!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

nowhere έγραψε: 01 Φεβ 2021, 10:07
Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2021, 09:59 ειναι η δουλεια της να ξερει τι να κανει. περασε απο πανεπιστημιο, οπου διδαχτηκε τι να κανει, και αν εχει κανει αυτη τη δουλεια εστω για ενα χρονο, το εχει ξανασυαντησει.
δεν παίρνω το μέρος της απλά λέω ότι δεν ξέρω τι έχει παίξει και σιγουρα δεν είναι όλα μέρος της δουλειάς της
οτι και να ηταν, σιγουρα υπαρχει καποιος κλειστος χωρος που θα μπορουσε να απομονωσει το παιδι αντι για εξω. δεν υπαρχει δικαιολογια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2021, 10:27
Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2021, 09:59 ειναι η δουλεια της να ξερει τι να κανει. περασε απο πανεπιστημιο, οπου διδαχτηκε τι να κανει, και αν εχει κανει αυτη τη δουλεια εστω για ενα χρονο, το εχει ξανασυαντησει.
δεν παίρνω το μέρος της απλά λέω ότι δεν ξέρω τι έχει παίξει και σιγουρα δεν είναι όλα μέρος της δουλειάς της
οτι και να ηταν, σιγουρα υπαρχει καποιος κλειστος χωρος που θα μπορουσε να απομονωσει το παιδι αντι για εξω. δεν υπαρχει δικαιολογια.
Δηλαδή αν κλείδωνε το παιδί σε ντουλάπι θα ήσουν εντάξει;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

stavmanr έγραψε: 01 Φεβ 2021, 10:29
Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2021, 10:27
Δηλαδή αν κλείδωνε το παιδί σε ντουλάπι θα ήσουν εντάξει;
οχι.

αλλα θα της εριχνα 100 χρονια φυλακη, αντι για 200.

επισης κλειστος, επιβλεψιμος χωρος δεν ειναι μονο το ντουλαπι. ειναι και η διπλα αιθουσα, με την επιβλεψη αλλης διαθεσιμης νηπιαγωγου, η της διευθυντριας αν υπαρχει, και ολα αυτα μεχρι να ερθουν οι γονεις, τους οποιους εχει ηδη καλεσει.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2021, 09:30
stergiosbik έγραψε: 31 Ιαν 2021, 11:24 Το προβλημα δεν ειναι το ξυλο.
Το προβλημα ειναι οτι εμεις σαν γονεις θεωρουμε οτι τα δικα μας παιδια ειναι ανωτερα απο τα αλλα και αρα δεν πρεπει να τους επιβαλλεται καμμια τιμωρια για τις οποιες πραξεις τους.
Γνωστες αλλωστε οι φρασεις "Ελα μωρε παιδια ειναι","Το δικο μου το παιδι ειναι τυπος και υπογραμμος στο σπιτι.Απορω πως το εκανε αυτο" κλπ κλπ.
Ειναι γενικα λαθος η αποψη της κοινωνιας μας για την εκπαιδευση.
Φυσικα και οι εκπαιδευτικοι εχουν αλλο μεριδιο ευθυνης εξισου μεγαλο αλλα το προβλημα συμπεριφορας ειναι αποκλειστικα ευθυνη των γονεων.
Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που μια φαπα δεν θα εκανε καθολου κακο.
Ελαχιστες μεν αλλα καποια κωλοπαιδια που προβαινουν σε χοντρες μαλακιες την αξιζουν την φαπα.
για να μιλαμε για φαπα, πρεπει να μιλαμε για εφηβους και πανω. φαπα σε νηπιαγωγειο πρεπει να ισουται με ενα μηνα στο νοσοκομειο για αυτον που εριξε τη φαπα.
Όχι,δεν μιλάω για παιδάκια νηπιαγωγείου.
Αλλά παιδάκια μετα τα 8-9 άνετα μπορείς να τα χαρακτηρίσεις κωλοπαιδα.
Υπάρχουν κάτι μπουμπούκια που είναι πολύ επιθετικά προς τα αλλα παιδια κι εκεί τα πράγματα δεν είναι απλά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

stergiosbik έγραψε: 01 Φεβ 2021, 11:06
Υπάρχουν κάτι μπουμπούκια που είναι πολύ επιθετικά προς τα αλλα παιδια κι εκεί τα πράγματα δεν είναι απλά.
κωλοπαιδα τα χαρακτηριζεις και απο τα 3. δεν ειναι καθολου σπανιο νηπιο να ειναι μη διαχειρισιμο και επιθετικο. αλλα να κοψεις το λαιμο σου να βρεις τροπο να το ελεγξεις χωρις βια, γιατι ειναι η μονη λυση για να μην μαθει να λυνει ολα τα προβληματα του με βια.

αν και εχω ξαναγραψει οτι θεωρω τα παιδια πιο ωριμα απο οτι ο μεσος γονεας στην κοινωνια μας, ας πουμε πρωτος εγω θα δωσω να χρησιμοποιησει μαχαιρι, θα αφησω να περασει δρομο μονο του κλπ, στη φαπα βαζω μεγαλυτερα ηλικιακα ορια.

ψευτοφαπα απο τα 15, βρωμοξυλο απο τα 18. να εχουν ανετα ξεπερασει το ηλικιακο οριο "παιδι ειναι δεν ξερει τι κανει"

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

stavmanr έγραψε: 31 Ιαν 2021, 19:33
Δεν υπάρχει "εύκολη εργασία".
Η "εύκολη εργασία" είναι μία ανακάλυψη του μπαμπά των 80s για να στείλει το παιδί σε εργασία με σίγουρο μισθό.
Ή δικιά μου είναι αρκετά εύκολη.
Προφανώς δε θα τη συγκρίνω με τον τύπο που κάνει χειρουργεία ή που θαλασσοπνιγεται στον ινδικό ωκεανό μεσα στα σκυλοψαρα :102:

Μου θυμίζεις τους φοιτητές παιδαγωγικού κ νηπιαγωγων οταν σπούδαζα που έλεγαν εεε κ μας η σχολή μας είναι δύσκολη, κάνουμε ψυχολογιες :roll:
stergiosbik

Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2021, 11:18
κωλοπαιδα τα χαρακτηριζεις και απο τα 3. δεν ειναι καθολου σπανιο νηπιο να ειναι μη διαχειρισιμο και επιθετικο. αλλα να κοψεις το λαιμο σου να βρεις τροπο να το ελεγξεις χωρις βια, γιατι ειναι η μονη λυση για να μην μαθει να λυνει ολα τα προβληματα του με βια.

αν και εχω ξαναγραψει οτι θεωρω τα παιδια πιο ωριμα απο οτι ο μεσος γονεας στην κοινωνια μας, ας πουμε πρωτος εγω θα δωσω να χρησιμοποιησει μαχαιρι, θα αφησω να περασει δρομο μονο του κλπ, στη φαπα βαζω μεγαλυτερα ηλικιακα ορια.

ψευτοφαπα απο τα 15, βρωμοξυλο απο τα 18. να εχουν ανετα ξεπερασει το ηλικιακο οριο "παιδι ειναι δεν ξερει τι κανει"
Eνα 9χρονο μια χαρα ξερει τι κανει σε πληροφορω.
Σε σκαναρει με το καλημερα.
Αυτα τα "παιδια" λοιπον που στο σπιτι τους εχουν μεγαλωσει σε καθεστως πληρους ασυλιας θεωρουν οτι θα κανουν τα ιδια και στο σχολειο και φυσικα περναει το δικο τους γιατι ο δασκαλος δεν εχει καποιο οπλο για να αντιμετωπισει αποτελεσματικα αυτη την συμπεριφορα.
Οποτε μια φαπα θα τα συνεφερε μια χαρα μιας και θα καταλαβαιναν οτι στο σχολειο δεν εχουν το ασυλο που εχουν στο σπιτι.
Φυσικα μιλαω για ακραιες περιπτωσεις και οχι να πεφτει η φαπα συννεφο για ψυλλου πηδημα.
Εχω ξαναγραψει το περιστατικο με τον κολλητο και κουμπαρο μου στην 1η Γυμνασιου.
Πηγε ο μαλακας λοιπον και χουφτωσε τα βυζια μιας συμμαθητριας μας φορα παρτιδα μπροστα σε ολους μας.
Ενημερωθηκε ενας καθηγητης που ηταν πιο κοντα και του εσκασε εναν σφαλιαρο που ακουστηκε 50 μετρα μακρια.
Φυσικα πηγε στο σπιτι κλαμμενος και το παιζε οσια Μαρια στον πατερα του.Εναν πολυ χειροδυναμο και νευρικο αντρα.
Τα πηρε κρανιο ο πατερας που χτυπησαν τον γιο του,σκαει μυτη στο σχολειο μαζι με τον κολλητο μου ετοιμος να πλακωσει στο ξυλο τον καθηγητη.
Μολις εμαθε τι ακριβως ειχε συμβει,πηγε καροτσακι με κλωτσιες και φαπες τον κολλητο μεχρι το σπιτι! :smt005:
Ημασταν 12 στα 13 τοτε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

stergiosbik έγραψε: 01 Φεβ 2021, 12:04

Αυτα τα "παιδια" λοιπον που στο σπιτι τους εχουν μεγαλωσει σε καθεστως πληρους ασυλιας θεωρουν οτι θα κανουν τα ιδια και στο σχολειο και φυσικα περναει το δικο τους γιατι ο δασκαλος δεν εχει καποιο οπλο για να αντιμετωπισει αποτελεσματικα αυτη την συμπεριφορα.
Οποτε μια φαπα θα τα συνεφερε μια χαρα μιας και θα καταλαβαιναν οτι στο σχολειο δεν εχουν το ασυλο που εχουν στο σπιτι.
Φυσικα μιλαω για ακραιες περιπτωσεις και οχι να πεφτει η φαπα συννεφο για ψυλλου πηδημα.
Εχω ξαναγραψει το περιστατικο με τον κολλητο και κουμπαρο μου στην 1η Γυμνασιου.
Πηγε ο μαλακας λοιπον και χουφτωσε τα βυζια μιας συμμαθητριας μας φορα παρτιδα μπροστα σε ολους μας.
Ενημερωθηκε ενας καθηγητης που ηταν πιο κοντα και του εσκασε εναν σφαλιαρο που ακουστηκε 50 μετρα μακρια.
Φυσικα πηγε στο σπιτι κλαμμενος και το παιζε οσια Μαρια στον πατερα του.Εναν πολυ χειροδυναμο και νευρικο αντρα.
Τα πηρε κρανιο ο πατερας που χτυπησαν τον γιο του,σκαει μυτη στο σχολειο μαζι με τον κολλητο μου ετοιμος να πλακωσει στο ξυλο τον καθηγητη.
Μολις εμαθε τι ακριβως ειχε συμβει,πηγε καροτσακι με κλωτσιες και φαπες τον κολλητο μεχρι το σπιτι! :smt005:
Ημασταν 12 στα 13 τοτε.
αλλες εποχες, άλλα ηθη. και αλλο 12-13 αλλο 9.

και παλι, ακομη και για 13χρονο, υπαρχουν τιμωριες που πονανε πολυ περισσοτερο απο 5 φαπες και 10 κλωτσιες.

και το σημαντικοτερο ειναι να ξερει απο πριν, οτι η οποια κακη συμπεριφορα (οπως το χουφτωμα η οτι αλλο) θα τιμωρηθει. για να νομιζει ο πιτσιρικας οτι θα το κανει ατιμωρητα, σημαινει οτι την εχει σκαπουλαρει απο διαφορες μαλακιες στο παρελθον, αρα παλι θα τα ριξω σοτυς γονεις, κακη εποπτεια.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

nowhere έγραψε: 01 Φεβ 2021, 10:03
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Φεβ 2021, 09:46 Ακόμα και στο ακραίο σου σενάριο η δασκάλα μπορεί να στείλει το πιτσιρίκι στο γραφείο του διευθυντή και να καλέσει τους γονείς του. Φυσικά δεν βγάζεις ένα 4χρονο έξω στο κρύο να ουρλιάζει.
το αν έκανε κρύο,ποσή ώρα ήταν έξω,αν υπήρχε διευθυντής στο γραφείο,αν το πρόσεχε η νηπιαγωγός δεν το ξέρουμε.να πω ότι ένα πιτσιρίκι όπως σ αυτό το ακραίο σενάριο υπάρχει στο κοντινό μου περιβάλλον και οι γονείς του συμπεριφέρονται σαν να είναι μια χαρά και τους καταδιώκει το σύμπαν
Δηλαδή μπορείς να φανταστείς ένα σενάριο που οι πράξεις της δασκάλας δικαιολογούνται; Εγώ δεν μπορώ.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Φεβ 2021, 11:40
stavmanr έγραψε: 31 Ιαν 2021, 19:33
Δεν υπάρχει "εύκολη εργασία".
Η "εύκολη εργασία" είναι μία ανακάλυψη του μπαμπά των 80s για να στείλει το παιδί σε εργασία με σίγουρο μισθό.
Ή δικιά μου είναι αρκετά εύκολη.
Προφανώς δε θα τη συγκρίνω με τον τύπο που κάνει χειρουργεία ή που θαλασσοπνιγεται στον ινδικό ωκεανό μεσα στα σκυλοψαρα :102:

Μου θυμίζεις τους φοιτητές παιδαγωγικού κ νηπιαγωγων οταν σπούδαζα που έλεγαν εεε κ μας η σχολή μας είναι δύσκολη, κάνουμε ψυχολογιες :roll:
Δεν υπάρχει εύκολη εργασία.

Ή θα απαιτεί σωματική κόπωση, είτε ψυχική κόπωση, είτε αυξημένες ευθύνες, είτε θα έχει μεγάλο ρίσκο.
Δεν σε πληρώνουν για να απολαμβάνεις το γραφείο σου με τα πόδια στο γραφείο. Σε πληρώνουν για να ρίξεις το είναι σου στη δική τους εξυπηρέτηση.

Κάποιες θέσεις εργασίας δεν απαιτούν σχεδόν καθόλου κόπο, αλλά μόλις γίνει η στραβή ξέρουν ποιον θα κυνηγήσουν, οπότε και πάλι υποχρεώνεσαι εξ αιτίας της ευθύνης σου να ασχοληθείς μερόνυχτα για να μην καταλήξεις στα δικαστήρια.
stergiosbik

Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2021, 12:24
stergiosbik έγραψε: 01 Φεβ 2021, 12:04

Ημασταν 12 στα 13 τοτε.
αλλες εποχες, άλλα ηθη. και αλλο 12-13 αλλο 9.

και παλι, ακομη και για 13χρονο, υπαρχουν τιμωριες που πονανε πολυ περισσοτερο απο 5 φαπες και 10 κλωτσιες.

και το σημαντικοτερο ειναι να ξερει απο πριν, οτι η οποια κακη συμπεριφορα (οπως το χουφτωμα η οτι αλλο) θα τιμωρηθει. για να νομιζει ο πιτσιρικας οτι θα το κανει ατιμωρητα, σημαινει οτι την εχει σκαπουλαρει απο διαφορες μαλακιες στο παρελθον, αρα παλι θα τα ριξω σοτυς γονεις, κακη εποπτεια.
Tα ιδια λεμε πανω κατω.
Ο κολλητος μου που εφαγε τοτε το ξυλο της αρκουδας μια χαρα καταλαβε οτι η μαλακια του ηταν πολυ χοντρη μιας και ο πατερας του δεν τον ξυλοφορτωνε με το παραμικρο.
Καταλαβε δηλαδη οτι για να φαει τοσο ξυλο,εκανε χοντρη μαλακια που δεν πρεπει να την επαναλαβει.
Φυσικα οταν το συζηταμε λεει οτι και λιγες εφαγε!
Ετσι και το 9χρονο.
Αν π.χ. σπρωχνει,χτυπαει τους συμμαθητες του και κινδυνευουν μια χαρα θα δικαιολογουσα να επεφτε μια φαπα.
Για να παρει το μηνυμα οτι υπαρχουν ορια και οτι στο σχολειο δεν θα εχει την ασυλια του σπιτιου του.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Απαγορεύεται δια ροπάλου να αφήσεις ένα παιδί μόνο του ενώ οι γονείς είναι ήσυχοι πως είναι προστατευμένο. Μάλλον έχουμε ξεχάσει κάτι βασικό. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές είναι λειτουργοί, όχι απλά δημόσιοι υπάλληλοι που πάνε απλά να απασχολήσουν, διδάξουν ή ότι άλλο συνεπάγεται στα καθήκοντά τους.
Απαράδεκτο σαν πράξη από τη νηπιαγωγό.
Ακατάλληλη να φροντίζει τα παιδιά του κοσμάκη. Πολλώ δε μάλλον τετραχρονα και πεντάχρονα που εκ των πραγμάτων χρειάζονται περισσότερη επιτήρηση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

stavmanr έγραψε: 01 Φεβ 2021, 12:51

Ή θα απαιτεί σωματική κόπωση, είτε ψυχική κόπωση, είτε αυξημένες ευθύνες, είτε θα έχει μεγάλο ρίσκο.
Δεν σε πληρώνουν για να απολαμβάνεις το γραφείο σου με τα πόδια στο γραφείο. Σε πληρώνουν για να ρίξεις το είναι σου στη δική τους εξυπηρέτηση.

Κάποιες θέσεις εργασίας δεν απαιτούν σχεδόν καθόλου κόπο, αλλά μόλις γίνει η στραβή ξέρουν ποιον θα κυνηγήσουν, οπότε και πάλι υποχρεώνεσαι εξ αιτίας της ευθύνης σου να ασχοληθείς μερόνυχτα για να μην καταλήξεις στα δικαστήρια.
Δε διαφωνώ στο γενικό κλου, ναι με πληρώνουν για να τους βγάλω λεφτά κ μου πετάνε ένα ξεροκόμματο απο αυτά, γνωστά αυτά. Αλλα διαφωνείς οτι υπάρχουν διακυμάνσεις στη δυσκολια; Ίδιο πράγμα είναι η εργαζόμενη στη γραμματεία του Τμήματος ισπανικης φιλολογίας με αυτους;
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Η νηπιαγωγός είναι απαράδεκτη και δεν νοείται κάποιος να την δικαιολογήσει.
Όμως οποίος πιστευει οτι η εργασία της νηπιαγωγός ειβαι ευκολη είναι εκτός πραγματικότητας.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Φεβ 2021, 13:03
stavmanr έγραψε: 01 Φεβ 2021, 12:51

Δε διαφωνώ στο γενικό κλου, ναι με πληρώνουν για να τους βγάλω λεφτά κ μου πετάνε ένα ξεροκόμματο απο αυτά, γνωστά αυτά. Αλλα διαφωνείς οτι υπάρχουν διακυμάνσεις στη δυσκολια; Ίδιο πράγμα είναι η εργαζόμενη στη γραμματεία του Τμήματος ισπανικης φιλολογίας με αυτους;
Ποτέ δύο θέσεις εργασίας δεν είναι ίδιες. Αυτό που έχουν είναι διαφορετικό βαθμό σωματικού κόπου, ψυχικού κόπου, ευθυνών, ρίσκου κλπ.
Και φυσικά, σε όλες τις εργασίες μπορείς να τα φορτώσεις στον κόκκορα. Όχι του φόρουμ. Τον άλλο.
Με μεγάλες πιθανότητες να σου επιστραφούν συνέπειες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”