!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:01
Cecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:53 Τί ύλη βγάζανε με τριπλοδουλειά στο νηπιαγωγείο ρε άνθρωπε του θεού;
Αναγκάστηκαν να φτιάξουν blog, να ψηφιοποιήσουν υλικό που δεν ήταν κατάλληλο*, να εκπαιδευτούν οι ίδιες και να εκπαιδεύσουν γονείς στην χρήση εξαποστάσεως πλατφόρμας, να κάνουην εξαποστάσεως μαθήματα σε παιδιά που δεν έχουν την καλύτερη ηλικία για κάτι τέτοιο και να σπάνε καθημερινά το κεφάλι τους για το πως θα γίνει αυτό.

* γιατί άλλο να έχεις ένα κεφάλαιο ιστορία να το κάνεις pdf και να το στείλεις μαζί με ερωτήσεις και άλλο να πρέπει να μαζέψεις υλικά για μία κατασκευή να την κάνεις, να γυρίσεις video να το κάνεις edit, να ανέβει στο yt ή σε cloud, να βάλεις μετά link από άλλη πλατφόρμα streaming κατάλληλη για παιδιά που δεν παίζει διαφημίσεις, να σηκώσεις το υλικό, να ενημερώσεις του γονείς ότι το σήκωσες, να λύσεις σε αυτούς απορίες που δεν ξέρουν από παιδικές κατασκευές, να τους εξηγήσεις με πιο τρόπο θα σου στείλουν τις κατασκευές φτιαγμένες πίσω για να δεις τι τελικά έγινε. Όλα αυτά θα είχαν γίνει ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ και με μηδενική προετοιμασία στην τάξη.
Δεν ξέρω σε ποιό κόσμο τα είδες αυτά, αλλά εγώ που εμπλέκομαι άμεσα με παιδί νηπιαγωγείου, έχω να σου πω ότι ΚΑΜΙΑ σχέση. Μπαίνανε ον λάιν σε πλατφόρμα και τραγουδούσανε μαλακίες, λέγανε παραμυθάκια κλπ. Τα περι ον-λάιν εκπαίδευσης που περιγράφεις ήταν πακέτο για γυμνάσια-λύκεια και οριακά δημοτικά. Και εννοείται με τους γονείς από πίσω, διότι δεν μπορεί το παιδάκι σε αυτή την ηλικία να κάτσει εύκολα και να διαχειριστεί εύκολα συνδέσεις κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 31 Ιαν 2021, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονη μόνη της στο κρύο γιατί "δεν μπορούσε να την κάνει καλά"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:58 Τι εννοείς; Θεωρείς ότι όλοι εργάζονται στο αντικείμενο που σπούδασαν; :smt005: Αν δεν σ'αρέσει η δουλειά σου, ψάχνεις αλλού και εφόσον βρεις, φεύγεις. Μέχρι τότε, να κάνεις καλά τη δουλειά σου, αλλιώς να παίρνεις πόδι, όπως γίνεται και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Θες να σου συζητήσω πόσοι συνάδελφοί μου ετεροαπασχολούνται; Μόνο εδώ μέσα μπορώ να σου μετρήσω:
Νάνος
Χέλης
Σατανικός
και εγώ οριακά.
Και πόσοι άλλοι.
Όχι βέβαια. Και εγώ σε άλλο κλάδο εργάζομαι. Λέω ότι δεν μπορώ να πω σε μία νηπιαγωγό "ας πρόσεχες όταν ήσουν 17 να ήξερες ακριβώς ποιες είναι οι δυσκολίες της δουλειάς". Εννοείται ότι κάθε ένας που δεν την κάνει καλά, παίρνει πόδι. Αυτό που ήθελα να προσθέσω στη συζήτηση είναι ότι πολλές φορές δεν φταίει μόνο αυτός που δεν κάνει καλά τη δουλειά του αλλά και όλοι όσοι δεν φρόντισαν να έχει τα προβλεπόμενα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:03
Cecily Anne έγραψε: 30 Ιαν 2021, 23:58 Τι εννοείς; Θεωρείς ότι όλοι εργάζονται στο αντικείμενο που σπούδασαν; :smt005: Αν δεν σ'αρέσει η δουλειά σου, ψάχνεις αλλού και εφόσον βρεις, φεύγεις. Μέχρι τότε, να κάνεις καλά τη δουλειά σου, αλλιώς να παίρνεις πόδι, όπως γίνεται και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Θες να σου συζητήσω πόσοι συνάδελφοί μου ετεροαπασχολούνται; Μόνο εδώ μέσα μπορώ να σου μετρήσω:
Νάνος
Χέλης
Σατανικός
και εγώ οριακά.
Και πόσοι άλλοι.
Όχι βέβαια. Και εγώ σε άλλο κλάδο εργάζομαι. Λέω ότι δεν μπορώ να πω σε μία νηπιαγωγό "ας πρόσεχες όταν ήσουν 17 να ήξερες ακριβώς ποιες είναι οι δυσκολίες της δουλειάς". Εννοείται ότι κάθε ένας που δεν την κάνει καλά, παίρνει πόδι. Αυτό που ήθελα να προσθέσω στη συζήτηση είναι ότι πολλές φορές δεν φταίει μόνο αυτός που δεν κάνει καλά τη δουλειά του αλλά και όλοι όσοι δεν φρόντισαν να έχει τα προβλεπόμενα.
Ειλικρινά, δεν ξέρω τί θεωρείς ότι της "έλειπε" από τα προβλεπόμενα, ώστε να δικαιολογηθεί ότι έβγαλε παιδί έξω μόνο του. Σοβαρευτείτε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

εγραφες για τις ωρες μιας νηπιαγωγου,βρε cecily δεν ειναι ολα πεντε κιλα πατατες!

5 ωρες στο πιλοτηριο π.χ f16 και εισαι λιωμα...

εντωμεταξυ ο συγκεκριμενος κλαδος εχει και δουλεια εκτος ωραριου οχι ασημαντη,ιδιως στις γιορτες.
ειναι απο τα πιο ζορικα επαγγελματα ,δεν ειναι για ολους,θελει υπομονη φοβερη και επειδη εχω πετυχει και αρκετες ,κανει η συντριπτικη πλειοψηφια πολυ καλη δουλεια
πρεπει βεβαια να τις στηριζουν απαντες
π.χ λεμε για αναπληρωτες κ.λπ που καλυψαν εγκαιρα κ.λπ
αλλα το κρατος πρεπει να αναλαμβανει νομιζω μετα απο προταση της ιδιας της νηπιαγωγου να καλυπτει κενα παραλληλης στηριξης,χωρις καθυστερηση.

τελος παντων μεγαλη συζητηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 31 Ιαν 2021, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:03 Δεν ξέρω σε ποιό κόσμο τα είδες αυτά, αλλά εγώ που εμπλέκομαι άμεσα με παιδί νηπιαγωγείου, έχω να σου πω ότι ΚΑΜΙΑ σχέση. Μπαίνανε ον λάιν σε πλατφόρμα και τραγουδούσανε μαλακίες, λέγανε παραμυθάκια κλπ. Τα περι ον-λάιν εκπαίδευσης που περιγράφεις ήταν πακέτο για γυμνάσια-λύκεια και οριακά δημοτικά. Και εννοείται με τους γονείς από πίσω, διότι δεν μπορεί το παιδάκι σε αυτή την ηλικία να κάτσει εύκολα και να διαχειριστεί εύκολα συνδέσεις κλπ.
Βοήθησα εγώ ο ίδιος σε νηπιαγωγείο όταν τους ζητήθηκε από το υπουργείο να κάνουν τηλεκπαίδευση και δεν είχαν καμία προηγούμενη πείρα ή υποδομή. Τα ξενύχτια που κάναμε τότε δεν τα έχω ξανακάνει στη ζωή μου.
Στήθηκε υποδομή, εκπαιδεύσαμε προσωπικό και βάλθηκαν να κάνουν πολύ έξτρα δουλειά. Προφανώς όχι όλοι. Κάποιοι βγήκαν σε αναστολές, κάποιοι έκαναν τους χαζούς (δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν έχω laptop κλπ). Όσοι σέβονταν τη δουλειά τους, τους βγήκε το λάδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 31 Ιαν 2021, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:05
ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:03
Νάνος
Χέλης
Σατανικός
και εγώ οριακά.
Και πόσοι άλλοι.
Ειλικρινά, δεν ξέρω τί θεωρείς ότι της "έλειπε" από τα προβλεπόμενα, ώστε να δικαιολογηθεί ότι έβγαλε παιδί έξω μόνο του. Σοβαρευτείτε.
Μάλλον εφάρμοσε την διαδεδομένη πολιτική των κλειστών συνόρων σε ταραξίες μέχρι που έπεσε στα χέρια ανταποκριτή του ΟΗΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 31 Ιαν 2021, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Κόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:06 βρε cecily δεν ειναι ολα πεντε κιλα πατατες!

εντωμεταξυ ο συγκεκριμενος κλαδος εχει και δουλεια εκτος ωραριου οχι ασημαντη,ιδιως στις γιορτες.
ειναι απο τα πιο ζορικα επαγγελματα και επειδη εχω πετυχε και αρκετες ,κανει η συντριπτικη πλειοψηφια πολυ καλη δουλεια
αλλα το κρατος πρεπει να αναλαμβανει νομιζω μετα απο προταση της ιδιας της νηπιαγωγου να καλυπτει κενα παραλληλης στηριξης.

Μα ακριβώς αυτό ήταν το point μου. Ότι μιλάμε για 5 ώρες με παιδάκια που το μόνο που πρέπει να κάνεις σοβαρά είναι να φροντίσεις να τα παραλάβουν οι γονείς στην κατάσταση που στα έστειλαν. Για τη δουλειά εκτός ωραρίου που ξανακούστηκε παραπάνω, θα θέλατε να κάνετε μία ανάλυση;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ST48410 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:07
Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:03 Δεν ξέρω σε ποιό κόσμο τα είδες αυτά, αλλά εγώ που εμπλέκομαι άμεσα με παιδί νηπιαγωγείου, έχω να σου πω ότι ΚΑΜΙΑ σχέση. Μπαίνανε ον λάιν σε πλατφόρμα και τραγουδούσανε μαλακίες, λέγανε παραμυθάκια κλπ. Τα περι ον-λάιν εκπαίδευσης που περιγράφεις ήταν πακέτο για γυμνάσια-λύκεια και οριακά δημοτικά. Και εννοείται με τους γονείς από πίσω, διότι δεν μπορεί το παιδάκι σε αυτή την ηλικία να κάτσει εύκολα και να διαχειριστεί εύκολα συνδέσεις κλπ.
Βοήθησα εγώ ο ίδιος σε νηπιαγωγείο όταν τους ζητήθηκε από το υπουργείο να κάνουν τηλεκπαίδευση και δεν είχαν καμία προηγούμενη πείρα ή υποδομή. Τα ξενύχτια που κάναμε τότε δεν τα έχω ξανακάνει στη ζωή μου.
Στήθηκε υποδομή, εκπαιδεύσαμε προσωπικό και βάλθηκαν να κάνουν πολύ έξτρα δουλειά. Προφανώς όχι όλοι. Κάποιοι βγήκαν σε αναστολές, κάποιοι έκαναν τους χαζούς (δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν έχω laptop κλπ). Όσοι σέβονταν τη δουλειά τους, τους βγήκε το λάδι.
Πόσες μέρες χάσατε, για να μάθουν να μπαίνουν στην πλατφόρμα οι νηπειαγωγοί; :lol:
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

τελικά όμως, μήπως την έκανε καλά;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:08
Κόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:06 βρε cecily δεν ειναι ολα πεντε κιλα πατατες!

ειναι απο τα πιο ζορικα επαγγελματα και επειδη εχω πετυχε και αρκετες ,κανει η συντριπτικη πλειοψηφια πολυ καλη δουλεια
αλλα το κρατος πρεπει να αναλαμβανει νομιζω μετα απο προταση της ιδιας της νηπιαγωγου να καλυπτει κενα παραλληλης στηριξης.

Μα ακριβώς αυτό ήταν το point μου. Ότι μιλάμε για 5 ώρες με παιδάκια που το μόνο που πρέπει να κάνεις σοβαρά είναι να φροντίσεις να τα παραλάβουν οι γονείς στην κατάσταση που στα έστειλαν. Για τη δουλειά εκτός ωραρίου που ξανακούστηκε παραπάνω, θα θέλατε να κάνετε μία ανάλυση;
εχεις μπει ποτε στην ζωη σου σε ταξη;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Κόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09

Ναι.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

stavmanr έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:08
Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:05
Μάλλον εφάρμοσε την διαδεδομένη πολιτική των κλειστών συνόρων σε ταραξίες μέχρι που έπεσε στα χέρια ανταποκριτή του ΟΗΕ.
υπάρχει όντως κόσμος που σε προσλαμβάνει για να πετάς αυτά τα χαριτωμένα; :roll:
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

παρεμπιπτοντως εγω δεν αναφερομαι στο περιστατικο του νηματος,το οποιο και βεβαια ειναι μεμονωμενο για αυτο και εγινε ειδηση(και για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω δει/διαβασει ακομα )

γενικα μιλαω..τοσες χιλιαδες εκπαιδευτικοι δουλευουν

η δουλεια της νηπιαγωγου δεν εξαντλειται στην ...φυλαξη!!

τελος παντων αχαρη κουβεντα αδιεξοδη

οτι ηταν να ειπωθει ειπωθηκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 31 Ιαν 2021, 00:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

elchav έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09 τελικά όμως, μήπως την έκανε καλά;
Βρήκαμε τον πρώτο υποστηρικτή.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Cecily Anne έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:10
Κόκκορας έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:09
Ναι.
εκπαιδευτικος εισαι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”