορει να τον ριξει απο τα ντρογκια καταθλιψη η μεχρι και σε καμια αποπειρα .... συν οτι δεν ειναι ξεκινημα σεξουαλικης ζωης η χωρισμενη για τον 13χρονο . συνοψιζοντας παλι ο αντρας βγαινει αδικημενος . σκεφτειτε να ηταν 35χρονος χωρισμενος που πηδαγε 13χρονη τι θα ειχε γινει τωρα :a040: :a040: :a040:
Γενικά επικρατεί μια παράνοια περί του σεξ και συνήθως την εκφράζουν άτομα από μια ηλικία και πάνω. Δηλαδή τέτοιες απόψεις από 20αρηδες, 30αρηδες δεν τις έχω ακούσει.
παντως στην αρχη του θεματος μπορεις να δεις ενα 13χρονο που εχει τετοιες αποψεις. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:13
Awesomatic έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:09
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:06 Έχω την εντύπωση ότι πολλοί μιλάνε βάσει των δικών τους φαντασιωσεων ως ενήλικες και όχι σαν ενήλικες που αντιμετωπίζουν μια περίπτωση ενός 13χρονου παιδιού που μια 35χρονη το επέλεξε για σεξ. 35χρονη με ένα 13χρονο. Και λένε είναι οκ. Δεν ξέρω. Τι διαολο τους έχει βαρέσει; αγαμια;
Μια ζωή πάντως (και σαν παιδιά) τις ίδιες φαντασιώσεις είχαμε με μεγαλύτερες :p2:
Δεν ξέρω, αλλά διαβάζω απόψεις πολύ περίεργες. Ή που σας έχει βαρέσει η αγαμια, βαρεμάρα, τσοντες με teens και milfs ή που υπάρχει τρελή γενικευμένη ανώμαλια στην κοινωνία και αρχίζει και σκάει ανερυθριαστα.
αυτο με την ανωμαλια, ισχυει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:19
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:09
Νon4me έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:04

Γενικά επικρατεί μια παράνοια περί του σεξ και συνήθως την εκφράζουν άτομα από μια ηλικία και πάνω. Δηλαδή τέτοιες απόψεις από 20αρηδες, 30αρηδες δεν τις έχω ακούσει.
παντως στην αρχη του θεματος μπορεις να δεις ενα 13χρονο που εχει τετοιες αποψεις. :102:
Ο 13χρονος βρίσκει ενδιαφέρον να πάρει και το αυτοκίνητο να πάει βόλτα με τους φίλους του. Είναι οκ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Σε κάθε περίπτωση οι 35 χρόνοι κάθε φύλου που επιλέγουν να έχουν ερωτική σχέση με 13χρονα είναι βαθιά προβληματικά άτομα.
Το τι επίπτωση θα έχει αυτή η κατάσταση στο 13χρονο μπορεί να ποικίλλει. Σιγουρα δε θα είναι καταστροφικό για όλους.
Από κει και πέρα υπάρχει ο νόμος -και είναι σαφές για τον ενήλικο πριν πάει να μπλέξει σε κάτι τέτοιο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:20
under έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:18
Cecily Anne έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:16 Άμα η 35χρονη σε στραπόνιαζε με διάφορα δέλεαρ, τι θα έκανες;
Θα μπορουσε να με εξαπατησει και να με καψει ζωνταντο,να με διαμελισει,να με εκτελεσει με μπαζουκας.
Αυτο δεν θα αλλαζε το γεγονος οτι εγω ως 13χρονος πηγα μαζι της γιατι μου σηκωνοταν.
Δεν είναι το θέμα ότι έκανες σέξ, αλλά ότι εγκεφαλικά δεν μπορείς να διαχειριστείς σε αυτήν την ηλικία τη διαφορά ηλικίας, διότι ο άλλος σε κάνει ό,τι θέλει, στην παρούσα πχ τον κώλο τάληρο. Στην πράξη, για να σου απαντήσω τί θα έκανες, τίποτα δε θα έκανες, θα σε έπειθε για πλάκα να σε γαμήσει και μετά θα σε τραβάγανε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο οι δικοί σου, μπας και πάρουν πρέφα, τί σου συμβαίνει.
για πες μου κι εσυ που μοιαζει να εχεις σωας τας φρενας. ολα αυτα, δεν μπορουν να συμβουν με συνομηλικα; δεν μπορει το ενα μικρο (οποιουδηποτε φυλλου) να κανει οτιναναι στο αλλο (με μηδενικη πειρα και γνωσεις, οτι εχει δει στις τσοντες) και να εχει την καταληξη που περιγραφεις;

παντως το δικαιο ειναι να μπουζουριαστει η δασκαλα. οι νομοι ειναι νομοι, οσο κι αν πιθανοτατα δεν εχει βλαψει κανεναν, εχει παραβει το νομο, και πρεπει να τιμωρηθει.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:29 Σε κάθε περίπτωση οι 35 χρόνοι κάθε φύλου που επιλέγουν να έχουν ερωτική σχέση με 13χρονα είναι βαθιά προβληματικά άτομα.
Το τι επίπτωση θα έχει αυτή η κατάσταση στο 13χρονο μπορεί να ποικίλλει. Σιγουρα δε θα είναι καταστροφικό για όλους.
Από κει και πέρα υπάρχει ο νόμος -και είναι σαφές για τον ενήλικο πριν πάει να μπλέξει σε κάτι τέτοιο.
Αυτό δεν μπόρεσαν να καταλάβουν κάποιοι. Πως μια 35χρονη γυναίκα που λέει σ' έναν 13χρονο, θα σε πάρω να φύγουμε, δεν στέκει καλά στα μυαλά της και η μάνα ορθώς επενέβη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:25

Αν το 13χρονο παιδί σου ερχόταν και σου έλεγε η 35χρονη δασκάλα μου, μου στέλνει σεξουαλικά μνμτα τι θα του έλεγες; μπέσα.
"για ρωτα αν εχει καμμια φιλεναδα προθυμη και για μενα" :lol:

αντε, καλα, ειπες μπεσα.
μπεσα λοιπον, εξαρταται απο το παιδι.απο το ποσο ωριμο κρινω οτι ειναι, και το αν κρινω πως προκειται για ξεπετα η σκοπευει να αφησει το σχολειο να της κανει 7 παιδια και να ζησουν μαζι στο τροχοσπιτο της.
κρινουμε κατα περιπτωση. και 20 ναταν το παιδι, μπορει να του ελεγα "που πας να μπλεξεις ρε μαλακα" δεν ειναι μονο η ηλικια το κριτιριο, ειναι πολλοι παραγοντες.
φυσικα, καταρχην θα κοιτουσα πιο υποπτα μια τετοια σχεση απο οτι με συνομηλικη, αλλα δεν θα εβγαζα κριση χωρις να εξετασω παραμετρους.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:36
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:29 Σε κάθε περίπτωση οι 35 χρόνοι κάθε φύλου που επιλέγουν να έχουν ερωτική σχέση με 13χρονα είναι βαθιά προβληματικά άτομα.
Αυτό δεν μπόρεσαν να καταλάβουν κάποιοι. Πως μια 35χρονη γυναίκα που λέει σ' έναν 13χρονο, θα σε πάρω να φύγουμε, δεν στέκει καλά στα μυαλά της και η μάνα ορθώς επενέβη.
Πραγματικά δεν μπορώ να τους καταλάβω πόσο φλου το βλέπουν. Δεν ξέρω. Μου μοιάζει τρελό να συναινουν σε κάτι τέτοιο ειδικά σαν πατεράδες. Προέχει η αντρική τους ιδιότητα αντί της γονικής και μου έρχεται τρελό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Κάνε κουράγιο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:44
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:25

Αν το 13χρονο παιδί σου ερχόταν και σου έλεγε η 35χρονη δασκάλα μου, μου στέλνει σεξουαλικά μνμτα τι θα του έλεγες; μπέσα.
"για ρωτα αν εχει καμμια φιλεναδα προθυμη και για μενα" :lol:

αντε, καλα, ειπες μπεσα.
μπεσα λοιπον, εξαρταται απο το παιδι.απο το ποσο ωριμο κρινω οτι ειναι, και το αν κρινω πως προκειται για ξεπετα η σκοπευει να αφησει το σχολειο να της κανει 7 παιδια και να ζησουν μαζι στο τροχοσπιτο της.
κρινουμε κατα περιπτωση. και 20 ναταν το παιδι, μπορει να του ελεγα "που πας να μπλεξεις ρε μαλακα" δεν ειναι μονο η ηλικια το κριτιριο, ειναι πολλοι παραγοντες.
φυσικα, καταρχην θα κοιτουσα πιο υποπτα μια τετοια σχεση απο οτι με συνομηλικη, αλλα δεν θα εβγαζα κριση χωρις να εξετασω παραμετρους.
Τι να βγάλεις κρίση βρε Ασεβαστε; μιλάς για μια γυναίκα 35 χρόνων που επιλέγει να κάνει σεξ ένα 13χρονο παιδί. Τι στον πεοντα κρίση χρειάζεται να βγάλεις για ένα τέτοιο άτομο;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Μικρο μουσικό διάλειμμα.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Ρε μαλάκες, πότε είναι η τελευταία φορά που είδατε 13χρονο; Μιλάμε για παιδάκι. Δεν είναι καν έφηβοι σε τέτοια ηλικία, παρα μόνο τυπικά. Και προφανώς δεν ξεκίνησε χτες το ειδύλλιο, πιθανότατα ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα μικρότερο. Το αν περνάει καλά ή όχι δεν είναι κριτήριο. Η Τύπισσα θέλει κλείδωμα, και ας πάει ο μικρός στο επισκεπτήριο να της στέλνει λουλούδια. Το ότι δε ήθελε να τον πάρει απο σπίτι του και να πάει σε ξένη χώρα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Νon4me έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:19
nyxtovios έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:11
Στηρίζω την μη δίωξή της. Με την προυπόθεση ότι θα βοηθήσει και άλλους εφήβους.
Η τυπισσα του ελεγε να την κοπανησουν απ την ελλ και να πα' να ζησουν εξωτερικο :xena: . δυσκολο προς αδυνατο να περνουσε συνορα ο 13χρονος χωρις συγκαταθεση απ το σπιτι αλλα ας παρουμε πολυ πιο απλο και εφικτο σενάριο . Την γκάστρωνε και αυτη λόγου εγκεφαλικού κάλου το κρατουσε . τι γίνετε μετά alpha male μυστες μου ?
οτι γινεται και αν γκαστρωσει συνομηλικη. :102:

μη σου πω, δυσκολοτερο να γκαστρωθει η μεγαλη, θαχει και λιγο μυαλο, και ευκολοτερο να συννενοηθεις μετα, γιατι θα εχεις να κανεις με την ιδια μονο, και οχι με τους γονεις της συνομηλικης.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:33
GoBack έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:31 Δεν ξερουμε ποιος πληρωνε
Είναι δυνατόν να πλήρωνε το πιτσιρίκι;
αν ηξερε τη φαση ο πατερας του, παιζει να του εδινε παραπανω χαρτζηλικι. :003:

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Ο Κιμούλης μια φορά γάμησε μια ψόφια γάτα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”