Νομίζω ή αγάπη σου για την Κίνα είναι εμφανής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιαν 2021, 22:05 Εγώ είχα σκεφτεί να εισάγω πχορουμικό σόσιαλ κρένιτ σκορ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φορουμικό σκορ χρηστών
Re: Φορουμικό σκορ χρηστών
ενταξει το πιασα, ας αρχισει το θαψιμο.hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:19Ναι, ίσως δεν το εξήγησα καλά. Κάποιος που οι απαντήσεις του δεν είναι καθόλου προβλέψιμες θα πάρει σκορ 0. Κάποιος που ξέρεις ακριβώς τι θα πει θα πάρει -10. Το -2 θα πει προβλέψιμες απαντήσεις σε φυσιολογικό επίπεδο, συνήθως γιατί έχεις μάθει τον χρήστη. Ότι κάποιες φορές ξέρεις πού θα κινηθεί η λογική του. 0 βασικά δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα τι θα απαντήσει, αλλά ότι δεν θα πει χαρτί και καλαμάρι τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Πάει λίγο πακέτο με την επαναληψιμότητα.gassim έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:05 εξαιρετικό νήμα αλλά δεν κατάλαβα, κάποιος που έχει -2 στην προβλεψιμότητα έχει χαμηλή προβλεψιμότητα (δυο μονάδες) ή υψηλή (οκτώ μονάδες);
Ευφυή μπορείς να χαρακτηρίσεις επίσης τον Κάρλος το Τσακάλι ,ή,τον Χάννιμπαλ Λέκτερ.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2021, 22:01 Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η ευφυΐα να συγχέεται με την πονηριά. Καλή ή κακή.
Ο Χέλης το ξεκαθάρισε πως ακριβώς το εννοεί,οπότε ας μείνουμε εκεί.
Ούτε καν. Τα λάθη γίνονται λόγω απειρίας, συναισθηματισμών κτλ. Όχι λόγω εξυπνάδας. Τουλάχιστον όχι πάντα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
όταν συγχύζεται, κάνει ορθογραφοσυντακτικά, τύπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 28 Ιαν 2021, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Winston Smith
Οπότε το -30 είναι το Turing threshold κάτω από οποίο μπορούμε αυτόματα να χαρακτηρίσουμε κάποιον μποτ.elchav έγραψε: 28 Ιαν 2021, 22:02 ΜπλεΜπουμπυς
Προβλεψιμότητα: -10
Επαναληψιμότητα: -8
Θραύση γεννητικών οργάνων: αλήθεια τώρα; -10
Παραθεσιμότητα: 2 (λόγω μαλακιών που μας έχει χαρίσει)
Ευφυΐα: αλήθεια τώρα; 0
Χιούμορ: -9
Κλάση/στυλ: 0
Δημιουργία προβληματισμών: 0
Ευφράδεια:0 (αν πιάνεται το c/p 10αρι)
Διαδραστικότητα:![]()
![]()
0
Ενδιαφέρον: 0
Αναγνωσιμότητα: 10 (λόγω εγγυημένου γλεντιού στα νήματα)
Τρόλινγκ: -5
Φορουμικό σκορ: -30
Πιο περίπλοκο δεν μπορούσες να το κάνεις ρε τύπε;
Μόνο μιγαδικούς δεν έβαλες...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Otto Weininger
Επίτηδες το έκανε για να μην κερδίσω και αρχίσετε τα παράπονα ότι με ευνοούν οι κανονισμοί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λείπει ο Μigishukhoi και χορεύουν τα ποντίκια.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2021, 22:57Επίτηδες το έκανε για να μην κερδίσω και αρχίσετε τα παράπονα ότι με ευνοούν οι κανονισμοί.
- hellegennes
Το σκέφτηκα. Σκέφτηκα να υπολογίζεται το σκορ επαναληψιμότητας διαιρώντας με τον αριθμό των ποστ και πολλαπλασιάζοντας με μια σταθερά για να βγαίνει ένα σταθμισμένο αποτέλεσμα. Άλλο να επαναλαμβάνεσαι κάπως σε σύνολο 10.000 ποστ και άλλο να έχεις 100 ποστ μόνο αλλά να είναι όλα ίδια.Feindflug έγραψε: 28 Ιαν 2021, 22:54 Πιο περίπλοκο δεν μπορούσες να το κάνεις ρε τύπε;
Αλλά δεν είμαι τόσο σαδιστής ούτε έχει σούπερ σοβαρό σκοπό το νήμα. Για να ξεκατινιαστούμε λίγο επινόησα το σκορ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σκορ για το αλτερ εγκο σου δε βλέπουμε όμως ακόμα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
και για να μην μπορούμε να σε βαθμολογήσουμε στη θραύση...hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 23:09Το σκέφτηκα. Σκέφτηκα να υπολογίζεται το σκορ επαναληψιμότητας διαιρώντας με τον αριθμό των ποστ και πολλαπλασιάζοντας με μια σταθερά για να βγαίνει ένα σταθμισμένο αποτέλεσμα. Άλλο να επαναλαμβάνεσαι κάπως σε σύνολο 10.000 ποστ και άλλο να έχεις 100 ποστ μόνο αλλά να είναι όλα ίδια.Feindflug έγραψε: 28 Ιαν 2021, 22:54 Πιο περίπλοκο δεν μπορούσες να το κάνεις ρε τύπε;
Αλλά δεν είμαι τόσο σαδιστής ούτε έχει σούπερ σοβαρό σκοπό το νήμα. Για να ξεκατινιαστούμε λίγο επινόησα το σκορ.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Γενιά της Αγαμίας
εκανα για ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΑ και μου σβησαν το ποστ
και τωρα προτρεπεις εσυ να κανει αυτο ακριβως;
Ποιος ασχολείται με αυτόν;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 28 Ιαν 2021, 23:13εκανα για ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΑ και μου σβησαν το ποστ
και τωρα προτρεπεις εσυ να κανει αυτο ακριβως;![]()
![]()
![]()
![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1781 Προβολές