Ότι αυτός που του έδωσε το σκορ τον μισεί. Ή ότι ο χρήστης που πήρε το -50 είναι μποτ χωρίς λόγο ύπαρξης στο φόρουμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φορουμικό σκορ χρηστών
- hellegennes
Re: Φορουμικό σκορ χρηστών
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Discount black mirror 
Με αρνητικό σκορ θα μπορούν να κάνουν μόνο ένα ποστ την ημέρα και τέτοια
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ω ρε φίλε, αγχώθηκαenterprise-psi έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:50 Discount black mirror
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η ευφυΐα προϋποθέτει και διάφορα άλλα πράγματα που δεν νομίζω ότι διαθέτω. Θα συμφωνήσω μαζί σου λοιπόν. Νομίζω ότι ο hellegennes παραήταν ευγενικός μαζί μου.Papa John έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:44 Αλλά,η ευφυΐα προϋποθέτει πως είσαι και λίγο ή πολύ,"πονηρεμένος".Ο Στάθης λοιπόν,είναι λίγο αφελής (το οποίο σαν χαρακτηριστικό,το λατρεύω σε έναν άνθρωπο,γιατί δείχνει καλοκαρδία,αλλά νομίζω πως εύκολα μπορεί κάποιος να τον πιάσει "κορόιδο").
- hellegennes
Κοίτα, η ευφυΐα είναι όρος ομπρέλα για πολλά πράγματα. Προτιμώ να αναφέρομαι με αυτήν την λέξη στην εγγενή δυνατότητα αντίληψης και όχι στην κοινωνική ευφυΐα (πόσο καλά χειρίζεσαι κόσμο και πόσο λίγο αφήνεις να σε χειρίζονται), που είναι ένα μείγμα εγγενούς υποψίας ή καχυποψίας, εμπειρίας και έλλειψης πίστης στην ανθρώπινη φύση.Papa John έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:44 Τον Στάθη τον συμπαθώ πάρα πάρα πολύ.
Έχω την εικόνα ενός ανθρώπου που, εκτός του ότι είναι ευγενέστατος,είναι εντελώς αντίθετος από εμένα,που είμαι αγενής,άξεστος και παρορμητικός.Και τους ανθρώπους που δεν μοιάζουν με εμένα σε αυτά τα χαρακτηριστικά,τους γουστάρω πολύ.
Θα διαφωνήσω όμως στη βαθμολογία που του έβαλες σχετικά με την ευφυΐα,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ,το αντίθετο θα έλεγα.Αλλά,η ευφυΐα προϋποθέτει πως είσαι και λίγο ή πολύ,"πονηρεμένος".Ο Στάθης λοιπόν,είναι λίγο αφελής (το οποίο σαν χαρακτηριστικό,το λατρεύω σε έναν άνθρωπο,γιατί δείχνει καλοκαρδία,αλλά νομίζω πως εύκολα μπορεί κάποιος να τον πιάσει "κορόιδο").
Αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ο νηματοθετης εχει τις πιο αγνες προθεσεις - αν γινει αρενα το νημα ειναι δικη μας ευθυνηWinston Smith έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:32 Ωραίο νηματάκι νέρντικο και ό,τι πρέπει να αρχίσουν τα μπαναρίσματα.
-
Γενιά της Αγαμίας
ενημερώθηκε η κλίμακα με τα πρώτα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε ότι θα προκύψουν
Όχι Στάθη,είσαι πανέξυπνος άνθρωπος και αυτό φαίνεται από τα γραπτά σου.ST48410 έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:52Η ευφυΐα προϋποθέτει και διάφορα άλλα πράγματα που δεν νομίζω ότι διαθέτω. Θα συμφωνήσω μαζί σου λοιπόν. Νομίζω ότι ο hellegennes παραήταν ευγενικός μαζί μου.Papa John έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:44 Αλλά,η ευφυΐα προϋποθέτει πως είσαι και λίγο ή πολύ,"πονηρεμένος".Ο Στάθης λοιπόν,είναι λίγο αφελής (το οποίο σαν χαρακτηριστικό,το λατρεύω σε έναν άνθρωπο,γιατί δείχνει καλοκαρδία,αλλά νομίζω πως εύκολα μπορεί κάποιος να τον πιάσει "κορόιδο").
Δεν σε γνωρίζω προσωπικά,αν και θα το ήθελα πολύ,οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τα "άλλα πράγματα που δεν διαθέτεις".
Είμαι δε σίγουρος,ότι η γνώμη που έχει ο Χέλης και εγώ,αντικατοπτρίζει και τη γνώμη που έχει για σένα η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του φόρουμ.Επειδή όλοι από τα γραπτά μας κρινόμαστε.
Ελπίζω δε να μην παρεξήγησες αυτό που έγραψα για την αφέλεια.Νομίζω απλά πως πρέπει να το δουλέψεις λίγο και να μην πιστεύεις όλα όσα γράφονται εδώ μέσα ή,να τα παίρνεις τόσο πολύ τοις μετρητοίς.
Υπάρχουν και τα λεγόμενα (και απεχθή) τρολλς
Δεκτόν και πολύ σωστά γραμμένο.hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:54
η ευφυΐα είναι όρος ομπρέλα για πολλά πράγματα. Προτιμώ να αναφέρομαι με αυτήν την λέξη στην εγγενή δυνατότητα αντίληψης και όχι στην κοινωνική ευφυΐα (πόσο καλά χειρίζεσαι κόσμο και πόσο λίγο αφήνεις να σε χειρίζονται), που είναι ένα μείγμα εγγενούς υποψίας ή καχυποψίας, εμπειρίας και έλλειψης πίστης στην ανθρώπινη φύση.
Αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η ευφυΐα να συγχέεται με την πονηριά. Καλή ή κακή.hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:54Κοίτα, η ευφυΐα είναι όρος ομπρέλα για πολλά πράγματα. Προτιμώ να αναφέρομαι με αυτήν την λέξη στην εγγενή δυνατότητα αντίληψης και όχι στην κοινωνική ευφυΐα (πόσο καλά χειρίζεσαι κόσμο και πόσο λίγο αφήνεις να σε χειρίζονται), που είναι ένα μείγμα εγγενούς υποψίας ή καχυποψίας, εμπειρίας και έλλειψης πίστης στην ανθρώπινη φύση.Papa John έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:44 Τον Στάθη τον συμπαθώ πάρα πάρα πολύ.
Έχω την εικόνα ενός ανθρώπου που, εκτός του ότι είναι ευγενέστατος,είναι εντελώς αντίθετος από εμένα,που είμαι αγενής,άξεστος και παρορμητικός.Και τους ανθρώπους που δεν μοιάζουν με εμένα σε αυτά τα χαρακτηριστικά,τους γουστάρω πολύ.
Θα διαφωνήσω όμως στη βαθμολογία που του έβαλες σχετικά με την ευφυΐα,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ,το αντίθετο θα έλεγα.Αλλά,η ευφυΐα προϋποθέτει πως είσαι και λίγο ή πολύ,"πονηρεμένος".Ο Στάθης λοιπόν,είναι λίγο αφελής (το οποίο σαν χαρακτηριστικό,το λατρεύω σε έναν άνθρωπο,γιατί δείχνει καλοκαρδία,αλλά νομίζω πως εύκολα μπορεί κάποιος να τον πιάσει "κορόιδο").
Αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΜπλεΜπουμπυς
Προβλεψιμότητα: -10
Επαναληψιμότητα: -8
Θραύση γεννητικών οργάνων: αλήθεια τώρα; -10
Παραθεσιμότητα: 2 (λόγω μαλακιών που μας έχει χαρίσει)
Ευφυΐα: αλήθεια τώρα; 0
Χιούμορ: -9
Κλάση/στυλ: 0
Δημιουργία προβληματισμών: 0
Ευφράδεια:
0 (αν πιάνεται το c/p 10αρι)
Διαδραστικότητα:
0
Ενδιαφέρον: 0
Αναγνωσιμότητα: 10 (λόγω εγγυημένου γλεντιού στα νήματα)
Τρόλινγκ: -5
Φορουμικό σκορ: -30
Προβλεψιμότητα: -10
Επαναληψιμότητα: -8
Θραύση γεννητικών οργάνων: αλήθεια τώρα; -10
Παραθεσιμότητα: 2 (λόγω μαλακιών που μας έχει χαρίσει)
Ευφυΐα: αλήθεια τώρα; 0
Χιούμορ: -9
Κλάση/στυλ: 0
Δημιουργία προβληματισμών: 0
Ευφράδεια:
Διαδραστικότητα:
Ενδιαφέρον: 0
Αναγνωσιμότητα: 10 (λόγω εγγυημένου γλεντιού στα νήματα)
Τρόλινγκ: -5
Φορουμικό σκορ: -30
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Όχι, κανένα πρόβλημα. Απλά αν ήμουν πανέξυπνος κάπου κάπως θα το είχα καταλάβει μέχρι τώρα. Θα το 'χε δείξει η ζωή σα να λέμεPapa John έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:58 Όχι Στάθη,είσαι πανέξυπνος άνθρωπος και αυτό φαίνεται από τα γραπτά σου.
Δεν σε γνωρίζω προσωπικά,αν και θα το ήθελα πολύ,οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τα "άλλα πράγματα που δεν διαθέτεις".
Είμαι δε σίγουρος,ότι η γνώμη που έχει ο Χέλης και εγώ,αντικατοπτρίζει και τη γνώμη που έχει για σένα η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του φόρουμ.Επειδή όλοι από τα γραπτά μας κρινόμαστε.
Ελπίζω δε να μην παρεξήγησες αυτό που έγραψα για την αφέλεια.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ είχα σκεφτεί να εισάγω πχορουμικό σόσιαλ κρένιτ σκορ για ένα μήνα ως τρολιά αλλά το αρνητικό είναι ότι δεν είναι σκορ που δίνεις μία φορά και τελείωσες, πρέπει συνέχεια να παρακολουθείς και να προσθαφερείς. Way too much effort.enterprise-psi έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:50 Discount black mirror
Θα έβγαζες πολλά λεφτά;ST48410 έγραψε: 28 Ιαν 2021, 22:02Όχι, κανένα πρόβλημα. Απλά αν ήμουν πανέξυπνος κάπου κάπως θα το είχα καταλάβει μέχρι τώρα. Θα το 'χε δείξει η ζωή σα να λέμεPapa John έγραψε: 28 Ιαν 2021, 21:58 Όχι Στάθη,είσαι πανέξυπνος άνθρωπος και αυτό φαίνεται από τα γραπτά σου.
Ελπίζω δε να μην παρεξήγησες αυτό που έγραψα για την αφέλεια.![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θα έκανα λιγότερα λάθη ίσως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού