Η ηλικία δεν είναι συνώνυμο του καλύτερου.Υδράργυρος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:44 Ευκαιρία είναι να ξεσαβουριάσει ο καλλιτεχνικός χώρος απο τους δεινόσαυρους, και να προβληθεί και κανας νέος καλλιτέχνης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κιμούλης - μπούλινκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κιμούλης - μπούλινκ
- Υδράργυρος
Το νέος δεν αφορά μόνο στην ηλικίαMaspoli έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:44Η ηλικία δεν είναι συνώνυμο του καλύτερου.Υδράργυρος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:44 Ευκαιρία είναι να ξεσαβουριάσει ο καλλιτεχνικός χώρος απο τους δεινόσαυρους, και να προβληθεί και κανας νέος καλλιτέχνης
Προφανως και στον κυκλο τους εχουν βγει ηδη πληροφοριες και τρεχει να σωσει οτι σωζεται. Ο Σπυροπουλος για παραδειγμα ειχε κατεβασει το IG μια εβδομαδα πριν σκασει η βομβα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
κυκλοφόρησε βίντεο.δείτε τι έκανε στη μήδεια μπροστά στον κόσμο το κάθαρμα
Τι έκανε;nowhere έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:56 κυκλοφόρησε βίντεο.δείτε τι έκανε στη μήδεια μπροστά στον κόσμο το κάθαρμα
Ordem e Progresso.
Έπαιζε με στόμφο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εδειξε τον κωλο του. απο πισω ειναι διαφανο και δεν φοραει εσωρουχα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν παρακολουθώ στενά τα όσα λέγονται και πιθανόν να έχω χάσει κάτι. Ο Κιμούλης πέραν του να συμπεριφέρεται ως τριμάλαξ-κομπλεξικός (κομμουνιστής γαρ, αλλά συμβαίνει και σε παλαιοημερολογίτες), έχει κάνει κάτι πραγματικά επιλήψιμο; (αληθινή απορία)
Δεν παίζει με στόμφο, δεν παίζει καθόλου, μιλάει λες και πίνει καφέ στα Εξάρχεια. Δήθεν απλό παίξιμο, αλλά μηδέν άποψη.
Ordem e Progresso.
Όντως, κακοποίηση του έργου. Ή, πώς να παίζετε τραγωδία στις Κουκουβάουνες.
Ordem e Progresso.
έψαξα στο γπ έναν ωραίο οιδίποδα που περίμενες απο στιγμή σε στιγμή να βγάλει ο Δάσκαλος κανά μπεγλέρι με 2 χάντρες απο τον χιτώνα αλλά δεν το βρήκα
Toν καλύτερο Οιδίποδα τον έχω σκηνοθετήσει εγώ.nowhere έγραψε: 02 Φεβ 2021, 11:56 έψαξα στο γπ έναν ωραίο οιδίποδα που περίμενες απο στιγμή σε στιγμή να βγάλει ο Δάσκαλος κανά μπεγλέρι με 2 χάντρες απο τον χιτώνα αλλά δεν το βρήκα
Ordem e Progresso.
τι του έκανες δλδ?