Με τη λογική ότι οι νόμοι προωθούνται από σκοτεινές δυνάμεις, κανείς άνω των 15 ετών δεν θα έπρεπε να έχει γενετήσια αυτοδιάθεση, αφού ο ίδιος νόμος καθορίζει αυτό το δικαίωμα και σε εκείνους.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:00και ο νομος δεν εγινε ετσι στο ξεκουδουνο επειδη τον προωθησαν σκοτεινες δυναμειςstavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:46Είναι ήδη φυσιολογικό στη νομοθεσία μας.Animal έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:11 Το πρόβλημα σήμερα είναι πως με την δικαιωματιστικη ρητορική έχει φτάσει να κανονικοποιείται κάθε αρρωστη συμπεριφορά και φαντασίωση.Και όσο πάει ο κόσμος εξοικειώνεται με αυτά. Να μη μας κάνει εντύπωση αν σε 15 χρόνια το σεξ 15χρονων μ ενήλικες καταντήσει να θεωρείται φυσιολογικο.
Ο έφηβος των 15 ετών έχει δικαίωμα στην γενετήσια αυτοδιάθεση.
Αναφαίρετο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Μπα νομίζω έχει να κάνει με τον ίδιο του τον εαυτό και τα βιώματα του για το πως αντιμετωπίζει και βλέπει τις γυναίκες. Ποιος ξέρει.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:42Έλα ντε,ποιος ξέρει...Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:19Εξαρτάται σε τι φάση έχει συνηθίσει να συναναστρέφεται στις σεξουαλικές του σχέσεις ο στραπονιασμενος και μη. Αν έχει μάθει και αισθάνεται ότι μια γυναίκα πάει μαζί του μονο για να τον εξυπηρετήσει αναρωτιέμαι πως στο καλό απέκτησε τέτοιες αντιλήψεις. Από εμπειρίες; ποιος ξέρει.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:06
Είπαμε , όλα σχετικά.
Αν στραπονιαζες τον οποιονδήποτε εσύ μπορεί να μη το θεωρούσες εξυπηρέτηση, ο στραπονιαζομενος πιθανόν όμως και να το θεωρούσε.
Αν βρούμε κάποιον που του αρέσει το στραπονιασμα να τον ρωτησουμε, χρειάζεται να είναι ερωτευμένος με τη στραπονιαρα, να έχει υψηλά συναίσθημα για αυτήν ή απλά ψάχνει μια να του ικανοποιήσει, αφού δε σ' αρέσει το εξυπηρετήσει, τις ανάγκες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε ναιstavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:02Με τη λογική ότι οι νόμοι προωθούνται από σκοτεινές δυνάμεις, κανείς άνω των 15 ετών δεν θα έπρεπε να έχει γενετήσια αυτοδιάθεση, αφού ο ίδιος νόμος καθορίζει αυτό το δικαίωμα και σε εκείνους.
αλλα καποιοι μαλλον γουσταρουν επιστροφη στα δικαννα και στην απορριψη της φυσικης πραγματικοτητας
- Απολλώνιος
Naida μην κάνεις γενικεύσεις για τις γυναίκες. Εσύ μπορεί να είσαι ρομαντική ,αλλά άλλες γυναίκες όχι. Ξέρεις πόσες γυναίκες κάνουν one night stand, παρτούζες κ.α; Εσύ μπορεί στα 18 να έκανες την πρώτη σου σχέση και άλλη στα 18 να είχε αλλάξει 30 συντρόφους. Εσύ μπορεί να θες αγαπουλιτσα άντρα και άλλη κυριαρχικό που να την πλακώνει και στο ξύλο.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:02Μπα νομίζω έχει να κάνει με τον ίδιο του τον εαυτό και τα βιώματα του για το πως αντιμετωπίζει και βλέπει τις γυναίκες. Ποιος ξέρει.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:42Έλα ντε,ποιος ξέρει...Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:19
Εξαρτάται σε τι φάση έχει συνηθίσει να συναναστρέφεται στις σεξουαλικές του σχέσεις ο στραπονιασμενος και μη. Αν έχει μάθει και αισθάνεται ότι μια γυναίκα πάει μαζί του μονο για να τον εξυπηρετήσει αναρωτιέμαι πως στο καλό απέκτησε τέτοιες αντιλήψεις. Από εμπειρίες; ποιος ξέρει.
Αν βρούμε κάποιον που του αρέσει το στραπονιασμα να τον ρωτησουμε, χρειάζεται να είναι ερωτευμένος με τη στραπονιαρα, να έχει υψηλά συναίσθημα για αυτήν ή απλά ψάχνει μια να του ικανοποιήσει, αφού δε σ' αρέσει το εξυπηρετήσει, τις ανάγκες.
Αντίστοιχα και στους άντρες,κάποιος μπορεί να είναι μονογαμικός και ρομαντικός αγαπουλιτσας και άλλος να έχει 5 γκόμενες συγχρόνως και να τις αντιμετώπιζει σαν τρόπαια
Με ποια λογική δεν έχει ο 13χρονος αλλά ταυτόχρονα έχει κάποιος με σύνδρομο ντάουν;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ποιος σου είπε ότι κάποιος με σύνδρομο ντάουν ή οποιαδήποτε άλλη δυσκολία στην έκφραση ή την αντίληψη δεν φέρει αυξημένη προστασία έναντι ακόμα και του 13χρονου από το νόμο;
Το είχαμε συζητήσει στο παλιό.stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:17Ποιος σου είπε ότι κάποιος με σύνδρομο ντάουν ή οποιαδήποτε άλλη δυσκολία στην έκφραση ή την αντίληψη δεν φέρει αυξημένη προστασία έναντι ακόμα και του 13χρονου από το νόμο;
Τα άτομα με νοητική στέρηση, με σύνδρομο ντάουν κλπ έχουν το δικαίωμα να συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις, να παντρεύονται, ακόμη και να κάνουν παιδιά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Δεν θα έπρεπε;Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:18Το είχαμε συζητήσει στο παλιό.stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:17Ποιος σου είπε ότι κάποιος με σύνδρομο ντάουν ή οποιαδήποτε άλλη δυσκολία στην έκφραση ή την αντίληψη δεν φέρει αυξημένη προστασία έναντι ακόμα και του 13χρονου από το νόμο;Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:12
Με ποια λογική δεν έχει ο 13χρονος αλλά ταυτόχρονα έχει κάποιος με σύνδρομο ντάουν;
Τα άτομα με νοητική στέρηση, με σύνδρομο ντάουν κλπ έχουν το δικαίωμα να συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις, να παντρεύονται, ακόμη και να κάνουν παιδιά.
σημασια εχει πως στον πολιτισμο μας οι γυναικες επιλεγουνΑπολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:08Naida μην κάνεις γενικεύσεις για τις γυναίκες. Εσύ μπορεί να είσαι ρομαντική ,αλλά άλλες γυναίκες όχι. Ξέρεις πόσες γυναίκες κάνουν one night stand, παρτούζες κ.α; Εσύ μπορεί στα 18 να έκανες την πρώτη σου σχέση και άλλη στα 18 να είχε αλλάξει 30 συντρόφους. Εσύ μπορεί να θες αγαπουλιτσα άντρα και άλλη κυριαρχικό που να την πλακώνει και στο ξύλο.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:02Μπα νομίζω έχει να κάνει με τον ίδιο του τον εαυτό και τα βιώματα του για το πως αντιμετωπίζει και βλέπει τις γυναίκες. Ποιος ξέρει.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:42
Έλα ντε,ποιος ξέρει...
Αντίστοιχα και στους άντρες,κάποιος μπορεί να είναι μονογαμικός και ρομαντικός αγαπουλιτσας και άλλος να έχει 5 γκόμενες συγχρόνως και να τις αντιμετώπιζει σαν τρόπαια
το να ιδρυσουμε μουνοφυλακη και να ελεγχουμε την 16 χρονη για το με ποιον θελει να γαμηθει ειναι αστειο και το χειροτερο προβληματικο με επικινδυνες προεκτασεις
η ταξιαρχος Ναιδα Θεοχαρη φυσικα διαφωνει και πολυ πιο φυσικα θεωρει πως η ευθυνη ειναι στην πλευρα του επιλεγμενου γαμια που πρεπει να πει ΟΧΙ αν δεν ειναι συμμαθητης της καλο ρομαντικο παιδι και καλος μαθητης
και εντελως βολικα ξεχνωντας η απορριπτοντας σαν λαθη τι εκανε η ιδια σε αυτη την ηλικια
τελευταια επαθα μια ''ψυχολογια '' διαβαζοντας πως 25 χρονες γυναικες ειναι αβγαλτες παιδουλες (συμφωνα με μια ηθοποιο ) και πως τριανταχρονοι ειναι σε ηλικια που αρχιζει να πηζει το μυαλο τους (συμφωνα με τον πχορουμιτη κομητη )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paris την 03 Φεβ 2021, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου λες πως ο 15 χρόνος καθως επίσης και ένας με σύνδρομο ντάουν έχουν το δικαίωμα στην γενετήσια αυτοδιάθεση.
Που δεν το έχει όμως ένας 14 χρόνος, προφανώς λόγω ανωριμότητας.
Και σου φαίνεται φυσιολογικό;
Που δεν το έχει όμως ένας 14 χρόνος, προφανώς λόγω ανωριμότητας.
Και σου φαίνεται φυσιολογικό;
Το ξεσκισε ( μεταφορικα - κυριολεκτικα )paul25 έγραψε: 12 Απρ 2018, 09:59 Τι γίνεται με τις δασκάλες....το ξεζούμισε το παιδάκι η λυσσάρα, τα βρήκε μπαστούνια ο νέος μας.
Όχι εγώ. Η εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς και πολλών άλλων κρατών.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:24 Μου λες πως ο 15 χρόνος καθως επίσης και ένας με σύνδρομο ντάουν έχουν το δικαίωμα στην γενετήσια αυτοδιάθεση.
Ναι.Που δεν το έχει όμως ένας 14 χρόνος, προφανώς λόγω ανωριμότητας.
Ναι.Και σου φαίνεται φυσιολογικό;
Διότι με την ίδια λογική, θα ρωτούσες γιατί ο 18χρονος να είναι ενήλικος ενώ ο 17χρονος δεν είναι, κι αν αυτό μου φαίνεται λογικό.
Και θα συνέχιζες ότι αφού δεν είναι λογικό να συμβαίνει στο 18χρονο γιατί να συμβαίνει στον 19χρονο και πάει λέγοντας.
Δλδ ένας με σύνδρομο ντάουν ή με βαρυα νοητική στέρηση είναι πιο ώριμος από έναν 14χρονο.stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:29Όχι εγώ. Η εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς και πολλών άλλων κρατών.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:24 Μου λες πως ο 15 χρόνος καθως επίσης και ένας με σύνδρομο ντάουν έχουν το δικαίωμα στην γενετήσια αυτοδιάθεση.
Ναι.Που δεν το έχει όμως ένας 14 χρόνος, προφανώς λόγω ανωριμότητας.
Ναι.Και σου φαίνεται φυσιολογικό;
Διότι με την ίδια λογική, θα ρωτούσες γιατί ο 18χρονος να είναι ενήλικος ενώ ο 17χρονος δεν είναι, κι αν αυτό μου φαίνεται λογικό.
Και θα συνέχιζες ότι αφού δεν είναι λογικό να συμβαίνει στο 18χρονο γιατί να συμβαίνει στον 19χρονο και πάει λέγοντας.
Ωραίοι νόμοι, λογικοτατοι
Απόλλωνιε μου, όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα.Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:08Naida μην κάνεις γενικεύσεις για τις γυναίκες. Εσύ μπορεί να είσαι ρομαντική ,αλλά άλλες γυναίκες όχι. Ξέρεις πόσες γυναίκες κάνουν one night stand, παρτούζες κ.α; Εσύ μπορεί στα 18 να έκανες την πρώτη σου σχέση και άλλη στα 18 να είχε αλλάξει 30 συντρόφους. Εσύ μπορεί να θες αγαπουλιτσα άντρα και άλλη κυριαρχικό που να την πλακώνει και στο ξύλο.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:02Μπα νομίζω έχει να κάνει με τον ίδιο του τον εαυτό και τα βιώματα του για το πως αντιμετωπίζει και βλέπει τις γυναίκες. Ποιος ξέρει.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:42
Έλα ντε,ποιος ξέρει...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εδω κολλαει το μελανι της σουπιαςNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:31Απόλλωνιε μου, όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα.Απολλώνιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:08Naida μην κάνεις γενικεύσεις για τις γυναίκες. Εσύ μπορεί να είσαι ρομαντική ,αλλά άλλες γυναίκες όχι. Ξέρεις πόσες γυναίκες κάνουν one night stand, παρτούζες κ.α; Εσύ μπορεί στα 18 να έκανες την πρώτη σου σχέση και άλλη στα 18 να είχε αλλάξει 30 συντρόφους. Εσύ μπορεί να θες αγαπουλιτσα άντρα και άλλη κυριαρχικό που να την πλακώνει και στο ξύλο.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 16:02
Μπα νομίζω έχει να κάνει με τον ίδιο του τον εαυτό και τα βιώματα του για το πως αντιμετωπίζει και βλέπει τις γυναίκες. Ποιος ξέρει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 49 Απαντήσεις