Με τους ανηλικους και τις επιθυμίες των δεν έχουμε κανένα πρόβλημα αγαπητέ μου.Παιδιά είναι θα παίξουν. Με τους ενήλικες ανώμαλους που επιθυμουν 15χρονα έχουμε πρόβλημα.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:23σημασια εχει πως στον πολιτισμο μας οι γυναικες επιλεγουνΑπολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:08Naida μην κάνεις γενικεύσεις για τις γυναίκες. Εσύ μπορεί να είσαι ρομαντική ,αλλά άλλες γυναίκες όχι. Ξέρεις πόσες γυναίκες κάνουν one night stand, παρτούζες κ.α; Εσύ μπορεί στα 18 να έκανες την πρώτη σου σχέση και άλλη στα 18 να είχε αλλάξει 30 συντρόφους. Εσύ μπορεί να θες αγαπουλιτσα άντρα και άλλη κυριαρχικό που να την πλακώνει και στο ξύλο.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:02
Μπα νομίζω έχει να κάνει με τον ίδιο του τον εαυτό και τα βιώματα του για το πως αντιμετωπίζει και βλέπει τις γυναίκες. Ποιος ξέρει.
Αντίστοιχα και στους άντρες,κάποιος μπορεί να είναι μονογαμικός και ρομαντικός αγαπουλιτσας και άλλος να έχει 5 γκόμενες συγχρόνως και να τις αντιμετώπιζει σαν τρόπαια
το να ιδρυσουμε μουνοφυλακη και να ελεγχουμε την 16 χρονη για το με ποιον θελει να γαμηθει ειναι αστειο και το χειροτερο προβληματικο με επικινδυνες προεκτασεις
η ταξιαρχος Ναιδα Θεοχαρη φυσικα διαφωνει και πολυ πιο φυσικα θεωρει πως η ευθυνη ειναι στην πλευρα του επιλεγμενου γαμια που πρεπει να πει ΟΧΙ αν δεν ειναι συμμαθητης της καλο ρομαντικο παιδι και καλος μαθητης![]()
και εντελως βολικα ξεχνωντας η απορριπτοντας σαν λαθη τι εκανε η ιδια σε αυτη την ηλικια
τελευταια επαθα μια ''ψυχολογια '' διαβαζοντας πως 25 χρονες γυναικες ειναι αβγαλτες παιδουλες (συμφωνα με μια ηθοποιο ) και πως τριανταχρονοι ειναι σε ηλικια που αρχιζει να πηζει το μυαλο τους (συμφωνα με τον πχορουμιτη κομητη )
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Στο μάτι σου κολλάει το μελάνι της σουπιας, ενημέρωσε και τον φίλο σου να μη μπερδευτεί πάλι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δλδ δεν εχεις κανενα θεμα με την 16 χρονη που γουσταρει 35 χρονο γαμιαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:35Με τους ανηλικους και τις επιθυμίες των δεν έχουμε κανένα πρόβλημα αγαπητέ μου.Παιδιά είναι θα παίξουν. Με τους ενήλικες ανώμαλους που επιθυμουν 15χρονα έχουμε πρόβλημα.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:23σημασια εχει πως στον πολιτισμο μας οι γυναικες επιλεγουνΑπολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:08
Naida μην κάνεις γενικεύσεις για τις γυναίκες. Εσύ μπορεί να είσαι ρομαντική ,αλλά άλλες γυναίκες όχι. Ξέρεις πόσες γυναίκες κάνουν one night stand, παρτούζες κ.α; Εσύ μπορεί στα 18 να έκανες την πρώτη σου σχέση και άλλη στα 18 να είχε αλλάξει 30 συντρόφους. Εσύ μπορεί να θες αγαπουλιτσα άντρα και άλλη κυριαρχικό που να την πλακώνει και στο ξύλο.
Αντίστοιχα και στους άντρες,κάποιος μπορεί να είναι μονογαμικός και ρομαντικός αγαπουλιτσας και άλλος να έχει 5 γκόμενες συγχρόνως και να τις αντιμετώπιζει σαν τρόπαια
το να ιδρυσουμε μουνοφυλακη και να ελεγχουμε την 16 χρονη για το με ποιον θελει να γαμηθει ειναι αστειο και το χειροτερο προβληματικο με επικινδυνες προεκτασεις
η ταξιαρχος Ναιδα Θεοχαρη φυσικα διαφωνει και πολυ πιο φυσικα θεωρει πως η ευθυνη ειναι στην πλευρα του επιλεγμενου γαμια που πρεπει να πει ΟΧΙ αν δεν ειναι συμμαθητης της καλο ρομαντικο παιδι και καλος μαθητης![]()
και εντελως βολικα ξεχνωντας η απορριπτοντας σαν λαθη τι εκανε η ιδια σε αυτη την ηλικια
τελευταια επαθα μια ''ψυχολογια '' διαβαζοντας πως 25 χρονες γυναικες ειναι αβγαλτες παιδουλες (συμφωνα με μια ηθοποιο ) και πως τριανταχρονοι ειναι σε ηλικια που αρχιζει να πηζει το μυαλο τους (συμφωνα με τον πχορουμιτη κομητη )
Ρωτάς για έναν νόμο και προσπαθείς να γενικεύσεις στο σύνολο της νομοθεσίας κρίνοντας μόνο αυτόν.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:31Δλδ ένας με σύνδρομο ντάουν ή με βαρυα νοητική στέρηση είναι πιο ώριμος από έναν 14χρονο.stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:29Όχι εγώ. Η εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς και πολλών άλλων κρατών.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:24 Μου λες πως ο 15 χρόνος καθως επίσης και ένας με σύνδρομο ντάουν έχουν το δικαίωμα στην γενετήσια αυτοδιάθεση.
Ναι.Που δεν το έχει όμως ένας 14 χρόνος, προφανώς λόγω ανωριμότητας.
Ναι.Και σου φαίνεται φυσιολογικό;
Διότι με την ίδια λογική, θα ρωτούσες γιατί ο 18χρονος να είναι ενήλικος ενώ ο 17χρονος δεν είναι, κι αν αυτό μου φαίνεται λογικό.
Και θα συνέχιζες ότι αφού δεν είναι λογικό να συμβαίνει στο 18χρονο γιατί να συμβαίνει στον 19χρονο και πάει λέγοντας.
Ωραίοι νόμοι, λογικοτατοι
Για τα άτομα με νοητική ή άλλου τύπου υστέρηση υπάρχουν άλλες διατάξεις προστασίας. Θεωρούνται εξίσου ευπαθείς ομάδες.
Τι θέμα να εχω με την 16χρονη;φυσιολογικότατο είναι να την ελκύει ένας 35χρονος.Και 40 χρόνος. Ακόμα και 50χρονος. Είναι μέσα στα πλαίσια της εφηβείας και της ενηλικίωσης.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:37δλδ δεν εχεις κανενα θεμα με την 16 χρονη που γουσταρει 35 χρονο γαμιαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:35Με τους ανηλικους και τις επιθυμίες των δεν έχουμε κανένα πρόβλημα αγαπητέ μου.Παιδιά είναι θα παίξουν. Με τους ενήλικες ανώμαλους που επιθυμουν 15χρονα έχουμε πρόβλημα.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:23
σημασια εχει πως στον πολιτισμο μας οι γυναικες επιλεγουν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αλλα ;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:41Τι θέμα να εχω με την 16χρονη;φυσιολογικότατο είναι να την ελκύει ένας 35χρονος.Και 40 χρόνος. Ακόμα και 50χρονος. Είναι μέσα στα πλαίσια της εφηβείας και της ενηλικίωσης.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:37δλδ δεν εχεις κανενα θεμα με την 16 χρονη που γουσταρει 35 χρονο γαμιαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:35
Με τους ανηλικους και τις επιθυμίες των δεν έχουμε κανένα πρόβλημα αγαπητέ μου.Παιδιά είναι θα παίξουν. Με τους ενήλικες ανώμαλους που επιθυμουν 15χρονα έχουμε πρόβλημα.
Αλλά;Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:41αλλα ;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:41Τι θέμα να εχω με την 16χρονη;φυσιολογικότατο είναι να την ελκύει ένας 35χρονος.Και 40 χρόνος. Ακόμα και 50χρονος. Είναι μέσα στα πλαίσια της εφηβείας και της ενηλικίωσης.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:37
δλδ δεν εχεις κανενα θεμα με την 16 χρονη που γουσταρει 35 χρονο γαμια![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
συμφωνα με οσα πρεσβευεις και εχεις γραψει πρεπει να της πουν ΟΧΙ
Ακριβώς. Ο 35χρονος κτλ κτλ πρέπει να της πει όχι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πότε του δίνεις την άδεια να της πει ναι; Σε τρία, πέντε, δέκα, είκοσι χρόνια;
Να ξέρει ο άνθρωπος. Να ξέρει κι εκείνη πότε επιτρέπεται να ερωτεύεται και να ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 03 Φεβ 2021, 16:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γιατί είναι πολύ μικρή για αυτόν.
Θα πήγαινες με ένα κορίτσι 16χρονων Paris?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Winston Smith
Η ναιδα έχει πει ότι μία κοπέλα στα 20 είναι κορίτσι που δεν ξέρει τι του γίνεται και μετά τα 25 θεωρεί ώριμες τις γυναίκες.
Κι αν κάποιος υποστηρίζει ότι ώριμος είναι μόνο ο 80χρονος;
χωρις να θελω να σε σοκαρω μεχρι τα 30 μου +++ φορτωνα στην μηχανη και λυκειοκοριτσα αντι να κανω ''σοβαρη αποκλειστικη σχεση''με γυναικες της ηλικιας μου
το μικρη η οχι το κρινει η ιδια και οι προτιμησεις της οχι ο γαμιας που επιλεγει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 49 Απαντήσεις