!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nandros έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:58 (2) Ούτε αυτή η μαλακία της γενήκευσης - και έμμεσης προσβολής - χρειάζεται, μαζί μου μιλάς.
.
Και λοιπόν;

Πάντα ξέρω με ποιον μιλάω, ω Ζευ του μεσαίου δαχτύλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Mitharadir έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:57
Nandros έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:51
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:27

Στους πολυθεϊστές τα χώνατε... οι άθεοι; (1)

Γιατί έναν καιρό, βόσκαγαν επίσης πολλά πολυθεϊστικά πρόβατα τριγύρω, που παρίσταναν τους αίγαγρους. :lol:

Ειλικρινά τώρα, υπάρχει έστω και ένας που να θεωρεί ότι στην Ελλάδα σήμερα, αυτό που καθορίζει τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τις γνώσεις και το ποιόν γενικότερα κάποιου ανθρώπου, είναι το αν θα δηλώσει χριστιανός, πολυθεϊστής ή άθεος;

Χωρίς θεωρητικολογίες και τσιτάτα.
(1) Έχουμε πολλούς πολυθεϊστές εδώ μέσα, που να εξασκούνται στο απολογητηλίκι, πχ της Μπλου ή του J_Papακίου;

Bluerose: 263 ΝΗΜΑΤΑ, χώρια τα ποστς σε άλλα νήματα.

Στην Ελλάδα ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ η εκκλησία επεμβαίνει και περνάει τις θέσεις της, πχ στην εκπαίδευση - πριν χρόνια με τις ταυτότητες - και πρόσφατα με την πανδημία.
.
Φάσκεις και αντιφάσκεις.Απο την μια παραπονιέσαι για την πολιτική επιρροή της εκκλησίας της Ελλάδας και απο την άλλη ψηφίζεις το κόμμα που περισσότερο απο κάθε άλλο κυβερνητικό κόμμα ψηφίζεται απο ψηφοφόρους που ευνοούν την επέμβαση της ελληνορθόδοξης εκκλησίας σε διάφορους τομείς.Και η Ελληνορθόδοξη εκκλησία θεωρώ οτι οφείλει να πέρνει θέση σε ζητήματα που αφοράνε τον ελληνισμό και την ταυτότητα του διαφυλάσωντας τις ρίζες του έθνους απέναντι π.χ σε θέματα που αφορούν την παγκοσμιοποιητική αντζέντα και αποσκοπούν στον αφανισμό του ελληνικού κράτους και στην μετατροπή του σε μια άβουλη Πολιτεία μια ομοσπονδιακής(στα πρώτυπα των ΗΠΑ) Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μας τα έχεις κάνει ζέπελιν.

Πας στον κουβά του ignore. Με ψεξασμένους δεν κάνω διάλογο.
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Niki έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:58 η κοιλιά μεγάλωσε με χτύπησε στην μέση, δεν μπορώ να κάθομαι πολύ ούτε να είμαι όρθια ψάχνω μια καρέκλα ορθοπεδική πολύ καλή την ίδια ώρα στο φορουμ ο Νάδρος συνεχίζει να ψάχνει να βρεί ευκαιρία να τα βάλει με την εκκλησία.
Είμαι γνωστός χριστιανοφάγος, έχω πολλά κεφάλια χριστιανών σαν τρόπαια κρεμασμένα στον τοίχο. :g030:

Για το νήπιο που έπνιξε ο τράγος θα μας πεις κάτι;
.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Δίνω από ένα λουκούμι στον αξιαγάπητο φίλο Mitharadir για κάθε μήνυμά του στο οποίο δεν αναφέρεται η λέξη "παγκοσμιοποίηση" και τα παράγωγά της.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Nandros έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:19
Niki έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:58 η κοιλιά μεγάλωσε με χτύπησε στην μέση, δεν μπορώ να κάθομαι πολύ ούτε να είμαι όρθια ψάχνω μια καρέκλα ορθοπεδική πολύ καλή την ίδια ώρα στο φορουμ ο Νάδρος συνεχίζει να ψάχνει να βρεί ευκαιρία να τα βάλει με την εκκλησία.
Είμαι γνωστός χριστιανοφάγος, έχω πολλά κεφάλια χριστιανών σαν τρόπαια κρεμασμένα στον τοίχο. :g030:
Άτιμο τζόνι γουόλκερ.
Άβαταρ μέλους
Nandros

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:27

Στους πολυθεϊστές τα χώνατε... οι άθεοι; (1)

Γιατί έναν καιρό, βόσκαγαν επίσης πολλά πολυθεϊστικά πρόβατα τριγύρω, που παρίσταναν τους αίγαγρους. :lol:

Ειλικρινά τώρα, υπάρχει έστω και ένας που να θεωρεί ότι στην Ελλάδα σήμερα, αυτό που καθορίζει τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τις γνώσεις και το ποιόν γενικότερα κάποιου ανθρώπου, είναι το αν θα δηλώσει χριστιανός, πολυθεϊστής ή άθεος;

Χωρίς θεωρητικολογίες και τσιτάτα.
(1) Έχουμε πολλούς πολυθεϊστές εδώ μέσα, που να εξασκούνται στο απολογητηλίκι, πχ της Μπλου ή του J_Papακίου;
Πρώτον, δεν αναφέρθηκα στο παρόν αλλά στο παρελθόν. Την έζησες αυτήν τη φάση; Εγώ την έζησα.
Και δεν βρήκα ούτε μία ελάχιστη ένδειξη για την καλύτερη ποιότητα τους, σε όλα τα επίπεδα.

Δεύτερον, γιατί εσύ θεωρείς ότι έχεις περισσότερα δικαιώματα ως χρήστης από τη Μπλού ή τον οποιοσδήποτε άλλο;

Σε όρισε κάποιος ρυθμιστή; Επίτιμο αξιολογητή; Κάτι άλλο;

Το τι θεωρείς εσύ για την πάρτη σου, είναι άλλο θέμα.

Στην ερώτηση πάντως δεν απάντησες. Μάθε πρώτα να αντιλαμβάνεσαι τι σε ρωτάνε, γιατί αν θεωρείς ότι τα χριστιανά πρέπει να δέχονται οδηγίες από όλα τα υστερικά ζαβά, κάνεις λάθος.

Παίξε λοιπόν με τα δαχτυλάκια σου, να ξεχαρμανιάσεις.
Αρχίσαμε τις πουτανιές, τις στραβομανουρικές διαστρεβλώσεις και τις προσβολές τώρα;
Το παιγνίδι μπορώ να το παίξω και εγώ.
Και τα δάκτυλάκια, να τα χώσεις εκεί που σε πονάει περισσότερο.

Ήμουν ξεκάθαρος αλλά αν δεν έχεις το κατάλληλο IQ δεν φταίω εγώ.
Αν δεν τα αντέχεις κυρά μου τα επιχειρήματα, τράβα παραπέρα!

Ο καθένας γράφει ότι θέλει και γω διατηρώ το δικαίωμα μου να του τα χώνω όταν γράφει μαλακίες. 'Έχεις πρόβλημα;
.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Jimmy81 έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:24 Δίνω από ένα λουκούμι στον αξιαγάπητο φίλο Mitharadir για κάθε μήνυμά του στο οποίο δεν αναφέρεται η λέξη "παγκοσμιοποίηση" και τα παράγωγά της.
:102: Tην αναφέρω συχνά διότι αποτελεί λόγο παρακμής της Ελλάδας και απειλεί την ελληνική εθνική ταυτότητα.Αν δεν υπάρξει αντίδραση σε μια δεκαετία0δεκαπενταετία θα βλέπουμε την Ελλάδα ως Πολιτεία μια ομοσπονδιακής ΕΕ και δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Nandros έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:12
Πρώτον, δεν αναφέρθηκα στο παρόν αλλά στο παρελθόν. Την έζησες αυτήν τη φάση; Εγώ την έζησα.
Και δεν βρήκα ούτε μία ελάχιστη ένδειξη για την καλύτερη ποιότητα τους, σε όλα τα επίπεδα.

Δεύτερον, γιατί εσύ θεωρείς ότι έχεις περισσότερα δικαιώματα ως χρήστης από τη Μπλού ή τον οποιοσδήποτε άλλο;

Σε όρισε κάποιος ρυθμιστή; Επίτιμο αξιολογητή; Κάτι άλλο;

Το τι θεωρείς εσύ για την πάρτη σου, είναι άλλο θέμα.

Στην ερώτηση πάντως δεν απάντησες. Μάθε πρώτα να αντιλαμβάνεσαι τι σε ρωτάνε, γιατί αν θεωρείς ότι τα χριστιανά πρέπει να δέχονται οδηγίες από όλα τα υστερικά ζαβά, κάνεις λάθος.

Παίξε λοιπόν με τα δαχτυλάκια σου, να ξεχαρμανιάσεις.
(...) στραβομανουρικές (...)
Η Γαλή δεν θα σου συγχωρέσει ποτέ που την χαρακτήρισες σταβμανρ. :smt018
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Jimmy81 έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:24 Δίνω από ένα λουκούμι στον αξιαγάπητο φίλο Mitharadir για κάθε μήνυμά του στο οποίο δεν αναφέρεται η λέξη "παγκοσμιοποίηση" και τα παράγωγά της.
Αν έδινες κι ένα στο Νάνδρο για κάθε αντιχριστιανική προσβολή θα είχατε πάρει το μονοπώλιο της αγοράς στα λουκούμια.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:37
Πασιφάη έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:07
George_V έγραψε: 03 Φεβ 2021, 14:34 Patras downtown. Ίδιες συνθήκες με Αθήνα. Για ρωτήστε όμως και στα χωρια/κωμοπόλεις πάρα έξω.
Patras downtown θες; Patras downtown θα σου πω. Νέα ζευγάρια που κι εγώ γνωρίζω, ΔΕΝ βαπτίζουν τα παιδιά τους και επιπροσθέτως αρκούνται σε πολιτικό γάμο. Άσε που πολλοί απ'αυτούς ζουν στα γύρω χωριά και πλέον δεν επιθυμούν την τραμπαρίφα που τους πουλάνε παπάδες και σόγια.
Αυτοί, είναι συνεπείς με τις απόψεις τους.

Εγώ βρίσκω αστείους αυτούς που τρώνε την τραμπαρίφα από τα σόγια καταπίνουν στη δική τους περίπτωση, τους παπάδες αμάσητους γιατί "τι θα πει ο κόσμος, ο πατέρας, η πεθερά κλπ" και εξαπολύουν χαρακτηρισμούς για τη θρησκοληψία των άλλων στα φόρα.

Όπα ρε παπαρόμαγκες. :lol:
Δεν είναι άσπρο ή μαύρο, ούτε στη πραγματικότητα ισχύουν οι γηπεδικές φάσεις του φόρουμ. Σε έναν γνωστό μου του έλεγα το ίδιο, κακώς το βάφτισε με βάση τα πιστεύω του. Αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο απλό. Έχει ένα όριο στο πόσο θα πιέσεις ανάλογα με το πόσο σημαντικό είναι για σένα και πόσο σημαντικό για τον άλλον. Κατέληξε στο να το βαφτίσει, βλέποντας πόσο σημαντικό είναι για την οικογένεια της γυναίκας του, που κόντεψαν να πάνε ομαδικώς στο νοσοκομείο όταν άκουσαν την πιθανότητα να μείνει αβάφτιστο το παιδί. Παρόλογο θα ήταν να το έβλεπε εγωϊστικά και φορουμικά και να επέμενε, ενώ γι' αυτόν στην τελική ένα τελετουργικό παραπάνω είναι και οκ δεν θα γίνουν τόσο δυστυχισμένοι κάποιοι άνθρωποι. Αυτό δεν είναι ασυνέπεια, καθώς μπορείς να είσαι αντίθετος στην θρησκοληψία και ταυτόχρονα να καταλαβαίνεις πως νιώθει κάποιος άλλος λόγω αυτής.
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:30
opsimasmenos έγραψε: 02 Φεβ 2021, 20:25
George_V έγραψε: 02 Φεβ 2021, 20:09 Και ναι θεολογικά η βάφτιση γίνεται με τριπλή κατάδυση στο νερό.
Με έναν φυσιολογικό και ενιαίο τρόπο για όλους και όχι όπως θέλει ο κάθε ένας. Δεν μπορεί να είναι και οι δύο τρόποι σωστοί. Αυτός που το κρεμάει ανάποδα είναι λάθος. Κοροϊδεύει το μυστήριο για μένα.

.

Εχουμε μαρτυρία αν ο Τζίζας εκανε τριπλή βουτιά στον Ιορδάνη ;;; .... :roll:

ΥΓ

Αφού οι Εβραιοι δεν εχουν Βάπτισμα.....απο πού το εφευρεσε ο Ιωάννης καί ο Τζίζας ;;; .... :p2:

Μήπως ήταν Εσσαίοι ;;; ..γιατι μόνο οι Εσσαίοι ειχαν βάπτισμα νομίζω.....

.
Ο Ιωάννης, ούτε τα κορδόνια του Ιησού δεν ήταν ικανός να δέσει, όπως είπε. Με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να γίνονται οι βαπτίσεις με τη ρίψη μιας χούφτας νερού και τέλος.
Το ίδιο ρώτησε και ο Χριστός τους φαρισσαιους, με ποια εξουσία βαπτιζει ο Ιωάννης;

Δε θα συνεχίσω άλλο σ αυτό το νήμα. Έχω συγχυστεί.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

.
Mα νομίζω απάντησα.
Σε λίγο θα γίνω μάνα, το τι τραβάω τι θα τραβήξω στην γέννα ο φόβος η αγωνία και μετά το μεγάλωμα.
Φαντάζεστε αυτήν την μάνα πως νοιώθει;
Αυτόν τον πατέρα;
Αρκετοί είπανε διάφορα για αυτούς.
Είναι άδικο.
Είναι άδικο που πέθανε το παιδάκι, είναι άδικο που νοιώθουν όπως νοιώθουν.
Είναι άσχημο να παίρνουμε τέτοιες σπάνιες καταστάσεις με σκοπό την γενικευμένη αρνητική κριτική.
Νάδρε για μένα είσαι πολιτικάντης με την πιο άσχημη έννοια του όρου.
Κάτι σαν Λαλιώτης.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Niki έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:13

.
Mα νομίζω απάντησα.
Σε λίγο θα γίνω μάνα, το τι τραβάω τι θα τραβήξω στην γέννα ο φόβος η αγωνία και μετά το μεγάλωμα.
Φαντάζεστε αυτήν την μάνα πως νοιώθει;
Αυτόν τον πατέρα;
Αρκετοί είπανε διάφορα για αυτούς.
Είναι άδικο.
Είναι άδικο που πέθανε το παιδάκι, είναι άδικο που νοιώθουν όπως νοιώθουν.
Είναι άσχημο να παίρνουμε τέτοιες σπάνιες καταστάσεις με σκοπό την γενικευμένη αρνητική κριτική.
Νάδρε για μένα είσαι πολιτικάντης με την πιο άσχημη έννοια του όρου.
Κάτι σαν Λαλιώτης.
Να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά, να γεννηθεί το μωρό σου υγιές και, όταν έρθει ή ώρα, να μάθεις το ποιον αυτού που θα το βουτήξει στην κολυμπήθρα.

πολιτικάντης αρσενικό
(μειωτικό) ο πολιτικός που μεταχειρίζεται ευτελή μέσα προκειμένου να εκλεγεί ή να ανέλθει σε αξίωμα.

Δεν ζήτησα την ψήφο κανενός. Αν δεν γνωρίζεις σωστά ελληνικά, μάθε πρώτα και μετά γράφεις.
Οι θέσεις μου είναι σταθερές και γνωστές σε όλους από το παλιό.
.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Niki έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:13 Νάδρε για μένα είσαι πολιτικάντης με την πιο άσχημη έννοια του όρου.
Κάτι σαν Λαλιώτης.
:lol:
jey_pap
Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap »

«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”