Στο σχολείο δεν έκανες χριστιανικά, δεν πήγαινες εκκλησία, τίποτα από αυτά!ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:02Εγώ δεν θέλω να την αποβάλλω.Nandros έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:25Όλοι μας - σχεδόν - νηπιοβαπτιστήκαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:17
Και από που προκύπτει ότι η χριστιανική θρησκεία σήμερα είναι πάντα επιβολή και όχι επιλογή;
Όσο μπορεί να δηλώσει κάποιος Έλληνας σήμερα δωδεκαθεϊστής, μουσουλμάνος ή άθεος κατόπιν επιλογής, τόσο μπορεί να δηλώσει και χριστιανός.
Ή εννοείς ότι όσοι δηλώνουν τα πάντα πλην χριστιανισμού είναι πανέξυπνοι και όσοι δηλώνουν χριστιανοί είναι βλάκες;![]()
Στο σχολείο και κάποιοι στην οικογένεια υπέστημεν χ.ο. πλύση εγκεφάλου. Σου ΕΠΕΒΑΛΑΝ την θρησκεία, δεν την επέλεξες.
Εγώ και πολλοί άλλοι την απέβαλα.
Η Πασιφάη άλλαξε.
Τί δεν καταλαβαίνεις;
.
Και δεν υπέστην χο πλύση εγκεφάλου από την οικογένεια μου, δεν είδα ποτέ στέφανα πάνω από το κρεβάτι των γονιών μου ούτε είχαμε εικονοστάσι στο σπίτι μας. Αυτά τα έβλεπα σπάνια, συνήθως σε χωριά.![]()
Αλλά σήμερα επιλέγω να δηλώνω χριστιανή ορθόδοξη για πολλούς λόγους, αν και δεν είμαι ο ορισμός της πιστής χριστιανής.
Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις;![]()
Καλά, το εμπεδώσαμε το υπογραμμισμένο!
Αν είχες γεννηθεί σε ισλαμική χώρα θα επέλεγες να ήσουν μουσλίμ.
Στην Ινδία θα επέλεγες να ήσουν βουδίστρια.
Στην Ιαπωνία θα επέλεγες να ήσουν Σιντοϊστρια.
Δικαίωμα σου να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
.