Χρειαστηκε να κανεις 12524 ποστ για να συμφωνησω με εναstavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:17Νάιδαsakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:08Λες χαζομαρες, στην πραγματικη ζωη ολα ειναι δυναταΑπολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:15
Καμία 18χρονη δεν θέλει εμφανισιακά 50χρονο. Μπορεί όμως να την ελκύει το γεγονός ότι έχει χρήματα και δύναμη. Ένα 35-40χρονο γυμνασμενο μπορεί να τον βλέπει ερωτικά ,αλλά 50χρονο αδύνατον. Π.χ αυτός ο 40χρονος έχει όσα 18χρονα θέλει,αλλά είναι 1,95, φουλ γυμνασμενος με ωραίο πρόσωπο. Δηλαδή τέτοιους Έλληνες δεν βλέπεις παρά μόνο κοντόχοντρους ασχημομουρηδες.
Το μεγάλο θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν γιατί της αρέσει. Μπορεί να της αρέσει το χιούμορ, η ευφράδεια, η σοβαρότητα, η ωριμότητα ή οτιδήποτε άλλο.
Όταν κατηγοριοποιούμε τον έρωτα σε θεμιτές και αθέμιτες προτιμήσεις χαρακτηριστικών κάνουμε τεράστιο σφάλμα.
Δεν θα μπούμε σε συζήτηση αν σου αρέσουν οι παχείς, οι ψηλοί, οι ξανθοί ή οι μονόχειρες. Είναι δικό σου καθαρά ζήτημα και να χαίρεσαι για εκείνο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Να σου θυμίσω εγώ:Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:18Δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε αλλά ναι θα γέλαγα.stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:11Μα το ίδιο θα έκανες κι εσύ με τη μάνα που θα σου έλεγε να μείνεις ανέραστη μέχρι τα 40.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:07
Λογικό, 15χρονος είναι. Και μάζεψε το δωμάτιο σου γιατί θα φύγει το πλεηστεσο από το παράθυρο να πω, πάλι θα γελάει.
Ακόμα και στα 39 σου θα γελούσες με την εμμονή της να σου πετάξει τα ρούχα από το παράθυρο.
Συζητούσαμε για το αν είναι θεμιτό να επιβάλλει καθένας τις δικές του απόψεις επάνω στα δικαιώματα των άλλων. Ρώτησες αν πρέπει να υπάρχει το αναγνωρισμένο κι αναφαίρετο δικαίωμα του 15χρονου, 16χρονου, 17χρονου κλπ στον έρωτα και σε αντερώτησα γιατί να υπάρχει οποιοδήποτε τέτοιο δικαίωμα στο σκεπτικό σου.
Ας αφήνουμε, λοιπόν, σύμφωνα με το σκεπτικό που αναπτύσσεις, τις μανάδες να αποφασίζουν πότε θέλουν να ερωτευτεί το παιδί τους: στα 20, στα 40, στα 80, ποτέ...
Γιατι μας δειχνεις συνεχεια αυτον τον τυπο;Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:14Μήπως δεν σου αρέσουν οι άντρες; Γιατί εγώ άντρα όμορφο δεν έχω πει εκτός από αυτόν.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:54Η σεξουαλική στέρηση οδηγεί στον βιασμό; διαφωνώ. Επίσης ο συγκεκριμένος που βάζεις δεν τον θεωρώ ουαου.Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:46
Συνήθως ναι. Η σεξουαλική στέρηση οδηγεί στον βιασμό. Και ο Σπυρόπουλος και ο Φιλιππίδης και άλλοι παπάρια όμορφοι ήταν. Εγώ αν ήμουν γυναίκα θα έλεγα τι ασχημαντρες είναι αυτοί. Ενώ αν έβλεπα αυτόν θα μου έτρεχαν τα σάλια.
[img]https://i.postimg.cc/QMybfPJH/7jb- ... .jpg[/img]
-
Γενιά της Αγαμίας
stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:17Νάιδαsakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:08Λες χαζομαρες, στην πραγματικη ζωη ολα ειναι δυναταΑπολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:15
Καμία 18χρονη δεν θέλει εμφανισιακά 50χρονο. Μπορεί όμως να την ελκύει το γεγονός ότι έχει χρήματα και δύναμη. Ένα 35-40χρονο γυμνασμενο μπορεί να τον βλέπει ερωτικά ,αλλά 50χρονο αδύνατον. Π.χ αυτός ο 40χρονος έχει όσα 18χρονα θέλει,αλλά είναι 1,95, φουλ γυμνασμενος με ωραίο πρόσωπο. Δηλαδή τέτοιους Έλληνες δεν βλέπεις παρά μόνο κοντόχοντρους ασχημομουρηδες.
Το μεγάλο θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν γιατί της αρέσει. Μπορεί να της αρέσει το χιούμορ, η ευφράδεια, η σοβαρότητα, η ωριμότητα ή οτιδήποτε άλλο.
Όταν κατηγοριοποιούμε τον έρωτα σε θεμιτές και αθέμιτες προτιμήσεις χαρακτηριστικών κάνουμε τεράστιο σφάλμα.
Δεν θα μπούμε σε συζήτηση αν σου αρέσουν οι παχείς, οι ψηλοί, οι ξανθοί ή οι μονόχειρες. Είναι δικό σου καθαρά ζήτημα και να χαίρεσαι για εκείνο.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι του στιλ μου βρε καμάρι μου. Δεν έχει μούσια, έχει πολλά μουσκουλα, γραμμές κτλ. Δεν.Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:14
Μήπως δεν σου αρέσουν οι άντρες; Γιατί εγώ άντρα όμορφο δεν έχω πει εκτός από αυτόν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και βασικα γιατι με αποκαλεις Naida; Ok τωρα με το lockdown εχει μακρυνει καπως το μαλλι μου αλλα οχι και τοσο ωστε να μην ξεχωριζωstavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:17Νάιδαsakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:08Λες χαζομαρες, στην πραγματικη ζωη ολα ειναι δυναταΑπολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:15
- Απολλώνιος
Για την naida τον δείχνω μπας και ξυπνήσει και αφήσει τα παραμύθια περί αγνώστων και φόβου. Μιλάει λες και οι γυναίκες είναι τίποτα αδύναμα πλάσματα που δεν έχουν ορμές και δεν κοιτάνε το ωραίο. Αν της την πέσει παίδαρος θα κάνει πάρτυ και το ξέρει καλάsakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:21Γιατι μας δειχνεις συνεχεια αυτον τον τυπο;Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:14Μήπως δεν σου αρέσουν οι άντρες; Γιατί εγώ άντρα όμορφο δεν έχω πει εκτός από αυτόν.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:54
Η σεξουαλική στέρηση οδηγεί στον βιασμό; διαφωνώ. Επίσης ο συγκεκριμένος που βάζεις δεν τον θεωρώ ουαου.![]()
Μαλλον σε εχει μπλοκNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:22stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:17Νάιδα
![]()
- Απολλώνιος
Σου αρέσουν κοντοί, χοντροί και με μούσια παππά; Να το κοιτάξεις το θέμαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:24Δεν είναι του στιλ μου βρε καμάρι μου. Δεν έχει μούσια, έχει πολλά μουσκουλα, γραμμές κτλ. Δεν.Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:14
Μήπως δεν σου αρέσουν οι άντρες; Γιατί εγώ άντρα όμορφο δεν έχω πει εκτός από αυτόν.
Έλα ρε, εσύ είσαι;
Λέγε τίποτα συνθηματικό, να μπαίνουμε στο νόημα κατευθείαν
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
μααα ΔΕΝ θα της την πεσει παιδαρος και για αυτο γραφει παπαριεςΑπολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:25Για την naida τον δείχνω μπας και ξυπνήσει και αφήσει τα παραμύθια περί αγνώστων και φόβου. Μιλάει λες και οι γυναίκες είναι τίποτα αδύναμα πλάσματα που δεν έχουν ορμές και δεν κοιτάνε το ωραίο. Αν της την πέσει παίδαρος θα κάνει πάρτυ και το ξέρει καλάsakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:21Γιατι μας δειχνεις συνεχεια αυτον τον τυπο;Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:14
Μήπως δεν σου αρέσουν οι άντρες; Γιατί εγώ άντρα όμορφο δεν έχω πει εκτός από αυτόν.![]()
Δεν εχει να κοιταξει τιποτα. Πρωτα απο ολα οι γυναικες ειναι πιο συνθετες απο εμας (το οποιο εχει τα υπερ του κσι τα κατα του). Κατα δευτερο λογο δεν υπαρχει απολυτη σταθερα στο τι κανει κλικ στον καθενα και στην καθεμιαΑπολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:28Σου αρέσουν κοντοί, χοντροί και με μούσια παππά; Να το κοιτάξεις το θέμαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:24Δεν είναι του στιλ μου βρε καμάρι μου. Δεν έχει μούσια, έχει πολλά μουσκουλα, γραμμές κτλ. Δεν.Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:14
Μήπως δεν σου αρέσουν οι άντρες; Γιατί εγώ άντρα όμορφο δεν έχω πει εκτός από αυτόν.![]()
- Απολλώνιος
Και εγώ αυτό υποπτεύομαι. Συνήθως οι γυναίκες που μιλάνε για πατριαρχία και για κακούς άντρες, το κάνουν γιατί δεν τους την πέφτουν ή έχουν γεράσει σαν την Μπότση, την Λεχου και τις άλλες θειτσες που τώρα δεν τους την πέφτει ούτε Αλβανός οικοδόμοςParis έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:29μααα ΔΕΝ θα της την πεσει παιδαρος και για αυτο γραφει παπαριεςΑπολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:25Για την naida τον δείχνω μπας και ξυπνήσει και αφήσει τα παραμύθια περί αγνώστων και φόβου. Μιλάει λες και οι γυναίκες είναι τίποτα αδύναμα πλάσματα που δεν έχουν ορμές και δεν κοιτάνε το ωραίο. Αν της την πέσει παίδαρος θα κάνει πάρτυ και το ξέρει καλά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 49 Απαντήσεις