!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατι εχετε τοσο προβλημα με τα εγκληματα των ξενων?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Re: Γιατι εχετε τοσο προβλημα με τα εγκληματα των ξενων?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:21
Pedro έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:18
Pedro έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:01

Δεν ξερω ορθογραφια. Δεν πηγα σχολειο.

Εχει καποια σημασια;   Ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις;  

Μπορω να ζωγραφισω αμα θες
Τωρα ποιος ινε αβουτος που εν κατεει αναγνωση και γραφη ;
Αστο ρε μητσο δεν το εχεις με τα γραμματα.Εκφρασου καλλιτεχνικα που διαπρεπεις :lol:
Μην υπεκφευγεις μουσιτσα.

Ποσο πιο απλα να στο εθετα ;

Σε λεω : πες μου τι δεν καταλαβαινεις να στο εξηγησω,διοτι εχω την ικανοτητα να εκφραζομαι και με αλλους τροπου πχ με την ζωγραφια.

Τωρα,σοβαρα. Με αυτες τι βλακειες καθομαι και ασχολουμαι;

Βρε αντε απο δω!
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Pedro έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:25

Σε λεω : πες μου τι δεν καταλαβαινεις να στο εξηγησω,διοτι εχω την ικανοτητα να εκφραζομαι και με αλλους τροπου πχ με την ζωγραφια.

Βρε αντε απο δω!
Ε αντε αυτο περιμενω την νεα σου ζωγραφια σελεμε :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:27
Pedro έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:25

Βρε αντε απο δω!
Ε αντε αυτο περιμενω την νεα σου ζωγραφια σελεμε :lol:
Στα αρχιδια μου..
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Pedro έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:30
Στα αρχιδια μου..
Φατα πρωκτολαγνε.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:53
stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:28 Γαλή, συνέχισε εδώ για να μην μπλέξουμε ανάμεσα σε δύο νήματα.
Αν έχει την ευγενική καλοσύνη κάποιος ευγενικός συντονιστής πχ. Beria, Vatraxos, Spiros252 ας κάνει την κίνηση της μεταφοράς σε νέο νήμα περί διακρίσεων.
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς. Ποιο ακριβώς σημείο αυτού του νήματος θα μεταφερθεί σε νέο νήμα "περί διακρίσεων";

Και ποιος θα είναι ο νηματοθέτης του νέου νήματος; Εσύ, ο συντονισμός, κάποιος άλλος;

Αν είσαι εσύ, θα τα πούμε εκεί. Αν δεν είσαι εσύ, τότε γιατί ζητάς μεταφορά και ζητάς από μένα να συνεχίσω εδώ;

Πως την έχεις δει στην τελική; Υπερσυντονιστής, τροχονόμος, κάτι άλλο; :lol:

Για να μην πολυλογούμε, ας πει την άποψη του κάποιος συντονιστής εδώ. Βαρέθηκα τα αποπροσανατολιστικά νιανιανιά και τις οδηγίες από τον κάθε πικραμένο.
Γιατί σφίχτηκες; Έκανα μία πρόταση σε συντονιστή να δημιουργηθεί νέο νήμα σχετικά με όσα γράφτηκαν εδώ για το θέμα των διακρίσεων.
Συνέχισε αυτά που έγραφες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 20:37
stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:28 Γαλή, συνέχισε εδώ για να μην μπλέξουμε ανάμεσα σε δύο νήματα.
Αν έχει την ευγενική καλοσύνη κάποιος ευγενικός συντονιστής πχ. Beria, Vatraxos, Spiros252 ας κάνει την κίνηση της μεταφοράς σε νέο νήμα περί διακρίσεων.
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς. Ποιο ακριβώς σημείο αυτού του νήματος θα μεταφερθεί σε νέο νήμα "περί διακρίσεων";

Και ποιος θα είναι ο νηματοθέτης του νέου νήματος; Εσύ, ο συντονισμός, κάποιος άλλος;

Αν είσαι εσύ, θα τα πούμε εκεί. Αν δεν είσαι εσύ, τότε γιατί ζητάς μεταφορά και ζητάς από μένα να συνεχίσω εδώ;

Για να μην πολυλογούμε, ας πει την άποψη του κάποιος συντονιστής εδώ. Βαρέθηκα τα αποπροσανατολιστικά νιανιανιά και τις οδηγίες από τον κάθε πικραμένο.
Γιατί σφίχτηκες; Έκανα μία πρόταση σε συντονιστή να δημιουργηθεί νέο νήμα σχετικά με όσα γράφτηκαν εδώ για το θέμα των διακρίσεων.
Συνέχισε αυτά που έγραφες.
Κάθε άλλο παρά σφιγμένη είμαι.

Για να σε βοηθήσω :) μετέφερα κι αυτοπροσώπως την πρόταση σου σε έναν από τους συντονιστές που ανέφερες, σε άλλο θέμα, επειδή δεν είδα και μεγάλη κινητικότητα ή ενδιαφέρον για την πρόταση σου.

Και πάλι δεν είδα κινητικότητα.

Οπότε, από τη στιγμή που αγνοούν παντελώς τις προτάσεις σου ακόμη και οι συντονιστές, θεωρείς ότι μπορείς εσύ να μου δίνεις οδηγίες, για το που θα γράφω, τι θα γράφω και πότε θα συνεχίσω;

Κάνε μας τη χάρη, καλό μου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Πολύ τσίτωμα για το τίποτα... :003:

Είχαμε μείνει εδώ:
stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:01 Μπορείς να εξειδικεύσεις την απάντηση.

Σε ποιες περιπτώσεις είναι ρατσιστής και σε ποιες δεν είναι.
Η σύγχρονη άποψη για τις διακρίσεις (ρατσισμός, ξενοφοβία κλπ) έχει ως εξής:

"Ως «Φυλετικές διακρίσεις» ορίζεται από τη Διεθνή Σύμβαση για την Εξάλειψη όλων των Μορφών Φυλετικών Διακρίσεων
"κάθε διάκριση, αποκλεισμός, περιορισμός ή προτίμηση με βάση τη φυλή, το χρώμα, την καταγωγή ή την εθνική ή εθνοτική προέλευση, που έχει σκοπό ή αποτέλεσμα να εξαλείψει ή περιορίζει την αναγνώριση, την απόλαυση ή την άσκηση, σε ισότιμη βάση, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών στον πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό ή οποιονδήποτε άλλου τομέα της δημόσιας ζωής."
Σου υπογράμμισα και τόνισα σημεία ενδιαφέροντος.

Οι διακρίσεις πλέον επεκτείνονται και σε θέματα φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού κλπ.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Pedro έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:05
Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:01
Thor έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:00

Δεν ακουγεσαι καλα απο κει που εισαι,μαλλον τραβηξε το καζανακι ο Στραβομανουρας.
Κανας κλωνος του θα ειναι,οσο βλαξ και να ειναι καποιος αποκλειεται να υπερασπιζοταν τον μπαρουφα.
Ενω οι εξυπνοι θα πρεπει οπωσδηποτε να συμφωνουν με εσενα που λες ανοησιες ετσι;

Ουτε ενα σοβαρο επιχειρημα δεν εχω διαβασει ,ειδικα απο εσενα. Το μόνο που λες διαρκως ειναι οτι ο σταβ «δεν απανταει» ,ο σταβ «ειναι κοτα» και λοιπες μπουρδες.
:003:
Αυτό είναι το 90% της επιχειρηματολογίας που συναντώ.
Μέχρι και η Γαλή βρήκε από κάτι να πιαστεί, επειδή πρότεινα σε συντονιστές να μεταφέρουν τη νέα συζήτηση σε νέο νήμα ώστε να μην μπερδευόμαστε στα νήματα.
Τα άλλα δύο ξεφτέρια, προσπαθώντας να επιτεθούν σ' εμένα αρπάχτηκαν μεταξύ τους. :lol:
viewtopic.php?f=24&t=28483&start=165#p1749375
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Δεν χρειάζεται να καταλάβεις κάτι.
Έκανα μία πρόταση προς το συντονισμό, που αν την κρίνουν σωστή θα παρέμβουν ανάλογα ώστε να αποκτήσει το θέμα των διακρίσεων (ρατσισμού) -που εσύ ξεκίνησες εδώ - δικό του νήμα.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 21:56
:003:
Αυτό είναι το 90% της επιχειρηματολογίας που συναντώ.
Μέχρι και η Γαλή βρήκε από κάτι να πιαστεί, επειδή πρότεινα σε συντονιστές να μεταφέρουν τη νέα συζήτηση σε νέο νήμα ώστε να μην μπερδευόμαστε στα νήματα.
Τα άλλα δύο ξεφτέρια, προσπαθώντας να επιτεθούν σ' εμένα αρπάχτηκαν μεταξύ τους. :lol:
Στο μεταξυ ο πρωκτοκαλλιτεχνης οπαδος σου διαβασε μονο τα τελευταια ποστ και εχει και αποψη :lol:

Εγινε παρεξηγηση με τον ναυτικο δεν αρπαχτηκαμε του εξηγησα οτι ο τιτλος της κοτας σου ανηκει δικαιωματικα :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 21:54 Είχαμε μείνει εδώ:
stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:01 Μπορείς να εξειδικεύσεις την απάντηση.

Σε ποιες περιπτώσεις είναι ρατσιστής και σε ποιες δεν είναι.
Η σύγχρονη άποψη για τις διακρίσεις (ρατσισμός, ξενοφοβία κλπ) έχει ως εξής:

"Ως «Φυλετικές διακρίσεις» ορίζεται από τη Διεθνή Σύμβαση για την Εξάλειψη όλων των Μορφών Φυλετικών Διακρίσεων
"κάθε διάκριση, αποκλεισμός, περιορισμός ή προτίμηση με βάση τη φυλή, το χρώμα, την καταγωγή ή την εθνική ή εθνοτική προέλευση, που έχει σκοπό ή αποτέλεσμα να εξαλείψει ή περιορίζει την αναγνώριση, την απόλαυση ή την άσκηση, σε ισότιμη βάση, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών στον πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό ή οποιονδήποτε άλλου τομέα της δημόσιας ζωής."
Σου υπογράμμισα και τόνισα σημεία ενδιαφέροντος.

Οι διακρίσεις πλέον επεκτείνονται και σε θέματα φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού κλπ.
:)

Οκ, βρίσκω απολύτως αφελές* να μου επισημαίνεις "που είχαμε μείνει", μετά από ό,τι έγραψα. Αυτό πιστοποιεί, ότι είσαι σε κάποια κλίμακα ανεπίστρεπτου, με την οποία η οποιαδήποτε επαφή με το δικό μου λογικό πλαίσιο, είναι αδύνατη. Αυτό είναι ένα φυσικό γεγονός, το οποίο απλώς αποδέχομαι και τίποτα περισσότερο.

Για μένα, είσαι ό,τι και για τους συντονιστές. Ανύπαρκτος.

*Ξέρω κι άλλα επίθετα, διάλεξα το πιο γλυκούλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 22:09 (...)
Ας επιστρέψουμε στη συζήτηση στην οποία ρωτούσες -δήθεν με αγωνία- αν ο ρατσισμός είναι κάθε είδους διάκριση ομάδας προς ομάδα και σου απάντησα ότι στο σύγχρονο διεθνές πλαίσιο και την εθνική μας νομοθεσία ο ρατσισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο που ορίζεται ως εξής:

Επιπλέον σου εξήγησα ότι στο σύγχρονο νομικό πλαίσιο ο ρατσισμός επεκτείνεται και σε άλλες ιδιότητες του προσώπου, όπως ο γενετήσιος προσανατολισμός, το φύλο κλπ.

Ας αναλύσουμε εδώ τι σημαίνει ο παραπάνω ορισμός:
δεν αρκεί να υφίσταται προτίμηση για να στοιχειοθετηθεί ρατσισμός. Χρειάζεται να υπάρχει σκοπός ή αποτέλεσμα ανισότητας στην εφαρμογή των ανθρώπινων δικαιωμάτων, και θεμελιωδών ελευθεριών σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.
Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για ρατσισμό προς κυρίαρχη κοινωνική ομάδα δεδομένου ότι η ομάδα αυτή όχι μόνο δεν υφίσταται κοινωνικές ανισότητες, αλλά τις παράγει έναντι των άλλων ομάδων.
Έτσι, πχ. ακόμα κι αν ένας ΑΜΕΑ γράψει "σιχαίνομαι τους μη ΑΜΕΑ" δεν υποπίπτει σε ρατσιστική διάκριση δεδομένου ότι ο ίδιος είναι ήδη θύμα εφαρμοσμένης ρατσιστικής διάκρισης από την άλλη ομάδα και φυσικά δεν έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει κοινωνικές, πολιτικές ή άλλες διακρίσεις στους μη ΑΜΕΑ. Αντιθέτως, ο ίδιος είναι μόνιμο θύμα διακρίσεων ακόμα κι αν η κοινωνία δεν του έχει πει ποτέ του ρητά ότι είναι κατώτερος. Οι διακρίσεις αυτές είναι πασιφανείς σε όλους τους τομείς της ζωής.
Έτσι, δεν θα βρεις ποτέ μία καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου για ρατσιστική επίθεση ΑΜΕΑ σε μη ΑΜΕΑ, γυναίκας σε άντρα, ομοσεξουαλικού σε ετεροσεξουαλικό, ρομά σε μη ρομά, μετανάστη σε γηγενή, καθώς δεν υφίσταται καμία τέτοια νομική διάσταση του ρατσισμού. Θα βρεις όλα τα αντίστροφα.

Τώρα, μπορείς να κάνεις ότι δεν διάβασες τίποτα, να βάλεις το κεφάλι στο έδαφος και να ξαναγράψεις στο Νάνδρο πόσο δίκιο έχει για τη δήθεν wikipediaκή ερμηνεία του ρατσισμού που δεν συμπεριλαμβάνει καν ολόκληρο το άρθρο της wikipedia το οποίο αμέσως κάτω από το απόσπασμα που δανείστηκε ο Νάνδρος, αναφέρει ακριβώς αυτά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 22:58
Ας επιστρέψουμε στη συζήτηση στην οποία ρωτούσες -δήθεν με αγωνία-
Δεν το έθεσα ως δήθεν αγωνιώδες ερώτημα, ανόητε.

Γελούσα όταν το έθετα. :lol:

Απαντώ μόνον σ' αυτό, επειδή υπάρχουν και άλλοι με τη δική σου ...διαύγεια. Σ' αυτούς απευθύνομαι. Στα υπόλοιπα, σ' έβαλα σε άτυπο ignore.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 23:08
stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 22:58
Ας επιστρέψουμε στη συζήτηση στην οποία ρωτούσες -δήθεν με αγωνία- αν ο ρατσισμός είναι κάθε είδους διάκριση ομάδας προς ομάδα και σου απάντησα ότι στο σύγχρονο διεθνές πλαίσιο και την εθνική μας νομοθεσία ο ρατσισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο που ορίζεται ως εξής:

Επιπλέον σου εξήγησα ότι στο σύγχρονο νομικό πλαίσιο ο ρατσισμός επεκτείνεται και σε άλλες ιδιότητες του προσώπου, όπως ο γενετήσιος προσανατολισμός, το φύλο κλπ.

Ας αναλύσουμε εδώ τι σημαίνει ο παραπάνω ορισμός:
δεν αρκεί να υφίσταται προτίμηση για να στοιχειοθετηθεί ρατσισμός. Χρειάζεται να υπάρχει σκοπός ή αποτέλεσμα ανισότητας στην εφαρμογή των ανθρώπινων δικαιωμάτων, και θεμελιωδών ελευθεριών σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.
Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για ρατσισμό προς κυρίαρχη κοινωνική ομάδα δεδομένου ότι η ομάδα αυτή όχι μόνο δεν υφίσταται κοινωνικές ανισότητες, αλλά τις παράγει έναντι των άλλων ομάδων.
Έτσι, πχ. ακόμα κι αν ένας ΑΜΕΑ γράψει "σιχαίνομαι τους μη ΑΜΕΑ" δεν υποπίπτει σε ρατσιστική διάκριση δεδομένου ότι ο ίδιος είναι ήδη θύμα εφαρμοσμένης ρατσιστικής διάκρισης από την άλλη ομάδα και φυσικά δεν έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει κοινωνικές, πολιτικές ή άλλες διακρίσεις στους μη ΑΜΕΑ. Αντιθέτως, ο ίδιος είναι μόνιμο θύμα διακρίσεων ακόμα κι αν η κοινωνία δεν του έχει πει ποτέ του ρητά ότι είναι κατώτερος. Οι διακρίσεις αυτές είναι πασιφανείς σε όλους τους τομείς της ζωής.
Έτσι, δεν θα βρεις ποτέ μία καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου για ρατσιστική επίθεση ΑΜΕΑ σε μη ΑΜΕΑ, γυναίκας σε άντρα, ομοσεξουαλικού σε ετεροσεξουαλικό, ρομά σε μη ρομά, μετανάστη σε γηγενή, καθώς δεν υφίσταται καμία τέτοια νομική διάσταση του ρατσισμού. Θα βρεις όλα τα αντίστροφα.

Τώρα, μπορείς να κάνεις ότι δεν διάβασες τίποτα, να βάλεις το κεφάλι στο έδαφος και να ξαναγράψεις στο Νάνδρο πόσο δίκιο έχει για τη δήθεν wikipediaκή ερμηνεία του ρατσισμού που δεν συμπεριλαμβάνει καν ολόκληρο το άρθρο της wikipedia το οποίο αμέσως κάτω από το απόσπασμα που δανείστηκε ο Νάνδρος, αναφέρει ακριβώς αυτά.
Δεν το έθεσα ως δήθεν αγωνιώδες ερώτημα (...)

Γελούσα όταν το έθετα. :lol:
Δεν αμφιβάλλω. Καταρχήν είχες θέσει ένα ερώτημα για γέλια, που ήταν δηλαδή αυτοαναιρετικό και παραδοξολογικό το οποίο διόρθωσες αμέσως μετά την παρέμβασή μου.
viewtopic.php?f=24&t=28483&start=150#p1749253
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 23:15
Δεν αμφιβάλλω. Καταρχήν είχες θέσει ένα ερώτημα για γέλια, που ήταν δηλαδή αυτοαναιρετικό και παραδοξολογικό το οποίο διόρθωσες αμέσως μετά την παρέμβασή μου.
viewtopic.php?f=24&t=28483&start=150#p1749253
Φυσικά και το διόρθωσα, γράφοντας ότι έχεις δίκιο.
Δεν ήταν καλή η διατύπωση και δεν επιχείρησα κάποια δικαιολογία.
Το ίδιο θα έκανα, αν μου έκανε κάποια συντακτική ή ορθογραφική παρατήρηση ο οποιοσδήποτε.

Αλλά το διορθωμένο ερώτημα, παραμένει ως έχει για τους υπόλοιπους και η σκωπτική -και όχι - αγωνιώδης διάθεση που είχε το πρώτο, επίσης παρέμεινε για όλους τους ενδιαφερόμενους, εκτός από σένα.

Συντακτικές και ορθογραφικές παρατηρήσεις από σένα, δεκτές.

Επισημάνσεις για την πρόθεση των μηνυμάτων μου και λοιπές εδώδιμες και αποικιακές παπαριές, όχι. Μπορείς να τις γράφεις αλλά θα τις αγνοώ.

Με λίγα λόγια θα σου γράφω όταν θέλω και όποτε θέλω εγώ. Δεν σε αντιμετωπίζω ως τη βασίλισσα του παιχνιδιού αλλά ως πιόνι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”