!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 20:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 20:32 Εγώ πάντως συνεχίζω να βλέπω σημαντικές διαφορές μεταξύ της καταγγελίας της Μπεκατώρου και της καταγγελίας της Δούκα.

Σε πολλά επίπεδα και για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Θα συνεχίζω να στηρίζω την πρώτη αλλά βρίσκω απολύτως αφελή τη δεύτερη.

Εκεί που βρίσκω ενδιαφέρον, είναι στις αντιδράσεις των παρατηρητών. :lol:
Πρόκειται για 2 διαφορετικές καταστάσεις, αλλά με κοινή συνισταμένη τη σχέση εξουσίας.
Έχω αναφερθεί δεκάδες φορές σ' αυτή τη σχέση, οπότε δεν χρειάζομαι περαιτέρω επεξηγήσεις.

Όπως έχω αναφερθεί και στην εθιμική ανοχή των ευαισθητοποιημένων για τις τόσες δα παρασπονδίες των καλλιτεχνών παντός τύπου.

Και έχω γράψει πολύ πριν κάνει η Δούκα την καταγγελία, ότι οι "επώνυμοι" δεν είναι πάντα οι ισχυροί σ' αυτά τα θέματα. Ενίοτε, είναι και απολύτως ευάλωτοι στην οποιαδήποτε καταγγελία, απλώς γιατί είναι δεδομένο ότι είναι μαγνήτες για τα μμε και τα σοσιαλμίντια. Και φυσικά, όλες οι κατηγορίες κατά των ισχυρών επώνυμων, γίνονται πάντα όλως τυχαίως, όταν υπάρχει μία επίσης ισχυρή ομάδα πολιτικής υποστήριξης, ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα.

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ποτέ δεν κάλεσαν σε κάποιο πρωϊνάδικο ή σε κάποιο σοβαροφανές δελτίο ειδήσεων, έστω και ένα από τα "ανώνυμα" θύματα βιασμού, τα οποία είχαν κάνει επώνυμη καταγγελία και τελικώς ο δράστης καταδικάστηκε;

Έχετε αναρωτηθεί, πόσο παράλογο είναι να γίνεται από κάποιον επώνυμο μια καταγγελία για κάποιον άλλον επώνυμο, σε μια πρωϊνάδικη εκπομπή, έτσι στο άσχετο, χωρίς να έχει προηγηθεί έστω και μία προηγούμενη αναφορά σε κάποιον άλλο φορέα με αντικείμενο την εργασιακή βία ή τα γυναικεία δικαιώματα;

Αντιλαμβάνεστε πόσο γελοίο είναι αυτό;

Και κυρίως αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιες αφελείς ενέργειες (καλής ή κακής πρόθεσης) εκπέμπουν το σήμα "Μιλήστε, αλλά μόνον αν έχετε κάποιο κολλητό σε μμε που ψάχνει ακροαματικότητα" ή "Κάντε κι εσείς μια δήλωση στήριξης, αποτροπιασμού, για να τσιμπήσετε λάικς και να δηλώσετε ευαισθητοποιημένη φεμινίστρια".

Στα πρωϊνάδικα αδελφές μου, στα πρωϊνάδικα.

Τα κάστρα του αντισεξισμού. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Κι εγώ θα τον έπαιζα γιά πάρτη σου :romance-hearteyes:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:11
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2021, 20:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 20:32 Εγώ πάντως συνεχίζω να βλέπω σημαντικές διαφορές μεταξύ της καταγγελίας της Μπεκατώρου και της καταγγελίας της Δούκα.

Σε πολλά επίπεδα και για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Θα συνεχίζω να στηρίζω την πρώτη αλλά βρίσκω απολύτως αφελή τη δεύτερη.

Εκεί που βρίσκω ενδιαφέρον, είναι στις αντιδράσεις των παρατηρητών. :lol:
Πρόκειται για 2 διαφορετικές καταστάσεις, αλλά με κοινή συνισταμένη τη σχέση εξουσίας.
Έχω αναφερθεί δεκάδες φορές σ' αυτή τη σχέση, οπότε δεν χρειάζομαι περαιτέρω επεξηγήσεις.

Όπως έχω αναφερθεί και στην εθιμική ανοχή των ευαισθητοποιημένων για τις τόσες δα παρασπονδίες των καλλιτεχνών παντός τύπου.

Και έχω γράψει πολύ πριν κάνει η Δούκα την καταγγελία, ότι οι "επώνυμοι" δεν είναι πάντα οι ισχυροί σ' αυτά τα θέματα. Ενίοτε, είναι και απολύτως ευάλωτοι στην οποιαδήποτε καταγγελία, απλώς γιατί είναι δεδομένο ότι είναι μαγνήτες για τα μμε και τα σοσιαλμίντια. Και φυσικά, όλες οι κατηγορίες κατά των ισχυρών επώνυμων, γίνονται πάντα όλως τυχαίως, όταν υπάρχει μία επίσης ισχυρή ομάδα πολιτικής υποστήριξης, ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα.

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ποτέ δεν κάλεσαν σε κάποιο πρωϊνάδικο ή σε κάποιο σοβαροφανές δελτίο ειδήσεων, έστω και ένα από τα "ανώνυμα" θύματα βιασμού, τα οποία είχαν κάνει επώνυμη καταγγελία και τελικώς ο δράστης καταδικάστηκε;

Έχετε αναρωτηθεί, πόσο παράλογο είναι να γίνεται από κάποιον επώνυμο μια καταγγελία για κάποιον άλλον επώνυμο, σε μια πρωϊνάδικη εκπομπή, έτσι στο άσχετο, χωρίς να έχει προηγηθεί έστω και μία προηγούμενη αναφορά σε κάποιον άλλο φορέα με αντικείμενο την εργασιακή βία ή τα γυναικεία δικαιώματα;

Αντιλαμβάνεστε πόσο γελοίο είναι αυτό;

Και κυρίως αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιες αφελείς ενέργειες (καλής ή κακής πρόθεσης) εκπέμπουν το σήμα "Μιλήστε, αλλά μόνον αν έχετε κάποιο κολλητό σε μμε που ψάχνει ακροαματικότητα" ή "Κάντε κι εσείς μια δήλωση στήριξης, αποτροπιασμού, για να τσιμπήσετε λάικς και να δηλώσετε ευαισθητοποιημένη φεμινίστρια".

Στα πρωϊνάδικα αδελφές μου, στα πρωϊνάδικα.

Τα κάστρα του αντισεξισμού. :lol:

Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η κακούργα κενωνία και ειδικά η τριτοκοσμική αλλά γουοναμπί κοσμική Ελ κοινωνία.

Σε όλα τα επίπεδα.

Παράδειγμα: παγκόσμια πανδημία και η μόνη διαχείριση είναι η επικοινωνιακή.
Το νοσοκομείο έχει ελλείψεις προσωπικού , δεν έχει επαρκές δίκτυο παροχής οξυγόνου και κυριολεκτικά πεθαίνει κόσμος.
Θεσμικά δε μπορεί να γίνει τίποτα: ανεβαίνοντας προς τα πάνω, ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας, οι τομεάρχες του νοσηλευτικού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο διοικητής της ΥΠΕ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου και ο Υπουργός είναι ΟΛΟΙ γρανάζια της ίδιας μηχανής- Κομματικά στελέχη.
Ο μόνος μοχλός πίεσης είναι το "θα σας βγάλω στα κανάλια" .

Να κατηγορήσω μετά την ηθοποιό που δεν κατέφυγε σε θεσμικά όργανα να κάνει καταγγελία για μπούλινγκ; σοβαρά τώρα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:35
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:33
nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:30
Έλεος καλή μου.
Θα σου πω. Αυτό που ίσως συμβαίνει είναι ότι ίσως οι άνδρες (και γυναίκες ενδεχομένως) να μην αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουν συνιστά σεξουαλικη παρενόχληση.
Πάντως άλλο η παρενόχληση και άλλο η κακοποίηση. 7 στις 10 κακοποιμένες είναι τρομακτικό ποσοστό και μοιάζει λάθος.
Δεν μοιάζει, είναι υπερμπούρδα. Φαντάσου την προοπτική το 70% των γυναικών που ξέρεις, φίλες, συγγένισσες, γνωστές, να βίωσαν σεξουαλική κακοποίηση.

Επίσης και το 7/10 για σεξουαλική παρενόχληση μπούρδα είναι. Φυσικά εξαρτάται από την προοπτική του καθενός. Αν η άλλη θεωρεί σεξουαλική παρενόχληση ακόμα και να τις μιλάνε άτομα που δεν της αρέσουν οπτικά, είναι βέβαιο ότι θα πάρεις τέτοια στατιστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Έλεος καλή μου.
Θα σου πω. Αυτό που ίσως συμβαίνει είναι ότι ίσως οι άνδρες (και γυναίκες ενδεχομένως) να μην αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουν συνιστά σεξουαλικη παρενόχληση.
Όχι μικρή μου νεράιδα, όχι. Σεξουαλική παρενόχληση δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο δράστης. Σταμάτα πια να μπερδεύεις την ενόχληση με την παρενόχληση. Κάποιος λόγος υπάρχει που είναι ξεχωριστές λέξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Έχουμε 6 ηθοποιούς κατά του Κιμούλη. Αναφέρθηκε αυτό;
Και αν είναι τόσοι μάλλον αλήθεια λένε.
.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:36
Έλεος καλή μου.
Όχι μικρή μου νεράιδα, όχι. Σεξουαλική παρενόχληση δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο δράστης. Σταμάτα πια να μπερδεύεις την ενόχληση με την παρενόχληση. Κάποιος λόγος υπάρχει που είναι ξεχωριστές λέξεις.
Πολύ σωστή παρατήρηση. Η wiki γραφει:
Ο όρος παρενόχληση καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορών επιθετικής φύσης. Είναι κοινώς αντιληπτό ως συμπεριφορά που διαταράσσει ή αναστατώνει, και είναι χαρακτηριστικά επαναλαμβανόμενη.
Ο παρενοχλητής δεν γίνεται να μη καταλαβαίνει ότι παρενοχλεί, θα πρέπει να θέλει να παρενοχλήσει/επιτεθεί.

Πχ το παρακάτω μπήκε προηγουμένως κάτω από το τίτλο 'σεξουαλική παρενόχληση", το οποίο ανήκει ξεκάθαρα στο "ενόχληση":
Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω και μπήκε ο κύριος αυτός στο καμαρίνι μου. Ντυνόμουν και πήγα να κατεβάσω την μπλούζα μου γρήγορα. Μου ζήτησε συγγνώμη του λέω είναι οκ. Μου δίνει χειραψία και πάει να με φιλήσει. Του λέω όχι. Σοκάρομαι και μου ζητάει συγγνώμη. Ήταν πραγματικά μετανιωμένος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:50 .
.
Γιατί, πού είναι το περίεργο; Δεν φαίνεται μαλακισμένος καραμαλάκας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2021, 23:03
.
Γιατί, πού είναι το περίεργο; Δεν φαίνεται μαλακισμένος καραμαλάκας;
Δεν παρακολουθώ life style και τα κοσμικά.
.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν χρειάζεται. Αρκεί να τον δεις έστω και 10 δευτερόλεπτα να μιλάει για να πιάσεις την βαθιά και απόλυτη αλαζονεία, το ντιβιλίκι, το μαλακοΰφος, τον μανταμσουσουδισμό, τον μαριαντουανετισμό και κάτι που μοιάζει με μίσος.

Ας πούμε, δες μόνο το πρώτο λεπτό απ' αυτό:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

μια ζωή μπόμπος και απέκτησε στα γεράματα ένα στυλ στοχαστή
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

.
Το εντυπωσιακό είναι ότι όλοι περίμεναν χιονοστιβάδα κατά του Αδαμόπουλου αφού τον κατήγγειλε η Μπεκατώρου που δεν ήλθε και ήλθε για τον Κιμούλη.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2021, 23:21 Δεν χρειάζεται. Αρκεί να τον δεις έστω και 10 δευτερόλεπτα να μιλάει για να πιάσεις την βαθιά και απόλυτη αλαζονεία, το ντιβιλίκι, το μαλακοΰφος, τον μανταμσουσουδισμό, τον μαριαντουανετισμό και κάτι που μοιάζει με μίσος.

Ας πούμε, δες μόνο το πρώτο λεπτό απ' αυτό:

Λολ αυτός ο πομπώδης καραμαλάκας μπάρμπαμυτούσης είναι ο κιμούλης που μας ζαλίζουν τόσα χρόνια; :smt005: :smt005:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ρε μλκς σοβαρευτείτε λίγο, όχι πολύ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”