!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:20
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:18
stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:11
Μα το ίδιο θα έκανες κι εσύ με τη μάνα που θα σου έλεγε να μείνεις ανέραστη μέχρι τα 40.
Ακόμα και στα 39 σου θα γελούσες με την εμμονή της να σου πετάξει τα ρούχα από το παράθυρο.
Δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε αλλά ναι θα γέλαγα.
Να σου θυμίσω εγώ:
Συζητούσαμε για το αν είναι θεμιτό να επιβάλλει καθένας τις δικές του απόψεις επάνω στα δικαιώματα των άλλων. Ρώτησες αν πρέπει να υπάρχει το αναγνωρισμένο κι αναφαίρετο δικαίωμα του 15χρονου, 16χρονου, 17χρονου κλπ στον έρωτα και σε αντερώτησα γιατί να υπάρχει οποιοδήποτε τέτοιο δικαίωμα στο σκεπτικό σου.

Ας αφήνουμε, λοιπόν, σύμφωνα με το σκεπτικό που αναπτύσσεις, τις μανάδες να αποφασίζουν πότε θέλουν να ερωτευτεί το παιδί τους: στα 20, στα 40, στα 80, ποτέ...
Γιατί είπα εγώ θα περιορίσεις το παιδί ποτε και ποιον θα ερωτευτεί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

sakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:26
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:22
stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:17

Νάιδα
Το μεγάλο θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν γιατί της αρέσει. Μπορεί να της αρέσει το χιούμορ, η ευφράδεια, η σοβαρότητα, η ωριμότητα ή οτιδήποτε άλλο.
Όταν κατηγοριοποιούμε τον έρωτα σε θεμιτές και αθέμιτες προτιμήσεις χαρακτηριστικών κάνουμε τεράστιο σφάλμα.

Δεν θα μπούμε σε συζήτηση αν σου αρέσουν οι παχείς, οι ψηλοί, οι ξανθοί ή οι μονόχειρες. Είναι δικό σου καθαρά ζήτημα και να χαίρεσαι για εκείνο.

Εικόνα
Μαλλον σε εχει μπλοκ
Κομμουνιστικό μπλοκ. Όχι απλό.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:34

Να σου θυμίσω εγώ:
Συζητούσαμε για το αν είναι θεμιτό να επιβάλλει καθένας τις δικές του απόψεις επάνω στα δικαιώματα των άλλων. Ρώτησες αν πρέπει να υπάρχει το αναγνωρισμένο κι αναφαίρετο δικαίωμα του 15χρονου, 16χρονου, 17χρονου κλπ στον έρωτα και σε αντερώτησα γιατί να υπάρχει οποιοδήποτε τέτοιο δικαίωμα στο σκεπτικό σου.

Ας αφήνουμε, λοιπόν, σύμφωνα με το σκεπτικό που αναπτύσσεις, τις μανάδες να αποφασίζουν πότε θέλουν να ερωτευτεί το παιδί τους: στα 20, στα 40, στα 80, ποτέ...
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Έφτασε η στιγμή που θα διορθώσω εγώ τον Άγη , στο μέγα θέμα της γυναίκας.
Είμαι πολύ συγκινημένος..

Παγκόσμια αλήθεια: οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά.

Το ότι κάποια δεν συγκινείται από ένα γυμνασμενο σώμα ή ακόμη και από την ίδια την ομορφιά , από εμένα είναι πλήρως κατανοητο.

Παπατζα θέλουν, όλα τα άλλα τις αφήνουν αδιάφορες
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Να σου θυμίσω εγώ:

Ναι;;; :p2:

Αφού του απαγορεύεις να συνάψει σχέσεις που εσύ δεν αποδέχεσαι... Τις απορρίπτεις. Τις καταδικάζεις.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:28
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:24
Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:14

Μήπως δεν σου αρέσουν οι άντρες; Γιατί εγώ άντρα όμορφο δεν έχω πει εκτός από αυτόν.
Δεν είναι του στιλ μου βρε καμάρι μου. Δεν έχει μούσια, έχει πολλά μουσκουλα, γραμμές κτλ. Δεν.
Σου αρέσουν κοντοί, χοντροί και με μούσια παππά; Να το κοιτάξεις το θέμα :smt005:
Βασικά ένας που μου δημιούργησε από τα πιο τρελά κολλήματα στη ζωή μου ήταν μουσάτος, αρκετά γεματουλης και είχε στραβό χαμόγελο. Απίστευτο χιούμορ και υπερβολικά έξυπνος. Βέβαια έφαγα χυλόπιτα αλλά τι να κάνεις.
stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:35
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:22

Εικόνα
Μαλλον σε εχει μπλοκ
Κομμουνιστικό μπλοκ. Όχι απλό.
Νιου κιντ ον δε μπλοκ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:42

Να σου θυμίσω εγώ:

Αφού του απαγορεύεις να συνάψει σχέσεις που εσύ δεν αποδέχεσαι... Τις απορρίπτεις. Τις καταδικάζεις.
Ακριβώς. Να συνάψει σχέση το απορρίπτω. Όχι το παιδί, τον ενήλικα που θα το πλησιάσει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:33
Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:29
Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:25

Για την naida τον δείχνω μπας και ξυπνήσει και αφήσει τα παραμύθια περί αγνώστων και φόβου. Μιλάει λες και οι γυναίκες είναι τίποτα αδύναμα πλάσματα που δεν έχουν ορμές και δεν κοιτάνε το ωραίο. Αν της την πέσει παίδαρος θα κάνει πάρτυ και το ξέρει καλά
μααα ΔΕΝ θα της την πεσει παιδαρος και για αυτο γραφει παπαριες
Και εγώ αυτό υποπτεύομαι. Συνήθως οι γυναίκες που μιλάνε για πατριαρχία και για κακούς άντρες, το κάνουν γιατί δεν τους την πέφτουν ή έχουν γεράσει σαν την Μπότση, την Λεχου και τις άλλες θειτσες που τώρα δεν τους την πέφτει ούτε Αλβανός οικοδόμος
Ναι είναι κι αυτό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:36 Έφτασε η στιγμή που θα διορθώσω εγώ τον Άγη , στο μέγα θέμα της γυναίκας.
Είμαι πολύ συγκινημένος..

Παγκόσμια αλήθεια: οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά.

Το ότι κάποια δεν συγκινείται από ένα γυμνασμενο σώμα ή ακόμη και από την ίδια την ομορφιά , από εμένα είναι πλήρως κατανοητο.

Παπατζα θέλουν, όλα τα άλλα τις αφήνουν αδιάφορες
κοιμησου αγγελουδι μου :c020:
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:28
Έλα ρε, εσύ είσαι;
Λέγε τίποτα συνθηματικό, να μπαίνουμε στο νόημα κατευθείαν
ποιος ειναι; :a040:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 13:31
πατησιωτης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 00:08

Να ξέρεις πάντως ότι τις παλιές εποχές οι περισσότεροι ξεκινούσαν την σεξουαλική τους ζωή σε μπουρδέλα με γυναίκες της ηλικίας των καθηγητριών τους μόνο που ήσαν πολύ πιο άσχημες,ειδικά τότε,πιο απότομες και βαριεστημένες και σε καμμία περίπτωση δεν είχαν την παραμικρή ανταπόκριση.
Ολοι αυτοί δεν είχαν τραύματα στον ψυχισμό τους ή εάν είχαν μπορούμε να πούμε ότι τα δύο τρίτα της ανδρικής κοινωνίας ήταν τραυματισμένη.
Σύγκρινε τώρα το σεξ με μια πληρωμένη πόρνη με μια καθηγήτρια που σε θέλει και αυτή και πέσμου ποιό αφήνει τα περισσότερα τραύματα.
Γιατί να βρει γυναίκα στην ηλικία του ο δεκαπεντάχρονος τότε ΔΕΝ γινόταν.Έπρεπε να έλθει ο φεμινισμός για να γίνει αυτό δυνατόν. :D
Επιβεβαιώνω.....
Επιβεβαιώνω κ γω που δεν ειμαι απο τοσο παλιές εποχές. Στα 12-14 ο πατέρας, ή κάνας θείος/μεγάλος αδερφός/οικογενειακός φίλος στην ανάγκη, σε έπαιρνε από το χέρι να σε πάει στο μπουρδελο να γαμησεις να γίνεις αντρας. Έτσι ήταν η πρώτη σεξουαλική εμπειρία της πλειοψηφίας των φίλων μου. Εκεί, μόλις που είχες βγάλει τρίχες στο πουτσακι σου, σε άρπαζε μια συνήθως 40αρα, δηλαδή στην ηλικία της μάνας σου ενίοτε, συνήθως νταρντανα ή τουλάχιστον εσύ σα 12χρονο έτσι την έβλεπες, με κάτι μασταρια ΝΑ με το συμπαθειο, μεγάλα, κακοσχηματιστα και παρδαλα, σου τον έβγαζε όξω, στον έπαιζε λίγο μπας κ σηκωθεί, κ μετά (ανεξαρτήτως αποτελεσματος) τον έβαζε στην υπερμεγεθη μαύρη τρύπα της κ τελειωνες περίπου σε 7 δευτερόλεπτα με το ζορι με τα δόντια σφιγμένα. Συνήθως σε συμβούλευαν να βάλεις κ διπλη καποτα αλλα δεν ξερω κάποιον να το έκανε
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:48

Ακριβώς. Να συνάψει σχέση το απορρίπτω. Όχι το παιδί, τον ενήλικα που θα το πλησιάσει.
1) Και οι δύο είναι ενήλικες στο θέμα της γενετήσιας αυτοδιάθεσης.
Η ανηλικότητα ενός ανθρώπου στο ζήτημα αυτό παύεται στα 15 του έτη.

2) Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα του ενός στη σχέση χωρίς να αφαιρέσεις το δικαίωμα του άλλου. Λέγοντας ότι ο ένας δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται με τον άλλο, υποστηρίζεται αυτόματα ότι κι ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται μαζί με τον πρώτο σε αυτή την αμοιβαία σχέση. Η σχέση συνάπτεται από δύο (αφαιρείς το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης κι από τον δεύτερο ο οποίος θέλει να συνευρίσκεται με τον πρώτο). Το δικαίωμα στη σχέση έχουν καί οι δύο ή κανείς τους.
Αυτό που κάνεις είναι παιχνίδισμα κι όχι επιχείρημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 03 Φεβ 2021, 19:28, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:09
Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:28
Έλα ρε, εσύ είσαι;
Λέγε τίποτα συνθηματικό, να μπαίνουμε στο νόημα κατευθείαν
ποιος ειναι; :a040:
Εγω ειμαι εγω που δεν ειμαι αλλος γιατι αν ημουν αλλος θα ημουν αυτος που δεν θα ηταν εγω
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:24
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:48

Και οι δύο είναι ενήλικες στο θέμα της γενετήσιας αυτοδιάθεσης.
Η ανηλικότητα ενός ανθρώπου στο ζήτημα αυτό παύεται στα 15 του έτη.
Αδιαφορώ :102:

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Έκανα edit ταυτόχρονα με την απάντησή σου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”