"Διατάχτηκε εδε". Αντί να πάρει άμεσα πόδι "διατάχθηκε εδε". Γαμώ τον δημοσιουπαλληλισμό και όσους φρενάρουν τις αξιολογήσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"
"Διατάχτηκε εδε". Αντί να πάρει άμεσα πόδι "διατάχθηκε εδε". Γαμώ τον δημοσιουπαλληλισμό και όσους φρενάρουν τις αξιολογήσεις
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"
τι σχεση εχουν οι αξιολογησεις με την ψυχοπαθεια?
και οι μπατσοι δεν περνανε απο ψυχομετρικα?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"
Το θέμα είναι σοβαρό, μην εθνίζεις σε παρακαλώEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Ιαν 2021, 22:47 τι σχεση εχουν οι αξιολογησεις με την ψυχοπαθεια?![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
Σενέκας έγραψε: 30 Ιαν 2021, 22:48Το θέμα είναι σοβαρό, μην εθνίζεις σε παρακαλώEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Ιαν 2021, 22:47 τι σχεση εχουν οι αξιολογησεις με την ψυχοπαθεια?![]()
η αξιολογηση τι σχεση εχει με την ψυχοπαθεια Νερουλη?
ασε τα ad hominem
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Σόρρυ αλλά είσαι θεσμικός τύπος και οι θεσμοί στην Ελλάδα έτσι είναι.
Δεν υπάρχει διαδικασία για άμεσα πόδι. Το θέμα είναι να λειτουργήσει έστω και με καθυστέρηση.
Δεν υπάρχει διαδικασία για άμεσα πόδι. Το θέμα είναι να λειτουργήσει έστω και με καθυστέρηση.
Η αυτό λέω. Το "αμεσα πόδι" έπρεπε να είναι θεσμός εφόσον υπάρχει βίντεο και η παραδοχή της ίδιας της "εκπαιδευτικού". Το ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το θέμα να θαφτεί μέσω συντεχνιακών μηχανισμών. Θα κάτσει λίγες βδομάδες σπίτι, θα πάρει μια μετάθεση, και αμα τη γλιτώσει, μετά θα σέρνει και το κράτος στα δικαστήρια και θα ζητάει πίσω τους μισθούς της με τόκο. Το έχουμε δει το έργο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιαν 2021, 22:59 Σόρρυ αλλά είσαι θεσμικός τύπος και οι θεσμοί στην Ελλάδα έτσι είναι.
Δεν υπάρχει διαδικασία για άμεσα πόδι.
Δεν μπορούμε να θυσιάζουμε τα πάντα στον βωμό της εργασιακής ασφάλειας. Καλή, χρυσή, αλλά κάπου υπάρχει ένα όριο
Έτσι συμβαίνει σε διοικητικά και πειθαρχικά ή και ποινικά παραπτώματα του Δημοσίου.
Μαλάκες δεν ξέρετε τι εστί νηπιαγωγείο. Δεν θα άντεχα ούτε ώρα με 20 μικρά να ουρλιάζουν διαρκώς. Μία φορά πήγα να πάρω τον ανιψιό μου ,επειδή δεν μπορούσε η αδελφή μου και τρελάθηκα , "όλα είδον"
.
Οι νηπιαγωγοί είναι ηρωίδες, πάλι καλά που είμαι σε Γυμνάσιο.
-
talaipwros
4 ετων που δεν μπορει να το κανει καλα πιθανότατα εχει αυτισμό
- Dwarven Blacksmith
Μαζί σου. Θα μπορούσε να πάει αντίστροφα. Παίρνει πόδι η κατηγορούμενη, και μετά έχει δικαίωμα ένστασης, ώστε να δουλέψει η γραφειοκρατία αντίστροφα. Άμα δικαιωθεί ναι, θα πρέπει να πάρει τους μισθούς της πίσω. Το ότι θα λειτουργήσει σωστά δεν ξέρω ποιος μπορεί να το εγγυηθεί.Σενέκας έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:04Η αυτό λέω. Το "αμεσα πόδι" έπρεπε να είναι θεσμός εφόσον υπάρχει βίντεο και η παραδοχή της ίδιας της "εκπαιδευτικού". Το ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το θέμα να θαφτεί μέσω συντεχνιακών μηχανισμών. Θα κάτσει λίγες βδομάδες σπίτι, θα πάρει μια μετάθεση, και αμα τη γλιτώσει, μετά θα σέρνει και το κράτος στα δικαστήρια και θα ζητάει πίσω τους μισθούς της με τόκο. Το έχουμε δει το έργο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιαν 2021, 22:59 Σόρρυ αλλά είσαι θεσμικός τύπος και οι θεσμοί στην Ελλάδα έτσι είναι.
Δεν υπάρχει διαδικασία για άμεσα πόδι.
Δεν μπορούμε να θυσιάζουμε τα πάντα στον βωμό της εργασιακής ασφάλειας. Καλή, χρυσή, αλλά κάπου υπάρχει ένα όριο
Ούτε εσύ θα άντεχες ούτε εγώ. Γι'αυτό δεν ήμαστε νηπιαγωγοί. Η συγκεκριμένη το διάλεξε, και εφόσον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, οφείλει να παραιτηθεί. Όχι να παρατάει τα μωρά στην παγωνιά.Στύγιος έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:05 Μαλάκες δεν ξέρετε τι εστί νηπιαγωγείο. Δεν θα άντεχα ούτε ώρα με 20 μικρά να ουρλιάζουν διαρκώς. Μία φορά πήγα να πάρω τον ανιψιό μου ,επειδή δεν μπορούσε η αδελφή μου και τρελάθηκα , "όλα είδον".
αντεπεξέλθειΣενέκας έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:11Ούτε εσύ θα άντεχες ούτε εγώ. Γι'αυτό δεν ήμαστε νηπιαγωγοί. Η συγκεκριμένη το διάλεξε, και εφόσον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, οφείλει να παραιτηθεί. Όχι να παρατάει τα μωρά στην παγωνιά.Στύγιος έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:05 Μαλάκες δεν ξέρετε τι εστί νηπιαγωγείο. Δεν θα άντεχα ούτε ώρα με 20 μικρά να ουρλιάζουν διαρκώς. Μία φορά πήγα να πάρω τον ανιψιό μου ,επειδή δεν μπορούσε η αδελφή μου και τρελάθηκα , "όλα είδον".
Όχι , δεν ξέρεις τι εστί να ξεσκατίζεις μικρά, να κάνουν εμετό, να χτυπιούνται ,να ουρλιάζουν.. μια διαρκής παράνοια + μάθημα . Για μένα οι νηπιαγωγοί θα έπρεπε να παίρνουν +200 ευρώ στο μισθό ως επίδομα ανθυγιεινούς και επικινδύνου εργασίας.
Θα πρεπει κι ήδη αρχισε, εδώ έστειλαν νοσηλευτρια στο δημοτικο, ενώ σε μεγάλη συνοικία της Θεσσαλονίκης από ότι ρώτησα φίλη καθαρίστρια (10ετους) Δεν έχει. Μόνο αιθουσα έχει λέει για νοσ
Με αποτέλεσμα να τις λένε θεία ανοικθε λίγο τη βλισι να πλυθω
Δεν το έχει θέμα, αλλά, τις το ζητάνε, είναι μικρά
Κι επίσης θέλει ειδικής αγωγής Εκεί έχει εδώ οχι, μόνο νοσ μας φεραν
Έτσι παω κι εγω
Μάλλον θα έχουν όλα νοσ σε λίγο
Κι αυτά τα μεμονωμένα περιστατικα ειδ. αγωγης
Με αποτέλεσμα να τις λένε θεία ανοικθε λίγο τη βλισι να πλυθω
Δεν το έχει θέμα, αλλά, τις το ζητάνε, είναι μικρά
Κι επίσης θέλει ειδικής αγωγής Εκεί έχει εδώ οχι, μόνο νοσ μας φεραν
Έτσι παω κι εγω
Μάλλον θα έχουν όλα νοσ σε λίγο
Κι αυτά τα μεμονωμένα περιστατικα ειδ. αγωγης
Στύγιος έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:18αντεπεξέλθειΣενέκας έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:11Ούτε εσύ θα άντεχες ούτε εγώ. Γι'αυτό δεν ήμαστε νηπιαγωγοί. Η συγκεκριμένη το διάλεξε, και εφόσον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, οφείλει να παραιτηθεί. Όχι να παρατάει τα μωρά στην παγωνιά.Στύγιος έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:05 Μαλάκες δεν ξέρετε τι εστί νηπιαγωγείο. Δεν θα άντεχα ούτε ώρα με 20 μικρά να ουρλιάζουν διαρκώς. Μία φορά πήγα να πάρω τον ανιψιό μου ,επειδή δεν μπορούσε η αδελφή μου και τρελάθηκα , "όλα είδον".
Οι νηπιαγωγοί είναι ηρωίδες, πάλι καλά που είμαι σε Γυμνάσιο.ρε χαμένε
Όχι , δεν ξέρεις τι εστί να ξεσκατίζεις μικρά, να κάνουν εμετό, να χτυπιούνται ,να ουρλιάζουν.. μια διαρκής παράνοια + μάθημα . Για μένα οι νηπιαγωγοί θα έπρεπε να παίρνουν +200 ευρώ στο μισθό ως επίδομα ανθυγιεινούς και επικινδύνου εργασίας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όποτε Στυγιο να διαλέγεις σχολεια με νοσ
Περίεργο που φεραν εδω και δεν έχει στη πολη
Περίεργο που φεραν εδω και δεν έχει στη πολη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2021 Προβολές
-