!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:20
Στύγιος έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:19 Σας έχω πει για το ευτράπελο την περασμένη βδομάδα . Ρωτούσα ένα μαθητή στη Ν.Γλώσσα και στο μπαγκράουντ με σβήσιμο ακουγόταν η αθάνατη ΕΛ μανούλα: " το ξέρεις πες το ,πες το" :lol: :smt005:
φιλε ξερεις ποσο σε σιχαινομαι αλλα πραγματικα με αυτο ελιωσα
βεβαια ως συνηθως εισαι οφτοπικ :-?
Κι εγώ σ' αγαπώ :c020:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:20
Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:15
ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:13

Οι κηδεμόνες ήταν το πρόβλημα. Στο προσωπικό τα δείξαμε και υπήρχε άτομο να λύνει τεχνικά θέματα επί τόπου. Επειδή όμως τα παιδιά λόγω ηλικίας δεν μπορούν να μπαίνουν μόνα τους στο net ήταν σπαζοκεφαλιά μεγάλη να μπορέσεις απλά να ορίσεις ώρα που όλοι οι γονείς των μαθητών θα είναι διαθέσιμοι μαζί με τα παιδιά τους. Όταν δε, τα παιδιά τα κρατούσαν παππούδες-γιαγιάδες, άντε να σε δω να τους εξηγείς το Webex. :lol:
Ναι, πού κολλάει τώρα βέβαια αυτό με το θέμα μας; Στο έγραψα παραπάνω πριν λίγο ότι φάγανε μεγάλο πακέτο οι γονείς που είχαν παιδιά σε τέτοιες ηλικίες.
Δεν ρώτησες γιατί βγήκε παραπάνω δουλειά; Κάθε τόσο έπρεπε να παίρνουν τηλέφωνα να κανονίζουν με όλους τους κηδεμόνες ώρα. Όχι εγώ δεν μπορώ, όχι εκείνη την ώρα χρησιμοποιεί ο μεγάλος το laptop για το δικό του μάθημα, εγώ δεν έχω ήχο και δεν σας ακούω κλπ κλπ κλπ. Όλα αυτά ήταν έξτρα δουλειά.
Βρε θα μας τρελάνεις. Ένα χρόνο κάθονται λέω, λες κάνουν τριπλές ώρες προετοιμασίες. Ρωτάω τί προετοιμάζουν οι νηπιαγωγοί, μου λες είχαν θέματα με την "πλατφόρμα". Ωραία το δέχομαι. Φάγανε μια βδομάδα επίπονη να μάθουν οι γιαγιάδες, οι νταντάδες και οι μανάδες τη σύνδεση στην πλατφόρμα. Παρακάτω;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Νομίζω η μεγαλύτερη δυσκολία στη δουλειά του εκπαιδευτικού τη σήμερον, είναι πως έχει να κάνει με τους γονείς, που στην πλειοψηφία τους είναι μπαγλαμάδες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Εν τω μεταξύ πιό πολύ έχω κουραστεί εγώ να απαντάω στις σάλτσες που βάζετε στο επίπονο έργο τους, παρά οι ίδιες στο "επίπονο" έργο τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:22 Βρε θα μας τρελάνεις. Ένα χρόνο κάθονται λέω, λες κάνουν τριπλές ώρες προετοιμασίες. Ρωτάω τί προετοιμάζουν οι νηπιαγωγοί, μου λες είχαν θέματα με την "πλατφόρμα". Ωραία το δέχομαι. Φάγανε μια βδομάδα επίπονη να μάθουν οι γιαγιάδες, οι νταντάδες και οι μανάδες τη σύνδεση στην πλατφόρμα. Παρακάτω;
ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:01 Αναγκάστηκαν να φτιάξουν blog, να ψηφιοποιήσουν υλικό που δεν ήταν κατάλληλο*, να εκπαιδευτούν οι ίδιες και να εκπαιδεύσουν γονείς στην χρήση εξαποστάσεως πλατφόρμας, να κάνουην εξαποστάσεως μαθήματα σε παιδιά που δεν έχουν την καλύτερη ηλικία για κάτι τέτοιο και να σπάνε καθημερινά το κεφάλι τους για το πως θα γίνει αυτό.

* γιατί άλλο να έχεις ένα κεφάλαιο ιστορία να το κάνεις pdf και να το στείλεις μαζί με ερωτήσεις και άλλο να πρέπει να μαζέψεις υλικά για μία κατασκευή να την κάνεις, να γυρίσεις video να το κάνεις edit, να ανέβει στο yt ή σε cloud, να βάλεις μετά link από άλλη πλατφόρμα streaming κατάλληλη για παιδιά που δεν παίζει διαφημίσεις, να σηκώσεις το υλικό, να ενημερώσεις του γονείς ότι το σήκωσες, να λύσεις σε αυτούς απορίες που δεν ξέρουν από παιδικές κατασκευές, να τους εξηγήσεις με πιο τρόπο θα σου στείλουν τις κατασκευές φτιαγμένες πίσω για να δεις τι τελικά έγινε. Όλα αυτά θα είχαν γίνει ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ και με μηδενική προετοιμασία στην τάξη.
Εκεί που απλά θα ερχόταν η κοπελίτσα και θα έβαζε τα υλικά στα τραπέζια τους να ξεκινήσουν την εργασία φαγώθηκαν μερικές ώρες προετοιμασίας με όλα τα παραπάνω. Για κάτι που τελικά αποτέλεσε μία μόνο διδακτική ώρα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:26
Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:22 Βρε θα μας τρελάνεις. Ένα χρόνο κάθονται λέω, λες κάνουν τριπλές ώρες προετοιμασίες. Ρωτάω τί προετοιμάζουν οι νηπιαγωγοί, μου λες είχαν θέματα με την "πλατφόρμα". Ωραία το δέχομαι. Φάγανε μια βδομάδα επίπονη να μάθουν οι γιαγιάδες, οι νταντάδες και οι μανάδες τη σύνδεση στην πλατφόρμα. Παρακάτω;
ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:01 Αναγκάστηκαν να φτιάξουν blog, να ψηφιοποιήσουν υλικό που δεν ήταν κατάλληλο*, να εκπαιδευτούν οι ίδιες και να εκπαιδεύσουν γονείς στην χρήση εξαποστάσεως πλατφόρμας, να κάνουην εξαποστάσεως μαθήματα σε παιδιά που δεν έχουν την καλύτερη ηλικία για κάτι τέτοιο και να σπάνε καθημερινά το κεφάλι τους για το πως θα γίνει αυτό.

* γιατί άλλο να έχεις ένα κεφάλαιο ιστορία να το κάνεις pdf και να το στείλεις μαζί με ερωτήσεις και άλλο να πρέπει να μαζέψεις υλικά για μία κατασκευή να την κάνεις, να γυρίσεις video να το κάνεις edit, να ανέβει στο yt ή σε cloud, να βάλεις μετά link από άλλη πλατφόρμα streaming κατάλληλη για παιδιά που δεν παίζει διαφημίσεις, να σηκώσεις το υλικό, να ενημερώσεις του γονείς ότι το σήκωσες, να λύσεις σε αυτούς απορίες που δεν ξέρουν από παιδικές κατασκευές, να τους εξηγήσεις με πιο τρόπο θα σου στείλουν τις κατασκευές φτιαγμένες πίσω για να δεις τι τελικά έγινε. Όλα αυτά θα είχαν γίνει ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ και με μηδενική προετοιμασία στην τάξη.
Εκεί που απλά θα ερχόταν η κοπελίτσα και θα έβαζε τα υλικά στα τραπέζια τους να ξεκινήσουν την εργασία φαγώθηκαν μερικές ώρες προετοιμασίας με όλα τα παραπάνω. Για κάτι που τελικά αποτέλεσε μία μόνο διδακτική ώρα.
Απάντησα με το ακριβώς από πάνω ποστ, λες και είχα προβλέψει τί θα έλεγες. :hebit:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:24 Νομίζω η μεγαλύτερη δυσκολία στη δουλειά του εκπαιδευτικού τη σήμερον, είναι πως έχει να κάνει με τους γονείς, που στην πλειοψηφία τους είναι μπαγλαμάδες.
Εύστοχη παρατήρηση. Λάβε δε υπόψη πως τα εξ αποστάσεως μαθήματα των παιδιών τα παρακολουθούσαν αναγκαστικά και οι γονείς και μετά βεβαίως βεβαίως είχαν και άποψη για την ποιότητα, την ύλη, το χρόνο του μαθήματος, αυτά που τους είπε η ξαδέλφη τους ότι κάνει το δικό της παιδί κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 31 Ιαν 2021, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:27 Απάντησα με το ακριβώς από πάνω ποστ, λες και είχα προβλέψει τί θα έλεγες. :hebit:
Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς. Σου έδωσα ένα ξεκάθαρο παράδειγμα στο οποίο χρειάστηκε πολλαπλάσιος έξτρα χρόνος. Είναι πολλά και γρήγορα τα ποστ και μπορεί αν έχω χάσει κάτι. Αν θέλεις λες.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:28
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:24 Νομίζω η μεγαλύτερη δυσκολία στη δουλειά του εκπαιδευτικού τη σήμερον, είναι πως έχει να κάνει με τους γονείς, που στην πλειοψηφία τους είναι μπαγλαμάδες.
Εύστοχη παρατήρηση. Λάβε δε υπόψη πως τα εξαποστάσεως μαθήματα των παιδιών τα παρακολουθούσαν αναγκαστικά και οι γονείς και μετά βεβαίως βεβαίως είχαν και άποψη για την ποιότητα, την ύλη, το χρόνο του μαθήματος, αυτά που τους είπε η ξαδέλφη τους ότι κάνει το δικό της παιδί κλπ κλπ
Ε ναι ,έχουν άποψη για όλα και θεωρούν ότι θα έκαναν οι ίδιοι το μάθημα καλύτερα :lol:

Φυσικά στον παλαιό δε κουνήθηκε 3 μήνες τίποτα , αυστηρά στρατιωτικοποίηση και μέσω Webex
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 31 Ιαν 2021, 00:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Η αδερφή μου έχει τελειώσει προσχολικής αλλά διαθέτει αρκετή αυτογνωσία ώστε να μην θέλει να εξασκήσει το επάγγελμα.
Όποιος δεν αντέχει τα μικρά παιδιά ας μην γίνει νηπιαγωγός. Η άχρηστη πρέπει να χάσει την δουλειά της άμεσα.
Το κρύο είναι το λιγότερο, πολλά μπορούσαν να γίνουν ενώ βρισκόταν μόνη της η μικρή.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Paris έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:17 Σκληρα εργαζομενες οι νηπιαγωγοι :003:
εχετε χασει καθε επαφη με το τι σημαινει επιπονη δυσκολη απαιτητικη και εργασια
Εγώ πάντως δεν υποστηρίζω αυτό. Υπάρχουν πολύ πιο σκληρές δουλειές. Απλά είπα ότι το lockdown δεν σήμαινε καθισιό και σε κάποιες περιπτώσεις πρόσθεσε αρκετή απλήρωτη έξτρα εργασία.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:30
Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:27 Απάντησα με το ακριβώς από πάνω ποστ, λες και είχα προβλέψει τί θα έλεγες. :hebit:
Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς. Σου έδωσα ένα ξεκάθαρο παράδειγμα στο οποίο χρειάστηκε πολλαπλάσιος έξτρα χρόνος. Είναι πολλά και γρήγορα τα ποστ και μπορεί αν έχω χάσει κάτι. Αν θέλεις λες.
Μα δεν εννοώ κάτι, ξεκάθαρα σου λέω ότι αυτά που λες περί πολλαπλάσιου χρόνου, ώστε να μάθουν οι γονείς την πλατφόρμα μου φαίνονται για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα. Και δεν είναι το ότι δε σε πιστεύω, ίσα ίσα, θεωρώ δεδομένο ότι έχασαν κάποιο χρόνο, πόσο μια βδομάδα; Μαλάκα μου κάθονταν ένα χρόνο ολόκληρο, ήμαρτον ειλικρινά. Τί να πουν και οι καθηγητές σε παιδιά των πανελληνίων δηλαδή, που όντως βρέθηκαν να κάνουν τα δεκαπλά. Τεσπα. Ας μη το συνεχίσω, δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουμε το θέμα της συζήτησης παραπάνω, ας διαφωνούμε ως προς την "επίπονη" εργασία.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Null έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:33 Η αδερφή μου έχει τελειώσει προσχολικής αλλά διαθέτει αρκετή αυτογνωσία ώστε να μην θέλει να εξασκήσει το επάγγελμα.
Όποιος δεν αντέχει τα μικρά παιδιά ας μην γίνει νηπιαγωγός. Η άχρηστη πρέπει να χάσει την δουλειά της άμεσα.
Το κρύο είναι το λιγότερο, πολλά μπορούσαν να γίνουν ενώ βρισκόταν μόνη της η μικρή.
Δεν είναι ασήμαντο το κρύο, όχι αυτόν τον καιρό. Αν δεν τύχαινε να περνάει η τύπισσα που τράβηξε το βίντεο, δεν είναι απίθανο ένα νήπιο να πάθαινε υποθερμία με τέτοιες θερμοκρασίες που παίζουν αυτή την εποχή, και τότε δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον θα υπήρχε να υποστηρίξουν την εκπαιδευτικό που "κάνει τόσο δύσκολη δουλειά"
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Null έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:33 Η αδερφή μου έχει τελειώσει προσχολικής αλλά διαθέτει αρκετή αυτογνωσία ώστε να μην θέλει να εξασκήσει το επάγγελμα.
Λογικό.
"Σπούδασα πολιτικός μηχανικός επειδή δεν μου αρέσουν τα κτίρια".
Άβαταρ μέλους
ST48410

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:35 Μα δεν εννοώ κάτι, ξεκάθαρα σου λέω ότι αυτά που λες περί πολλαπλάσιου χρόνου, ώστε να μάθουν οι γονείς την πλατφόρμα μου φαίνονται για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα. Και δεν είναι το ότι δε σε πιστεύω, ίσα ίσα, θεωρώ δεδομένο ότι έχασαν κάποιο χρόνο, πόσο μια βδομάδα; Μαλάκα μου κάθονταν ένα χρόνο ολόκληρο, ήμαρτον ειλικρινά. Τί να πουν και οι καθηγητές σε παιδιά των πανελληνίων δηλαδή, που όντως βρέθηκαν να κάνουν τα δεκαπλά. Τεσπα. Ας μη το συνεχίσω, δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουμε το θέμα της συζήτησης παραπάνω, ας διαφωνούμε ως προς την "επίπονη" εργασία.
Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά και επιμένεις. Μπορεί εγώ να μην το εξηγώ σωστά. Ο πολύς έξτρα χρόνος αφιερώθηκε κυρίως στην ψηφιοποίηση του υλικού και το ανέβασμα*, και κατά δεύτερο λόγο στην αποστολή ειδοποιήσεων, τις εξηγήσεις στους γονείς για το πως θα το χρησιμοποιήσουν και σε λήση συνεχών τεχνικών προβλημάτων της πλατφόρμας του υπουργείου.

* Έχει φτάσει βράδυ, έχεις το υλικό έτοιμο και δεν μπορείς να συνδεθείς στις 11, στις 12, στις 02 στις 04 και κάπου στις 06 το πρωί να μπαίνουν οι κωδικοί αλλά να σέρνονται τα πάντα. Και αυτό να τραβάει έτσι για πάρα πολλές μέρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 31 Ιαν 2021, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”