!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κιμούλης - μπούλινκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κιμούλης - μπούλινκ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Είσαι ηλίθιος.nick έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:18
Δεν τον συμπαθούσα τον Κιμουλη άλλα μπράβο του αν ισχύουν όλα αυτά (κλωτσιές-βρισιές). Ειμαι σίγουρος οτι το άξιζαν όλες αυτές που βγήκαν τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εγκρίνεται. Αντί απάντησης πλέον σε ανοησίες, θα ποστάρω μια περικεφαλαία, διαφορετική κάθε φορά, για ποικιλία. Πολύ καλή απάντηση.Ordem e Progresso.
- Υδράργυρος
Τον Σοφό δικηγόρο ο Φιλιππίδης, τον Στεφανάκη ο Κιμούλης. Χωμένους δικηγόρους και οι δύο. Αντί να ανακοινώσουν οτι αποσύρονται βάζουν μεγαλοδικηγόρους. Τσίπα μηδέν
Υδράργυρος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:29Τον Σοφό δικηγόρο ο Φιλιππίδης, τον Στεφανάκη ο Κιμούλης. Χωμένους δικηγόρους και οι δύο. Αντί να ανακοινώσουν οτι αποσύρονται βάζουν μεγαλοδικηγόρους. Τσίπα μηδέν
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Υδράργυρος
Ο Κιμούλης έχει μια προϊστορία. Αλλά ο Φιλιππίδης ένας χλεχλές ήταν, παραπροϊόν της κακής ιδιωτικής τηλεόρασης
Τι έχει ειπωθεί για τον Φιλιππίδη;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ακόμη, τίποτε.
Ενήργησε προληπτικά.
Κάτι λέει άκουσε ότι θα ειπωθεί
Η περίπτωση Κιμούλη κακώς ομαδοποιείται με τις άλλες. Και τολμώ να πω ότι ενώ μου ήταν αντιπαθεστατος, ο ορυμαγδος εναντίον του τις τελευταίες ημέρες από διάφορους και διάφορες, κοντεύει να αμβλύνει την εντύπωση μου γι' αυτόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 02 Φεβ 2021, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Ευκαιρία είναι να ξεσαβουριάσει ο καλλιτεχνικός χώρος απο τους δεινόσαυρους, και να προβληθεί και κανας νέος καλλιτέχνης